رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

11 ساعت قبل، SSIINNAA گفته است:

دوستان این سه مورد چه تفاوتی با هم دارن سرچ میزنم چیزی متوجه نمیشم 

یا کدومش بهتره ؟

image.thumb.png.bad324a8012986a03ce4a319b7928454.pngimage.thumb.png.3e7f0c67fc3bf5ab64c85e72ff2635a9.pngimage.thumb.png.c4cb95e1a34d44d781b5eb52bc44d28c.png

اگه مانیتور تون ۱۰ بیت ساپورت نمیکنه همون ۸ بیت بزارید

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.6k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

57 دقیقه قبل، zexer2020 گفته است:

اگه مانیتور تون ۱۰ بیت ساپورت نمیکنه همون ۸ بیت بزارید

ساپورت میکنه فقط فرقش رو متوجه نمیشم البته فکر کنم چونکه ساپورت میکنه گزینشم هست 

لینک به دیدگاه

27 دقیقه قبل، SSIINNAA گفته است:

ساپورت میکنه فقط فرقش رو متوجه نمیشم البته فکر کنم چونکه ساپورت میکنه گزینشم هست 

چون کارت گرافیک خروجی 10 بیت میده ب این معنی نیس ک پنل مانیتور 10 بیته

بهتره تنظیمات پیکسل فرمت رو روی حالت rgb 4:4:4 (برا اکثر مانیتور ها و تلویزیون پروفایل rgb بهتره) یا ycbcr 4:4:4 (بعضی مانیتور ها یا تلویزیون ها رو این پروفایل بهتر کار میکنن) بزارید تا بهترین کیفیت رو بگیرید اگ رو این حالت کارت بتونه خروجی 10 بیت بده و پنل هم ساپورت کنه ک چ بهتر اگ ن ک همون 8 بیت اوکیه

----

برا تست 10 بیت مانیتور هم باید خروجی کارت رو بزاری روی همون حالت rgb 4:4:4 10bit و بعد بری تو لینک زیر 

Dynamic Range Test (Banding)

اگ پرش یا بریدگی رنگ تو طیف رنگ ها مختلف میبینی پس پنل مانیتور احتمالا 8 یا 6 بیته اگ طیف رنگی نرم و بدون پرشه پس 10 بیته

ویرایش شده توسط αяιαиχ97
لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، αяιαиχ97 گفته است:

بهتره تنظیمات پیکسل فرمت رو روی حالت rgb 4:4:4 (برا اکثر مانیتور ها و تلویزیون پروفایل rgb بهتره) یا ycbcr 4:4:4 (بعضی مانیتور ها یا تلویزیون ها رو این پروفایل بهتر کار میکنن) بزارید تا بهترین کیفیت رو بگیرید اگ رو این حالت کارت بتونه خروجی 10 بیت بده و پنل هم ساپورت کنه ک چ بهتر اگ ن ک همون 8 بیت اوکیه

این یعنی ساپورت نمیکنه ؟ منظورش فقط srgb هست یا کلا 10bit هارو ساپورت میکنه ؟

image.png.b1d1bbdb38722b830a182ffc59baba66.png

ویرایش شده توسط SSIINNAA
لینک به دیدگاه

57 دقیقه قبل، αяιαиχ97 گفته است:

----

برا تست 10 بیت مانیتور هم باید خروجی کارت رو بزاری روی همون حالت rgb 4:4:4 10bit و بعد بری تو لینک زیر 

Dynamic Range Test (Banding)

اگ پرش یا بریدگی رنگ تو طیف رنگ ها مختلف میبینی پس پنل مانیتور احتمالا 8 یا 6 بیته اگ طیف رنگی نرم و بدون پرشه پس 10 بیته

قسمت دوم پیامتون رو الان خوندم جالبه روی 10 bit میزارم رنگ یکدست نیست اما روی 8 bit میزارم رنگ یکدست میشه 

لینک به دیدگاه

28 دقیقه قبل، SSIINNAA گفته است:

قسمت دوم پیامتون رو الان خوندم جالبه روی 10 bit میزارم رنگ یکدست نیست اما روی 8 bit میزارم رنگ یکدست میشه 

پس پنل شما 8 بیت هس

اگ پنل 8 بیت باشه و خروجی رو بزارید رو 10 بیت در بعضی مانیتور ها بسته به نوع پردازشگر تصویرش ممکنه هیچ اتفاقی نیفته و بعضی هم ممکنه ک باعث باندینگ یا همون پرش رنگ بیشتر و کاهش عمق رنگ بشه

ویرایش شده توسط αяιαиχ97
لینک به دیدگاه

سلام

یک پاور گرین 850 edge خریدم یه سیستم دارم خیلی قدیمی مصرفش هم فوقش 300 وات هست میشه فعلا تا قطعات جدید رو بخرم از این پاور روی اون استفاده کنم برای سیستم و بخصوص پاور ایرادی پیش نمیاد با توجه به ATX3.1 بودن پاور؟ 

@ARMIN

یک سوال دیگه یک کیس لیان لی 216 هم تهیه کردم سیستم قدیمی رو میشه داخل این بست یا تبدیل میخواد برای هدر ها؟ 

و اینکه  اس اس دی 1 ترا خوش قیمت برای درایو ویندوز چی خوبه انتخاب خودم msi SPATIUM M450 هست خوبه یا تو این قیمت بهتر هم هست؟ 

ویرایش شده توسط amirreza
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...