رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

9 دقیقه قبل، Slash_Slash گفته است:

اینم فکر خوبیه اما ساتا دارها غیر evo همشون دی رم ندارن و توی رایت سرعتشون از هارد هم کمتر می شه

بسته به مدل بین 40 50 تا 80 90 مگ افت می کنن فقط اون کش اولیه ش سرعت بالایی داره که اکثر مدل ها بین 10 تا 25 گیگ بیشترم نیستن

بیشتر ساتا برای رید می خرن برای رایت یا ارشیو مناسب نیست

برای ارشیو هم اطلاعات روی هارد ماندگاری بیشتری داره تا اس اس دی در حالت بدون برق

متوجه شدم.برای خرید هارد جایی بنظرت نمیرسه؟

با این قیمت به دو ترا قانع شدم

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.6k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در ۱۴۰۳/۹/۲۴ در 16:55، Slash_Slash گفته است:

شما احتمالا از اون تقلبی هاش خریدین امسال یک سیگیت تقلبی هم به من انداختن پسش دادم با برنامه چک کنید فریمورش با نسخه اصلی یکی باشه تمام سنسورهاشم کار بکنه یک لیست کامل باید دیتا بتونه بهتون بده هارد اصلی

خیلی ها هم حواسشون نیست هارد در حال کار باشه پاتون به کیس یا میز بخوره ضربه وارد بشه احتمال اسیب بهش هست برای همین من کیس اون طرف روی زمین گذاشتم دو طرفشم از داخل کیس ابر مخصوص گذاشتم

البته باید حواستون باشه ابر روی سوراخ هارد نیاد یک سوراخ داره که نوشته نباید پوشیده بشه

هاردها رو پنج سال پیش گرفتم. شاید عمرش همین بوده ولی آبیا هنوز سلامتیشون ۱۰۰. 

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام
به نظرتون 7900x ارزش خرید داره نسل 13 و 14 اینتل میگن مشکلات داره اونا برطرف شده ؟
من کل بودجه ام برای مادربرد و cpu باهم دیگه 50 تومانه ممنون میشم راهنمایی کنید
کاربری ام گیم و تدوین هستش بیشتر

لینک به دیدگاه

50 دقیقه قبل، mrs76 گفته است:

سلام
به نظرتون 7900x ارزش خرید داره نسل 13 و 14 اینتل میگن مشکلات داره اونا برطرف شده ؟

با حدود 50 تومان میشه 7950x با x870 prime  یاx670 tomahawk بست 

میتونی 9900xبا مادربرد های مذکور ببندی یا اینتل core ultra 7-265kبا z890p ببندی

درکل انتخاب باخودت هست سلیقه شخصی هم هست.

تهیه اینتل نسل 13-14 کلا منسوخ بدون مگر اینکه قبلاً تهیه کرده بودی حالا بخوای یه آپدیتی بزنی یه سی پیو بهتر بندازی رو مادربرد ،همین.

لینک به دیدگاه

47 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

با حدود 50 تومان میشه 7950x با x870 prime  یاx670 tomahawk بست 

میتونی 9900xبا مادربرد های مذکور ببندی یا اینتل core ultra 7-265kبا z890p ببندی

درکل انتخاب باخودت هست سلیقه شخصی هم هست.

تهیه اینتل نسل 13-14 کلا منسوخ بدون مگر اینکه قبلاً تهیه کرده بودی حالا بخوای یه آپدیتی بزنی یه سی پیو بهتر بندازی رو مادربرد ،همین.

x870 prime با TUF GAMING X870-PLUS تفاوتی وجود داره ارزش بیشتر هزینه کردن داره ؟

لینک به دیدگاه

17 دقیقه قبل، mrs76 گفته است:

x870 prime با TUF GAMING X870-PLUS تفاوتی وجود داره ارزش بیشتر هزینه کردن داره ؟

تفاوت که هست اگر نبود که قیمتش فرق نمی‌کرد ولی در بهره وری سیستم تاثیری نداره شما اگر میتونی بیشتر هزینه کنی بزار روی سی پیو یا خنک کننده بهتر ،نتیجه بهتر میگیری.

حالا اگر بنا دارید سیستم کامل تهیه کنید خب بودجتون رو بگید تا به تفکیک و در یک تناسب مناسب با بودجتون قطعات رو معرفی کنیم که تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، mrs76 گفته است:

سلام

اخرین خبر اینه

Intel’s Newest “0x114” Microcode Reportedly Fails To Resolve “Arrow Lake-S” CPU Issues, Now Bringing In Up To 18% Performance Drop

اگر برای گیم می خواید حتما X3D بخرید اگر گیم مهم نیست 7900 گزینه خیلی خوبیه نسخه X3D ش هم دوگانه سوزه

لینک به دیدگاه

15 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

تفاوت که هست اگر نبود که قیمتش فرق نمی‌کرد ولی در بهره وری سیستم تاثیری نداره شما اگر میتونی بیشتر هزینه کنی بزار روی سی پیو یا خنک کننده بهتر ،نتیجه بهتر میگیری.

حالا اگر بنا دارید سیستم کامل تهیه کنید خب بودجتون رو بگید تا به تفکیک و در یک تناسب مناسب با بودجتون قطعات رو معرفی کنیم که تهیه کنید.

حقیقت دارم قطعه قطعه تهیه میکنم سیستم قبلیم هم باید بفروشم فعلا 50 برای ایناست تا بقیه قطعات رو بگیرم

اخرین خبر اینه

Intel’s Newest “0x114” Microcode Reportedly Fails To Resolve “Arrow Lake-S” CPU Issues, Now Bringing In Up To 18% Performance Drop

اگر برای گیم می خواید حتما X3D بخرید اگر گیم مهم نیست 7900 گزینه خیلی خوبیه نسخه X3D ش هم دوگانه سوزه

پس همون سمتش نرم عملا بهتره نه همون X3D بهتره برام

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، mrs76 گفته است:

حقیقت دارم قطعه قطعه تهیه میکنم سیستم قبلیم هم باید بفروشم فعلا 50 برای ایناست تا بقیه قطعات رو بگیرم

پس همون سمتش نرم عملا بهتره نه همون X3D بهتره برام

بهترش این هست که 9700x تهیه کنی درکنار Asus tuf x670 عملکرد بالانسی داره در گیم  و هم در  نرم‌افزار های تدوین، سی پیو 7900x3d سی مریضی هست ،نه بخاطر اسمش در گیم عملکرد خوبی داره نه نرم‌افزار های تدوین.

اگرم بتونی 5 تومن هزینه بیشتر کنی و 9900x بخری که بهتر.

https://gamersnexus.net/cpus/amd-ryzen-9-9900x-cpu-review-benchmarks-vs-14700k-7900x-9950x-more#9900x-production-workloads

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

بهترش این هست که 9700x تهیه کنی درکنار Asus tuf x670 عملکرد بالانسی داره در گیم  و هم در  نرم‌افزار های تدوین، سی پیو 7900x3d سی مریضی هست ،نه بخاطر اسمش در گیم عملکرد خوبی داره نه نرم‌افزار های تدوین.

اگرم بتونی 5 تومن هزینه بیشتر کنی و 9900x بخری که بهتر.

https://gamersnexus.net/cpus/amd-ryzen-9-9900x-cpu-review-benchmarks-vs-14700k-7900x-9950x-more#9900x-production-workloads

9700 یک پردازنده بلاتکلیفه نه برای گیم نه تدوین. 7900 انچنان توی گیم با 9700 تفاوت نداره یکین تقریبا اما توی تدوین خیلی بهتره

برای گیم 7800X3D فعلا بهترینه چون 9800 همچنان قیمت بی خوده

X3D نه تنها پرفورمنسش بهتره بلکه خیلی از استاتر گیم ها هم از بین می بره و تجربه روان تری رو داره چون کش مورد نیاز بازی ها کاملا می تونه بر اورده بکنه نیاز به رم با سرعت خیلی کمتر با تاخیر خیلی زیاد نداره برای داده های اساسی البته

گفتم اگر هدف گیمه فقط X3D اگر هدف تدوین هست در کنار گیم 7900X یا اگر بودجه می رسه 7950

مادربرد هم که فقط ایسوس حالا بسته به بودجه مدلش شخص باید انتخاب کنه برای پردازنده های های اند که قرار زیر فشار حداکثری قرار بگیره X670 تاف به بالا پیشنهاد می شه

ویرایش شده توسط Slash_Slash
لینک به دیدگاه

9700 یک پردازنده بلاتکلیفه نه برای گیم نه تدوین. 7900 انچنان توی گیم با 9700 تفاوت نداره یکین تقریبا اما توی تدوین خیلی بهتره

برای گیم 7800X3D فعلا بهترینه چون 9800 همچنان قیمت بی خوده

X3D نه تنها پرفورمنسش بهتره بلکه خیلی از استاتر گیم ها هم از بین می بره و تجربه روان تری رو داره چون کش مورد نیاز بازی ها کاملا می تونه بر اورده بکنه نیاز به رم با سرعت خیلی کمتر با تاخیر خیلی زیاد نداره برای داده های اساسی البته

گفتم اگر هدف گیمه فقط X3D اگر هدف تدوین هست در کنار گیم 7900X یا اگر بودجه می رسه 7950

مادربرد هم که فقط ایسوس حالا بسته به بودجه مدلش شخص باید انتخاب کنه برای پردازنده های های اند که قرار زیر فشار حداکثری قرار بگیره X670 تاف به بالا پیشنهاد می شه

من خودم نظرم گفتم رو 9900x هست باتوجه به نتایج  ،7900x خودش خوبه همچنین 7950x اما بخاطر ضخامت ihs دماشون بالاست و نیاز به کولر خوب دارند ولی 7900x3d به طور کامل مخالفشم .

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

من خودم نظرم گفتم رو 9900x هست باتوجه به نتایج  ،7900x خودش خوبه همچنین 7950x اما بخاطر ضخامت ihs دماشون بالاست و نیاز به کولر خوب دارند ولی 7900x3d به طور کامل مخالفشم .

مهمترین فاکتور قیمت هست اختلاف تقریبا 10 میلیونیش به نسبت یکم کارایی بیشترش ارزش قیمتی نداره

7900 همه نوع واتر 360 از پسش بر میاد حتی 240 یا ایر خوب هم از پسش بر میاد حرات تولیدیش عملا اندازه 14600K اینتل هست

ضمن اینکه کسی که سیستم خوب می بنده باید کولینک خوب بخره یا داشته باشه کولینک خوب یک عمر هم با طرفه

اما ایشون برای گیم ظاهرا سیستم می خوان که باید همون 7800X3D بخرن 

7900X3D هم دلیل افت شدید قیمتش همین بوده و خوب طبیعتا با این قیمتی که الان داره بازم بدک نیست برای کسی که هدفش دوگانه سوزینه

لینک به دیدگاه

اگه 7950X3D بگیرم مناسبه چه برای گیم چه تدوین ؟ 
کولینگ چی بگیرم براش؟

x870 prime با همین مادربرد اوکیه؟

ویرایش شده توسط mrs76
لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، mrs76 گفته است:

کولینگ چی بگیرم براش؟

10میلیون خرجتون بیشتر میشه ،همون x670 tuf گزینه بهتری هست بازم.

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، mrs76 گفته است:

کولینگ چی بگیرم براش؟

شما X670 معادلش بخری بهتره چون عملا فرقی با هم نکردن اما چون تازه رسیده هست 870 الکی خیلی گرون تره

7950X3D گزینه خوبیه اما چون دو تا CCD داره به هر حال گاهی برای گیم افت کارایی داره اما نه خیلی شدید برای همینه که اکثرا 7800 در گیم ها بهتر عمل می کنه

کولینگ یک واتر 360 معروف از برند ایسوس یا دیپ کوپ یا کولر مستر پیشنهاد می شه STRIX کیفیت ساختش از همشون بالاتره

لینک به دیدگاه

دوستان تکنولوژی g sync و adaptive sync بنظرتون کدوم بهتره برای من که انویدیا دارم اصلا مهم هست ؟

تفاوت این دوتا انقدری زیاد هست که بخام 2.5 میلیون بابتش بیشتر هزینه کنم برای مانیتور gsync؟

ویرایش شده توسط SSIINNAA
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، SSIINNAA گفته است:

دوستان تکنولوژی g sync و adaptive sync بنظرتون کدوم بهتره برای من که انویدیا دارم اصلا مهم هست ؟

تفاوت این دوتا انقدری زیاد هست که بخام 2.5 میلیون بابتش بیشتر هزینه کنم برای مانیتور gsync؟

زمین تا اسمون

اصلا هیچ ربطی به هم دیگه ندارن جی سینک در حقیقت vrr هست که برای هر گیمری لازمه

اینپوت لگ با بودن فقط روی یک فریم خاص برای همیشه درمان می کنه

اصلا vrr از نون شب واجب تره

اون adaptive sync هم فقط روی فریم ثابت با هرتز کار می کنه پایین تر که میاد تیرینگ می ده جای اینکه فریم کم کنه یا تصاویر حالت پله پله پیدا کنن

با خیلی از بازی ها هم تازه کار نمی کنه اما vrr حتی با شبیه ساز ps3 هم کار می کنه

2.5 که هیچی 25 م هم شده خرجش کنی باز کمه

برای amd اسمش فری سینک هست که همون کار می کنه

لینک به دیدگاه

زمین تا اسمون

اون adaptive sync هم فقط روی فریم ثابت با هرتز کار می کنه پایین تر که میاد تیرینگ می ده جای اینکه فریم کم کنه یا تصاویر حالت پله پله پیدا کنن

با خیلی از بازی ها هم تازه کار نمی کنه اما vrr حتی با شبیه ساز ps3 هم کار می کنه

خیلی ممنون چیزی نمونده بود برای دفعه دوم یک مانیتور اشتباه بگیرم که دوباره پشیمون بشم 

چقدر سخته مانیتور خریدن 

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Slash_Slash گفته است:

زمین تا اسمون

من الان یجا خوندم فری سینک و جی سینک دیگه انحصاری نیستند و روی هر دو کارت گرافیک کار میکنند 

البته کارت گرافیک های سری جدید مثلا rtx ها 

اگه اینطوری باشه فری سینک مثل جی سینک خوب هست ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...