رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

3 ساعت قبل، Grayli گفته است:

مادربرد ایسوز یا ام اس آی هرکدوم ارزونتر دیدی بگیر مدل هاشم مهم نیست همشون کیفیت خوبی دارن بسته به نیازت که چه ایتم هایی میخای باید انتخاب کنی

رم هم 8 گیگ کروشیال 3200 رومیتونید دونه ای 850 الان پیدا کنید که نسبت به آر جی بی دارها خیلی به صرفست

حافظه هم برند های msi ,patriot,lexar قابل اعتمادن برندای دیگه رو اطلاع ندارم

لکسار برند چینیه من نیستمش اما به جاش تیم گروپ یا کورسیر هم عالی هستن MSI رم نمی زنه پتریوت هم خوبه

کروشیال با GEIL هم خوبن

PNY با کینک استون هم خوبن

بهترینشونم که جی اسکیل هست و البته توی ایران فکر کنم تنها رمی هم هست که گارانتی مادام داره مخصوصا اینکه گارانتی اواژنگ از همشون بهتره

ویرایش شده توسط Slash_Slash
لینک به دیدگاه

• ارسال 27.6k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

2 ساعت قبل، Slash_Slash گفته است:

لکسار برند چینیه من نیستمش اما به جاش تیم گروپ یا کورسیر هم عالی هستن MSI رم نمی زنه پتریوت هم خوبه

کروشیال با GEIL هم خوبن

PNY با کینک استون هم خوبن

بهترینشونم که جی اسکیل هست و البته توی ایران فکر کنم تنها رمی هم هست که گارانتی مادام داره مخصوصا اینکه گارانتی اواژنگ از همشون بهتره

برندایی که گفتم از جمله لکسار تو قیمت زیر سه ملیون پیشنهاد شدن و فروش خوبی هم دارن.شما از برند کورسیری که پیشنهاد دادی یک مدل تو این رنج قیمت معرفی کنید .msi هم نگفتم رم میزنه چجوری فکر کردی رم msi پیشنهاد دادم 😂

رم رو هم کاری به بهترینش ندارم برای سیستم رده پایین  مدلی که گفتم از نظر من کفایت میکنه

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Grayli گفته است:

برندایی که گفتم از جمله لکسار تو قیمت زیر سه ملیون پیشنهاد شدن و فروش خوبی هم دارن.شما از برند کورسیری که پیشنهاد دادی یک مدل تو این رنج قیمت معرفی کنید .msi هم نگفتم رم میزنه چجوری فکر کردی رم msi پیشنهاد دادم 😂

رم رو هم کاری به بهترینش ندارم برای سیستم رده پایین  مدلی که گفتم از نظر من کفایت میکنه

ساتا لکسار چیز خوبیه چون توش چینی نیست اما m.2 هاش زیاد نیستم

من رم سیستم گفتم نه اس اس دی برای اس اس دی m.2 بهترین msi هست به نسبت قیمت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...