رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 1 دقیقه قبل، amir m گفته است :

با سلام خدمت دوستان

یه سیستم گیم بین 12 تا 14 تومن چی پیشنهاد میدین؟

بدون مانیتور

اگر این سیستم رو بتونید بعضی از قطعات مثل گرافیک و پاور رو دست دو بخرید سیستم خیلی خوبیه

i5 9400f

B360 giga

Ram 16 2400

1070ti

power 600w

Hdd1tra

ssd 128

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 2 ساعت قبل، amir m گفته است :

با سلام خدمت دوستان

یه سیستم گیم بین 12 تا 14 تومن چی پیشنهاد میدین؟

بدون مانیتور

در 2 ساعت قبل، Soheil_vkh گفته است :

اگر این سیستم رو بتونید بعضی از قطعات مثل گرافیک و پاور رو دست دو بخرید سیستم خیلی خوبیه

i5 9400f

B360 giga

Ram 16 2400

1070ti

power 600w

Hdd1tra

ssd 128

مادربورد biostar b360 GT5S بهتره بنظرم.

دو تا m.2 داره (اونی که 4x هست، هیت سینک هم داره)

rgb داره (روی خودش LED های RGB هم داره)

سه تا PCIe 16x داره.

فاز های تغذیه بیشتری برای CPU داره + اینکه هست سینک هم دارند.

و...

و اینکه بنظرم حتما SSD رو یا 256 بگیر یا بیشتر! چون زیر اون باعث میشه همیشه با کم بود فضا در درایو c رو برو باشی!

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، dariush2 گفته است :

کارت زوتک ۱۰۷۰mini کارت خوبیه بخرمش؟؟

واسه گیم  مناسبه؟

بله 

کیس شما حجمش کمه؟یعنی از لحاظ طول و عرض مشکل دارین که میخواین این سری رو خرید کنید؟اگر بله ...مورد خوبیه البته بستگی به قیمتش داره 

ازلحاظ قدرت با سریgtx1070 foundersبرابری میکنه 

لینک به دیدگاه

دارم سیستم جم میکنم کارت گرافیک میخام دسته دوم بخرم چشمم به این مدل افتاد ک قبمت ۲۶۰۰ زده بود گفتم ببینم مورد خوبیه بخرمش 

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است :

بله 

کیس شما حجمش کمه؟یعنی از لحاظ طول و عرض مشکل دارین که میخواین این سری رو خرید کنید؟اگر بله ...مورد خوبیه البته بستگی به قیمتش داره 

ازلحاظ قدرت با سریgtx1070 foundersبرابری میکنه 

دارم سیستم جم میکنم کارت گرافیک میخام دسته دوم بخرم چشمم به این مدل افتاد ک قبمت ۲۶۰۰ زده بود گفتم ببینم مورد خوبیه بخرمش 

لینک به دیدگاه

سلام ، من یه سیستم میخوام جمع کنم برای کار با آنریل انجین . قراره یه سری محیط Walkthrough برای معماری داخلی درست کنم . سیستم انریل انجین کار با Gpu فکر کنم اولویت داره ، از سری کارت گرافیک های Nvidia  ، کدومش بهتره برای این کار ؟ MSI ? ASUS ? ... 

در مورد سری خود کارت گرافیک هم به نظرتون MSI GeForce RTX 2060 GAMING Z 6G چطوره ؟ در کل با بودجه 16 میلیون تا 20 یه سیستم معرفی کنید . با تشکر

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، CnaSabri گفته است :

سلام ، من یه سیستم میخوام جمع کنم برای کار با آنریل انجین . قراره یه سری محیط Walkthrough برای معماری داخلی درست کنم . سیستم انریل انجین کار با Gpu فکر کنم اولویت داره ، از سری کارت گرافیک های Nvidia  ، کدومش بهتره برای این کار ؟ MSI ? ASUS ? ... 

در مورد سری خود کارت گرافیک هم به نظرتون MSI GeForce RTX 2060 GAMING Z 6G چطوره ؟ در کل با بودجه 16 میلیون تا 20 یه سیستم معرفی کنید . با تشکر

بنظر بنده rtx 2060 super aorus بخر

در مورد سیستم هم:

i7 9700k

Asus prime z370-p

Ram corsair vengeance LPX 2×16 3200mhz

Rtx 2060s aorus ext 8gig

power 785w green (used)z

water cooler green glc 120

Hdd 2tra

ssd 256

البته با بودجه حدود 22 ملیون

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، dariush2 گفته است :

دارم سیستم جم میکنم کارت گرافیک میخام دسته دوم بخرم چشمم به این مدل افتاد ک قبمت ۲۶۰۰ زده بود گفتم ببینم مورد خوبیه بخرمش 

قیمتش مناسبه 

و نکته مثبتی هم که داره به احتمال 90%ماینی هم نباشه چون غیر عاقلانه هست همچین کاری با این گرافیک

لینک به دیدگاه

هارد وسترن دیجیتال زرد برای استفاده خانگی مشکلی نداره ؟(فیلم و بازی )

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، CnaSabri گفته است :

در 17 ساعت قبل، Soheil_vkh گفته است :

در مورد سیستم هم:

i7 9700k

Asus prime z370-p

Rtx 2060s aorus ext 8gig

power 785w green (used)z

Hdd 2tra

ssd 256

از اونجا که انریل انجین گرافیک محور هست بهتر هست از قید سی پیو با هزینه زیاد پرهیز کنید و سمت گرافیک بهتر برین 

برهمین اساس

cpu:ryzen 5 -3600x(باخرید این مورد نیازی فعلا به کولر بهتر پیدا نمیکنید)

matherboard:MSI MPG X570 GAMING PLUS (تو سایت ایسام موجوده هنوز)

رم هم به 16گیگ فعلا اکتفا کنید بعدم بخرید رم اضافه

کارت گرافیک هم میتونید دست دوم:NVIDIA RTX2080 & NVIDIA GTX1080TIیا یه کارت گرافیک نو RTX2070SUPERتهیه کنید 

البته بستگی به خودتون داره اما میتونید هارد و SSD دست دوم تمیز تهیه کنید تا هزینه ها کاهش پیدا کنه 

اگر در تهیه قطعات به مشکل خوردید حتما به بازار یه سری بزنید یا به  پروفایل کاربریinvoker مراجعه کنید تابراتون تهیه کنن 

جزء سی پیو و مادربرد بقیه قطعات در همین فروم میشه به صورت دست دوم و تمیز تهیه کرد

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

با تشکر از دوستان .

در 2 ساعت قبل، yasin1380 گفته است :

از اونجا که انریل انجین گرافیک محور هست بهتر هست از قید سی پیو با هزینه زیاد پرهیز کنید و سمت گرافیک بهتر برین 

برهمین اساس

cpu:ryzen 5 -3600x(باخرید این مورد نیازی فعلا به کولر بهتر پیدا نمیکنید)

matherboard:MSI MPG X570 GAMING PLUS (تو سایت ایسام موجوده هنوز)

رم هم به 16گیگ فعلا اکتفا کنید بعدم بخرید رم اضافه

کارت گرافیک هم میتونید دست دوم:NVIDIA RTX2080 & NVIDIA GTX1080TIیا یه کارت گرافیک نو RTX2070SUPERتهیه کنید 

البته بستگی به خودتون داره اما میتونید هارد و SSD دست دوم تمیز تهیه کنید تا هزینه ها کاهش پیدا کنه 

اگر در تهیه قطعات به مشکل خوردید حتما به بازار یه سری بزنید یا به  پروفایل کاربریinvoker مراجعه کنید تابراتون تهیه کنن 

جزء سی پیو و مادربرد بقیه قطعات در همین فروم میشه به صورت دست دوم و تمیز تهیه کرد

در مورد کارت های سری GTX فکر میکنم برای نرم افزار های معماری و انریل بهتره که سری RTX باشه که از Ray Tracing پشتیبانی کنه ، 

در 5 ساعت قبل، Soheil_vkh گفته است :

در مورد سیستم هم:

i7 9700k

Asus prime z370-p

Rtx 2060s aorus ext 8gig

power 785w green (used)z

Hdd 2tra

ssd 256

ممنونم ولی اختلاف قیمت aorus خیلی بالاس الان حدود 15 تومنه فکر میکنم . خود MSI GeForce RTX 2060 GAMING Z 6G فکر میکنم 7 تومن اینا باشه . اگه قرار بر خرید Aorus 2060s باشه میشه رو گزینه های 2070 فکر کرد چون اختلافی نداره 

لینک به دیدگاه

در در 10 اسفند 1398 در 19:17، CnaSabri گفته است :

با تشکر از دوستان .

در مورد کارت های سری GTX فکر میکنم برای نرم افزار های معماری و انریل بهتره که سری RTX باشه که از Ray Tracing پشتیبانی کنه ، 

ممنونم ولی اختلاف قیمت aorus خیلی بالاس الان حدود 15 تومنه فکر میکنم . خود MSI GeForce RTX 2060 GAMING Z 6G فکر میکنم 7 تومن اینا باشه . اگه قرار بر خرید Aorus 2060s باشه میشه رو گزینه های 2070 فکر کرد چون اختلافی نداره 

کارت گرافیک ام اس آی RTX 2070 SUPER VENTUS OC

کارت گرافیک زوتاک ZOTAC GeForce RTX 2070 AMP Extreme

دومورد اول عالی هستن 

مورد سوم هم بعد از این موارد مناسب هست 

مورد هفتم ایشون هم مناسب هست

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، CnaSabri گفته است :

با تشکر از دوستان .

من خودم توی دوتا سایت قیمت اوروس 2060s رو دیدم که بین 8و9 ملیون بود :/

لینک به دیدگاه

دوستان نظرتون درباره این سیستم چیه؟

Gigabyte H310M S2H Motherboard

یا

Biostar B360GT5S Ver.5.x Motherboard

Intel Core i3-9100F

ASUS TUF-GTX1660TI-O6G-GAMING

Ballistix Sport LT RED DDR4 16GB 2400MHz CL16 Single Channel

GP580A-EUD 80Plus Bronze Power

WD10EZEX Blue 1TB 64MB Cache

MasterTech Mantra Computer Case

ممنون میشم راهنمایی کنین

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، amir m گفته است :

دوستان نظرتون درباره این سیستم چیه؟

Gigabyte H310M S2H Motherboard

یا

Biostar B360GT5S Ver.5.x Motherboard

Intel Core i3-9100F

ASUS TUF-GTX1660TI-O6G-GAMING

Ballistix Sport LT RED DDR4 16GB 2400MHz CL16 Single Channel

GP580A-EUD 80Plus Bronze Power

WD10EZEX Blue 1TB 64MB Cache

MasterTech Mantra Computer Case

ممنون میشم راهنمایی کنین

مشکلی ندارن سیستم خوبیه

ولی من اگر جای شما بودن بجای خرید GTX1660TIیه کارت GTX1080 کاستوم خریداری میکردم که عملکردش از GTX1660TIبالاتر هست و هم قیمت مناسب تری داره و هم زیباتر هم هست 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، yasin1380 گفته است :

مشکلی ندارن سیستم خوبیه

ولی من اگر جای شما بودن بجای خرید GTX1660TIیه کارت GTX1080 کاستوم خریداری میکردم که عملکردش از GTX1660TIبالاتر هست و هم قیمت مناسب تری داره و هم زیباتر هم هست 

مادربرد بنظر شما کدومش بهتره؟ گیگا یا بایوستر؟

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، amir m گفته است :

مادربرد بنظر شما کدومش بهتره؟ گیگا یا بایوستر؟

من‌ B360 GT5S دارم.

در‌مقایسه با قیمتش امکانات خوبی داره:

دو تا m.2 که یکی هیت سینک هم داره

تا pcie 16x

۴ تا اسلات رم

هدر rgb + روی‌ خود‌ برد‌ هم ۱۵~۱۶ تا led rgb هست

و...

درضمن تا الان از برد های اقتصادی گیگابایت و ایسوس راضی نبودم!!!

اگه‌سری z میگیری، ایسوس و گیگابایت بگیر!

اگه h و b میگیری، msi و بایوستار‌ و ... بهتره!!!

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، babak1388 گفته است :

من‌ B360 GT5S دارم.

در‌مقایسه با قیمتش امکانات خوبی داره:

دو تا m.2 که یکی هیت سینک هم داره

تا pcie 16x

۴ تا اسلات رم

هدر rgb + روی‌ خود‌ برد‌ هم ۱۵~۱۶ تا led rgb هست

و...

درضمن تا الان از برد های اقتصادی گیگابایت و ایسوس راضی نبودم!!!

اگه‌سری z میگیری، ایسوس و گیگابایت بگیر!

اگه h و b میگیری، msi و بایوستار‌ و ... بهتره!!!

سپاس از شما

لینک به دیدگاه

سلامی دوباره به دوستان خوبم
بنا به توصیه شما دوستان عزیز قصد خرید پردازنده 3600کردم که تا چندروز پیش موجود نبود
حالا که موجود شده هم افزایش قیمت زیادی خورده هم اینکه فروشگاهها حتما بصورت باندل میفروشن که بنده خودم مادربرد موجود دارم و نیاز به مادربرد همراه پردازنده ندارم 
و هم اینکه اگر بخام مادربرد همراهش بخرم از سطح بودجه بنده خارج میشه
بنظر شما دوستان پردازنده i5 9600k و مادربرد H310 چطوره؟؟؟ اگر از نظرشما دوستان خوبه لطفا رم مناسبش هم بهم معرفی کنید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، dariush2 گفته است :

بنا به توصیه شما دوستان عزیز قصد خرید پردازنده 3600کردم که تا چندروز پیش موجود نبود
حالا که موجود شده هم افزایش قیمت زیادی خورده هم اینکه فروشگاهها حتما بصورت باندل میفروشن که بنده خودم مادربرد موجود دارم و نیاز به مادربرد همراه پردازنده ندارم 
بنظر شما دوستان پردازنده i5 9600k و مادربرد H310 چطوره؟؟؟ اگر از نظرشما دوستان خوبه لطفا رم مناسبش هم بهم معرفی کنید ممنون میشم

اول اینکه بهتره سری K نگیری چون داری پول اضافی میدی!(حتی اگه گرافیک داری، بنظرم میتونی به i5-9400f هم فکر کنی!روی بردی که امکان اورکلاک نباشه خیلی اختلاف بزرگی نداره با i5-9600k )

دوم اینکه بنظرم بری سمت چیپ ست B360 بهتره!

الان چک کردم ارزون ترین H310 حدود 900 هست!  ولی اگه بجاش 300~400 بیشتر بدی و یه B360 GT5S از biostar بگیری، خیلی امکانات بهتری بدست میاری!

2 تا m.2 که یکی هیت سینک داره و 4 تا اسلات رم و 3 تا pcie 16x و RGB و مدار تغذیه بهتر پردازنده و  ...

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، babak1388 گفته است :

اول اینکه بهتره سری K نگیری چون داری پول اضافی میدی!(حتی اگه گرافیک داری، بنظرم میتونی به i5-9400f هم فکر کنی!روی بردی که امکان اورکلاک نباشه خیلی اختلاف بزرگی نداره با i5-9600k )

دوم اینکه بنظرم بری سمت چیپ ست B360 بهتره!

الان چک کردم ارزون ترین H310 حدود 900 هست!  ولی اگه بجاش 300~400 بیشتر بدی و یه B360 GT5S از biostar بگیری، خیلی امکانات بهتری بدست میاری!

2 تا m.2 که یکی هیت سینک داره و 4 تا اسلات رم و 3 تا pcie 16x و RGB و مدار تغذیه بهتر پردازنده و  ...

ممنون از راهنمایی شما دوست گرامی 
بله کارت گرافیک بایوستار1060 6g  دارم

لینک به دیدگاه

با سلام مادربورد های سوکت am4 آیا با سی پی یو های FX و آتلون تصویر میدهد و بالا میاد؟ دقیقا با کدام مدل سی پی یو ها بجز رایزن تصویر میدهد؟

لینک به دیدگاه

در در 12 اسفند 1398 در 19:50، dariush2 گفته است :

غیر باندل هم داره فروش میره 

علت قیمت هم بخاطر اینه که بار جدیدشون هست وداره با دلارحال حاضر محاسبه میشه

I5-9600Kموجودی قبلی سایت ها هست که تموم بشه دیگه ازش نمیاد و سری جدید بیاد قیمت بیشتری از AMDهم رده خودش میاد تو بازار

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، yasin1380 گفته است :

غیر باندل هم داره فروش میره 

علت قیمت هم بخاطر اینه که بار جدیدشون هست وداره با دلارحال حاضر محاسبه میشه

I5-9600Kموجودی قبلی سایت ها هست که تموم بشه دیگه ازش نمیاد و سری جدید بیاد قیمت بیشتری از AMDهم رده خودش میاد تو بازار

ممنون از پاسخ شما دوست عزیز

یعنی توی سایتها که فروشنده هستن غیراز باندل هم میتونم فقط پردازنده بخرم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...