رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

10 ساعت قبل، Slash_Slash گفته است:

خیر فرقشون در خیلی چیزها از خازن تا برد تا حتی کیفیت خود مونتاژ هیت سینک کنترلر رم(اصل داستان) خدمات پس از فروش ایناس

کم چیزا نیستن حالا اینکه شما از این برند خرید کردید احتمالا بحثش جداست

زیر برند نیست و صرفا یک جور همکاریه و توی سایتشونم حرفی از زیر برند بودن نزدن و لوکیشن هم هنگ کنگ چین هست

اینا در حالیه که خرابی های DDR5 به مراتب بیشتر از سری های قبل شده و خودمم بی دلیل یکیش برام مشکل دار شد که اواژنگ برام 3 روزه تعویضش کرد و بعدشم فروختمش

حقیقت اینه. حالا تصمیم با خریداره که متناسب با بودجه ش چه انتخابی رو بکنه الان برند معتبریم مشابه کورسیر هست که در زمینه رم محبوبیت کمتری به نسبت جی اسکیل داره گارانتیشم مادام نیست توی ایران حتی کیفیت شرکت گارانتی کننده ش هم کمتره اما قیمتش بیشتره خوب همچین جایی انتخاب مشخصه مگه طرف سطح اطلاعاتش خیلی نابود باشه اما اینکه جنس برند و تاپ نامبر وان بازار با فرکانس کمترش یا حالا هزینه بیشتر بخرم یا یک برند چینی نیمه گمنام با فرکانس بیشتر با همان مبلغ یا هزینه کمتر (در مجموع) دیگه انتخابش یا ریسکش با خریداره

https://www.anandtech.com/show/8927/new-challenger-klevv-dram-modules-house-brand-of-sk-hynix

Opera Snapshot_2024-11-25_204121_www.anandtech.com.png

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.6k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

5 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

خوب ترجمه این متن می شه زیر چتر SK گروپ هست چتر حمایتی که گفته برای خیلی دیگه از شرکت ها هم انجام می ده

حتی از کلمه TWO SEPRATE به معنای دو شرکت مجزا زیر چتر SK GROUP استفاده شده

گفتم توی سایتشونم که برید بخش ما کی هستیم هیچ اسمی از SK برده نشده

https://www.essencore.com/en/about_who_we_are

تازه حتی اگرم جزئی ازش می بود که نیست بازم دلیلی بر با کفیت بودنش نمی شد الان کمپانی volkswagen کلی کمپانی اتوموبیل سازی برای گروه اون هستن پس با استدلال شما کیفیت محصولات AUDI یا پورشه با YIZHENG چین یا ACCRA افریقا یکیه😁

ویرایش شده توسط Slash_Slash
لینک به دیدگاه

سلام دوستان 

تهران جایی هست بورس قطعات کارکرده کامپیوتر داشته باشه پاساژی خیابانی ؟

اگه جایی بود ممنون میشم معرفی کنید 

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، SSIINNAA گفته است:

سلام دوستان 

تهران جایی هست بورس قطعات کارکرده کامپیوتر داشته باشه پاساژی خیابانی ؟

اگه جایی بود ممنون میشم معرفی کنید 

هست اما کسی جرات نمی کنه ازشون خرید کنه اکثر قطعاتشون مشکل دارن بیشتر به درد شرکت ها می خوره

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، Slash_Slash گفته است:

هست اما کسی جرات نمی کنه ازشون خرید کنه اکثر قطعاتشون مشکل دارن بیشتر به درد شرکت ها می خوره

جایی که تضمینی باشه مهلت تست بده نیست ؟ خودشم اونجا تست کنه برام 

حالا اگه باز هم جایی میشناختید راهنمایی کنید لطفا 

لینک به دیدگاه

20 ساعت قبل، Slash_Slash گفته است:

خیر فرقشون در خیلی چیزها از خازن تا برد تا حتی کیفیت خود مونتاژ هیت سینک کنترلر رم(اصل داستان) خدمات پس از فروش ایناس

کم چیزا نیستن حالا اینکه شما از این برند خرید کردید احتمالا بحثش جداست

زیر برند نیست و صرفا یک جور همکاریه و توی سایتشونم حرفی از زیر برند بودن نزدن و لوکیشن هم هنگ کنگ چین هست

اینا در حالیه که خرابی های DDR5 به مراتب بیشتر از سری های قبل شده و خودمم بی دلیل یکیش برام مشکل دار شد که اواژنگ برام 3 روزه تعویضش کرد و بعدشم فروختمش

حقیقت اینه. حالا تصمیم با خریداره که متناسب با بودجه ش چه انتخابی رو بکنه الان برند معتبریم مشابه کورسیر هست که در زمینه رم محبوبیت کمتری به نسبت جی اسکیل داره گارانتیشم مادام نیست توی ایران حتی کیفیت شرکت گارانتی کننده ش هم کمتره اما قیمتش بیشتره خوب همچین جایی انتخاب مشخصه مگه طرف سطح اطلاعاتش خیلی نابود باشه اما اینکه جنس برند و تاپ نامبر وان بازار با فرکانس کمترش یا حالا هزینه بیشتر بخرم یا یک برند چینی نیمه گمنام با فرکانس بیشتر با همان مبلغ یا هزینه کمتر (در مجموع) دیگه انتخابش یا ریسکش با خریداره

پارت نامبرهای مختلف رم های جی اسکیل در قیمتشون موثره؟ گاهی اوقات مشخصات یکیه ولی پارت نامبر متفاوت و ولتاژ ورودی رم فرق داره (مثلا 1.35 یا 1.25 v با یک مشخصات) 

ویرایش شده توسط Tempel
لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Tempel گفته است:

پارت نامبرهای مختلف رم های جی اسکیل در قیمتشون موثره؟ گاهی اوقات مشخصات یکیه ولی پارت نامبر متفاوت و ولتاژ ورودی رم فرق داره (مثلا 1.35 یا 1.25 v با یک مشخصات) 

بله سری های قدیمی ممکنه CL بالاتری داشته باشن توی سایت خودش چک کنید. ولتاژ هم از 1.25 داره تا 1.55

البته من سری ترایدنت زد گفتم به نظرم سری های دیگه ش با اختلاف کم قیمتی که داره ارزش خرید ندارن

28 دقیقه قبل، Tempel گفته است:

دوستان کارت گرافیک تا 30 تومان (با 13500) چی بگیرم؟

گرافیک 4060TI اگه فقط اکبند می خواید دست دوم 3080 تی ای

لینک به دیدگاه

30 دقیقه قبل، Tempel گفته است:

دوستان کارت گرافیک تا 30 تومان (با 13500) چی بگیرم؟

https://www.lioncomputer.com/product/6468y/Sapphire-PURE-AMD-Radeon-RX-7700-XT-12GB-Frostpunk-2-FULL-Edition-GDDR6-Graphics-Card

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، Slash_Slash گفته است:

بله سری های قدیمی ممکنه CL بالاتری داشته باشن توی سایت خودش چک کنید. ولتاژ هم از 1.25 داره تا 1.55

البته من سری ترایدنت زد گفتم به نظرم سری های دیگه ش با اختلاف کم قیمتی که داره ارزش خرید ندارن

گرافیک 4060TI اگه فقط اکبند می خواید دست دوم 3080 تی ای

درنگاه کلی ولتاژ بالاتر باشه بهتره؟

یعنی سری ripjaws s5 ارزش خرید نداره با اختلاف حدود 1-1.3 تومان پایین تر

1 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

بین 4060ti و rx7700 xt کدوم؟ چرا (جز حجم حافظه)

لینک به دیدگاه

15 دقیقه قبل، Tempel گفته است:

https://www.tomshardware.com/pc-components/gpus/rtx-4060-ti-vs-rx-7700-xt-faceoff-which-midrange-graphics-card-is-superior

https://gamersnexus.net/gpus/amd-rx-7700-xt-gpu-review-benchmarks-vs-7800-xt-6800-xt-rtx-4060-ti-more

2تا سرچ بزنید همه چیز مشخصه.

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Tempel گفته است:

درنگاه کلی ولتاژ بالاتر باشه بهتره؟

یعنی سری ripjaws s5 ارزش خرید نداره با اختلاف حدود 1-1.3 تومان پایین تر

بستگی داره توی فرکانس های بالای 6000 نه یک میلیون ارزشش نداره trident z5 خیلی کیفیت و هیت سینک بهتری داره ادم می گیره دستش حتی کیف می کنه از کیفیت ساختش طراحیشم به شدت جذاب تره

من توی گرافیک اصلا amd قبول ندارم خیلیم بد فروشه مخصوصا اینکه توی اپ اسکیل که fsr خیلی بدتره توی fe که بازم کیفیت لازم نداره لگشم خیلی بیشتره توی ری تریسینگ هم که با اختلاف زیادی جا می مونه دیگه 30 میلیون پول یک کنسول دارید می دید حداقل گرافیک پیشرفته ری تریسینگ هم باید ببینید

درایورهای amd هم خیلی ضعیف تر و ناپایدار از انویدیا هستن کلا amd باگ درایوری محصولاتش زیاد داره

اگر این موارد بالا براتون مهم نیستن خوب 7700 بخرید اما فعلا که بازار با اختلاف خیلی زیادی دست انویدیا هست و برای بار دوم با ارزش ترین شرکت دنیا شده

اگر دارید می تونید هزینه کنید 4070 سوپر بخرید خیلی بهتره

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، Slash_Slash گفته است:

بستگی داره توی فرکانس های بالای 6000 نه یک میلیون ارزشش نداره trident z5 خیلی کیفیت و هیت سینک بهتری داره ادم می گیره دستش حتی کیف می کنه از کیفیت ساختش طراحیشم به شدت جذاب تره

من توی گرافیک اصلا amd قبول ندارم خیلیم بد فروشه مخصوصا اینکه توی اپ اسکیل که fsr خیلی بدتره توی fe که بازم کیفیت لازم نداره لگشم خیلی بیشتره توی ری تریسینگ هم که با اختلاف زیادی جا می مونه دیگه 30 میلیون پول یک کنسول دارید می دید حداقل گرافیک پیشرفته ری تریسینگ هم باید ببینید

درایورهای amd هم خیلی ضعیف تر و ناپایدار از انویدیا هستن کلا amd باگ درایوری محصولاتش زیاد داره

اگر این موارد بالا براتون مهم نیستن خوب 7700 بخرید اما فعلا که بازار با اختلاف خیلی زیادی دست انویدیا هست و برای بار دوم با ارزش ترین شرکت دنیا شده

اگر دارید می تونید هزینه کنید 4070 سوپر بخرید خیلی بهتره

سری royal با trident z5 هم اختلاف کیفیت و هیت سینک داره و میارزه به 1-1.5 بیشتر هزینه کردن نسبت به z5؟

باگ درایوری کارت های amd با پردازنده های amd هم وجود داره یا فرقی نمیکنه 

4070 super یا 4070 ti super با 13500 گلوگاه نمیشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
50 دقیقه قبل، Tempel گفته است:

سری royal با trident z5 هم اختلاف کیفیت و هیت سینک داره و میارزه به 1-1.5 بیشتر هزینه کردن نسبت به z5؟

Average per-Game FPS FPS 1920x1080

13500 واسه کارتهای 4070 سوپر و تی آی ضعیفه در رزلوشن 2کی 4070 سوپر به زور هندل میکنه اما تی آی گلوگاه داری

اختلاف عملکرد خودتون میتونید ببینید

باگ درایور هم اینا صحبت 5-6 ساله پیش ، الان مشکلی نداره لازم نیست برنامه های جانبی برای نمایش دما و فریم و غیره نصب کنید خود درایور همشو داره برعکس انویدیا که 25 ساله همونو شکل قدیمی درایور حفظ کرده (انگاری ویندوز 98 زدی)

در بحث ری تریس خود 4090 داره لنگ میزنه و فریم نصف میشه وقتی که کارتی که نمیتونه رستر فریم خوب بگیره حالا ری تریس چیه این وسط ؟!

راجب خرید و فروش هم بله انویدیا بهتر فروش میره ولی گرونتر میخری گرونتر میفروشی amd ارزونتر میخری ارزونتر هم میفروشی

به نظر بنده همین 7700xt بهترین انتخاب تو رنج 30 تومن هست اگه 4 میلیون بزاری روش 7800xt هم میتونی تهیه کنی 

دم الماس هم گرم کارتهای خوبی وارد کرد 

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Tempel گفته است:

سری رویال برای سیستمی هست که های انده و طراحی خاص داره فقط هم طرحش فرق داره همان z5 انتخاب خیلی خوبیه رند بازاره

اینایی که می گن باگ نداره به حرفشون گوش ندید من الان 7800 اون ابتداش دهنم سرویس کرد حتی چند ماه پیش هم agesa داد که برای یک سری باگ ایجاد کرد من الکی از چیزی که دارم تعریف نمی کنم درسته cpu خیلی خوبیه اما amd همچنان درایورهاش داستان داره

بعدشم قابلیت های amd به تمیزی و درستی انویدیا کار نمی کنه من داشتم اذیت زیاد می کرد

توی رزولوشن 2k نه گلوگاه نمی شه شاید بعضی بازی های خاص که حتی 14900 هم کم میاره نیاز به x3d هم خیلی دارن

می تونید در اینده هم به 13600k یا 14600k ارتقا بدید

4060 تی ای کلا کارت به قیمتی نیست 4070 s یا 4070ti s خیلی گزینه های بهتری هستن

4070 اس برای 1080 پیشنهاد می دن که چندین سال جوابه(با توجه به میزان وی رم و پهنای وی رمش)(بالاترین تنظیمات بازی ها همگی بالای 60 می ده)

4070 تی ای اس برای 2k پیشنهاد می دم تا چندین سال جوابه(اینم روی 2k همه ی بازی ها بالاترین تنظیمات جوابه)

الان توی بازی های جدیدم 4070s حتی بالاتر از 3080 تی ای قرار گرفته مگه رزولوشن 4k که پهنای وی رمش واقعا کم میاره

4070ti s هم اختلافش توی بازی های جدید بین 20 تا 30 درصد از 4070s بیشتر شده و فقط بین 10 تا 15 درصد از 4080 ضعیف تره

جفتشون انتخاب های خوبی هستن خلاصه اما خوب از بودجه پیشنهادی شما بالاتره

در نهایتم ری تریسینگ و dlss چیزی نیستن که بشه ازشون گذشت کرد مگه تا حالا طعمش نچشیده باشید و الا معتادش می شید

لینک به دیدگاه

17 دقیقه قبل، Slash_Slash گفته است:

در نهایتم ری تریسینگ و dlss چیزی نیستن که بشه ازشون گذشت کرد مگه تا حالا طعمش نچشیده باشید و الا معتادش می شید

همونطور ک حسن اقا گفت فعلا ری تریسینگ حتی با 4090 به نسبت افزایش کیفیت افت عملکرد حدود 50 - 60 درصدی داره ک بنظرم نمیارزه دیگ با 4060 و 4070 ک مشخصه چ بلایی سر فریم ریت میاد

تو این رنج قیمت ب فکر ری تریسنیگ نباشید ک صرفا تبلیغاته مگ اینکه بخاید با 20 -30 فریم الن ویک بازی کنید! 

38 دقیقه قبل، Slash_Slash گفته است:

اما amd همچنان درایورهاش داستان داره

اگرم اینجوری باشه که سال هاست ک دیگ اینجوری نیست خب حداقل با اپدیت فیکس میشه مشکل کانکتور سوزی پرچمدارای انویدیا رو چطوری میشه فیکس کرد؟ یادمه اوایل عرضه سری 3000 هم مشکل کرش داشتن ک بعد یک سال اونم تا حدودی فیکس شدن

ولی بازم تبلیغات فروشنده ها و نا اگاهی خریدار باعث شده مشکلات شرکتای دیگ کمرنگ جلوه کنه

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، αяιαиχ97 گفته است:

همونطور ک حسن اقا گفت فعلا ری تریسینگ حتی با 4090 به نسبت افزایش کیفیت افت عملکرد حدود 50 - 60 درصدی داره ک بنظرم نمیارزه دیگ با 4060 و 4070 ک مشخصه چ بلایی سر فریم ریت میاد

تو این رنج قیمت ب فکر ری تریسنیگ نباشید ک صرفا تبلیغاته مگ اینکه بخاید با 20 -30 فریم الن ویک بازی کنید! 

اگرم اینجوری باشه که سال هاست ک دیگ اینجوری نیست خب حداقل با اپدیت فیکس میشه مشکل کانکتور سوزی پرچمدارای انویدیا رو چطوری میشه فیکس کرد؟ یادمه اوایل عرضه سری 3000 هم مشکل کرش داشتن ک بعد یک سال اونم تا حدودی فیکس شدن

ولی بازم تبلیغات فروشنده ها و نا اگاهی خریدار باعث شده مشکلات شرکتای دیگ کمرنگ جلوه کنه

من حتی 3060 تی ای هم داشتم می شد با ری تریسینگ اکثر بازی ها با DLSS فریم 60 ثابت گرفت

تازه من بیخیال DLSS FE می شم با اون که همه چیز تضمین شدش

سنگین ترین ری تریسینگ بازی ها که همه ی افکت ها هم توشه ALAN WAKE 2 داره که 4070TI SUPER با DLSS Q با رزولوشن 2K می تونه راحت بالای 60 بده روی بالاترین تنظیمات ممکن 4070 سوپر هم روی 1080 می تونه

کی گفته شعاری و تبلیغاتی؟ 4090 برای 4K همشون می تونه اجرا کنه

مشکل کانکتور 4090 هم خودم 2 تا ازش داشتم چیزی نشد دوستامم داشتن چیزی نشده تا الان کسیم ندیدم تا الان حتی یک نفرم بگه مشکل پیدا کردم درصد این اتفاق زیر یک درصده که حتی این میزان برای سوکت برق مادربردها یا گرافیک های قدیمی هم بوده کلا کابل جدید باید تا اخر فرو کرد تا فاصله ده سانتیشم خمش نکرد همین کابل بی کیفیت با تبدیل اشغالی هم نباید استفاده کرد

مشکل کرش کردن 3080 هم که من جز اولین نفرهایی بودم که خریدم من حتی یک دونه مشکل کرش هم نداشتم برای برندهای درپیت بود که پشتش اسمش یادم رفته بی کیفیت کار کرده بودن که اونم یک ماه نشده با درایورش حلش کرد کلا بوست کلاک بالا نمی تونستن پایدار بشن همین مشکل خاصی نبود

اما AMD درایور داشته همین 1 2 سال پیش که کارت ملت کلا زده سوزونده برای سری 6000 7000

https://community.amd.com/t5/pc-drivers-software/claims-that-radeon-driver-killed-rx6800-6900-cards/m-p/575707

همین ترکیدن 7800X3D به خاطر بایوس کد غلط

تا مشکلات فریز بایوس و مشکل وای فای و همگی برای نسل جدیدش بودن

یعنی AMD باگ داره طوری که از ریشه سیستم می زنه بعد شما می گید مشکل خاصی نداره؟

AMD حالا حالاها باید بدوئه تا به انویدیا برسه من اتفاقا دوست دارم برسه که قیمت های انویدیا ایده ال بشه اما خیلی عقبه دیگه شرکتی که ارزشش از اپل هم بیشتر شده مشخصه چقدر جلوتره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...