رفتن به مطلب

طول عمر هارد اینترنال چقدره؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

هارد دیسک من وسترن 1ترا سبز حدود 8 سال هست که کار میکنه و تاحالا صدا یا ایرادی نداشته به نظرتون تا چند وقت کار میده و ایا قبل از خراب شدن علائمی داره یا یهو از کار میوفته، اطلاعات از بین نره

در کنارش یه m2 و ssd هم دارم، ایا وقتشه عوضش کنم یا حالا حالاها کار میده؟ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود،

توی این هشت سال، هارد میتونه توی قفسه باشه و کار نکنه، میتونه 24/7 روشن باشه و کار کنه! بستگی به کاری که ازش کشیدید داره!

با اچدی سنتینل، ساعت کارکرد هارد رو بسنجید، من الان بعضا هاردی هم دارم که 1000 روز اکتیو بوده و کاملا سلامته، درایوی هم بوده که 20 روز اکتیو بوده و بدلیل استفاده بد، درصدش کشیده پایین و کند شده.

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...
در ۳ ساعت قبل، ورای محدودیت گفته است :

بعضی ها هم از فلش استفده میکنن {نرمافزار {eBooster} به عنوان کمکی رم  استفاده میکنن که قطعا منجر به تراژدی هولناکی میشه و نباید به عنوان  نتیجه نبوغ ناشی از فقر بیچارگی به حساب بیاد  

ریشه اینها توی همین وبسایت های مثلا آموزشی خودمونه که بخاطر 4 تا ویو بیشتر هر روشی رو  آموزش میدن بدون توجه به عواقبش.  <<<<< بشتابید بشتابید افزایش قدرت گرافیک در 20 ثانیه . با یک فلش  کامپیوتر خود را به سیستم گیمینگ خیلی خفن تبدیل کنید >>>>

لینک به دیدگاه

در در ۱۳۹۹/۱۱/۲۷ در ۱۵:۵۸، Mansbrz گفته است :

سلام 

هارد دیسک من وسترن 1ترا سبز حدود 8 سال هست که کار میکنه و تاحالا صدا یا ایرادی نداشته به نظرتون تا چند وقت کار میده و ایا قبل از خراب شدن علائمی داره یا یهو از کار میوفته، اطلاعات از بین نره

در کنارش یه m2 و ssd هم دارم، ایا وقتشه عوضش کنم یا حالا حالاها کار میده؟ 

اول از همه نرم افزاری که دوستمون گفت رو نصب کنید و تصویر صفحه اصلی و تب S.M.A.R.T رو ارسال کنید.

این کار به ازای هر درایوی که دربارش سوال دارید تکرار کنید؛ تا پاسخ درست و جامع تری داده بشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...