رفتن به مطلب

چطور میتونم یک مودم رو از طریق کابل به تعداد زیادی دستگاه وصل کنم؟

Arash21
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان تعداد 6 تا ماینر s9دارم میتوم کی مودم هم تهیه کنم که 4 پورته باشه ولی ایا واقعا منطقیه واسه هر چند تا ماینر مودم بخرم ؟

دنال راهی میگردمکه بتونم هی وسیله که فکر کنم اکسس پوینت باشه رو ا مودم وصل کنم و بعد ماینر ها رو به اکسس پوینت چون  مودم خودم  4 تا پورت داره ؟

این کار اکسس پوینت هست؟

اکسس پورنت با قیمت مناسب در یک میلیون تا دو میلیون که بتونه 8 تا یا بیشتر پورت داشته باشه و با کیفیت باشه بهم معرفی کنید

اولش خواستم 2 تا مودم بخرم ولی پشیمون شدم

مودم انتخابی

https://www.digikala.com/product/dkp-1920709/روتر-بی-سیم-lte-دی-لینک-مدل-dwr-m921

یه چند تا وسیله اکسس پوینت مانند دارم عکسشونو پیوست میکنم

لینک به دیدگاه

درود ، شما به سوییچ شبکه نیاز دارید ، یک سوییچ 8 پورت کارتون رو راه میندازه!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، ExoTicBoy گفته است :

درود ، شما به سوییچ شبکه نیاز دارید ، یک سوییچ 8 پورت کارتون رو راه میندازه!

بله دقیقا

من هم مودم 2750u دارم و یه سوییچ بهش وصل کردم و همزمان 3 دستگاه مستقیم به مودم و 7 دستگاه هم به سوییچ وصله(طبیعتا 1 پورت از مودم و سوییچ برای اتصال بهم استفاده میشه!)

فقط حواستون باشه که سوییچ غیر مدیریتی باید بگیرید، اگر بخواید سوییچ مدیریتی بگیرید، یه مقدار نوع اتصال ها پیچیده تر میشه و اینکه اگه یه تعداد دستگاه به مودم و یه تعداد به سوییچ مدیریتی وصل بشه، شبکه داخلیشون متفاوت میشه و نمیشه همزمان به همشون از شبکه داخلی دسترسی داشت! باید همشون به سوییچ وصل بشن

لینک به دیدگاه

مثل این؟

الان مودم ندارم چجوری میتونم اینترنت لپتاپ رو با کابل با ماینر شیر کنم فقط واسه تست میخوام

photo_2021-02-15_07-41-58.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...