رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 2 دقیقه قبل، بامداد گفته است :

مسلما بهتر از z390 prime p . هست . ولی پرایم پی . یه تخفیف گنده خورده تو دیجی کالا و  آخرین بار که من تو دیجی کالا دیدم . قیمتی نداشت . 

من خودم پرایم پی دارم و تا 4 و خوردی گیگ خودش اورکلاک میکنه ... . 

عدد 5 هم که رویایی و آرمانی هست . 

سی پی یوتون چی هست و چی گیمی میزنید باهاش ؟

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 37 دقیقه قبل، POYA.20 گفته است :

سی پی یوتون چی هست و چی گیمی میزنید باهاش ؟

من یه 9900 k دارم که اون موقع خریدم نزدیک 9میلیون 

من سن و سالم دیگه گیم اجازه نمیده و هفته ای تقریبا دو سه بار COD mw 2109 میزنم باهاش . 

شما چه گیمی میزنید ؟ 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، بامداد گفته است :

من یه 9900 k دارم که اون موقع خریدم نزدیک 9میلیون 

من سن و سالم دیگه گیم اجازه نمیده و هفته ای تقریبا دو سه بار COD mw 2109 میزنم باهاش . 

شما چه گیمی میزنید ؟ 

من پابجی پلی میدم فقط . شما با 9900k معمولا موقع پلی دادن cow warzone چقد سی پی یو یوزیج دارید ؟ چن دردصد سی پی یو مشغول میشه موقع گیم ؟

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

امیدوارم حالتون خوب باشه...

این سیستم فعلی ما هست (این نکته رو ذکر کنم این سیستم قبلا توسط برادر بنده اسمبل شده بخاطر همین ترکیب قشنگی نداره)

Asus H87 pro

Xfx RX580 8g

i5-4570 3.2g

رم هم ۲ تا 4 گیگ دوال و ۱ 8 گیگ جمعا 16 گیگ

یک ssd‌ که ویندوز روش سواره 

مانیتور هم 900p هست فعلا...  

خوب حالا برادر من میگه میخوام cpu رو فقط ارتقا بدم و سری i7 4790 بگیرم... 

به نظرتون عاقلانه هست ارتقای cpu ؟

یا باید کوبید اینو و بریم توی نسل بعدش ؟

نمیدونم چکار کنم .. حالا با ارتقاش به نظرتون تاثیر زیادی میکنه ؟

الان که cpu خودش گلوگاه هست برای گرافیک.....

کارشم فقط برای گیم هست...

سپاس

ویرایش شده توسط Mr.jalilpour
لینک به دیدگاه

سلام  به نظر من دیگه روی نسل 4 و ddr3 هزینه نکنید     بکوبید برید نسل 10

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Mr.jalilpour گفته است :

سلام دوستان

امیدوارم حالتون خوب باشه...

این سیستم فعلی ما هست (این نکته رو ذکر کنم این سیستم قبلا توسط برادر بنده اسمبل شده بخاطر همین ترکیب قشنگی نداره)

Asus H87 pro

Xfx RX580 8g

i5-4570 3.2g

رم هم ۲ تا 4 گیگ دوال و ۱ 8 گیگ جمعا 16 گیگ

یک ssd‌ که ویندوز روش سواره 

مانیتور هم 900p هست فعلا...  

خوب حالا برادر من میگه میخوام cpu رو فقط ارتقا بدم و سری i7 4790 بگیرم... 

به نظرتون عاقلانه هست ارتقای cpu ؟

یا باید کوبید اینو و بریم توی نسل بعدش ؟

نمیدونم چکار کنم .. حالا با ارتقاش به نظرتون تاثیر زیادی میکنه ؟

الان که cpu خودش گلوگاه هست برای گرافیک.....

کارشم فقط برای گیم هست...

سپاس

سلام ... به نظرم برای شما خرید سری 4790 منطقی تر از این باشه که کلا بکوبی بری نسل بعد چون باید 4-5 تومن بیشتر هزینه  کنی برای رم و مادربرد ... میتونی این هزینه رو بذاری یه مانیتور full hd بخری
بین 4790k و ryzen 3100 یا i3 10100 اختلاف قدرت آنچنان قابل توجهی نیست میشه با یه اورکلاک حلش کرد ... من خودم 4790k دارم با 1660 ti تو اکثر بازی ها گلوگاه خاصی ندیدم البته تو رزولوشن full hd
اما اگر قدرت بیشتر لازم دارید و میخواید cpu بالاتر از 4 هسته بگیرید یا به فکر آینده نگری هستید که بعدا ارتقا بدید برید سراغ نسل 10 یا ryzen نسل 3

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، POYA.20 گفته است :

من پابجی پلی میدم فقط . شما با 9900k معمولا موقع پلی دادن cow warzone چقد سی پی یو یوزیج دارید ؟ چن دردصد سی پی یو مشغول میشه موقع گیم ؟

والا من برنامه هایی مثل msi afterburner و برنامه های مانیتورینگ دیگه نصب نکردم و فقط از Task manager خود ویندوز 10 استفاده میکنم. 

چیزی که میتونم بگم اینه که تو cod mw2109 خیلی داغ نمیکنه . تو Black ops cold war بیشتر داغ میکنه . 

باز اگه برنامه مانیتورینگ خاصی مد نظر دارید بگید من نصب کنم برم تو cod mw ? و اسکرین شات بزارم ؟ اگه اینجوری بهتون اطلاعات میده خوشحال میشم کمک کنم . 

موفق باشید . 

182738580_cpuusage1.thumb.jpg.47495e3500a3b3a648d790481420a263.jpg

این سی پی یو من در حالت فعلی ..

تا 4 و خوردی گیگ هم میره البته ندیدم که به 5 برسه . البته الان چون دو تا از ماژول های رم را برداشتم . وقتی از تو پنل مادربرد اورکلاک کمیکنم ، گیر میکنه . اگه حوصله کردم، رم را کامل نصب میکنم میرم تو وارزون و اسکرین شات میگیرم از Task manager . 

لینک به دیدگاه

در در 30 بهمن 1399 در 13:12، 19Mojtaba89 گفته است :

اگر رمی که می خوام بگیرم تو لیست رم های پشتیبانی شده مادربرد نباشه اتفاقی می افته نمیشه از قدرت کاملش استفاده کرد؟؟؟ الان دو تا رم کورسیر و جی اسکیل هست که مدل های جدید ترش رو تو لیست رم های ساپورت شده مادربردم B450 pro gaming asus  پیدا نکردم. هر دو هم 3200 هستن اگر بگیرمشون نمی تونم به این فرکانس برسونم یا اصلا بالا نمیاد رو سیستم. 

دوستان اگه میشه جواب این سوال ما رو هم بدید.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، بامداد گفته است :

والا من برنامه هایی مثل msi afterburner و برنامه های مانیتورینگ دیگه نصب نکردم و فقط از Task manager خود ویندوز 10 استفاده میکنم. 

چیزی که میتونم بگم اینه که تو cod mw2109 خیلی داغ نمیکنه . تو Black ops cold war بیشتر داغ میکنه . 

باز اگه برنامه مانیتورینگ خاصی مد نظر دارید بگید من نصب کنم برم تو cod mw ? و اسکرین شات بزارم ؟ اگه اینجوری بهتون اطلاعات میده خوشحال میشم کمک کنم . 

موفق باشید . 

182738580_cpuusage1.thumb.jpg.47495e3500a3b3a648d790481420a263.jpg

این سی پی یو من در حالت فعلی ..

تا 4 و خوردی گیگ هم میره البته ندیدم که به 5 برسه . البته الان چون دو تا از ماژول های رم را برداشتم . وقتی از تو پنل مادربرد اورکلاک کمیکنم ، گیر میکنه . اگه حوصله کردم، رم را کامل نصب میکنم میرم تو وارزون و اسکرین شات میگیرم از Task manager . 

خیلی ممنون عزیز . همینکه میگید تو بازی cod mw داغ نمیکنه و فشاری روش نیس کافیه .بازم ممنون بابت کمکتون 

لینک به دیدگاه

در در 3 اسفند 1399 در 14:38، POYA.20 گفته است :

خیلی ممنون عزیز . همینکه میگید تو بازی cod mw داغ نمیکنه و فشاری روش نیس کافیه .بازم ممنون بابت کمکتون 

این یه عکس از سی پی یو وسط بازی mw 2019 

204493953_cpuutilization2.thumb.jpg.5f1c89afe848d8d0a19e96ae95dbc1b0.jpg\

حالا باز اگه msi afterburner و برنامه های مانیتورینگ مشابه نصب کردم براتون عکس میگیرم تو همین تاپیک قرار میدم . 

چون من با هیچ کدوم از این برنامه های مانیتورینگ تا حالا کار نکردم . 

*ادیت 1 

این یه عکس از یه برنامه مانیتورینگ وسط بازی black ops cold war 

789881814_cpuload3.thumb.jpg.7e5de064700987ab0a7a73d85abae9f1.jpg

در در 3 اسفند 1399 در 13:05، 19Mojtaba89 گفته است :

دوستان اگه میشه جواب این سوال ما رو هم بدید.

اینجا نوشتع اگه فرکانس رم بالاتر از اونی باشه که مادربرد ساپورت میکنه بالا میاد ولی با همون سرعت کمتر :

https://www.ricksdailytips.com/fast-ram-in-slower-pc/#:~:text=Rick's answer%3A Eric%2C the short,at the slower 1333Mhz speed.&text=2 – Make sure you don,than your motherboard can accept.

Eric, the short answer to your questions is yes. Your computer will work just fine if you install the faster RAM. It will simply run at the slower 1333Mhz speed.

Your motherboard will recognize those faster RAM sticks as being compatible (because they are) and allow the system to boot up and operate normally after you install them.

البته این مثال ddr3 بود ولی در مورد ddr4 هم چیز مشابهی نوشته :

As long as they are the same technology aka ddr4 ram on a ddr4 ram supporting motherboard. ... Dependent on the BIOS you will not even be able to run the RAM at 3200mhz but at the default of 2666mhz so it should work just fine, if it lets you use different speeds use one that is compatible with your RAM.
ویرایش شده توسط بامداد
لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، بامداد گفته است :

اینجا نوشتع اگه فرکانس رم بالاتر از اونی باشه که مادربرد ساپورت میکنه بالا میاد ولی با همون سرعت کمتر :

https://www.ricksdailytips.com/fast-ram-in-slower-pc/#:~:text=Rick's answer%3A Eric%2C the short,at the slower 1333Mhz speed.&text=2 – Make sure you don,than your motherboard can accept.

Eric, the short answer to your questions is yes. Your computer will work just fine if you install the faster RAM. It will simply run at the slower 1333Mhz speed.

Your motherboard will recognize those faster RAM sticks as being compatible (because they are) and allow the system to boot up and operate normally after you install them.

البته این مثال ddr3 بود ولی در مورد ddr4 هم چیز مشابهی نوشته :

As long as they are the same technology aka ddr4 ram on a ddr4 ram supporting motherboard. ... Dependent on the BIOS you will not even be able to run the RAM at 3200mhz but at the default of 2666mhz so it should work just fine, if it lets you use different speeds use one that is compatible with your RAM.

ممنون البته من رم هاییی که می خوام تو لیست رم های تست شده نیست وگرنه مادربرد تا 4000 هم ساپورت میکنه. در ضمن من دو تا رم 8 گیگ 3600 روی سیستم دارم اگر دو تا رم 8 گیگ(16) و یا دو تا رم 16 گیگ (32) بگیرم با فرکانس 3200 اونوقت فرکانس دو تا رم 3600 من هم تا 3200 پائین میاد یا ثابت می مونه؟؟؟

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

این سیستم بخام بفروشم چقد قیمت میخوره؟
مادربردasus B450MK

پردازنده ryzen 5 1500X

رم کروشال Ballistix Sport LT Red DDR4 8GB 2400Mhz CL16 Single

کارت گرافیکxfx rx 580 8g

و یک راهنمایی اگه بخام با پول فروش این سیستم اینتل ببندم چی پیشنهاد میدین البته بدون کارت گرافیک که بعدن بخام بخرم

ممنون

لینک به دیدگاه

سلام دوستان 

من یه لب تاپ k550jx دارم مشخصاتش هم این است

سازنده پردازنده

Intel

سری پردازنده

Core i7

مدل پردازنده

4720HQ

محدوده سرعت پردازنده

2.5 تا 2.8 گیگاهرتز

فرکانس پردازنده

2.60GHz up to 3.60 GHz

حافظه Cache

6 مگابایت

حافظه RAM 

ظرفیت حافظه RAM

8 گیگابایت

نوع حافظه RAM

DDR3

حافظه داخلی

ظرفیت حافظه داخلی

یک ترابایت

نوع حافظه داخلی

هارد دیسک

مشخصات حافظه داخلی

7200RPM

پردازنده گرافیکی 

سازنده پردازنده گرافیکی

NVIDIA

مدل پردازنده گرافیکی

GeForce GTX 950M

حافظه اختصاصی پردازنده گرافیکی

4GB

خواستم بپرسم واسه گیم میخوام ارتقا بدم دو گزینه مد نظرم هست یکی این که رم را ارتقا بدم به 16 گیگ یا هارد دستگاه را در بیارم وجاش یه ssd سامسونگ بزارم به نظرتون کدوم مورد بیشتر تاثیر داره؟

وسوال دیگر اینکه میخوام dvd-rom را دربیارم وجایش را هارد بگذارم میخواستم بدونم براکت هارد چند اینیچی بخرم مدل دی وی دی رام slimtype dvd A DA8A6SH این هست خیلی ممنون ؟

ویرایش شده توسط MOHAMAD110110
غلط املائی
لینک به دیدگاه

سلام. من مادربردم گیگابایت(GA-MA770-UD3(REV2 هستش و روش هم دو تا رم گیل 1 گیگابایت DDR2 800 بود. حالا میخوام تو همین مشخصات 2 تا رم بخرم ولی 2 گیگابایت. خواستم بپرسم که آیا اینا با هم چفت میشن یا نه؟ممنون میشم اگه جواب بدید

لینک به دیدگاه

سلام 

قصد خرید رم ۸ گیگ دارم  برای سی پی یو رایزن 3200g pro

مادربرد A520m-e

خودم این مد نظرم ..خواستم بدونم از لحاظ کیفیت و سرعت رم قابل اعتمادی هست؟

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/computer-memory/ddr4/adata/adata-xpg-gammix-d30-8g-3200mhz-cl16-ddr4-memory-558202.html

همین مدل فرکانس 3600 هم داره با تاخیر  17 ک فقط ۲۰ هزار تومن تفاوت قیمتشونه

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان  قصد خرید ssd 250G دارم، مادربرد گیگا p310 که یدونه جای ssd m2 داره اما      gen2 x2 ، مدل های زیر مدنظرم

Lexar® NM610  

XPG SX6000 Lite 

جفتشون  gen3 x4 که طبق گفته ها سرعت نصف میشه که بازم بیشتر از مدل های ساتا هست...از طرفی مدل m2 دقیقا بین گرافیک و کولر cpu قرار میگیره و نمیدونم دماش چقد میره بالا... بنظر شما دوستان با این تفاسیر m2 ارزش خرید داره یا مدل ساتا بگیرم(بیشتر بخاطر دما نه کاهش سرعت)؟؟

لینک به دیدگاه

سلام.

میخواستم بدونم که به نظر شما مادربرد asus b450 prime plus برای سی پی یو 3600xt خوب هست یا نه؟ از لحاظ مدار تغذیه و تعداد فاز ها و...

لینک به دیدگاه

حقیقت من خودم قصد خرید همین مادربرد رو داشتم، اما ریویوی مطمئنی براش پیدا نکردم. ولی یک چیز رو متوجه شدم اونم اینه که اصلا و ابدا سمت مادربردهای b450 گیگابایت خصوصا مدل های گیگابایت اوروس (AORUS) الیت و پرو همچنین ds3h نرو که از لحاظ اورکلاک، کنترل ولتاژ و دمای وی آر ام وضعشون خیلی خرابه. البته ایسوس راگ استریکس هم وضعیت بدی داره تو دمای وی آر ام. 

6 فاز برای اورکلاک سی پی یو کاملا کافی هست، مورد مهم دیگه آپشن LLC هست که با تغذیه ولتاژ برای سی پی یو، باعث یک اورکلاک استیبل و پایدار میشه. فکر میکنم ایسوس پرایم هم این قابلیت رو داشته باشه. البته اگر قصد اورکلاک رو داری این گزینه ها مهم است.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، jetalpha گفته است :

حقیقت من خودم قصد خرید همین مادربرد رو داشتم، اما ریویوی مطمئنی براش پیدا نکردم. ولی یک چیز رو متوجه شدم اونم اینه که اصلا و ابدا سمت مادربردهای b450 گیگابایت خصوصا مدل های گیگابایت اوروس (AORUS) الیت و پرو همچنین ds3h نرو که از لحاظ اورکلاک، کنترل ولتاژ و دمای وی آر ام وضعشون خیلی خرابه. البته ایسوس راگ استریکس هم وضعیت بدی داره تو دمای وی آر ام. 

6 فاز برای اورکلاک سی پی یو کاملا کافی هست، مورد مهم دیگه آپشن LLC هست که با تغذیه ولتاژ برای سی پی یو، باعث یک اورکلاک استیبل و پایدار میشه. فکر میکنم ایسوس پرایم هم این قابلیت رو داشته باشه. البته اگر قصد اورکلاک رو داری این گزینه ها مهم است.

چرا سمت مدل های گیگا نرم؟ راستش من قسد خرید از سری b450 msi رو داشتم ولی هیچی ازش موجود نیست نمیدونم چرا بعد دیدم این مدل هست و مدار فازی خوبی هم داره ولی گفتم قبلش بپرسم.

ویرایش شده توسط DM.JAGUAR
لینک به دیدگاه

سلام ای دووووستان..

میخوام یک هارد 2 ترا بخرم برای سیستم .. مصرف هم فقط گیم هست و عملا آرشیوی نیست ....

وسترن بلو رو دیدم اما حافظه 2 ترا فقط 5200 دور داره و 1 ترا بلو 7200 دور هست !!

تا اینجای فقط  سری black  رو دیدم که 2 تراش سرعت 7200 هم داره..

به نظرتون چه کنم... روی سرعت گیر کردم... و عملا هم نمیتونم خیلی هزینه کنم و سری black هم که ماشالله.....

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Mr.jalilpour گفته است :

سلام ای دووووستان..

میخوام یک هارد 2 ترا بخرم برای سیستم .. مصرف هم فقط گیم هست و عملا آرشیوی نیست ....

به نظرتون چه کنم... روی سرعت گیر کردم... و عملا هم نمیتونم خیلی هزینه کنم و سری black هم که ماشالله.....

بنظر من بین سرعت 5200 با 7200 اونچنان تفاوتی احساس نخواهید کرد !

مگر اینکه بروید به سمت SSD یا Nvme

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Mr.jalilpour گفته است :

سلام ای دووووستان..

بین هارد وسترن بلو و وسترن بلک تفاوت سرعت چشم گیری مشاهده نخواهید کرد پس عملا وسترن بلک ارزش خرید نداره با این قیمت

برای سرعت فقط برید سراغ nvme

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

این سیستم بخام بفروشم چقد قیمت میخوره؟
مادربردasus B450MK

پردازنده ryzen 5 1500X

رم کروشال Ballistix Sport LT Red DDR4 8GB 2400Mhz CL16 Single

کارت گرافیکxfx rx 580 8g

و یک راهنمایی اگه بخام با پول فروش این سیستم اینتل ببندم چی پیشنهاد میدین البته بدون کارت گرافیک که بعدن بخام بخرم

ممنون

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، saeedx گفته است :

بنظر من بین سرعت 5200 با 7200 اونچنان تفاوتی احساس نخواهید کرد !

مگر اینکه بروید به سمت SSD یا Nvme

در 10 ساعت قبل، Paxton گفته است :

بین هارد وسترن بلو و وسترن بلک تفاوت سرعت چشم گیری مشاهده نخواهید کرد پس عملا وسترن بلک ارزش خرید نداره با این قیمت

برای سرعت فقط برید سراغ nvme

ویندوز الان روی یک ssd سوار هست 

ولی خوب الان 3 تا هارد 500 وسترن گیرین دارم 

که تقریبا 5 ساله دارن کار میکنن 

نه صدا میدن و نه بدسکتور .... فقط احساس میکنم سرعتشون اومده پایین... از طرفی ترکیب 3 تا هارد خیلی شاید جالب نباشه بیخودی هم  پاور سیستم و هم فضای کیس رو  درگیر میکنن

بخاطر همین گفتم یک 2 ترا بگیرم تا راندمان کارو ببرم بالا

لینک به دیدگاه

در در 6 اسفند 1399 در 19:37، Mey67 گفته است :

سلام 

قصد خرید رم ۸ گیگ دارم  برای سی پی یو رایزن 3200g pro

مادربرد A520m-e

خودم این مد نظرم ..خواستم بدونم از لحاظ کیفیت و سرعت رم قابل اعتمادی هست؟

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/computer-memory/ddr4/adata/adata-xpg-gammix-d30-8g-3200mhz-cl16-ddr4-memory-558202.html

همین مدل فرکانس 3600 هم داره با تاخیر  17 ک فقط ۲۰ هزار تومن تفاوت قیمتشونه

XPG مارک معتبری هست. فقط در مورد مادربرد با پردازنده مطمئنی ساپورت میشه؟ جایی میخوندم که مادربردهای سری 500 از پردازنده های 3200 و 3400 پشتیبانی نمیکنن. از سری 3000 پشتیبانی میشه ولی مدل‌های جی پی یو دار چون قدیمی‌ترن پشتیبانی نمیشه. بازم خودت یه تحقیقی کن.

اگر ساپورت نکرد حتما برو سمت 4350 که خیلی خیلی گزینه بهتری هست. هم پردازشی عالیه هم گرافیکی.

در در 11 اسفند 1399 در 00:46، DM.JAGUAR گفته است :

چرا سمت مدل های گیگا نرم؟ راستش من قسد خرید از سری b450 msi رو داشتم ولی هیچی ازش موجود نیست نمیدونم چرا بعد دیدم این مدل هست و مدار فازی خوبی هم داره ولی گفتم قبلش بپرسم.

اگر قصد اورکلاک نداری مادربرد B450 پرایم کزینه بسیار خوبی هست، تقریبا مشخصاتش با سری تاف ایسوی یکی هست، کنترل دمای وی آر ام خیلی خوبی هم داره پردازنده هم قوی هست به اندازه کافی نیازی هم به اور نداری. خرید کن.

فقط قبل خرید حتما بگو بایوس مادربردو برات آپدیت کنن تا پردازنده رو ساپورت کنه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...