رفتن به مطلب

انتخاب ssd با درگاه m.2 مناسب مادربرد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان سلام

مادربرد من h310m s2h 2.0 هست که توی دفترچه مادربرد فقط نوشته از هاردهای m.2 پشتیبانی میکنه و نوع درگاه ارتباطیو نگفته ممنون میشم راهنمایی کنید ببینم این سه مدل هارد زیر با مادربرد من سازگاره یا نه چون چندحا خوندم حتی اگر پورت همخوانی داشته باشه بعضی اوقات ممکنه توسط مادربرد هارد شناخته نشه

سه مدل هاردی که میخوام بدونم:

SX8200 pro

SX6000 pro

SX6000 lite

ممنون میشم با توضیحاتتون راهنماییم کنید

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، ROHAM0312 گفته است :

دوستان سلام

مادربرد من h310m s2h 2.0 هست که توی دفترچه مادربرد فقط نوشته از هاردهای m.2 پشتیبانی میکنه و نوع درگاه ارتباطیو نگفته ممنون میشم راهنمایی کنید ببینم این سه مدل هارد زیر با مادربرد من سازگاره یا نه چون چندحا خوندم حتی اگر پورت همخوانی داشته باشه بعضی اوقات ممکنه توسط مادربرد هارد شناخته نشه

SX8200 pro

SX6000 pro

SX6000 lite

مدلهایی که پشتیبانی میکنه رو نوشته تو سایتش 

1. 1 x M.2 connector (Socket 3, M key, type 2242/2260/2280 SATA and PCIe x2 SSD support)
  2. 4 x SATA 6Gb/s connectors
    * Refer to "1-7 Internal Connectors," for the installation notices for the M.2 and SATA connectors.
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، ROHAM0312 گفته است :

دوستان سلام

SX8200 pro

SX6000 pro

SX6000 lite

سلام دوست عزیز،

هر سه این اس اس دی ها با مادربرد شما سازگاری دارند اما مادربرد شما از تنها 2 خط PCIe Gen.3 پشتیبانی می کنه و این به معنای نصف شدن سرعت اس اس دی هاییه که نام بردین.

از این نظر، شاید خرید SX8200 Pro و یا SX6000 pro منطقی نباشه چون شما توانایی استفاده از نهایت سرعت اون اس اس دی رو ندارید. نه اینکه نتوانید استفاده کنید، می توانید اما با سرعتی کمتر.

اس اس دی SX6000 Lite چون سرعت خودش هم پایینتره نسبت به بقیه، شاید میزان کمتری از کارایی رو از دست بدین و خریدش در چنین شرایطی منطقی تره. مدل ADATA XPG SX6000 Lite 256GB گمونم حدود 1.200 باشه.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

سلام دوست عزیز،

هر سه این اس اس دی ها با مادربرد شما سازگاری دارند اما مادربرد شما از تنها 2 خط PCIe Gen.3 پشتیبانی می کنه و این به معنای نصف شدن سرعت اس اس دی هاییه که نام بردین.

از این نظر، شاید خرید SX8200 Pro و یا SX6000 pro منطقی نباشه چون شما توانایی استفاده از نهایت سرعت اون اس اس دی رو ندارید. نه اینکه نتوانید استفاده کنید، می توانید اما با سرعتی کمتر.

اس اس دی SX6000 Lite چون سرعت خودش هم پایینتره نسبت به بقیه، شاید میزان کمتری از کارایی رو از دست بدین و خریدش در چنین شرایطی منطقی تره. مدل ADATA XPG SX6000 Lite 256GB گمونم حدود 1.200 باشه.

ممنون از توضیحاتی که دادید فقط یه سوال دیگه هم دارم اگر جواب بدید ممنون میشم الان یعنی مادربرد من از تمام m.2 های با رابط ساتا و pcie ساپورت میکنه فقط چون نسلش پایینه سرعت افت میکنه درسته؟توی این شرایط شما پینهاد میدید همون نسخه لایت رو خریداری کنم به صرفه تره یا یدونه اس اس دی دو و نیم اینچی با کابل ساتای معمولی؟

در هم اکنون، ROHAM0312 گفته است :
در هم اکنون، ROHAM0312 گفته است :

ممنون از توضیحاتی که دادید فقط یه سوال دیگه هم دارم اگر جواب بدید ممنون میشم الان یعنی مادربرد من از تمام m.2 های با رابط ساتا و pcie ساپورت میکنه فقط چون نسلش پایینه سرعت افت میکنه درسته؟توی این شرایط شما پینهاد میدید همون نسخه لایت رو خریداری کنم به صرفه تره یا یدونه اس اس دی دو و نیم اینچی با کابل ساتای معمولی؟

سرعت بوت ویندوز هم اینکه روی کدومشون بالاتره ممنون میشم بگید

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ROHAM0312 گفته است :

ممنون از توضیحاتی که دادید فقط یه سوال دیگه هم دارم اگر جواب بدید ممنون میشم الان یعنی مادربرد من از تمام m.2 های با رابط ساتا و pcie ساپورت میکنه فقط چون نسلش پایینه سرعت افت میکنه درسته؟

توی این شرایط شما پینهاد میدید همون نسخه لایت رو خریداری کنم به صرفه تره یا یدونه اس اس دی دو و نیم اینچی با کابل ساتای معمولی؟

نسل سیستم شما پایین نیست، خیلی هم مدرن و جدیده، منتها مادربرد شما تعداد خطوط PCIe کمتری داره، مسئله خاصی هم نیست.

در مورد اینکه چه نوع اس اس دی بخرید، ببنید به بودجه اتون نگاه کنید، اگر بودجه اتون میرسه مثلا این 860EVO 500GB اس اس دی رو تهیه کنید، بهتره و اولویت با حجم بیشتره. اما اگر بودجه شما محدود به همون 1.200 هست، مدل XPG SX6000 Lite 256GB منطقی تره.

در مورد سرعت بوت هر دو سریع هستند.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...