رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

3 ساعت قبل، Grayli گفته است:

مادربرد ایسوز یا ام اس آی هرکدوم ارزونتر دیدی بگیر مدل هاشم مهم نیست همشون کیفیت خوبی دارن بسته به نیازت که چه ایتم هایی میخای باید انتخاب کنی

رم هم 8 گیگ کروشیال 3200 رومیتونید دونه ای 850 الان پیدا کنید که نسبت به آر جی بی دارها خیلی به صرفست

حافظه هم برند های msi ,patriot,lexar قابل اعتمادن برندای دیگه رو اطلاع ندارم

لکسار برند چینیه من نیستمش اما به جاش تیم گروپ یا کورسیر هم عالی هستن MSI رم نمی زنه پتریوت هم خوبه

کروشیال با GEIL هم خوبن

PNY با کینک استون هم خوبن

بهترینشونم که جی اسکیل هست و البته توی ایران فکر کنم تنها رمی هم هست که گارانتی مادام داره مخصوصا اینکه گارانتی اواژنگ از همشون بهتره

ویرایش شده توسط Slash_Slash
لینک به دیدگاه

• ارسال 27.6k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

2 ساعت قبل، Slash_Slash گفته است:

لکسار برند چینیه من نیستمش اما به جاش تیم گروپ یا کورسیر هم عالی هستن MSI رم نمی زنه پتریوت هم خوبه

کروشیال با GEIL هم خوبن

PNY با کینک استون هم خوبن

بهترینشونم که جی اسکیل هست و البته توی ایران فکر کنم تنها رمی هم هست که گارانتی مادام داره مخصوصا اینکه گارانتی اواژنگ از همشون بهتره

برندایی که گفتم از جمله لکسار تو قیمت زیر سه ملیون پیشنهاد شدن و فروش خوبی هم دارن.شما از برند کورسیری که پیشنهاد دادی یک مدل تو این رنج قیمت معرفی کنید .msi هم نگفتم رم میزنه چجوری فکر کردی رم msi پیشنهاد دادم 😂

رم رو هم کاری به بهترینش ندارم برای سیستم رده پایین  مدلی که گفتم از نظر من کفایت میکنه

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Grayli گفته است:

برندایی که گفتم از جمله لکسار تو قیمت زیر سه ملیون پیشنهاد شدن و فروش خوبی هم دارن.شما از برند کورسیری که پیشنهاد دادی یک مدل تو این رنج قیمت معرفی کنید .msi هم نگفتم رم میزنه چجوری فکر کردی رم msi پیشنهاد دادم 😂

رم رو هم کاری به بهترینش ندارم برای سیستم رده پایین  مدلی که گفتم از نظر من کفایت میکنه

ساتا لکسار چیز خوبیه چون توش چینی نیست اما m.2 هاش زیاد نیستم

من رم سیستم گفتم نه اس اس دی برای اس اس دی m.2 بهترین msi هست به نسبت قیمت

لینک به دیدگاه

سلام

بنظرتون با این اوضاع بازار رمز ارزها، بازم شاهد کمبود و گرانی کارت گرافیک میشیم؟ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، Ali0110 گفته است:

سلام

بنظرتون با این اوضاع بازار رمز ارزها، بازم شاهد کمبود و گرانی کارت گرافیک میشیم؟ 

نه ماین اتریوم خیلی وقته تموم شده

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، Ali0110 گفته است:

سلام

مگه کوین جدیدی ظاهر بشه یا یکی از این همه کوینی که قابل ماین هست پامپ شدید بکنه

احتمالش هست اما خیلی کم

لینک به دیدگاه

سلام دوستان از بین این مدل ها کدوم رو پیشنهاد میکنید برای ssd m2 

msi SPATIUM M480 - Patriot Viper VP4300 -Kioxia EXCERIA Pro -ADATA Legend 850 Lite

خلاصه 1 tb نسل 4 تا 5 میلیون من سرچ زدم اینارو پیدا کردم خودم نظرم روی کروشیال هست 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

لینک به دیدگاه

20 دقیقه قبل، SSIINNAA گفته است:

سلام دوستان از بین این مدل ها کدوم رو پیشنهاد میکنید برای ssd m2 

msi SPATIUM M480 - Patriot Viper VP4300 -Kioxia EXCERIA Pro -ADATA Legend 850 Lite

خلاصه 1 tb نسل 4 تا 5 میلیون من سرچ زدم اینارو پیدا کردم خودم نظرم روی کروشیال هست 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

قطعا MSI M480 PRO بهترینه ساخت تایوانم هست گارانتیشم 4 ساله اصلی هست

ADATA که اصلا مگه 970 بخرید

M480 پرو هم اکبندش دارم خودم زیر قیمت بهتون می دم

لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، Slash_Slash گفته است:

قطعا MSI M480 PRO بهترینه ساخت تایوانم هست گارانتیشم 4 ساله اصلی هست

ADATA که اصلا مگه 970 بخرید

M480 پرو هم اکبندش دارم خودم زیر قیمت بهتون می دم

کروشیال بنظرتون چطوره 

لطفا قیمت رو بگید ممنون

لطفا قیمت رو بگید ممنون

لطفا قیمت رو بگید ممنون

لینک به دیدگاه

سلام

نخواستم تاپیک جدید بزنم، اگر ممکنه راهنماییم بفرمایید.

عزیزان چجوری میشه روی این قطعات قیمت‌گذاری کرد؟قیمت حدودی هم باشه خوبه. اگر لطف کنید کمک کنید ممنون میشم. سیستم اورکلاک نشده و تا حالا مشکلی نداشته. 

Corei7- 4790k

MB: Asrock z97 extreme 6

Ram: gskill ripjawsx ddr3 1600

Cpu cooler: Green Notus 400 pwm

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
13 ساعت قبل، rezafre گفته است:

سلام

نخواستم تاپیک جدید بزنم، اگر ممکنه راهنماییم بفرمایید.

عزیزان چجوری میشه روی این قطعات قیمت‌گذاری کرد؟قیمت حدودی هم باشه خوبه. اگر لطف کنید کمک کنید ممنون میشم. سیستم اورکلاک نشده و تا حالا مشکلی نداشته. 

Corei7- 4790k

MB: Asrock z97 extreme 6

Ram: gskill ripjawsx ddr3 1600

Cpu cooler: Green Notus 400 pwm

سی پی یو ۲

مادربرد ۲

رم ۸ گیگ ۵۰۰ تا ۶۰۰

کولر ۸۰۰ تا ۹۰۰

لینک به دیدگاه

درود 

میخواستم بدونم که تا رنج قیمتی ۶۵ م میشه سیستم جمع کرد که:

گرافیک : rx 7700xt 12g

سی پی یو : Ryzen 5 7500f

بقیه قطعات رو امکانش هست جمع کرد بصورتی که به بودجه ۶۵ م برسه؟

ممنون

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، AhmadR گفته است:

درود 

میخواستم بدونم که تا رنج قیمتی ۶۵ م میشه سیستم جمع کرد که:

گرافیک : rx 7700xt 12g

سی پی یو : Ryzen 5 7500f

بقیه قطعات رو امکانش هست جمع کرد بصورتی که به بودجه ۶۵ م برسه؟

ممنون

https://www.lioncomputer.com/product/54629/Sapphire-NITRO-AMD-Radeon-RX-7700-XT-GAMING-OC-12GB-GDDR6-DUAL-DP-LITE-Graphics-Card

Asus prime A620m-a

ryzen 5 8500g

klevv bolt v 32gb 6000mhz

kioxia exceria g2 500gb

deepcool ag200

thermaltake smart bm3 750w

Awest rodin

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، WINNER گفته است:

سی پی یو ۲

مادربرد ۲

رم ۸ گیگ ۵۰۰ تا ۶۰۰

کولر ۸۰۰ تا ۹۰۰

سپاسگزارم.

فکر میکردم بیشتر میشه ولی همینم خوبه. میخوام اینارو بفروشم یدونه cpu cooler برای 13700k بگیرم. 

به نظرتون deepcool AK620 که بادی هست برای 13700k جواب میده؟ نه اورکلاک میکنم نه رندر دارم، بیشتر فتوشاپ و کورل و آخر هفته ها هم بازی میکنم، دلم میخاد Deepcool AIO LT520 بگیرم ولی چون عمرشون حداکثر ۴ یا ۵ ساله دل‌چرکین شدم😅

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، rezafre گفته است:

سپاسگزارم.

فکر میکردم بیشتر میشه ولی همینم خوبه. میخوام اینارو بفروشم یدونه cpu cooler برای 13700k بگیرم. 

به نظرتون deepcool AK620 که بادی هست برای 13700k جواب میده؟ نه اورکلاک میکنم نه رندر دارم، بیشتر فتوشاپ و کورل و آخر هفته ها هم بازی میکنم، دلم میخاد Deepcool AIO LT520 بگیرم ولی چون عمرشون حداکثر ۴ یا ۵ ساله دل‌چرکین شدم😅

برای این سی پی یو فکر کنم فقط واترکولینگ 360 جواب میده

برای این مورد فکر کنم تاپیک هست بهتره تو فرم جستجو کنید

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۹/۱۹ در 23:46، WINNER گفته است:

برای این سی پی یو فکر کنم فقط واترکولینگ 360 جواب میده

برای این مورد فکر کنم تاپیک هست بهتره تو فرم جستجو کنید

سلام و وقت بخیر

یه سوالی داشتم از شما و بقیه کاربران متخصص

اگه در هنگام تست فیورمارک افت cpu usage  بدون مشکل دما داشته باشیم نشان دهنده مشکل خاصیه؟ مثل یهو از ۱۰۰ برسه به ۸۰  و دوباره برگرده به ۱۰۰ در عرض کسری از ثانیه

لینک به دیدگاه

بنظرتون الان کدوم مدل هارد برای ارشیو ارزش خرید بیشتری داره.ظرفیت ۴ ترابایت.بیشترم برای ارشیو فیلم یا فایل های فشرده با حجم بالا میخام.یکم سرچ کردم انگار مدل وسترن بنفش موجودی بیشتری داره و قیمتشم کمتره ولی نمیدونم اختلاف کاراییش چقدره با مدل آبی یا اینکه اصلا مناسب این کار هست یا نه

مدل توشیبا s300 هم قیمت خوبی داره ولی نظرات رو خوندم میگن صدای  زیادی داره

ویرایش شده توسط Grayli
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Grayli گفته است:

بنظرتون الان کدوم مدل هارد برای ارشیو ارزش خرید بیشتری داره.ظرفیت ۴ ترابایت.بیشترم برای ارشیو فیلم یا فایل های فشرده با حجم بالا میخام.یکم سرچ کردم انگار مدل وسترن بنفش موجودی بیشتری داره و قیمتشم کمتره ولی نمیدونم اختلاف کاراییش چقدره با مدل آبی یا اینکه اصلا مناسب این کار هست یا نه

مدل توشیبا s300 هم قیمت خوبی داره ولی نظرات رو خوندم میگن صدای  زیادی دارهمن 

من یک ۲ ترا بنفش و یک ۱ ترا و ۲ ترا آبی دارم، هر سه تاشم باهم گرفتم. دیشب تستشون کردم هارد ۲ ترا بنفشم، سلامتیش ۲۲ درصد بود وباید عوضش کنم ولی آبیا سلامتیشون روی ۱۰۰ درصده. 

یه چیز دیگه اینکه بنفش برای آرشیو عکس و فیلم استفاده میشه، آبی به صورت عمومی، مشکی برای بازی و قرمز برای دوربینای مدار بسته.

پیشنهاد میکنم همون وسترن آبی بگیرید که برای همشون جواب میده. 

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Grayli گفته است:

مدل توشیبا s300 هم قیمت خوبی داره ولی نظرات رو خوندم میگن صدای  زیادی داره

بنفش سگ جون ترین و کم صداترین هارد اقتصادی هست

ابی 7200 هست هم صدای چرخشش می شنوی زیاده هم عمرش به خاطر 7200 بودنش خیلی کمتره

اینم که می گن فلان مدل برای فلان کاره تقریبا چرته من گیم روی بنفش ریختم با باراکودا که مختص گیم هست هیچ فرقی نداشت اساسا دوربین بیس ها هدهای بیشتری داره که سرعت رندوم بیشتری مخصوصا توی رایت دارن اما بازم چندین تست گرفتم هیچ فرقی نداشتن شاید یک ثانیه توی لود بازی ها فرقشون بود توی 30 40 ثانیه لود

در کل ساختار هاردها زیاد با هم فرقی نداره فقط فریمور متفاوتی دارن که اونم اساسا توی سرعتشون خیلی تاثیری نمی ذاره من حداقل 11 هارد الان دارم(بالای 50 ترابایت) که با احتساب اونایی که فروختم بالای 30 تا هارد داشتم تجربه من رو هیچ کسی در زمینه هارد نداره

تنها هاردهایی که هم سرعت بیشتری دارن هم دما و نویز کمتری دارن سری های هلیوم دار هستن که 7200 ن همشون اما صدای چرخششون نمیاد چون سیل هستن به علاوه اونایی که فرمت 4kn پشتیبانی می کنن اگر به 4kn تبدیلشون کنید واقعا سرعت بالاتری پیدا می کنن شاید 30 درصد بتونم بگم از 7200 های معمولی لود بازی ها سریع تر می شه

اینم بگم وسترن در ایران اکثرشون تقلبی هستن فقط با گارانتی اصلیش بخرید که قیمتشم خیلی بالاتره تازه اگه شانس بیارید ریفر نباشن چون چند سالی هست ریفر بودنشونم روشون دیگه نمی زنه

لینک به دیدگاه

17 دقیقه قبل، rezafre گفته است:

من یک ۲ ترا بنفش و یک ۱ ترا و ۲ ترا آبی دارم، هر سه تاشم باهم گرفتم. دیشب تستشون کردم هارد ۲ ترا بنفشم، سلامتیش ۲۲ درصد بود وباید عوضش کنم ولی آبیا سلامتیشون روی ۱۰۰ درصده. 

یه چیز دیگه اینکه بنفش برای آرشیو عکس و فیلم استفاده میشه، آبی به صورت عمومی، مشکی برای بازی و قرمز برای دوربینای مدار بسته.

پیشنهاد میکنم همون وسترن آبی بگیرید که برای همشون جواب میده. 

شما احتمالا از اون تقلبی هاش خریدین امسال یک سیگیت تقلبی هم به من انداختن پسش دادم با برنامه چک کنید فریمورش با نسخه اصلی یکی باشه تمام سنسورهاشم کار بکنه یک لیست کامل باید دیتا بتونه بهتون بده هارد اصلی

خیلی ها هم حواسشون نیست هارد در حال کار باشه پاتون به کیس یا میز بخوره ضربه وارد بشه احتمال اسیب بهش هست برای همین من کیس اون طرف روی زمین گذاشتم دو طرفشم از داخل کیس ابر مخصوص گذاشتم

البته باید حواستون باشه ابر روی سوراخ هارد نیاد یک سوراخ داره که نوشته نباید پوشیده بشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واسه آرشیو همون بنفش مناسبه البته  دو مدل تو بازار هست 

من هم واسه آرشیو هم استفاده روزمره گرفتم بفنش کندتر از سیگیت هست مخصوصا اولین بار که یه فولدر باز میکنی طول میکشه تا محتویات داخلشو چک و منظم بکنه و واقعا اعصاب خوردکن هست

اگه نیازی ندارید هر روز به فایلهاتون سر بزنید موردی نداره ولی در کل وسترن آبی پیشنهاد میدم

سیگیت بعد چند سال سلامتیشون افت میکنه 

لینک به دیدگاه

با این تفاسیر بنفش رو انتخاب کردم. فقط موقع انتخاب گارانتی توی سایت ها قیمت ها خیلی تغیر میکنه .مثلا با یک ساله شرکتی حدود 4 تمن میشه ولی با گارانتی اصلی دو ساله قیمتش حدود 6 تمن میشه.یعنی فقط بخاطر گارانتی دو ملیون میره روش یا اینکه با گارانتی شرکتی هارد غیر اصل یا ریفر میدن؟

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Grayli گفته است:

با این تفاسیر بنفش رو انتخاب کردم. فقط موقع انتخاب گارانتی توی سایت ها قیمت ها خیلی تغیر میکنه .مثلا با یک ساله شرکتی حدود 4 تمن میشه ولی با گارانتی اصلی دو ساله قیمتش حدود 6 تمن میشه.یعنی فقط بخاطر گارانتی دو ملیون میره روش یا اینکه با گارانتی شرکتی هارد غیر اصل یا ریفر میدن؟

صد درصد غیر شرکتی ها کپی هستن در بهترین حالت ریفر می شن

کلا غیر از هیتاچی که صدای حکاکی روی سنگ نوشته های هخامنشی می ده یا حداقل می داد بقیه شون خوبن اما بنفش کم صدا ترین با ایمن ترین هست

لینک به دیدگاه

ترجیح میدم با این قیمت ssd ساتا دو ترابایت بگیرم

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Grayli گفته است:

ترجیح میدم با این قیمت ssd ساتا دو ترابایت بگیرم

اینم فکر خوبیه اما ساتا دارها غیر evo همشون دی رم ندارن و توی رایت سرعتشون از هارد هم کمتر می شه

بسته به مدل بین 40 50 تا 80 90 مگ افت می کنن فقط اون کش اولیه ش سرعت بالایی داره که اکثر مدل ها بین 10 تا 25 گیگ بیشترم نیستن

بیشتر ساتا برای رید می خرن برای رایت یا ارشیو مناسب نیست

برای ارشیو هم اطلاعات روی هارد ماندگاری بیشتری داره تا اس اس دی در حالت بدون برق

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...