رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

29 دقیقه قبل، amirprg گفته است:

یک m.2 یک ترا نسل 4 مثال میزنید بی زحمت (مدل دقیق

بین 970 evo plus و 990 evo و 980pro و 990pro برای ویندوز وکارهای روزمره سیستم هیچ تفاوتی وجود نداره ببینید کدوم براتون بصرفه تره و حتما با گارانتی 60 ماهه آواژنگ بگیرید...

برای گیم و مدل 2 ترا m.2 های وسترن sn770 به بالا عالین ولی خوب متاسفانه گارانتی درستی ندارن بازم هم بنظر من بین گزینه های بالا ببینید کدوم براتون مناسبتره از لحاظ بودجه چون مدل 2 ترا برای نگهداری فایلها و گیم هست نظر من روی 980pro یا 990pro هست ولی نسبت به بقیه قیمت بالاتری داره ولی خوب سامسونگ ارزششو داره من تا الان تا دلتون بخواد m.2 تست کردم از لکسار و ادیتا بگیر تا ام اس آی و وسترن و سامسونگ و با اطمینان بهتون میگم سامسونگ و وسترن توی یه لیگ دیگن

970 evo plus نیازی به هیتسینک نداره ولی بقیه موارد نیاز دارن 

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه
4 ساعت قبل، amirprg گفته است:

ممنونم از همه دوستان بابت راهنمایی هایی که انجام دادن

قطعا این نکات نه تنها به بنده بلکه به بقیه اعضا هم کمک میکنه🌹

------

الان دوتا سوال واسم پیش اومده...

1-آیا خنک کننده بادی DeepCooL AK620 DIGITAL از پس خنک کردن 7800X3D بر میاد؟ یا باید به فکر خنک کننده آبی باشم؟

راستش یکم ترسیدم بعضیا میگن خنک کننده آبی دردسر داره یا ممکنه نشتی پیدا کنه! برای همین سمتش نرفتم اما اگر ضروریه بهم بگید...مزایا و معایب خنک کننده آبی چیه؟ (اطلاعاتم کمه)

----

2-من یه SSD دو ترابایت برای کل سیستم در نظر گرفتم...که ذخیره سازی، ویندوز، برنامه و گیم رو روی اون انجام بدم

میخواستم بدونم آیا کار درستیه؟ مشکلی ایجاد نمیکنه؟

یا بهتره بیام یه SSD برای ویندوز و برنامه ها، یه SSD برای گیم و یه هارد HDD برای ذخیره سازی در نظر بگیرم؟

اره ۶۲۰ کاملا کافیه بدون هیچ مشکلی

آبی عیبش اینه که کمتر عمر میکنه و زودتر باید عوض بشه(۳ ۴ سال در مقابل ۱۰ سال یا بیشتر بادی) ولی اگه پول واقعا اضافه داری برای زیبایی بد نیست.

برا ssd بازم بودجه مهمه. اگه بودجه محدوده همین ۲ ترا همراه با ی hdd چهار ترا برا ذخیره‌سازی کافیه. اما بتونی ی ۲۵۰ گیگ مخصوص ویندوز بگیری بد نیست، خوبیش اینه که بعدا هر مشکلی برای ویندوز پیش اومد میتونی راحت درایوو فرمت کنی و از نو نصب کنی. و اگه خواستی لینوکس نصب کنی برای dual boot بدرد میخوره.

3 ساعت قبل، amirprg گفته است:

یک m.2 یک ترا نسل 4 مثال میزنید بی زحمت (مدل دقیق)

ضروریه هیت سینک داشته باشه؟

سرعت خودن و نوشتن برای ویندوز و برنامه ها باید چقدر باشه؟

WD SN580

نسل ۵ ضروریه، نسل ۳ اصلا

نسل ۴ مونده به مدلش مثلا همین m480 تست کردن بدون هیت سینک تو استرس تست تراتل میکنه، باید بررسی کنی. 

لینک به دیدگاه

درود دوستان روز شبتون بخیر 

مین a620me msi چه فرکانس رمی رو ساپورت می‌کنه؟میشه 6000روش گذاشت یا فرکانسش روی 4800یا5200قفل میشه با محدودیت نداره؟

ممنون میشم راهنمایی کنید🌷

لینک به دیدگاه

هم اکنون، parsa seyedi گفته است:

درود دوستان روز شبتون بخیر 

مین a620me msi چه فرکانس رمی رو ساپورت می‌کنه؟میشه 6000روش گذاشت یا فرکانسش روی 4800یا5200قفل میشه با محدودیت نداره؟

ممنون میشم راهنمایی کنید🌷

قابلیت اورکلاک رم در سری a ای ام دی هست ،مشکلی نخواهید داشت.

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

قابلیت اورکلاک رم در سری a ای ام دی هست ،مشکلی نخواهید داشت.

ممنونم 

لینک به دیدگاه

سلام

بنظرتون اقتصادی ترین سیستم برای اجرای بازی Call Of Duty: Warzone روی کیفیت 2K با تنظیمات Low که بشه حداقل 200تا FPS گرفت

از چه قطعاتی باید استفاده کرد؟ 

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، amirprg گفته است:

سلام

بنظرتون اقتصادی ترین سیستم برای اجرای بازی Call Of Duty: Warzone روی کیفیت 2K با تنظیمات Low که بشه حداقل 200تا FPS گرفت

داداش سیستم می خری یا بدم بچه ها غیبت کنن😁

جدا حس می کنم ایستگامون کردی😂

لینک به دیدگاه

43 دقیقه قبل، Slash_Slash گفته است:

داداش سیستم می خری یا بدم بچه ها غیبت کنن😁

جدا حس می کنم ایستگامون کردی😂

داداش هر سوالی که میپرسم که سوال خودم نیست

سیستم خودمو دیگه آخراشم...به نتیجه رسیده😁

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، amirprg گفته است:

سلام

7500f 6800xt

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
8 ساعت قبل، amirprg گفته است:

سلام

درود

برای جواب این سوال بهترین راه دیدن بنچمارک های یوتیوب هستش که دقیق نشون میدن نتایج رو. ی همچین چیزی سرچ کنید 

COD Warzone 2k bench/test

اگه نتایج دقیق نیاورد این حالتارو جدا جدا سرچ کنید 

Warzone 12400f + rx 6800xt 2k

و بعد ترکیبات مختلف 12100, rx 6700xt و شبیه شون رو سرچ کنید سریع دستتون میاد چی کافیه

و اینکه اقتصادی ترین سیستم قطعا am5 نیست، نسل ۱۲ و ۱۰ اینتله

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

قبلا بهتون پیشنهاد داده بودم که پاوری که می خرید اگر 3.1 یا حتی 3.0 نباشه بهترم هست چون تبدیل مستقیم 2 تا 8 حتی از سوکت طراحی شده جدید 12X6 هم سیف تره و بهتره پس به جاش بهتره که پاور با کیفیت تری بردارید حرف هایی که من می زنم همگی مبنای علمی داره برای همینم خوشحال می شم زمانی که بعدا یکی میاد و ثابتشون می کنه

image.thumb.png.b9d54f12360f8babf777c5a34221484c.png

در تکمیل حرفام سعی کنید از هیچ تبدیلی هم استفاده نکنید که بدترش می کنید مگر مجبور به خم کردنش باشید که اون موقع دیگه چاره ای ندارید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، Slash_Slash گفته است:

قبلا بهتون پیشنهاد داده بودم که پاوری که می خرید اگر 3.1 یا حتی 3.0 نباشه بهترم هست چون تبدیل مستقیم 2 تا 8 حتی از سوکت طراحی شده جدید 12X6 هم سیف تره و بهتره پس به جاش بهتره که پاور با کیفیت تری بردارید حرف هایی که من می زنم همگی مبنای علمی داره برای همینم خوشحال می شم زمانی که بعدا یکی میاد و ثابتشون می کنه

image.thumb.png.b9d54f12360f8babf777c5a34221484c.png

در تکمیل حرفام سعی کنید از هیچ تبدیلی هم استفاده نکنید که بدترش می کنید مگر مجبور به خم کردنش باشید که اون موقع دیگه چاره ای ندارید

همه میگفتن 12v-2x6 تمام مشکلات 12vhpwr رو برطرف کرده که 😐

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، zexer2020 گفته است:

همه میگفتن 12v-2x6 تمام مشکلات 12vhpwr رو برطرف کرده که 😐

توش قشنگ توضیح می ده که هیچ راهی برای درست کردن 12 ولت با این میزان جریان اونم طی یک کابل نیست اما بهترش کردن حتی یک امارگیری کردن که ذوب 12VHPWR شده 4 درصد برای 8 پین شده 3.3 درصد یعنی زیاد فرقیم با هم نداشتن

کلا خم کردن کابل رفتن اشغال داخلش یا تا دسته فرو نکردنش عامل این داستان می شه حتی فرمول مقاومت هم درش توضیح می ده که چی می شه

در کل گفته نمی تونستن 4 تا 8 پین براش بذارن خیلی فضا می گرفته دمای کارت هم بالا می برده برای همین اینده هم همینه اما بازم می گه امارش زیاد نیست و خیلی با ذوب 8 پین اختلاف نداره اونم اگر درست نزدید مرز 150 وات بکشه ذوب می شه

یک جایی هم می گه خیلی ها با کابل جدید و سوکت جدید مشکل داشتن که تصویر نمی گرفتن چون پایه ها تضعیف شدن برای جلوگیری از ذوب که با تعویض کابل درست شده

ویرایش شده توسط Slash_Slash
لینک به دیدگاه

21 ساعت قبل، Captain1374 گفته است:

سلام وقت بخیر

ram,cpu و MB برای بوجه 20 ت معرفی میکنید

Ryzen 5 8500g

Msi pro A620M-E

deepcool ag200

Patriot 32gb 5600mhz

قبل از تهیه حتما بگید که بایوس رو اپدیت کنند.

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

سلام دوستان و اساتید، به نظر شما این جعبه داخل تصویر پلمپه؟

20241001_120351.thumb.jpg.63b4f5faa2ee4935133b5b7e38e8a1b5.jpg

پلاستیک نداره، ولی ادعا میکنه پلمپه و برچسبش باز نشده...

ممکنه برچسبش باز کرده باشه و دوباره چسبونده باشتش؟

اعتماد کنم به نظر شما؟

ویرایش شده توسط AH112
؟
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
10 ساعت قبل، AH112 گفته است:

سلام دوستان و اساتید، به نظر شما این جعبه داخل تصویر پلمپه؟

20241001_120351.thumb.jpg.63b4f5faa2ee4935133b5b7e38e8a1b5.jpg

پلاستیک نداره، ولی ادعا میکنه پلمپه و برچسبش باز نشده...

ممکنه برچسبش باز کرده باشه و دوباره چسبونده باشتش؟

اعتماد کنم به نظر شما؟

درود 

عکسش باز نمیشه

برچسب پلمپ راحت تولید میکنن داخل کشور و بعد سرویس کارت دوباره میچسبونن. نمیشه اعتماد کرد فقط باید فروشنده معتبر پیدا کنی.

لینک به دیدگاه

سلام عرض ادب خدمت دوستان 

از بین  b760 راگ، و ddr5 z690. Force 

Z690 رو انتخاب کردم،آیا مادربرد بهتریه؟؟ انتخاب درستیه؟،بجز ساپورت فرکانس رم بالاتر راگ ،،

تو بقیه پارامتر ها چون مدارفاز تغذیه ایناش که قویتر بود  ام اس ای مثلا

Screenshot_2024-10-12-11-32-33-248_ir.divar.jpg

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، ALI.KAKA22 گفته است:

سلام عرض ادب خدمت دوستان 

Z690 رو انتخاب کردم،آیا مادربرد بهتریه؟؟ انتخاب درستیه؟،بجز ساپورت فرکانس رم بالاتر راگ ،،

دربهتر بودنش که شکی نیست شما برد z تهیه کردید،مگر بحث های اقتصادی مطرح باشه .

ولی خب اصولا قبل خرید باید مشورت گرفت که هدف از تهیه چی هست ،برنامه تهیه چطور هست  و...

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، ALI.KAKA22 گفته است:

سلام عرض ادب خدمت دوستان 

تو بقیه پارامتر ها چون مدارفاز تغذیه ایناش که قویتر بود  ام اس ای مثلا

Screenshot_2024-10-12-11-32-33-248_ir.divar.jpg

سری راگ برای پی سی و قطعات های اند هست برای سایر موارد پول مفت دادنه مخصوصا توی ایران که می دونن برند پرستی زیاده اینجور چیزها بالاتر از ارزش واقعیش هم می فروشن

تصمیم درستی گرفتید MSI هم برند خیلی خوبیه

لینک به دیدگاه

ممنون که وقت گذاشتید در مورد بحث قیمتی، بگم که قیمت جفتشون یکی بود، در فرض قیمت یکسان در دیگر موارد از خازن ها و مدار فاز و عمر مفید

لینک به دیدگاه

درود وقت بخیر 

دوستان یه خمیر arctic mx-4 دارم از چند سال پیش همون دفعه اول هم که استفاده کردم روی سی پی یو سیستم قبلیم دمای بالاتری از خنک کننده گرفتم، خمیر کارت ۹۷۰ رو هم عوض کردم همون موقع بدتر شد در حد ۱۵ ۲۰ درجه گرمتر شد

دیروز خواستم خمیر عوض کنم، پردازنده amd 3600xt، بازم بدتر شد در حد ۱۰ ۱۵ درجه حتی از خمیر خشکی که روی فن amd بود هم نتیجه بدتر گرفتم 

هات اسپات به ۹۵ اینورا میرسید توی استرس تست، دما که قبلا حدود۷۲ بود الان حدود ۸۰ حتی نزدیک ۹۰ میرسید 

---_--------_------

الان سوالی که دارم برای 3600xt یه خنک کننده بادی ارزون بگیرم مثل مثلا gammaxx 300  حدود قیمت زیر ۱ تومن یا خمیر mastergel pro  بگیرم 

و اینم بگم ارتفاع رم بالاست حتی توی اسلات دوم

با خنک کننده t4 که داشتم بهش گیر میکرد مجبور بودم لبشو خم کنم ، و اینکه هم از نظر اندازه سطح هم سوکتش مشکل داشتم دیگه بازش کردم فن استوک خودشو انداختم

و اینکه چرا این arctic که همون موقع هم گرون خریدم اینقدر ببخشید آشغ،ال بود 

ویرایش شده توسط arvin_393
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، arvin_393 گفته است:

درود وقت بخیر 

دوستان یه خمیر arctic mx-4 دارم از چند سال پیش همون دفعه اول هم که استفاده کردم روی سی پی یو سیستم قبلیم دمای بالاتری از خنک کننده گرفتم، خمیر کارت ۹۷۰ رو هم عوض کردم همون موقع بدتر شد در حد ۱۵ ۲۰ درجه گرمتر شد

دیروز خواستم خمیر عوض کنم، پردازنده amd 3600xt، بازم بدتر شد در حد ۱۰ ۱۵ درجه حتی از خمیر خشکی که روی فن amd بود هم نتیجه بدتر گرفتم 

هات اسپات به ۹۵ اینورا میرسید توی استرس تست، دما که قبلا حدود۷۲ بود الان حدود ۸۰ حتی نزدیک ۹۰ میرسید 

---_--------_------

الان سوالی که دارم برای 3600xt یه خنک کننده بادی ارزون بگیرم مثل مثلا gammaxx 300  حدود قیمت زیر ۱ تومن یا خمیر mastergel pro  بگیرم 

با خنک کننده t4 که داشتم بهش گیر میکرد مجبور بودم لبشو خم کنم ، و اینکه هم از نظر اندازه سطح هم سوکتش مشکل داشتم دیگه بازش کردم فن استوک خودشو انداختم

درود

یه اصل کلی درباره خمیر سیلیکون اینه که ارزون ترین برند معتبر با گرونترینش خیلی تاثیری نداره تو دما اگه بین فن و سیپیو استفاده میشه (قضیه TIM داخل خود سیپیو و گرافیک فرق میکنه و خیلی تاثیر داره). در واقع اثر اصلیش پر کردن منافذ میکروسکوپی بین دو سطحه تا هوا مانع انتقال موثر گرما نشه. 

خمیر mx4 هم معتبر و معروفه و خیلیا بدون مشکل استفاده میکنن، شاید برای شما تقلبی بوده یا زمان خیلی زیادی از تولیدش گذشته و خاصیتشو از دست داده ولی اینو مطمئنم که شما از mx4 اصل حتی به فلز مایع هم برید نهایت چند درجه فرق میکنه. فاکتور اصلی خود کولره که میتونه تا ۳۰ درجه هم دمارو جابجا کنه. برای پردازنده شما همون در حد hyper 212 یا ag400 کافیه با ی خمیر عادی، نیازی به هزینه اضافی نیست. 

اینم بگم mx4 چون خمیر سفتی نیست برای TIM داخلی گرافیک و پردازنده مناسب نیست و زود pump-out رخ میده و هاتسپات میره بالا، باید از خمیرای سفت مثل cryofuse یا حتی بهتر ازون فلز مایع استفاده بشه.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، zexer2020 گفته است:

درود

یه اصل کلی درباره خمیر سیلیکون اینه که ارزون ترین برند معتبر با گرونترینش خیلی تاثیری نداره تو دما اگه بین فن و سیپیو استفاده میشه (قضیه TIM داخل خود سیپیو و گرافیک فرق میکنه و خیلی تاثیر داره). در واقع اثر اصلیش پر کردن منافذ میکروسکوپی بین دو سطحه تا هوا مانع انتقال موثر گرما نشه. 

خمیر mx4 هم معتبر و معروفه و خیلیا بدون مشکل استفاده میکنن، شاید برای شما تقلبی بوده یا زمان خیلی زیادی از تولیدش گذشته و خاصیتشو از دست داده ولی اینو مطمئنم که شما از mx4 اصل حتی به فلز مایع هم برید نهایت چند درجه فرق میکنه. فاکتور اصلی خود کولره که میتونه تا ۳۰ درجه هم دمارو جابجا کنه. برای پردازنده شما همون در حد hyper 212 یا ag400 کافیه با ی خمیر عادی، نیازی به هزینه اضافی نیست. 

اینم بگم mx4 چون خمیر سفتی نیست برای TIM داخلی گرافیک و پردازنده مناسب نیست و زود pump-out رخ میده و هاتسپات میره بالا، باید از خمیرای سفت مثل cryofuse یا حتی بهتر ازون فلز مایع استفاده بشه.

اینی که می گید کاملا غلطه و ضریب انتقال حرارت مس حدود 380 هست خمیر های فلز مایع بین 60 تا 80 خمیرهای که رسانایی الکتریکی ندارن بین 3 تا 15 هست

اما ضریب انتقال حرارت هوا حدود 0.027 هست برای همین به عنوان یک عایق شناخته می شه همون مقدار کمی که مابین کولینگ با سطح گرفتار می شه به شدت جلوی انتقال حرارت می گیره و باعث بالا رفتن حرارت چیپ می شه

پس میان از خمیر استفاده می کنن تا مابینش هوا که عایق هست قرار نگیره حالا هر چی این خمیر رسانایی بیشتری داشته باشه تا مرز حتی رسیدن به رسانایی حرارتی فلزها تاثیرش کاملا مشهود هست

برای همین در تست های استفاده از پد حرارتی جای خمیر که ضخامت به مراتب بیشتری داره دمای پردازنده تا 15 الی 20 درجه افزایش پیدا کرده به نسبت خمیرهای سیلیکونی

از اونجایی که قیمت خمیرهای غیر فلزی که رسانا نیستن و خطری هم ندارن به نسبت قیمت سایر قطعات بالا نیست پیشنهاد می شه همیشه بهترینش بخرید قطعا اگر اختلاف ضریب انتقال حرارتشون زیاد باشه تاثیرش محسوسه

دقت کنید زدن بیش از حدش هم تاثیر منفی می ذاره باید دقیق به اندازه بزنید

خودم کاهش 5 درجه ای بین دو تا برند معتبر داشتم که اختلاف معنا داری فقط در ازای 300 400 تومان اختلاف قیمت بود

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، arvin_393 گفته است:

درود وقت بخیر 

---_--------_------

شما یک جای کارت می لنگه با زیادی خمیر می زنه یا فشار روی سطح کم می کنی(پیچ ها شل می بندی) یا خمیرت تقلبیه یا فاسد شده

پیشنهادم اینه یک cryofuze بخری نحوه زدن صحیحشم از یوتیوب ببینی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...