رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

6 ساعت قبل، Slash_Slash گفته است:

شما یک جای کارت می لنگه با زیادی خمیر می زنه یا فشار روی سطح کم می کنی(پیچ ها شل می بندی) یا خمیرت تقلبیه یا فاسد شده

پیشنهادم اینه یک cryofuze بخری نحوه زدن صحیحشم از یوتیوب ببینی

ممنون از راهنماییتون

نمیدونم این خمیر از اولی که گرفتم راضی نبودم ، یه خمیر کولر مستر که روی خنک کننده hyper t4 بود به مراتب نتیجه بهتری میداد و اینکه از خمیر روی خود فن استوک amd  هم که از روز اولشم خشک بود بدتر شد حداکثر دما حداقل ۱۰ درجه بالاتر رفت 

پیچ هارو هم محکم بستم و اینکه خمیر هم بنظرم به انداز پخش کردم روی سی پی یو، آخه توی دفعات اولیه استفاده ازش هم نتیجه برام خوب نبود، اینم بگم الان خمیر رو ۳ ۴ ساله دارم، برای کاربر خونگی زیاد مصرف نمیشه ... 

با cryofuze آشنایی ندارم باید برم دربارش ویدیو ببینم 

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه
1 ساعت قبل، arvin_393 گفته است:

ممنون از راهنماییتون

نمیدونم این خمیر از اولی که گرفتم راضی نبودم ، یه خمیر کولر مستر که روی خنک کننده hyper t4 بود به مراتب نتیجه بهتری میداد و اینکه از خمیر روی خود فن استوک amd  هم که از روز اولشم خشک بود بدتر شد حداکثر دما حداقل ۱۰ درجه بالاتر رفت 

پیچ هارو هم محکم بستم و اینکه خمیر هم بنظرم به انداز پخش کردم روی سی پی یو، آخه توی دفعات اولیه استفاده ازش هم نتیجه برام خوب نبود، اینم بگم الان خمیر رو ۳ ۴ ساله دارم، برای کاربر خونگی زیاد مصرف نمیشه ... 

Cryofuse برای بین پردازنده و کولر خوب نیست زیادی سفته، همون mx4 اصل خوبه یا deepcool z3 

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، arvin_393 گفته است:

ممنون از راهنماییتون

خمیر حتی اگه بازم نشه 3 4 سال بعد عوض بشه بهتره

الان بهترین ها همین مدل با چنتا مدل دیگه هستن اما این مدل تقلبی نداره و توی بازار ایران قیمتش خیلی بهتره می تونید مدلی که رنگشم بنفشه هم بخرید ارزون تره یکم رساناییش کمتره

خمیرهای رده بالاترم که می خرید یکم سفت ترن یا ادامسی شکل می شن که هم عمرشون بیشتر می شه هم اینکه دیگه به راحتی روی برد نمی ریزه یا پخش نمی شه همین یک لایه نازک ازش روی پردازنده یا کولینک صاف کنید یا ضربدری بزنید کافیه

اما گفتم اون مدل خمیر هم مدل خوبیه نهایت 5 درجه باید فرقش با بهترین باشه 10 یا 15 مشکل جای دیگه س

ویرایش شده توسط Slash_Slash
لینک به دیدگاه

22 ساعت قبل، arvin_393 گفته است:

درود وقت بخیر 

دوستان یه خمیر arctic mx-4 دارم از چند سال پیش همون دفعه اول هم که استفاده کردم روی سی پی یو سیستم قبلیم دمای بالاتری از خنک کننده گرفتم، خمیر کارت ۹۷۰ رو هم عوض کردم همون موقع بدتر شد در حد ۱۵ ۲۰ درجه گرمتر شد

دیروز خواستم خمیر عوض کنم، پردازنده amd 3600xt، بازم بدتر شد در حد ۱۰ ۱۵ درجه حتی از خمیر خشکی که روی فن amd بود هم نتیجه بدتر گرفتم 

هات اسپات به ۹۵ اینورا میرسید توی استرس تست، دما که قبلا حدود۷۲ بود الان حدود ۸۰ حتی نزدیک ۹۰ میرسید 

---_--------_------

الان سوالی که دارم برای 3600xt یه خنک کننده بادی ارزون بگیرم مثل مثلا gammaxx 300  حدود قیمت زیر ۱ تومن یا خمیر mastergel pro  بگیرم 

و اینم بگم ارتفاع رم بالاست حتی توی اسلات دوم

با خنک کننده t4 که داشتم بهش گیر میکرد مجبور بودم لبشو خم کنم ، و اینکه هم از نظر اندازه سطح هم سوکتش مشکل داشتم دیگه بازش کردم فن استوک خودشو انداختم

و اینکه چرا این arctic که همون موقع هم گرون خریدم اینقدر ببخشید آشغ،ال بود 

سلام

همین مسترژل پرو رو دارم جوابه ، حجمش زیاده و برای سیپیو هم مناسبه و برای کارتی که خمیرش خشک شده بود استفاده کردم دماش از 90 به 62 رسید .

این خمیری که الان دارین احتمالا تقلبیه 

بنظرم یدونه مسترژل پرو با ag300 بگیرید که تقریبا همون 1 تومن در میاد ، اگه به خمیر سیلیکون نیاز ندارین و زیبایی براتون مهمه ag400 led

ویرایش شده توسط _Shayan_
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۴۰۳/۷/۲۳ در 15:05، Slash_Slash گفته است:

اینی که می گید کاملا غلطه و ضریب انتقال حرارت مس حدود 380 هست خمیر های فلز مایع بین 60 تا 80 خمیرهای که رسانایی الکتریکی ندارن بین 3 تا 15 هست

اما ضریب انتقال حرارت هوا حدود 0.027 هست برای همین به عنوان یک عایق شناخته می شه همون مقدار کمی که مابین کولینگ با سطح گرفتار می شه به شدت جلوی انتقال حرارت می گیره و باعث بالا رفتن حرارت چیپ می شه

پس میان از خمیر استفاده می کنن تا مابینش هوا که عایق هست قرار نگیره حالا هر چی این خمیر رسانایی بیشتری داشته باشه تا مرز حتی رسیدن به رسانایی حرارتی فلزها تاثیرش کاملا مشهود هست

برای همین در تست های استفاده از پد حرارتی جای خمیر که ضخامت به مراتب بیشتری داره دمای پردازنده تا 15 الی 20 درجه افزایش پیدا کرده به نسبت خمیرهای سیلیکونی

از اونجایی که قیمت خمیرهای غیر فلزی که رسانا نیستن و خطری هم ندارن به نسبت قیمت سایر قطعات بالا نیست پیشنهاد می شه همیشه بهترینش بخرید قطعا اگر اختلاف ضریب انتقال حرارتشون زیاد باشه تاثیرش محسوسه

دقت کنید زدن بیش از حدش هم تاثیر منفی می ذاره باید دقیق به اندازه بزنید

خودم کاهش 5 درجه ای بین دو تا برند معتبر داشتم که اختلاف معنا داری فقط در ازای 300 400 تومان اختلاف قیمت بود

https://www.youtube.com/watch?v=RhaEOEGDb94

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

یه سیستم میخوام تا حدود ۸۰ الی ۹۰ برای گیم و برنامه نویسی

cpu

cooler

ram

main

power

چیزی که الان خیلی بینش گیر کردم ۱۴۷۰۰ و ۷۹۵۰x هست

لطفا دو نوع سیستم معرفی کنید

با گرافیک و بدون گرافیک

ویرایش شده توسط masoudlizard
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، masoudlizard گفته است:

سلام دوستان

cpu

cooler

ram

main

power

asus tuf rtx4060ti / rtx4070s dual oc

asus tuf b650 plus

ryzen 7 7800x3d  / ryzen 5 7500f

g.skill ripjawsm5 rgb 32gb

deepcool ak500digital

wd sn580 1tb

antec hcg 650 /  fsp hydro g pro 750

fsp cmt 218

لینک به دیدگاه

28 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

asus tuf rtx4060ti / rtx4070s dual oc

asus tuf b650 plus

ryzen 7 7800x3d  / ryzen 5 7500f

g.skill ripjawsm5 rgb 32gb

deepcool ak500digital

wd sn580 1tb

antec hcg 650 /  fsp hydro g pro 750

fsp cmt 218

ممنون از راهنمایی 

ولی کیس و هارد نمیخوام

دقیقا همون قطعات که عرض کردم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، masoudlizard گفته است:

سلام دوستان

cpu

cooler

ram

main

power

چیزی که الان خیلی بینش گیر کردم ۱۴۷۰۰ و ۷۹۵۰x هست

لطفا دو نوع سیستم معرفی کنید

با گرافیک و بدون گرافیک

درود

صرف برنامه نویسی سیستم خاصی نمیخواد پس تمرکز کامل رو بزاریم رو گیمینگ. اگه همین الان میخواین ببندین برین سمت AMD: 

B650 PLUS WIFI + 7800X3D + 32GB 6000MHZ CL30 + AK620 Zero Dark + RTX 4070 TI SUPER + Green 1000 Edge

این از بودجه مدنظرتون بالاتر میره ولی ایده آل ترین حالت ممکنه برای گیمینگ در حال حاضر (به شرط داشتن مانیتور 2K). برای کاهش بودجه میتونید گرافیک رو یک پله کاهش بدین به 4070 Super یا پردازنده رو کاهش بدید به 7600.

اگه اینتل دوست دارید بهتره صبر کنید نسل 15 عرضه بشه تو بازار(نزدیکه زمانش) البته دلار احتمال داره هر لحظه جهش بزنه اینم درنظر بگیرید.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، zexer2020 گفته است:

درود

صرف برنامه نویسی سیستم خاصی نمیخواد پس تمرکز کامل رو بزاریم رو گیمینگ. اگه همین الان میخواین ببندین برین سمت AMD: 

B650 PLUS WIFI + 7800X3D + 32GB 6000MHZ CL30 + AK620 Zero Dark + RTX 4070 TI SUPER + Green 1000 Edge

این از بودجه مدنظرتون بالاتر میره ولی ایده آل ترین حالت ممکنه برای گیمینگ در حال حاضر (به شرط داشتن مانیتور 2K). برای کاهش بودجه میتونید گرافیک رو یک پله کاهش بدین به 4070 Super یا پردازنده رو کاهش بدید به 7600.

اگه اینتل دوست دارید بهتره صبر کنید نسل 15 عرضه بشه تو بازار(نزدیکه زمانش) البته دلار احتمال داره هر لحظه جهش بزنه اینم درنظر بگیرید.

موفق باشید.

درور بر شما
ممنون از راهنمایی

طبق جستجویی که کردم مادربرد های msi  گزینه معقول تری هستن نسبت به ایسوس،که توی یک رنج قیمت msi  امکانات بیشتری میده ولی ایسوس حداقل توی ایران بیشتر به خاطر اسمش هزینه بالاتری رو میگیره

اگر بخوایم بدون گرافیک تا 70 اینا بشه رو هم محبت کنید پیشنهاد بدین
و یک موضوع دیگه هم که هست اینه من ماشین مجازی زیاد میسازم روی سیستم با توجه به این موضوع همچنان گزینه amd هست؟

تا حالا من Amd  نداشتم و سیستم فعلی من
asus z270A + i3 7100 + power grren 535A + rx580 8G + 16GB lexar ddr4
هیچ پیش زمینه ای در مورد Amd  ندارم

لینک به دیدگاه

سلام عرض ادب احترام 

میخاسم بدونم آیا راهی هست که به فرکانس بالای ۶۰۰۰ رسید در اینتل 1700 یا amd am5

یعنی ارزانترین مادربردی که قابلیت اینو داره که به این فرکانس چه مادربرد هایی هستن? اخه رم من تیم گروپ t force ddr5 باس7600 هست موندم am5. بگیرم یا اینتل کدوم میشه به فرکانس 6800،،یا 7000 رسید ممنونم

w9QNDlG7Jg0MdIcS.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، ALI.KAKA22 گفته است:

سلام عرض ادب احترام 

یعنی ارزانترین مادربردی که قابلیت اینو داره که به این فرکانس چه مادربرد هایی هستن? اخه رم من تیم گروپ t force ddr5 باس7600 هست موندم am5. بگیرم یا اینتل کدوم میشه به فرکانس 6800،،یا 7000 رسید ممنونم

w9QNDlG7Jg0MdIcS.jpg

درود

AM5 نهایت نهایت 6400 میتونه برسه اگه شانس بیاری ولی اینتل 7200 هم اوکیه تا جایی که میدونم.

در ۱۴۰۳/۷/۲۷ در 14:18، masoudlizard گفته است:

درور بر شما
ممنون از راهنمایی

طبق جستجویی که کردم مادربرد های msi  گزینه معقول تری هستن نسبت به ایسوس،که توی یک رنج قیمت msi  امکانات بیشتری میده ولی ایسوس حداقل توی ایران بیشتر به خاطر اسمش هزینه بالاتری رو میگیره

اگر بخوایم بدون گرافیک تا 70 اینا بشه رو هم محبت کنید پیشنهاد بدین
و یک موضوع دیگه هم که هست اینه من ماشین مجازی زیاد میسازم روی سیستم با توجه به این موضوع همچنان گزینه amd هست؟

تا حالا من Amd  نداشتم و سیستم فعلی من
asus z270A + i3 7100 + power grren 535A + rx580 8G + 16GB lexar ddr4
هیچ پیش زمینه ای در مورد Amd  ندارم

ایسوس موجودیش خیلی بیشتره برای AM5 بخاطر اون گفتم. 

بدون گرافیک تا 7950X3D هم میتونید برید با همون B650

ماشین مجازی رو اطلاعی ندارم شرمنده ولی برای صرفا گیم و کار های سبک AM5 هنوز بهتره.

لینک به دیدگاه

20 دقیقه قبل، zexer2020 گفته است:

درود

AM5 نهایت نهایت 6400 میتونه برسه اگه شانس بیاری ولی اینتل 7200 هم اوکیه تا جایی که میدونم.

ارادتمند راستش باس واقعی منظورمه نه اسمی اونی که داخل سایت مرجع نوشته میخام بدونم تو عالم واقعیت کدوم مادربرد ها میرسه آیا z790 tuf, یا b760 rog می‌تونه ؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، ALI.KAKA22 گفته است:

سلام عرض ادب احترام 

w9QNDlG7Jg0MdIcS.jpg

با هر دو پلتفرم بسته به مادربرد میشه تا 7200 الی 8000 رسید ولی فرقش اینه که روی پلتفرم amd  تا فرکانس 6400 -6000  میشه از حالت gear 1 استفاده کرد ک تاخیر کمتری داره

ولی بر خلاف تصور عموم، در پلتفرم اینتل بخاطر مموری کنترلر ضعیف تر با رم ddr5 حالت gear 1 نداریم ینی شما رم 4800 هم بندازی روی gear 2 اجرا میشه

حالت gear 1 در فرکانس بالا پایداری کمتری نسب به gear 2 داره ولی اگ سویت اسپات سیستم رو روی g1 پیدا کنی تقریبا همون نتیجه رمهای فرکانس بالا در حالت g2 میگیری

مهم ترین نکتش اینه ک بخش زیادی از پایداری رم در فرکانس های بالا برمیگرده به مادربرد

مادربرد های خاص مث apex و gene براحتی میتونن فرکانس 8000 و شاید بالاتر پایدار کار کنن

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، zexer2020 گفته است:

درود

ایسوس موجودیش خیلی بیشتره برای AM5 بخاطر اون گفتم. 

بدون گرافیک تا 7950X3D هم میتونید برید با همون B650

ماشین مجازی رو اطلاعی ندارم شرمنده ولی برای صرفا گیم و کار های سبک AM5 هنوز بهتره.

خیلی ممنون از راهنمایی دوست عزیز

من طی این چند روز گشتم اکثرا نظر به اینتل بود برای ماشین مجازی

دوستان نظری در مورد ۱۴۷۰۰ دارید ؟

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، αяιαиχ97 گفته است:

با هر دو پلتفرم بسته به مادربرد میشه تا 7200 الی 8000 رسید ولی فرقش اینه که روی پلتفرم amd  تا فرکانس 6400 -6000  میشه از حالت gear 1 استفاده کرد ک تاخیر کمتری داره

ولی بر خلاف تصور عموم، در پلتفرم اینتل بخاطر مموری کنترلر ضعیف تر با رم ddr5 حالت gear 1 نداریم ینی شما رم 4800 هم بندازی روی gear 2 اجرا میشه

حالت gear 1 در فرکانس بالا پایداری کمتری نسب به gear 2 داره ولی اگ سویت اسپات سیستم رو روی g1 پیدا کنی تقریبا همون نتیجه رمهای فرکانس بالا در حالت g2 میگیری

مهم ترین نکتش اینه ک بخش زیادی از پایداری رم در فرکانس های بالا برمیگرده به مادربرد

مادربرد های خاص مث apex و gene براحتی میتونن فرکانس 8000 و شاید بالاتر پایدار کار کنن

سلام عرض ادب احترام خیلی خیلی لطف کردید که وقت گذاشتید با حوصله جواب دادید باید برم مقاله بخونم تا این اصطلاحات سویت اسپات و gear رو ببینم چی هستند

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، masoudlizard گفته است:

@MAhmoOD Nazari

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من از am4 استفاده میکنم و سیپیو هم 5700G هست، برای مجازی سازی از vmware workstation تحت ویندوز استفاده میکنم و بدون مشکل تا الان همزمان 15 تا ماشین مجازی هم ران کردم، زمانی که معماری x64 هست، توی نحوه ی پردازش تفاوتی بین اینتل و amd نیست، چیزی که باید براتون مهم باشه، تعداد هسته و حجم رم هست، من اول 32 گیگ رم داشتم، ولی کم میاورد سیستم برای ماشین مجازی ها و مجبور شدم به 64 ارتقا بدم. چون رم هر ماشین مجازی، مختص خودش هست و به میزان حجم اختصاص داده شده به هر ماشین مجازی، باید رم داشت، ولی سیپیو مشترک هست و یه ماشین که ایدل باشه، منابع سیپیو ازش گرفته میشه و به ماشین دیگه داده میشه. از اونجایی که حجم ترد ها در مجازی سازی خیلی زیاد میشه، استفاده از سیپیو با پایداری بیشتر خیلی مهمه و به نظر من amd مناسب تره. البته تجربه ی استفاده از am5 نداشتم تابحال.

به نظر من زیاد حساس نشید، هر سیستمی که به نظرتون با بودجه تون میخونه تهیه کنید، اینتل و amd تا زمانی که هر دو از معماری x64 استفاده میکنن، تفاوتی ندارن.

image.thumb.png.c9cca5dcd60c829a7036d022ac5f162b.png

7950 با قیمت حدود 31 تومن و 14700 با حدود 24 تومن. بر اساس اختلاف قدرت 30 درصدی ای که توی مولتی ترد دارن، اگر 7950 بگیرید، price/performance بهتری خواهید داشت و بهره وری اقتصادی بالاتره.

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، ALI.KAKA22 گفته است:

سلام عرض ادب احترام 

w9QNDlG7Jg0MdIcS.jpg

من که به 8000 رسیدم همه چیز اوکیه اما مادربرد خوب با شانس می خواد اما 7200 همشون راحت استیبل می شن

اینتل که نسل حاضرش بیخیال لاقل نسل جدیدش که چند روز دیگه میاد بخرید

amd جدیدم با مادربرد سوپر شاخ جدید ایسوس 8800 تونسته پاس کنه

در مورد gear 1 هم بستگی داره به نرم افزارها یا بازی ها

اما تقریبا می شه گفت 6400 یک با 7600 دو برابری می کنه 6000 هم با 7200 عملا 8000 به بالا تحت هر شرایطی بهتره اما خوب هم 6400 رسیدن بهش سخته هم 8000

من شاید اینده 6400 هم یک تستی بکنم اما بعید می دونم پایدار بشه خیلی تعداد کمی 100 درصد پایدار شده براشون فعلا حوصله گرفتن صغحه ابی یا کراپتد شدن فایل های ویندوزم ندارم

اینم بگم برخلاف باور 8000 خیلی کمتر به سیستم فشار میاره چون ولتاژ soc کمتری لازم داره

ویرایش شده توسط Slash_Slash
لینک به دیدگاه

https://www.techpowerup.com/review/intel-core-i9-13900k/13.html

مقاله بالا به شما در انتخاب بهتر کمک میکنه چیزی که بنظر میرسه تفاوتی در عملکرد نیست .

اینتل درسری 13-14 دردسراش زیاده ،ارزش هزینه کردن نداره درحال حاضر بنظرم. ولی حالا نظر اقای نظری بهتر میتونه به شما کمک کنه.

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Slash_Slash گفته است:

من که به 8000 رسیدم همه چیز اوکیه اما مادربرد خوب با شانس می خواد اما 7200 همشون راحت استیبل می شن

اینتل که نسل حاضرش بیخیال لاقل نسل جدیدش که چند روز دیگه میاد بخرید

amd جدیدم با مادربرد سوپر شاخ جدید ایسوس 8800 تونسته پاس کنه

در مورد gear 1 هم بستگی داره به نرم افزارها یا بازی ها

اما تقریبا می شه گفت 6400 یک با 7600 دو برابری می کنه 6000 هم با 7200 عملا 8000 به بالا تحت هر شرایطی بهتره اما خوب هم 6400 رسیدن بهش سخته هم 8000

من شاید اینده 6400 هم یک تستی بکنم اما بعید می دونم پایدار بشه خیلی تعداد کمی 100 درصد پایدار شده براشون فعلا حوصله گرفتن صغحه ابی یا کراپتد شدن فایل های ویندوزم ندارم

اینم بگم برخلاف باور 8000 خیلی کمتر به سیستم فشار میاره چون ولتاژ soc کمتری لازم داره

سلام ارادت ممنون لطف کردید یعنی  با 760 راگ هم میشه به 7000رسید با چه مادربردی رسیدید به 8000 با این میشه ،،PRO Z790-A MAX WIFI یا ماکسیموس و ace میخاد 

ویرایش شده توسط ALI.KAKA22
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، ALI.KAKA22 گفته است:

سلام ارادت ممنون لطف کردید یعنی  با 760 راگ هم میشه به 7000رسید با چه مادربردی رسیدید به 8000 با این میشه ،،PRO Z790-A MAX WIFI یا ماکسیموس و ace میخاد 

من AMD گفتم نه اینتل

برای AMD با B650 هم 7200 می تونه راحت اجرا کنه البته مدل های پایه ش شاید نتونن اما بالا رده هاش 7600 هم دیدم فول استیبل شدن

برای اینتل هم کم و بیش همینه حداقل طبق کلیپ هایی که دیدم اما اینتل سخت تر به فرکانس های بالاتر از 7200 می رسه حداقل 400 تا 800 مگاهرتز کمتر حسابش کنید

لینک به دیدگاه

14 دقیقه قبل، Slash_Slash گفته است:

من AMD گفتم نه اینتل

برای AMD با B650 هم 7200 می تونه راحت اجرا کنه البته مدل های پایه ش شاید نتونن اما بالا رده هاش 7600 هم دیدم فول استیبل شدن

برای اینتل هم کم و بیش همینه حداقل طبق کلیپ هایی که دیدم اما اینتل سخت تر به فرکانس های بالاتر از 7200 می رسه حداقل 400 تا 800 مگاهرتز کمتر حسابش کنید

خیلی جامع وکامل فرمودین،،یعنی تو اینتل با b760 rog fمیشه به 7000 رسید از چه راهی؟چون رم دوستمون 7600 cl 36 به 7000هم برسه کلاهشو میندازه بالا ،،،یا اگه نمیشه یه b650 tug plus , مثلا برداره

لینک به دیدگاه

19 دقیقه قبل، ALI.KAKA22 گفته است:

خیلی جامع وکامل فرمودین،،یعنی تو اینتل با b760 rog fمیشه به 7000 رسید از چه راهی؟چون رم دوستمون 7600 cl 36 به 7000هم برسه کلاهشو میندازه بالا ،،،یا اگه نمیشه یه b650 tug plus , مثلا برداره

شاید نشه باید تست کنه بهتره که XMP بذارید بعد از قسمت پایینش فرکانس کمترش انتخاب کنید بعدم تست پایداری بگیرید

من از میادین اینتل فعلا دور شدم اما ارمین یا سایر بچه ها هستن دقیق تر کمک کنن 

لینک به دیدگاه

58 دقیقه قبل، Slash_Slash گفته است:

شاید نشه باید تست کنه بهتره که XMP بذارید بعد از قسمت پایینش فرکانس کمترش انتخاب کنید بعدم تست پایداری بگیرید

خیلی ممنون والا آرمین گفتن که به فرکانس 6600 هم نمیشه رسید

۱ ساعت قبل، Slash_Slash گفته است:

مام والا تاحالا اینتل نداشتیم am4داشتیم،،حالا اگه am5 b650uf

یا  علی الخصوص x670 tuf اگه ساپورت می‌کنه ،که am5بردارم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...