رفتن به مطلب

مشکل برق بعد از عوض کردن مادربرد

alirezat15
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام 

من یه سیستم دارم که از وقتی مادربرد خراب شد و عوضش کردم به شدت افت کرده ، مثلا وقتی بازی رو اجرا میکنم برای چند دقیقه ای خوبه بعد افت فریم شدید پیدا میکنه و دوباره بعد چند ثانیه خوب میشه ،وقتی task manager رو باز میکنم همه چی خوبه و هیچکدوم از قطعات بیشتر از ۵۰ درصد اشغال نیست ،اما تو قسمت power usage ، اون بازی رو حالت high یا very high هستش ، خب برداشت من این بود که برق کمی به سیستم میرسه و مشکل از پاور یا برق هست ،اما پاورم ۴۰۰ وات هستش و تا قبل از این مادربرد به خوبی کار میکرد (مادربرد فعلی ضعیف تر از مادربرد قبلیه و به خاطر قدیمی بودن سوکت سی پی یو am3+ تنها گزینه برای مادربرد همین مادربرد بود ) ، سی پی یو رو خودم آندرکلاک کردم گفتم شاید برق مصرفی سی پی یو کمتر شه و مشکل حل شه ،اما نتیجه نداشت ،البته فکر میکنم شاید به خاطر ۴ پین بودن سوکت کنار سی پی یو هست (همونی که یه سیم از پاور کنار سی پی یو روی مادربرد وصل میشه )، چون اون سوکت رو مادربرد قبلی ۸ پین بود .

حالا هم به در زدم مشکل حل نشد ،شما اگه لطف کنین و راهنمایی کنین خیلی ممنون میشم 

مشخصات سیستم :

کارت گرافیک : radeon r7 250 

سی پی یو : amd fx 8320 

مادربرد : biostar a960D+v3

مادربرد قبلی : msi 970A-g43

پاور :gigabyte Hercules pro 480

رم : ۸ گیگ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

پاور یوزیج داخل تسک منیجر، اصلا چبز خاصی رو نمیرسونه، یه پردازش که دیگه بالای 10 درصد پردازنده رو درگیر کنه، میزنه high

اینکه اول بازی خوبه و بعدش فریم نابود میشه، احتمالا دمای قطعات زیادی میره بالا،

نرم افزار msi afterburner رو نصب کنید و میزان منابع رو هنگام لود، بررسی کنید تا مشخص بشه چه قطعه ای دماش خارج از محدوده مجازه.

احتمالا کارت گرافیک یا سیپیو احتیاج دارن خمیرشون تعویض شه، اصلا مادربرد رو عوض کردید، فن سیپیو رو درست نصب کردید؟

چیپ شمالی این برد ها هم معمولا خیلی داغ هستن، دماشون در همه حال چیزی حدود 90 هست.، اونم یه چک بکیند، اگه بیشتر بشه دما، احتمالا باس بین سیپیو و گرافیک محدود بشه.

لینک به دیدگاه

بله دما رو چک کردم , شما درست گفتید . یه قسمت بود که دما تا 85 درجه هم میرسید ,تو اینترنت گشتم فهمیدم که اون قسمت (یا همون TMPINs ) مربوط به سوکت سی پی یو هستش , فن سی پی یو رو درست نصب کرد ولی فک کنم به خاطر خمیر بی کیفیت هستش چون از این خمیر سیلیکونی های سرنگی 10 تومنی بود , اما دمای خود سی پی یو خیلی زیاد بالا نمیره . چیپ شمالی هم دمای زیادی نداشت , داغ بود ولی به راحتی میشد به هیت سینک دست زد و دما دست رو اذیت نمیکرد . 

اما اون قسمت که گفتید خمیر کارت گرفیک شاید نیاز به تعویض داشته باشه !! مگه کارت گرافیک هم خمیر داره ؟؟

اون قسمت اخر که گفتین بین سی پی یو یا کارت گرفیک محدود بشه رو متوجه نشدم , اگه منظورتون کاهش عملکرد سی پی یو برای کاهش دما هستش , باکمال میل اینکارو انجام میدم چون این سی پی یو برای من خیلی هم زیادیه و با کم کردن کارایی مشکلی ندارم .

دوتا عکس هم اپلود کردم که امیدوارم کمک کنه

Screenshot (1).png

Screenshot (2).png

لینک به دیدگاه

aida64 دانلود کن یه تست بنچمارک از سیستم بگیر همزمان hwmonitor هم بالا باشه بعد 2 دقیقه عکس بگیر بزار تا بهتر بشه نظر داد

Screenshot (258).png

Screenshot (257).png

لینک به دیدگاه

درود 

تست هم انجام دادم اما تغییری تو دما حس نکردم 

Screenshot (5).png

Screenshot (6).png

در 3 ساعت قبل، farshad sh گفته است :

یک‌ تست از HD tune هارد قسمت health عکس بزار 

بفرما 

اون قسمتی که نمودار به سمت پایین میره به خاطر اینکه داشتم با کامپیوتر کار میکردم .

Screenshot (8).png

Screenshot (9).png

لینک به دیدگاه

نوسان پاور نداری.   

ولی باز تست سرعت بنچ هاردبگیر نوسانش نباید دراین حدزیاد باشه !

اگه هاردت نوسانش اینجوری نباشه .

یاهمون گرافیکت داره ضعیف عمل میکنه 

یا مورد دوم اینکه پاورت دو ریل 12ولت هست و تو تخصیص برق شاخه دوم به شاخه اول درصورت بیکاری خوب عمل ننیکنه.وچون گرافیکت بیشتراز 50w از اسلات مادربرد میگیره .برق رسانیش خوب نیست 

لینک به دیدگاه

خداروشکر مشکل حل شد و اقای محمود نظری درست میگفتند . مشکل از دمای زیاد بود 

پروفایل فن سی پی یو رو از حالت ساکت به حالت پیشفرض تغییر دادم و یکم سر و صدا بیشتر شده ولی مشکل افت فریم ندارم .ولی این مشکل به نظرم به خاطر خمیر بی کیفیته که باید عوض کنم .

به هر حال تشکر میکنم از راهنمایی 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...