رفتن به مطلب

محکم بسته شدن خنک کننده و جهت بسته شدن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

اول از همه معذرت بخاطر طولانی شدن 

یه سیستم جدید بستم 

با مادربورد x570-p ایسوس و پردازنده 3600xt

یه خنک کننده cooler master hyper t4  داشتم سیستم قبلیم پردازنده اینتل بود یادمه راحت جا انداختم و بخاطر مربعی بودن باراکت به هر طرف دوست داشتم میتونستم جهتشو بزارم 

اما اینو که دیروز رو سیستم جدید بستم خیلی اذیتم کرد 

اول بگم که مادربورد خودش باراکت روش بسته شده بود ، ولی موقع بستنش این گیره دو طرفش به اندازه میلیمتری بسته نمیشد یه طرف رو میبستم به اونوری انگار نمیرسید به اندازه شاید یکی دو میلیمتر اونوریشم راستش با یه فشار جا انداختم و موقع بستن اون گیره اخری که حالت اهرمی داره یکم باز سفت بود احساس کردم زیادیییی محکم بسته شده بود 🥺

الان میترسم به پردازنده و مادربود آسیب بزنه 🤦🏻😑

نظرتون چیه ؟ 

یه مساله دیگه که هست مجبور شدم رم رو بزارم تو اسلات دوم چون لبه المینیومیش گیر میکرد به رم همین الانشم گیر میکرد با زور لبه هاشو کج کردم تا یه حد زیادی که به رم نخوره، و با توجه به led rgb  داشتن رم نزدیک بودن هیت سینک به رم دماش باعث خرابی led  رم نمیشه ؟ 

یه نکته دیگه فن خنک کننده لبه پایینش با اینکه بالاتر بستم فن رو، بازم یه مقدار با رم تماس داره ،از اونور نمیتونم بالاتر ببرم چون در کیسم بسته نمیشه ،ممکنه ایجاد لرزش توی رم کنه و اسیب بزنه به رم؟ 

و اینکه دمای در حالت عادی برای پردازنده 3600xt  چقدره و توی یه بازی سنگین با بالاترین حالت گرافیکی به چقدر میرسه؟

ویرایش شده توسط arvin393
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

عکس میدی ببینیم اوضاع از چه قراره؟

ببخشید چون رو کیس سوار بود دیگه نتونستم عکسای بهتر از این بگیرم

IMG_20210210_184718~01.jpg

IMG_20210210_184448~01~01.jpg

در 33 دقیقه قبل، Hadi MP گفته است :

درود بر شما؛ اون کیپ بسته شدن در حدی که احساس میکنی سیپییو داره نصف میشه طبیعیه! جهتشو هر طرف نمیتونید بزارید مگر اینکه ایرکولر دیزانشو داشته باشه، با براکت ارجینال AM4 که روی برد هست یا به سمت گرافیک بسته میشه یا به سمت سقف کیس! (واقعاً طراحیش افتضاحه ولی چه میشه کرد) هیچ مشکلی نداره و جای نگرانی نیست.

نزدیکی RGB به هیتسینک مشکلی ایجاد نمیکنه! فن نباید با رم اتصال پیدا کنه، کمی بالاتر ببرید اگر نشد کمی پلاستیکشو برش بدین تا بهم برخورد نکنن. در مورد دمای 3600XT اطلاعی ندارم دوستان راهنمایی میکنن. :D 

اره دقیقا احساس کردم الانه که سی پی یو نصف بشه ، ترسیدم چون روی سی پی یو اینتل خیلی راحت بسته شد این یکی اشکمو در اورد تا نصب شد

لینک به دیدگاه

الان که به نظر همه چیز طبیعیه. سفت بسته شد که شد، نگران نباش. مهم اینه بسته شد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...