رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

11 ساعت قبل، SSIINNAA گفته است:

دوستان این سه مورد چه تفاوتی با هم دارن سرچ میزنم چیزی متوجه نمیشم 

یا کدومش بهتره ؟

image.thumb.png.bad324a8012986a03ce4a319b7928454.pngimage.thumb.png.3e7f0c67fc3bf5ab64c85e72ff2635a9.pngimage.thumb.png.c4cb95e1a34d44d781b5eb52bc44d28c.png

اگه مانیتور تون ۱۰ بیت ساپورت نمیکنه همون ۸ بیت بزارید

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.6k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

57 دقیقه قبل، zexer2020 گفته است:

اگه مانیتور تون ۱۰ بیت ساپورت نمیکنه همون ۸ بیت بزارید

ساپورت میکنه فقط فرقش رو متوجه نمیشم البته فکر کنم چونکه ساپورت میکنه گزینشم هست 

لینک به دیدگاه

27 دقیقه قبل، SSIINNAA گفته است:

ساپورت میکنه فقط فرقش رو متوجه نمیشم البته فکر کنم چونکه ساپورت میکنه گزینشم هست 

چون کارت گرافیک خروجی 10 بیت میده ب این معنی نیس ک پنل مانیتور 10 بیته

بهتره تنظیمات پیکسل فرمت رو روی حالت rgb 4:4:4 (برا اکثر مانیتور ها و تلویزیون پروفایل rgb بهتره) یا ycbcr 4:4:4 (بعضی مانیتور ها یا تلویزیون ها رو این پروفایل بهتر کار میکنن) بزارید تا بهترین کیفیت رو بگیرید اگ رو این حالت کارت بتونه خروجی 10 بیت بده و پنل هم ساپورت کنه ک چ بهتر اگ ن ک همون 8 بیت اوکیه

----

برا تست 10 بیت مانیتور هم باید خروجی کارت رو بزاری روی همون حالت rgb 4:4:4 10bit و بعد بری تو لینک زیر 

Dynamic Range Test (Banding)

اگ پرش یا بریدگی رنگ تو طیف رنگ ها مختلف میبینی پس پنل مانیتور احتمالا 8 یا 6 بیته اگ طیف رنگی نرم و بدون پرشه پس 10 بیته

ویرایش شده توسط αяιαиχ97
لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، αяιαиχ97 گفته است:

بهتره تنظیمات پیکسل فرمت رو روی حالت rgb 4:4:4 (برا اکثر مانیتور ها و تلویزیون پروفایل rgb بهتره) یا ycbcr 4:4:4 (بعضی مانیتور ها یا تلویزیون ها رو این پروفایل بهتر کار میکنن) بزارید تا بهترین کیفیت رو بگیرید اگ رو این حالت کارت بتونه خروجی 10 بیت بده و پنل هم ساپورت کنه ک چ بهتر اگ ن ک همون 8 بیت اوکیه

این یعنی ساپورت نمیکنه ؟ منظورش فقط srgb هست یا کلا 10bit هارو ساپورت میکنه ؟

image.png.b1d1bbdb38722b830a182ffc59baba66.png

ویرایش شده توسط SSIINNAA
لینک به دیدگاه

57 دقیقه قبل، αяιαиχ97 گفته است:

----

برا تست 10 بیت مانیتور هم باید خروجی کارت رو بزاری روی همون حالت rgb 4:4:4 10bit و بعد بری تو لینک زیر 

Dynamic Range Test (Banding)

اگ پرش یا بریدگی رنگ تو طیف رنگ ها مختلف میبینی پس پنل مانیتور احتمالا 8 یا 6 بیته اگ طیف رنگی نرم و بدون پرشه پس 10 بیته

قسمت دوم پیامتون رو الان خوندم جالبه روی 10 bit میزارم رنگ یکدست نیست اما روی 8 bit میزارم رنگ یکدست میشه 

لینک به دیدگاه

28 دقیقه قبل، SSIINNAA گفته است:

قسمت دوم پیامتون رو الان خوندم جالبه روی 10 bit میزارم رنگ یکدست نیست اما روی 8 bit میزارم رنگ یکدست میشه 

پس پنل شما 8 بیت هس

اگ پنل 8 بیت باشه و خروجی رو بزارید رو 10 بیت در بعضی مانیتور ها بسته به نوع پردازشگر تصویرش ممکنه هیچ اتفاقی نیفته و بعضی هم ممکنه ک باعث باندینگ یا همون پرش رنگ بیشتر و کاهش عمق رنگ بشه

ویرایش شده توسط αяιαиχ97
لینک به دیدگاه

سلام

یک پاور گرین 850 edge خریدم یه سیستم دارم خیلی قدیمی مصرفش هم فوقش 300 وات هست میشه فعلا تا قطعات جدید رو بخرم از این پاور روی اون استفاده کنم برای سیستم و بخصوص پاور ایرادی پیش نمیاد با توجه به ATX3.1 بودن پاور؟ 

@ARMIN

یک سوال دیگه یک کیس لیان لی 216 هم تهیه کردم سیستم قدیمی رو میشه داخل این بست یا تبدیل میخواد برای هدر ها؟ 

و اینکه  اس اس دی 1 ترا خوش قیمت برای درایو ویندوز چی خوبه انتخاب خودم msi SPATIUM M450 هست خوبه یا تو این قیمت بهتر هم هست؟ 

ویرایش شده توسط amirreza
لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، amirreza گفته است:

سلام

یک پاور گرین 850 edge خریدم یه سیستم دارم خیلی قدیمی مصرفش هم فوقش 300 وات هست میشه فعلا تا قطعات جدید رو بخرم از این پاور روی اون استفاده کنم برای سیستم و بخصوص پاور ایرادی پیش نمیاد با توجه به ATX3.1 بودن پاور؟ 

@ARMIN

یک سوال دیگه یک کیس لیان لی 216 هم تهیه کردم سیستم قدیمی رو میشه داخل این بست یا تبدیل میخواد برای هدر ها؟ 

و اینکه  اس اس دی 1 ترا خوش قیمت برای درایو ویندوز چی خوبه انتخاب خودم msi SPATIUM M450 هست خوبه یا تو این قیمت بهتر هم هست؟ 

سلام،

توصیه کلی من اینه که حتی الامکان قطعات جدید و قدیمی رو باهم میکس نکنی. ولی از نظر سازگاری مشکلی با هم ندارن.

کیس قابل استفاده است در این حد که مادربرد بدون مشکل داخلش نصب میشه و کلید های پاور و ریست کارخواهند کرد.

اس اس دی بستگی به مشخصات سیستمت داره، اطلاعی ندادی سیستمت Gen.3؟ Gen.4؟ Gen.5؟

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

سلام،

توصیه کلی من اینه که حتی الامکان قطعات جدید و قدیمی رو باهم میکس نکنی. ولی از نظر سازگاری مشکلی با هم ندارن.

کیس قابل استفاده است در این حد که مادربرد بدون مشکل داخلش نصب میشه و کلید های پاور و ریست کارخواهند کرد.

درود، ممنون، برای سیستم هنوز باندل رو تهیه نکردم صبر کرده بودم برای نسل جدید اینتل ولی قیمت ها و مشخصات نا امیدم کردن به نظر شما با توجه به شرایط همچنان صبر کنم نسل جدید اینتل کامل بیاد تو بازار و قیمت دلاریش بهتر بشه قیمت ریالی که هیچ یا یدونه b760 و 13400 ببندم ، کاربرد عمومی و کمی گیم هست و این سیستم دیگه احتمالا آخرین سیستم هست که تا چند سال آینده برای خودم میبندم برای همین میخواستم از نظر پورت ها مثل تاندربولت و نسل 7 وای فای و اینا بهتر باشه و کمی هم جا برای ارتقا داشته باشه برای همین منتظر سوکت جدید اینتل بودم. برای اس اس دی نسل جدید اینتل که تا نسل 5 ساپورت میکنه ولی قیمت نسل 5 بالاست همون یه اس اس دی خوش قیمت نسل 4 میخوام. 

ویرایش شده توسط amirreza
لینک به دیدگاه

به نظرم بهترین کارت گرافیک خوش قیمتی که فعلا می شه خرید 4070 تی ای سوپر هست که کمترین افزایش قیمت داشته مشخصاتش هم برای اینده نگری عالی هست

کارتی که حدود 15 درصد فقط با 4080 اختلاف داره با همون میزان وی رم و چون کارت به شدت خنکی هست قابلیت اورکلاک بالا داره به طوری که توی برخی بررسی ها بعد از اورکلاک اختلافش به 2 3 درصد رسیده یعنی عملا هیچی

با این حال در ایران اختلاف این دو کارت به بالای 35 میلیون می رسه یعنی 400 دلار اختلاف؟ همون 200 دلار قبلیشم ارزشش نداشت

البته بدترین قیمت و بی ارزش ترین خرید الان قطعا برای 4090 با قیمت های مسخره و خنده دار جدیدش هست

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۱۰/۲۹ در 20:52، SSIINNAA گفته است:

دوستان این سه مورد چه تفاوتی با هم دارن سرچ میزنم چیزی متوجه نمیشم 

یا کدومش بهتره ؟

image.thumb.png.bad324a8012986a03ce4a319b7928454.pngimage.thumb.png.3e7f0c67fc3bf5ab64c85e72ff2635a9.pngimage.thumb.png.c4cb95e1a34d44d781b5eb52bc44d28c.png

با توجه به تصویر 8bpc حتما به bpc10 تغییر کنه اگر پنل مانیتور ۱۰ بیت باشه و روی full باشه و RGB .

لینک به دیدگاه

سلام 

خسته نباشید یه سوال داشتم اگه یه ram از پروفایل xmp ساپورت کنه میشه رو پلتفرم amd مثلا x870 استفاده کردم مدل رم F5-7200J3445G16GX2-TZ5RK اینه دقیقا تو سایت گیگابایت که میرم اون مادربرد مدنظرم زده که ساپورت میکنه حالا نمیدونم داستان چه جوریه اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم

Screenshot_2025-01-26-21-36-47-256_com.android.chrome.jpg

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، mrs76 گفته است:

سلام 

خسته نباشید یه سوال داشتم اگه یه ram از پروفایل xmp ساپورت کنه میشه رو پلتفرم amd مثلا x870 استفاده کردم مدل رم F5-7200J3445G16GX2-TZ5RK اینه دقیقا تو سایت گیگابایت که میرم اون مادربرد مدنظرم زده که ساپورت میکنه حالا نمیدونم داستان چه جوریه اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم

Screenshot_2025-01-26-21-36-47-256_com.android.chrome.jpg

الان دیگه همه ی رم ها به همه ی مادربردها می خورن فقط اسمشون عوض می شه XMP می شه DOCP همین

فقط دقت کنید باید مادربرد تا اون فرکانس ساپورت کنه یا پردازنده انلاک باشه یا ازش پشتیبانی کنه

ضمنا بسته به نوع مادربرد با شانستون ممکنه فرکانس های خیلی بالا براتون درست کار نکنه 7200 جدید ها همشون می کشن معمولا X870 که قطعا از پسش برمیاد اما بازم تحقیق کنید اگر مدل ضعیفی بر می دارید

لینک به دیدگاه

22 دقیقه قبل، Slash_Slash گفته است:

الان دیگه همه ی رم ها به همه ی مادربردها می خورن فقط اسمشون عوض می شه XMP می شه DOCP همین

فقط دقت کنید باید مادربرد تا اون فرکانس ساپورت کنه یا پردازنده انلاک باشه یا ازش پشتیبانی کنه

ضمنا بسته به نوع مادربرد با شانستون ممکنه فرکانس های خیلی بالا براتون درست کار نکنه 7200 جدید ها همشون می کشن معمولا X870 که قطعا از پسش برمیاد اما بازم تحقیق کنید اگر مدل ضعیفی بر می دارید

GIGABYTE X870E AORUS PRO 
اینو دارم میگیرم فکر میکنم همش اوکی بود 
پردازنده هم 7950x3d گرفتم

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، mrs76 گفته است:

GIGABYTE X870E AORUS PRO 
اینو دارم میگیرم فکر میکنم همش اوکی بود 
پردازنده هم 7950x3d گرفتم

من مادربرد غیر ایسوس پیشنهاد نمی دم اما اره 7200 برای این مدل اوکیه

لینک به دیدگاه

دوستان نظرتون در مورد پاور MAG A850GL PCIE5 چیه؟گارانتیش هم خیلی کمه، 1 ساله.کلا تا 10 تومن چی پیشنهاد میدید

چرا پاور های گرین اینقدر گرونه؟؟

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، WAR گفته است:

دوستان نظرتون در مورد پاور MAG A850GL PCIE5 چیه؟گارانتیش هم خیلی کمه، 1 ساله.کلا تا 10 تومن چی پیشنهاد میدید

چون الکی بزرگش کردید

گارانتی برندهای خوب و معتبر اکثرا کم شدن نهایت 2 یا 3 ساله هستن اما پاور به این راحتی ها خراب نمی شه برای همین گلد به بالا اکثریت 10 سال گارانتی دارن

ضمن اینکه پاور جز قطعات لاکچری و خیلی گرون پی سی نیست و حتی اگرم خراب و در بدترین حالت غیر قابل تعمیر بشه ضرر مالی شدیدی نمی زنه

ویرایش شده توسط Slash_Slash
لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، WAR گفته است:

Thermaltake bm3 850w premium edition  هم هست با گارانتی اواژنگ 3ساله.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

برای گیم فول‌اچ‌دی تا 60 تومن چه سیستمی پیشنهاد میدین؟

و مانیتور تا 12-13 تومن چی مدلی پیشنهاد میدین؟ خودم TUF GAMING VG24VQE در نظر دارم

لینک به دیدگاه

56 دقیقه قبل، Mehdi L گفته است:

سلام دوستان

و مانیتور تا 12-13 تومن چی مدلی پیشنهاد میدین؟ خودم TUF GAMING VG24VQE در نظر دارم

درود و عرض ادب.
بنظرم TUF VG249Q3A گزینه بهتریه.
هم ips هستش هم 180 هرتز.
نهایت یه میلیون اختلاف دارن که بنظرم ارزش داره.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Mehdi L گفته است:

سلام دوستان

برای گیم فول‌اچ‌دی تا 60 تومن چه سیستمی پیشنهاد میدین؟

asus b660m-a 

i5-13400f box

corsair vengeance lpx 32gb

lexar nm620 tb

seasonic b12 bc 750w

awest espiyari

rx7600xt pulse

مانیتور هم coolermaster GM25FP تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۱۱/۴ در 09:17، ARMIN گفته است:

سلام،

سلام 

برای اس اس دی نسل 4 مورد نظرم هست 1 ترا تا 4 تومن بهتر ازmsi SPATIUM M450 هست  ، یک سوال در مورد رم برای نسل جدید اینتل هم دارم اینکه برای این فرکانس هایی که اعلام می‌کنند شرکت های سازنده مادربرد رم باید حتما از نوع CUDIMM باشه یا رم های که الان در بازار هست هم تا همان فرکانس های اعلامی تولید کننده رم قابل استفاده است؟ اینطور که خواندم رم CUDIMM برای فرکانس بالای 8000 هست، درسته؟ آیا برای آمدن رم های CUDIMM به بازار صبر کنم ارزش داره، برای نسل جدید اینتل. و در رم های موجود 

بین این سه رم 48 گیگ 6000 cl30 و 32 گیگ 7200 cl34 و 32 گیگ 7600 cl36 کدام پیشنهاد میشه؟(فعلا که نیازی به 48 گیگ رم ندارم ولی برای آینده نگری) برند klevv با گارانتی ام ای تی چطوره؟ 

ویرایش شده توسط amirreza
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...