رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

1 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

asus b760m-a d5

i5-14400

klevv 32gb d5 

deepcool ag500

lexar nm 620 2tb

green 530 eud

Awest Espiyari

لطف کردید آقا یاسین

همینا هارو اگر بخوام amd ببندم این نسل جدیدترش که گرافیک قوی تر داره بهتر نیست ؟ 

اگر بهتره همین سیستم amd باشه چی پیشنهاد میدید ؟ 

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.7k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

7 دقیقه قبل، peymangg گفته است:

لطف کردید آقا یاسین

همینا هارو اگر بخوام amd ببندم این نسل جدیدترش که گرافیک قوی تر داره بهتر نیست ؟ 

اگر بهتره همین سیستم amd باشه چی پیشنهاد میدید ؟ 

خوبه، میتونه amd هم باشه.

ryzen 5 8600g

msi b650m-gaming  / msi a620m-e

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام دوستان عزیز 

پردازنده 14600kf رو با چه کولری میشه بست که بتونه دماش رو کنترل کنه؟

آیا کولر مایع 240 جوابگوش هست؟

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Groobezz گفته است:

سلام دوستان عزیز 

پردازنده 14600kf رو با چه کولری میشه بست که بتونه دماش رو کنترل کنه؟

آیا کولر مایع 240 جوابگوش هست؟

اره اوکیه بادی های معروفم از پسش بر میان

لینک به دیدگاه

سلام وقت بخیر دوستان بنده قصد فروش پاور گرین 1350 ocdg 80 platinum رو دارم  تا سال 1412هم گارانتی داره چقدر قیمت بزارم نوش الان 32 تومنه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، shahriar782 گفته است:

سلام وقت بخیر دوستان بنده قصد فروش پاور گرین 1350 ocdg 80 platinum رو دارم  تا سال 1412هم گارانتی داره چقدر قیمت بزارم نوش الان 32 تومنه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

مشکل اینجاست پاورهای گرین قیمتشون از پاورهای مطرح روزم بیشتر شده الان با 32 تومن تور 1200 سری جدید می دن که اصلا توی یک لیگ دیگه س

یا کولر مستر 1200 هم حدود 20 تومنه یا اف اس پی یا ای دیتا 17 18 تومنه 1200

شاید حالا بگید برای من 1350 هست اما عملا 1200 برای کسی که 5090 هم داره کافیه یه جورایی سقف نیاز همه هست حالا بگذریم ایسوس سری تور تا 1600 هم بدون مشکل می ره توی تست ها و قطعم نمی کنه جریان

من فکر کنم با این شرایط 17 تومن قیمت مناسبی براش باشه اما 15 دیگه باید بره با این حال جنس شماست می تونید تست کنید برای قیمت های دیگه

ویرایش شده توسط Slash_Slash
لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

ماه هاست قیمت گرافیک های جدید انویدیا اون طرف اب درست شده حتی گاهی زیر قیمت رسمیشم رفته اما گویا اینجا بیخیال قیمت های فضایی نمی خوان بشن

این نبود نظارت بر قیمت و درست اجرا نشدن قانونشم باعث شده جذابیت بازار گیمینگ پی سی تا حد زیادی از بین بره

لینک به دیدگاه

خسته نباشید دوستان. 

خواستم ببینم بین این ۳ مدل سی پی یو کدومشون برای طولانی مدت ( روزی ۱۲ ۱۳ ساعت ) تحت فشار بودن (حدود ۶۰ ۷۰ درصد سی پی یو درگیر باشه) انتخاب بهتری هست؟ 

i5 14400

i5 14400F

i7 13620H

سپاس

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۴/۱۷ در 15:46، Slash_Slash گفته است:

ماه هاست قیمت گرافیک های جدید انویدیا اون طرف اب درست شده حتی گاهی زیر قیمت رسمیشم رفته اما گویا اینجا بیخیال قیمت های فضایی نمی خوان بشن

این نبود نظارت بر قیمت و درست اجرا نشدن قانونشم باعث شده جذابیت بازار گیمینگ پی سی تا حد زیادی از بین بره

وضعیت مملکت به طور خلاصه این جوری که

دلار 85 بود 2060سوپر حدود 15.5 بود دلار شد 89 -89 و 2060سوپر شد 17.5

قیمت قطعه ای که برای تولید 2019 با قیمت دلار سال 2025 بالا پایین میشه 😄

تشکر ویژه دارم از عزیزان وارد کننده کارت ماینر و مافیایی قطعات.

18 ساعت قبل، The F.A گفته است:

خسته نباشید دوستان. 

خواستم ببینم بین این ۳ مدل سی پی یو کدومشون برای طولانی مدت ( روزی ۱۲ ۱۳ ساعت ) تحت فشار بودن (حدود ۶۰ ۷۰ درصد سی پی یو درگیر باشه) انتخاب بهتری هست؟ 

i5 14400

i5 14400F

i7 13620H

سپاس

دو پردازنده اول از نوع دکستاپ هستند و سومی از نوع موبایل (لپتاپ)

تقریبا تو یک رنج تو امتیاز بلندر و ۳دی مارک تقریبا تو یک رنج هستند با 5درصد بالا پایین

ولی چیزی که مهم نسخه 13620 که دارید میگید در چه لپ تاپی قرار داده؟،اگر تی دی پی پایینی داره و یا ترمال تراتول میکنه(داغ میکنه و فرکانس توربو نگه نمیتونه داشته باشه) عملا کاراییش پایین تر 14400 هست بخاطر همین مشکل

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۴/۱۷ در 15:46، Slash_Slash گفته است:

تا وقتی برندها نمایندگی های رسمی خودشون رو داخل ایران نداشته باشن همین آشه و همین کاسه

لینک به دیدگاه

21 ساعت قبل، The F.A گفته است:

خسته نباشید دوستان. 

i5 14400

i5 14400F

i7 13620H

سپاس

در هر صورتی اگه مشکل جا به جایی نداشته باشین پی سی گزینه بهتری هست.

اگه زیاد به سیستم هم فشار بیاد که صد درصد پی سی، حتی اگه پرفورمنس کمتری هم بگیرین بازم پی سی

که نمیگیرین، مورد اول و دوم یکمی پرفورمنسشون بالاتره و برعکس لپ تاپ مشکل دمایی هم پیدا نمیکنن

حالا با توجه به قیمت بین مورد اول و دوم یکی رو انتخاب کنید، پرفورمنسشون یکیه ولی اولی پردازنده گرافیکی داره که میتونین ازش تصویر بگیرین.(حدود 1 تومن بیشتر به نظرم ارزش داره)

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوستان ایرکولر زیر برای 11400 خوبه؟

میخام دماش اصلا بالای 70 نره

DeepCool AK400 DIGITAL CPU Cooler

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
35 دقیقه قبل، Arthur گفته است:

با این کولر دماش به زور شاید به 60 برسه 

لینک به دیدگاه

51 دقیقه قبل، WINNER گفته است:

با این کولر دماش به زور شاید به 60 برسه 

چقدر مطمعن هستید؟ من یه سری ریویو دیدم به این نتیجه نرسیدم.

اگه واقعا اینطوره همین و بخرم. 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 دقیقه قبل، Arthur گفته است:

من 12400F رو با این کولر چندباری بستم تو همین رنج ۷۰ و خوردی کار میکنه نهایت.

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Arthur گفته است:

با Ag300 در بازی با 11400f نهایتا 60 ( اغلب زیر 50 ) درجه میرسه این کولر از این هم بهتره

لینک به دیدگاه

24 دقیقه قبل، _Shayan_ گفته است:

با Ag300 در بازی با 11400f نهایتا 60 ( اغلب زیر 50 ) درجه میرسه این کولر از این هم بهتره

ممنونم عزیز.

راستش زیبایی برام مهمه.

اگه این ایرکولر های دیجیتال دیسپلی دار خوب جواب نمیده ترجیح میدم برم سراغ aio

36 دقیقه قبل، Danialdaneshmand گفته است:

من 12400F رو با این کولر چندباری بستم تو همین رنج ۷۰ و خوردی کار میکنه نهایت.

سری ۱۲ قکر کنم خنک تر باشه؟

۷۰ تو لود ۱۰۰ درصد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3 دقیقه قبل، Arthur گفته است:

ممنونم عزیز.

راستش زیبایی برام مهمه.

اگه این ایرکولر های دیجیتال دیسپلی دار خوب جواب نمیده ترجیح میدم برم سراغ aio

سری ۱۲ قکر کنم خنک تر باشه؟

۷۰ تو لود ۱۰۰ درصد؟

تو لود کم خنک تر هست فول لود روی توربو داغ تر هست یه مقدار. LGA 1700 کلا خنک کردنشم سخت تر شدن نسبت به 1200.

بله لود ۱۰۰ درصد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، Arthur گفته است:

من ۱۱۴۰۰f  داشتم کولر ضعیفتر از این استفاده میکردم 

همین کولر نمونه معمولیش رو روی ۱۳۴۰۰ بسته بودم دماش زیر ۷۰ بود 

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان

نسخه پرو همین کولر ak400 دیسپلی خفن تری داره

احتمالا همون رو میگیرم با قیمت ۴۵۰۰

ممنونم از همگی

لینک به دیدگاه

سلام دوستان روزتون بخیر ، من قطعات سیستم گرفتم ( پردازنده رو r5 7600x گرفتم)   و فقط رم و مادربرد رو هنوز نگرفتم و گیر کردم ، نظرم به asus tuf b650e wifi هستش و رم flare x5 32gb 6000 cl36 که داخل سایت ایسوس گفته با این مادربرد اوکیه ( هرچند سایت جی اسکیل این مادربرد رو نگفته )   ولی شک دارم چون توی ردیت میگفتن که این مادربرد و کلا ایسوس های b650 بدرد نمیخورن و مشکلات و ناسازگاری و خرابی مخصوصا با رم زیاد دارن که بعضی میگفتن با آپدیت بایوس حل میشه بعضی میگفتن نه کلا داغونه، و اینکه میگفتن این مدل رم مشکلاتی داشته با این مادربرد و ....  آیا کسی از شما این مادربرد رو کار کرده باهاش ؟ با این رم چطور ؟   جفتشون با هم چطور ؟

نمیدونم چه کنم . همین مادربرد و رم رو بگیرم و بایوس آپدیت کنم به مید خدا مشکلی نباشه ،  یا کلا یه مادربرد و رم دیگه انتخاب کنم   یا اینکه فقط رم‌رو یچیز دیگه بگیرم ( یچیز که توی بازار ایران موجود باشه با قیمت منطقی )       اگه باید چیز دیگه بگیرم ممنون میشم دوستان پیشنهاد بدن    خیلی ممنون 

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Matin 770x گفته است:

نمیدونم چه کنم . همین مادربرد و رم رو بگیرم و بایوس آپدیت کنم به مید خدا مشکلی نباشه ،  یا کلا یه مادربرد و رم دیگه انتخاب کنم   یا اینکه فقط رم‌رو یچیز دیگه بگیرم ( یچیز که توی بازار ایران موجود باشه با قیمت منطقی )       اگه باید چیز دیگه بگیرم ممنون میشم دوستان پیشنهاد بدن    خیلی ممنون 

احتمال به مشکل خوردنت کمه.

مادربرد رو b850 بگیر که pcie 5 x16 داشته باشه که بعدا برای کارت های سری جدید مشکلی نداشته باشی ،ارزون ترین مدل فعلی b850 gaming x هست ،اگرم میتونی b850 tomhawk max بگیر.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
6 ساعت قبل، Matin 770x گفته است:

سلام دوستان روزتون بخیر ، من قطعات سیستم گرفتم ( پردازنده رو r5 7600x گرفتم)   و فقط رم و مادربرد رو هنوز نگرفتم و گیر کردم ، نظرم به asus tuf b650e wifi هستش و رم flare x5 32gb 6000 cl36 که داخل سایت ایسوس گفته با این مادربرد اوکیه ( هرچند سایت جی اسکیل این مادربرد رو نگفته )   ولی شک دارم چون توی ردیت میگفتن که این مادربرد و کلا ایسوس های b650 بدرد نمیخورن و مشکلات و ناسازگاری و خرابی مخصوصا با رم زیاد دارن که بعضی میگفتن با آپدیت بایوس حل میشه بعضی میگفتن نه کلا داغونه، و اینکه میگفتن این مدل رم مشکلاتی داشته با این مادربرد و ....  آیا کسی از شما این مادربرد رو کار کرده باهاش ؟ با این رم چطور ؟   جفتشون با هم چطور ؟

منم دقیقا مشکل شما رو داشتم با رم Adata lancer Xpg اول سیستم بوت نشد هرکاری کردم در آخر با بایوس فلش بک تونستم بایوس رو آپدیت کنم و اوکی شد بدون محدودیت توی اعمال Curve optimizer و Pbo boost. فرکانس ۶۰۰۰ هم برای رایزن فرکانس خوبیه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...