رفتن به مطلب

DiRT جدید اما نه ورژن جدید !

Hossein Jawidan
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

DiRT : Showdown

عنوان جدید درت هستش . چون که فکر کنم چند هفته باشه که منتشر شده . :unsure:

پس نکته جالبشو میگم :

این بازی یکی از اولین بازیهایی هستش که توی سیستم پیشنهادیش گرافیک مورد بحث امروز ماست یعنی HD2500

البته مینیموم گرافیک اینتلش باید این باشه پس دارندگان سندی بریجای قدیمی زیاد با 2000 خودشون حال نمیکنن ! :p

post-10367-0-76149800-1338534207.jpg

با تشکر

حسین.ج

ویرایش شده توسط enigmatic
لینک به دیدگاه

هر کی بازی نکرده واقعا معنی یک ماشین بازی با هیجان نمی دون

عجب بازی هست

لینک به دیدگاه

مگه بازیش چیه؟

خوب بگید چه جوری و حجمش چه قدره دانلود کنم، یعنی از the run و هات پر شوئیت و همه اینا بهرته؟

لینک به دیدگاه

مگه بازیش چیه؟

خوب بگید چه جوری و حجمش چه قدره دانلود کنم، یعنی از the run و هات پر شوئیت و همه اینا بهرته؟

البته به پای DiRT 2 نمیرسه

عزیز تا بازی نکنی متوجه نمی شه

http://www.downloadh...owdown-برای-pc/

لینک دانلود از دانلودها

اون عناوینی که گفتی (hot pursuit / the Run) هم توی سبک ماشین سواری اسمو رسمی ندارن.

لینک به دیدگاه

پس خاک بر سر من دربه داغون که از اینا بازی میکنم :دی!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این طور که دوستمون گفت هم نیست... همیشه سری نید فور اسپید طرفدارای خودشو داره من که بعد از یه مدتی با این اخریش تجدید خاطرات ماست وانتد رو داشتم فقط مورسیه لگو نبودش که ضد حال بود واسم! :D

لینک به دیدگاه

البته من رفتم چک کردم انگار قضیه برعکسه به قول amirff1 من درب داغونم. B)چون رنک های دِ ران و هات پرسویت ام خیلی بالا بود . انگار فقط من باهاشون حال نکردم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان DiRT چه ربطی داره به NFS ؟؟؟

DiRT از اول در مورد رالی بوده و از شماره 3 قسمت Gymkhana یا حرکات نمایشی هم بهش اضافه شد و این آخری به نام ShowDown کلا رالی رو حذف کرده و فقط تو کار حرکات نمایشی و درب و داغون کردنه !!

در حالی که NFS کلا یه ژانر دیگه رو دنبال کرده و مسابقات خیابانی و تعقیب و گریز با پلیس و چند مورد هم مسابقات توی پیست سرعت رو ارائه کرده.

لینک به دیدگاه

با بهمن موافقم

ژانر این دوبازی متفاوته، Dirt سبک رالی و ورزشی داره ولی NFS سبک رانندگی خلاف و تیونینگ داره و البته هردو عالی هستن

من NFS رو بیشتر دوست دارم اما خب یکی هم هست مثل مهدی که با Dirt حال میکنه :)

چیزی که تو Dirt خیلی حال منو گرفت و باعث شد جذب نشم حالت فیزیکی ماشین بود یعنی سر پیچ تا میپیچی یهو ماشن واست 90درجه میپیچه درحالیکه ماشینی که با 100تا سرعت میره یهو نمیتونه بپیچه بلکه بصورت یه قوس میپیچه البته همرا با فشار جانبی به سمت خارج پیچ.

این بازی همه چیزش عالیه اما حس وزن و کششش و فشارها رو بخوبی به من منتقل نکرد. اینکه احساس کنم دارم با یه ماشین چند صد کیلویی با سرعت حرکت می کنم و نه با یه ماشین به وزن پر کاه و البته با سرعت 20کیلومتر!

البته عدم جذب من به این بازی دلیل بر بد بودنش نمیشه، اینو میشه از نمره ها و فروش بالای این بازی فهمید ;)

لینک به دیدگاه

بازی خورا جمعشون جمه ^_^

اصلا درت رالی نیست . البته رالی صحرا . چون اصلا مسابقه اپن ورلد نداره که آزادانه مثل مسابقات داکار همین جوری بری تا یه شهر دیگه و چند ساعت طول بکشه . اگه داشته باشه خیلی کمه !

شما به دور زدن توی یه پیست میگید رالی ؟ :huh:

جالب اینجاس که بنچ مارکاشم همینه -_-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...