رفتن به مطلب

مشکل در نصب کاستوم ریکاوری TWRP روی a7

Arash21
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام مدل دقیق گوشی A720F هست با سی پی یو زد دیدم تونستم از طریق ادین و اون فایل هکره CHIANFIRE گوشیرو رو روت کنم ولی موقع نصب کاستوم ریکاوری دقیقا طبق مراحل گفته شده توسط اندروید زوم پیش رفتم تیک ریبوت خودکار رو برداشتم و فایل TAR رو ادرس دهی کردم رفتم تو دانلودینگ مود اسم فایلی هم که دانلود کردم اینهtwrp-3.5.0_9-0-a7xelte.img درسته A720F ننوشته ولی توی خود اموزش مخصوص این مدل گوشی گفته شده که این فایل رو باید دانلود کنیم لینک مستقیم هم گذاشته حالا من ریکاوری رو فلش کردم همه چی اوکی بود بالای برنامه ادین هم PASS اومد و سبز شد ولی توی یه بوت لوپ گیر کردم اون بخشی که مدل گوشی و POWERD BY ANDROID میاد میومد و میرفت همینطور تکرار میشد نمیشد وارد ریکاوری مود بشم نه خاموشش کنم نه ریستارت ولی خدا را شکر توسنتم وادر دانلودینگ مود بشم چند بار کاستوم ریکاوری رو فلش کردم فایده نداشت اومدم یه فکر از خودم در اوردم دوباره فایل روت رو فلش کردم و درست شد ولی کاستوم ریکاوری نصب نشد .

در لیست دستگاه های مورد ساپورت فیلز هم دستگاه من لیست نشده

وقتی خواستم از طریق پاورشل افدام کنم(ADB نصب شده )

مینویسهWAITING FOR DEVICE (گوشی در حالت دانلودینگ مود بوده و با کابل سالم به پیسی وصل هست

حالا مشکل از کجاست از اینه که اون فایل با گوشیم نمیخونه؟ یا اینکه باید از طریق پاورشل اقدام کنم؟

اگر از طریق پاورشل اقدام کنم باید برم توی ریکاوری مود یا دانلودینگ؟

اگر مشکلی پیش بیاد سافت بریک میشه یا هارد بریک؟

چه کاستوم رام دیگه ای پیشنهاد میدید به خوبی همین باشه ؟

من گوشی رو روت کردم توی CPUZ هم روت اکسس دارم ولی نمیتونم برنامه های دیفالت رو حذف کنم این چه روتیه اخه؟

لینک به دیدگاه

این جور موارد رو بهتره تو انجمن xda مطرح کنین.

از نسخه های قدیمی تر twrp استفاده کنید.

برای حذف برنامه های دیفالت باید مجیسک رو از طریق ریکاوری فلش بزنین و بعدش ماژول debloater رو نصب کنید. ادامه رو در لینک زیر میتونید ببینید.

https://android.gadgethacks.com/how-to/best-way-uninstall-all-types-bloatware-any-android-0196667/

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، irajshop گفته است :

این جور موارد رو بهتره تو انجمن xda مطرح کنین.

از نسخه های قدیمی تر twrp استفاده کنید.

برای حذف برنامه های دیفالت باید مجیسک رو از طریق ریکاوری فلش بزنین و بعدش ماژول debloater رو نصب کنید. ادامه رو در لینک زیر میتونید ببینید.

https://android.gadgethacks.com/how-to/best-way-uninstall-all-types-bloatware-any-android-0196667/

پارسیش نیست حتما باید برم توی انجمن اصلیش؟

در مرحله راه اندازی گوشی باید حتما به حساب گوگل لاگین بشم ولی توی cheking for updates مونده و وصل نمیشه

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز کاستوم رام باید نصب کنی تست کنی اینجوری نمیشه گفت فلان رام خوبه نهایت بتونی کامنت هاشو بخونی

بعد برای اندروید 7 و 8 twrp فرق داره چند ورژن دیگه تست کن

لینک به دیدگاه

فعلا که فرقه های شیطانی گوگل دست پامو بسته مزخرفترین پلتفرم موبایل هست نمیتونن مثل دسکتاپ بسازنش یه بایوس داشته باشه و یه بوت منیجر هر سیستم عاملی پشتیبانی کنه راحت مثل دسکتاب نصب کنی؟

داستان اینه که من بعد از روت کردن نشستم اکثر برنامه های بی خاصیت سیستمی رو حذف کردم ولی برنامه های مهمی مثل ستینگ و غیره و برنامه هایی که به کارکرد سیستم عامل مربوط میشد رو حذف نکردم گوگل هم بهش برخورد چند هزاربار پیام فلان برنامه متوقف شده رو نشون میداد میزم بستن برنامه دوباره هم نشون میداد گوشی رو ریستارت کردم ولی توی لوگو بوت گیر کرد وارد ریکاوریمود هم نمیشد رفتم تو حالت دانلود و روتش کردم بعد از رفتم توی محیط انردوید برنامه هایی مثل ستینگ و مخاطبین دایلر گالری متوقف شدن ستینگ هم که جایگزین نداره بازگشت به کارخانه کردم ولی موقع وارد شدن به محیط ازم میخواد وارد اکانت گوگل بشم در حالی که FRP غیر فعاله من رمز و ایمیل رو دارم مشکل اینه که توی cheking for updates this may take a minute or twe گیر کرده پنج تا وایفا که سرعت دوااشون تا 40 مگ هم بود رو امتحان کردم ولی فایده نداره رفتم تو حالت دانلودینگ و تلاش کردم که رام رسمی اندروید 8 مخصوص گوشیمو که 4 فایله هست رو از طریق ادین نصب کنم ولی fail میزنه و نصب نمیشه احتمال زیاد به خاطر فعال نبودن oem انلاک و یو اس بی دیباگینگ هست راهی واسه فعال کردنش نیست هنوز هم قبل از وارد شدن به محیط اندروید پیغام های استاپ ورکینگ رو میبینم:))

وقتی یو اس بی دیباگینگ فعال نباشه وارد گوشی هم نمیشه شد باید چکار کرد؟ نابغه هایی که توی گوگل کار میکنن فکر اینجارو نکردن فقط بلدن یمشت اپشن امنیتی بی خاصیت بزارن توی گوشی که فقط دست و پا گیره قطعا همچین چیزایی توی دسکتاپ بود کسی طرفش نمیرفت

الان باکس هایی مثل میراکس یا دانگل هاشون نمیتونن کاری کنن؟

با خود نرم افزار نمیشه کار کرد یا حتما باید باکس داشته باشی؟

کسی جایی بلده که باکس داشته باشه ؟

ویرایش شده توسط YUNKI
لینک به دیدگاه

بعد از روت کردن نباید برنامه های بدرد نخور رو حذف کنید. حذف این برنامه ها موجب بوت لوپ ،not responding یا ازین قبیل مشکلات میشه.

شما باید قبل از هرکاری از گوشی فول بکاپ میگرفتی. سعی کنید اول ریکاوری اصلی گوشی‌ رو فلش کنید بعد وارد محیط ریکاوری میشی و گزینه های wipe data و‌ wipe cache رو انتخاب میکنی. در نهایت میری دانلود مود، رام اصلی گوشی‌ رو فلش میکنی.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، irajshop گفته است :

بعد از روت کردن نباید برنامه های بدرد نخور رو حذف کنید. حذف این برنامه ها موجب بوت لوپ ،not responding یا ازین قبیل مشکلات میشه.

شما باید قبل از هرکاری از گوشی فول بکاپ میگرفتی. سعی کنید اول ریکاوری اصلی گوشی‌ رو فلش کنید بعد وارد محیط ریکاوری میشی و گزینه های wipe data و‌ wipe cache رو انتخاب میکنی. در نهایت میری دانلود مود، رام اصلی گوشی‌ رو فلش میکنی.

عرض کردم که چون ریست فکتوری شده احتمال زیاد یو اس بی دیباگینگ و oem انلام غیر فعال شده و الان میخوام دست به دامن نمایندگی سامسونگ بشم رام اصلی گوشیمو با اندروید هشت و ریجن ایران از اندروید زوم دانلود کردم شامل فایل ap-bl-cp-cs بود همرو انتخاب کردم تیکشون هم زدم دانلود مود رفتم id:com هم مدل گوشی رو نشون داد و ابی شد ولی سریع مینویسه

fail

این فروم اکس دی ای هم یه نفر جواب نداد

ویرایش شده توسط YUNKI
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...