رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام عرض شد 

میخواستم راهنمایی کنید تا سقف 30 تومن اولویتم برای ارتقا واسه بازی چه چیزهایی باشه الان، درآینده الباقیشو یکم به روز کنم با توجه به مشخصات الان سیستمم

Motherbord h270 gaming 3

Cpu core i3 7100

Graphic 1060 6 gig

Power 650w green uk plus

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.8k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

9 ساعت قبل، MoTaKHaSSeS گفته است:

سلام عرض شد 

میخواستم راهنمایی کنید تا سقف 30 تومن اولویتم برای ارتقا واسه بازی چه چیزهایی باشه الان، درآینده الباقیشو یکم به روز کنم با توجه به مشخصات الان سیستمم

Motherbord h270 gaming 3

Cpu core i3 7100

Graphic 1060 6 gig

Power 650w green uk plus

3 مورد اول مادربرد cpu رم  بعدا هم گرافیک

لینک به دیدگاه

39 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

3 مورد اول مادربرد cpu رم  بعدا هم گرافیک

چه مدل هایی رو واسه مادربرد و cpu پیشنهاد میکنید که در آینده هم جوابگو باشه

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، MoTaKHaSSeS گفته است:

چه مدل هایی رو واسه مادربرد و cpu پیشنهاد میکنید که در آینده هم جوابگو باشه

نو بخوای بگیری
حداقل i3 12100 یا i5 12400 لازم داری با مادربرد h610 ma یا 660 پلاس
رم 16 یا 32 گیگ
سیستم یواش یواش باید بکوبی از نو بسازی

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

نو بخوای بگیری
حداقل i3 12100 یا i5 12400 لازم داری با مادربرد h610 ma یا 660 پلاس
رم 16 یا 32 گیگ
سیستم یواش یواش باید بکوبی از نو بسازی

اگه نسل بالاتر ولی سری f رو بگیرم مثل 13400f بهتره یا همون ۱۲۴۰۰ 

مادربرد هم ارزش داره ۷۶۰ پلاس d5 بگیرم یا همون ۶۶۰ پلاس هم خوبه، اگه تو همین میانگین قیمتی نظر بهتری دارید بگین ممنون میشم

لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، MoTaKHaSSeS گفته است:

اگه نسل بالاتر ولی سری f رو بگیرم مثل 13400f بهتره یا همون ۱۲۴۰۰ 

مادربرد هم ارزش داره ۷۶۰ پلاس d5 بگیرم یا همون ۶۶۰ پلاس هم خوبه، اگه تو همین میانگین قیمتی نظر بهتری دارید بگین ممنون میشم

13400f بهتره 12400 یا 12400f فرقی با هم ندارن صرفا یکی گرافیک انبرد داره

هزینه هات اگه میخوای کمتر بشه مادربرد ddr4 بگیر ولی در کل توصیه میشه رم ddr5 بگیری با مادربردی که ازش ساپورت میکنه

قیمتهای رایزن یکمی ناجور بود زمان خرید چک کن اگه فرق خاصی با 13400f نداشت خرید 7500f یا 7600 هم توصیه میشه مادربرد هم میتونی برای 620 تاف یا 650 تاف بگیری
یه مدل گیگا هم تازه موجود شده رنج 15 تومن ارزش خرید خوبی داره مشکل رایزن اینجاست بیشتر جاها به صورت باندل میفروشن باید قبل خرید چک کنی اگه بخوای جدا تهیه کنی از فروشگاههای مختلف

https://www.lioncomputer.com/product/w8k1r/GIGABYTE-B850M-FORCE-rev-1-0-DDR5-Micro-ATX-Motherboard

لینک به دیدگاه

55 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

13400f بهتره 12400 یا 12400f فرقی با هم ندارن صرفا یکی گرافیک انبرد داره

هزینه هات اگه میخوای کمتر بشه مادربرد ddr4 بگیر ولی در کل توصیه میشه رم ddr5 بگیری با مادربردی که ازش ساپورت میکنه

قیمتهای رایزن یکمی ناجور بود زمان خرید چک کن اگه فرق خاصی با 13400f نداشت خرید 7500f یا 7600 هم توصیه میشه مادربرد هم میتونی برای 620 تاف یا 650 تاف بگیری
یه مدل گیگا هم تازه موجود شده رنج 15 تومن ارزش خرید خوبی داره مشکل رایزن اینجاست بیشتر جاها به صورت باندل میفروشن باید قبل خرید چک کنی اگه بخوای جدا تهیه کنی از فروشگاههای مختلف

https://www.lioncomputer.com/product/w8k1r/GIGABYTE-B850M-FORCE-rev-1-0-DDR5-Micro-ATX-Motherboard

قیمتای رایزن بالاس

با ۱۲۴۰۰f و مادربرد ۷۶۰ پلاس d4 چه گرافیک، خنک کننده و پاوری مناسب هست با هزینه مناسب

لینک به دیدگاه

38 دقیقه قبل، MoTaKHaSSeS گفته است:

قیمتای رایزن بالاس

با ۱۲۴۰۰f و مادربرد ۷۶۰ پلاس d4 چه گرافیک، خنک کننده و پاوری مناسب هست با هزینه مناسب

کولر نوتوس 400 یا دیپکول ag400 کافیه
پاور هم بستگی به کارت گرافیکی که میخوای بخری داره در حالت کلی 700 وات کافیه برات

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

کولر نوتوس 400 یا دیپکول ag400 کافیه
پاور هم بستگی به کارت گرافیکی که میخوای بخری داره در حالت کلی 700 وات کافیه برات

حدود ۲۰ تومن گرافیک چه توصیه داری، پاور هم چه مدلی نظر میدی

دستتم درد نکنه زحمت میکشی راهنمایی میکنی

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، MoTaKHaSSeS گفته است:

حدود ۲۰ تومن گرافیک چه توصیه داری، پاور هم چه مدلی نظر میدی

دستتم درد نکنه زحمت میکشی راهنمایی میکنی

بیست تومن الان نمیدونم چی میدن دست دو احتمالا 3050 8 گیگ بتونی بگیری یا rx 6600 که بهتره
ولی بتونی به 35 برسونی این مورد پیشنهاد میشه و نو هست ASRock Intel Arc B580 Challenger 12GB

پاور 600-650 برنز حداقل بستگی به بودجه

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

بیست تومن الان نمیدونم چی میدن دست دو احتمالا 3050 8 گیگ بتونی بگیری یا rx 6600 که بهتره
ولی بتونی به 35 برسونی این مورد پیشنهاد میشه و نو هست ASRock Intel Arc B580 Challenger 12GB

پاور 600-650 برنز حداقل بستگی به بودجه

الان شد core i5 12400f, مادربرد ۷۶۰ پلاس d4, گرافیک ۳۰۵۰ ۸گیگ,  دیپکول ag400

رمش ۳۲ هست همین الان

پاور گرین 650uk plus هم روش هست از قبل، لازم به تعویضش هست؟

لینک به دیدگاه

30 دقیقه قبل، MoTaKHaSSeS گفته است:

الان شد core i5 12400f, مادربرد ۷۶۰ پلاس d4, گرافیک ۳۰۵۰ ۸گیگ,  دیپکول ag400

رمش ۳۲ هست همین الان

پاور گرین 650uk plus هم روش هست از قبل، لازم به تعویضش هست؟

نه پاور کافیه

ببین میتونی rx 6600 پیدا کنی اون رنج 3050 واقعا حیفه این همه پول بابتش بدی همون 1660ti هست

Average Gaming FPS FPS 1920x1080

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

درود دوستان

قصد اپگرید قطعاتم رو گرفتم و بین intel 265k و amd 9700x گیر کردم سالها با intel بودم و می خوام که برم به سمت amd ولی باز هم هر چی با خودم تصمیم گیری می کنم و بررسی انجام میدم به نتیجه نمیرسم که کدوم رو انتخاب کنم چند تا دلیل اینجا مینویسم:

1.  Intel با فرکانس 6400  دیفالت کار میکنه ولی مثل اینکه تا 6000 سازگاره و amd با  5600 دیفالت.

2. Intel با ویندوز و بازیها سازگاری بهتری داره مخصوصا اگر بخوایم بازیهای قدیمی تر و تجربه کنیم.

3. سوکت عوض کردن و بورد جدید intel که در amd راحتر هستیم.

کاربرد اصلی من در بازی هست و 4k native رو بیشتر می پسندم و تا جایی که بشه از dlss و FG استفاده نمیکنم ولی در بازیهای جدید سازنده ها ما رو مجبور به استفاده میکنن و دوست دارم که اگر فعال شد کمترین گلوگاه برام باشه

کارتم( 4080 super) هست. و می خوام که در اینده اگر کارتی از نسل بعد گرفتم هم مشکلی با cpu نباشه و یجورایی اینده نگری هم باشه. 

حالا اگر دلایل قانع کننده دیگری هست که قانع تر بشم مطرح کنین.

کلا دوستانی که از این دو cpu دارند و در حال استفاده کردن هستن نظر بدن و از خوبیها و بدیهاش بگن اطلاعت سایت زیاد به کارم نمیاد.

برای amd بورد b850 f ROG میبندم و اگر intel شد z890F ROG استفاده خواهم کرد.

منتظر نظرات هستم.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، MEHDI 7 گفته است:

درود دوستان

قصد اپگرید قطعاتم رو گرفتم و بین intel 265k و amd 9700x گیر کردم سالها با intel بودم و می خوام که برم به سمت amd ولی باز هم هر چی با خودم تصمیم گیری می کنم و بررسی انجام میدم به نتیجه نمیرسم که کدوم رو انتخاب کنم چند تا دلیل اینجا مینویسم:

1.  Intel با فرکانس 6400  دیفالت کار میکنه ولی مثل اینکه تا 6000 سازگاره و amd با  5600 دیفالت.

2. Intel با ویندوز و بازیها سازگاری بهتری داره مخصوصا اگر بخوایم بازیهای قدیمی تر و تجربه کنیم.

کاربرد اصلی من در بازی هست و 4k native رو بیشتر می پسندم و تا جایی که بشه از dlss و FG استفاده نمیکنم ولی در بازیهای جدید سازنده ها ما رو مجبور به استفاده میکنن و دوست دارم که اگر فعال شد کمترین گلوگاه برام باشه

کارتم( 4080 super) هست. و می خوام که در اینده اگر کارتی از نسل بعد گرفتم هم مشکلی با cpu نباشه و یجورایی اینده نگری هم باشه. 

کلا دوستانی که از این دو cpu دارند و در حال استفاده کردن هستن نظر بدن و از خوبیها و بدیهاش بگن اطلاعت سایت زیاد به کارم نمیاد.

منتظر نظرات هستم.

همیشه سوالم این بود دیگه کی اینتل می خره که ظاهرا هنوز هستن

شما برای گیم باید 9800 بخری هم میکرو استاترهات از بین می رن هم مصرف هم دما یک سر و گردن از اینتل بهتره

فریم دهیشم خیلی بهتره

سازگاری؟ چه ربطی داره هر چی این اجرا کنه اونم اجرا می کنه این از اون حرفای بازاری بود خودم الد بازم همشون اجرا می شه گرافیک بگی بله انویدیا بازی های قدیمی بهتر اجرا می کنه به خاطر درایورهای بهتری که داره اما برای پردازنده هیچ فرقی نمی کنه

اگه بودجه ت به 9800 نمی رسه 7800 بخر کلا برای گیم رده بالا فقط x3d

اینتل هم حتی فهمیده نسل بعدیش چیزی شبیه ش داره

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، MEHDI 7 گفته است:

درود دوستان

منتظر نظرات هستم.

اول قیمتها رمها رو نگاه کن اگه رم ddr5 نداری بعد ببین میشه ارتقا داد یا نه
راجب این دو 9700 بهتره برای بازی

پردازنده 76003dx هم قراره بیاد ولی خوب صبر جایز نیست همون 9700 بگیر بعدا اگه لازم شد ارتقا میدی

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Slash_Slash گفته است:

همیشه سوالم این بود دیگه کی اینتل می خره که ظاهرا هنوز هستن

شما برای گیم باید 9800 بخری هم میکرو استاترهات از بین می رن هم مصرف هم دما یک سر و گردن از اینتل بهتره

فریم دهیشم خیلی بهتره

سازگاری؟ چه ربطی داره هر چی این اجرا کنه اونم اجرا می کنه این از اون حرفای بازاری بود خودم الد بازم همشون اجرا می شه گرافیک بگی بله انویدیا بازی های قدیمی بهتر اجرا می کنه به خاطر درایورهای بهتری که داره اما برای پردازنده هیچ فرقی نمی کنه

اگه بودجه ت به 9800 نمی رسه 7800 بخر کلا برای گیم رده بالا فقط x3d

اینتل هم حتی فهمیده نسل بعدیش چیزی شبیه ش داره

بالا توضیح دادم اینتل نمی خوام بگیرم 

حرف بازاری چیه؟ 

اگه old بازی پس باید بدونی که اوایل amd خوب نبود 

9800 فقط به خاطر کش 3d بیشتر با 9700 تفاوتش مشخصه که برای 4k زیاد باهم فرقی نباید داشته باشن ولی اگه باهم خیلی تفاوت دارن همون 9800 بگیرم

4 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

اول قیمتها رمها رو نگاه کن اگه رم ddr5 نداری بعد ببین میشه ارتقا داد یا نه
راجب این دو 9700 بهتره برای بازی

پردازنده 76003dx هم قراره بیاد ولی خوب صبر جایز نیست همون 9700 بگیر بعدا اگه لازم شد ارتقا میدی

بله قیمت چرت رمها در نگاهم هست

7600x3d که پایین رده هستش

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، MEHDI 7 گفته است:

حرف بازاری چیه؟ 

9800 فقط به خاطر کش 3d بیشتر با 9700 تفاوتش مشخصه که برای 4k زیاد باهم فرقی نباید داشته باشن ولی اگه باهم خیلی تفاوت دارن همون 9800 بگیرم

CPU benchmark hierarchy

رایزن گرفتی رم 6000cl30  تهیه کن

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، MEHDI 7 گفته است:

حرف بازاری چیه؟ 

نه amd قدیمی ها هم عالی اجرا می کنه فرقی توی این زمینه نداره فکر کنم کامل ترین ارشیو بازی قدیمی توی ایران من دارم پس بهترین نظرم می تونم بدم

خیلی اختلافشه و صد درصد پولش داری ارزشش داره و گفتم میزان استاتر و میکرو استاترتم کمتر می شه کلا بازی ها روان تر اجرا می شن همه چیز فریم نیست اینکه فریم تایم بهتری داشته باشی مهم تره

گفتم حتی اگه 9800 نمی خوای بخری 7800 هم بگیری عالیه و در 4k هم تاثیرش برای بازی های cpu محور مشهوده

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

CPU benchmark hierarchy

رایزن گرفتی رم 6000cl30  تهیه کن

Cl30 فکر کنم قیمتش زیاد بشه خیلی ولی این بنچمارک برای FHD هست احتمالا منظورت این هست که در این رزولوشن Cl30 باعث کارایی بیشتر شده درسته؟ چون من 4k بازی می کنم

یک سری رمهای corsair هم هستن که هم xmp هستن و هم expo که یه مقدار عجیبن که هردو رو داره ولی اگه خوب باشه از اون رمها بگیرم وگرنه که قطعا gskill neo باید گرفت

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، MEHDI 7 گفته است:

Cl30 فکر کنم قیمتش زیاد بشه خیلی ولی این بنچمارک برای FHD هست احتمالا منظورت این هست که در این رزولوشن Cl30 باعث کارایی بیشتر شده درسته؟ چون من 4k بازی می کنم

یک سری رمهای corsair هم هستن که هم xmp هستن و هم expo که یه مقدار عجیبن که هردو رو داره ولی اگه خوب باشه از اون رمها بگیرم وگرنه که قطعا gskill neo باید گرفت

بهترین فرکانس و تایم برای رایزن همین 6000-30 هست 

بنچمارک پردازنده تو فول  اچ دی تست میگیرن ، گرافیک هم بستگی به قدرتش رزلوشن فرق میکنه 

اگه شوتر بازی میکنی پردازنده با کش 3 برابر خوب خودشونو نشون میدن آفلاین بازی کنی واسه کارتت همین 9700 کافیه

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

بهترین فرکانس و تایم برای رایزن همین 6000-30 هست 

بنچمارک پردازنده تو فول  اچ دی تست میگیرن ، گرافیک هم بستگی به قدرتش رزلوشن فرق میکنه 

اگه شوتر بازی میکنی پردازنده با کش 3 برابر خوب خودشونو نشون میدن آفلاین بازی کنی واسه کارتت همین 9700 کافیه

می دونم که تو fhd تست میگیرن خب اینکه مشخصه 

داستانی و افلاینم فقط 

بحث اینده نگری برای کارت نسل بعد هم دارم که برام گلوگاه روی 4k نباشه و 9700x جوابگو باشه 

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، MEHDI 7 گفته است:

همون طوری که حسن جان هم گفتن 6000cl30 مناسب این پلتفرم هست اگرم خوش شانس باشید تا 6400 می شه بالا بردش بسته به مادربرد با پردازنده ای که دارید

اما خودم به شخصه دارم از 7200 استفاده می کنم با یکم دستکاری اوضاعش کاملا با 6400 یکی شده یعنی الان تاخیر من تا 62 3 پایین اومده که تقریبا کفه داستانه برای amd میزان کپی هم نزدیک 65000 هست که برای x3d ها این عددم بازم نزدیک ته داستانه نهایت تا 67 68 بره اونم روی فرکانس 8000 با تنظیم ساب تایمینگ ها(البته من به ساب ها دست نزدم دست بزنم همون 67 68 روی 7200 می ده)

قبلا البته مادربرد من 8000 اوکی بود با بایوس های جدید دیگه پایدار نیست اما اگه بتونید 8000 پایدارش کنید که فقط با مادربردهای خیلی بالا رده امکانش هست بهترین کارایی می گیرید اگه نه 6000cl30 یا 7200cl34 هم با یکی دو درصد افت کارایی کاملا عالی جواب می ده

ویرایش شده توسط Slash_Slash
لینک به دیدگاه

13 ساعت قبل، MEHDI 7 گفته است:

می دونم که تو fhd تست میگیرن خب اینکه مشخصه 

داستانی و افلاینم فقط 

بحث اینده نگری برای کارت نسل بعد هم دارم که برام گلوگاه روی 4k نباشه و 9700x جوابگو باشه 

نظر منو بخوای 9700 الان بگیر برای کارتت کافیه ، زمان ارتقا گرافیک پردازنده هم ارتقا بده چون الان بخوای بخری 78003dx یا 98003dx باید برداری تا اون موقع ممکنه سری جدید بیاد و پردازنده های بهتری تو بازار باشه

4 کی هم بیشتر گرافیک تحت فشاره یعنی بیشتر بودجت باید بزاری سمت کارت ، 4080 سوپر داری الان بخوای ارتقا بدی 5090 باید بخری که اونم فقط با 98003dx هندل میشه

لینک به دیدگاه

21 ساعت قبل، Slash_Slash گفته است:

همون طوری که حسن جان هم گفتن 6000cl30 مناسب این پلتفرم هست اگرم خوش شانس باشید تا 6400 می شه بالا بردش بسته به مادربرد با پردازنده ای که دارید

اما خودم به شخصه دارم از 7200 استفاده می کنم با یکم دستکاری اوضاعش کاملا با 6400 یکی شده یعنی الان تاخیر من تا 62 3 پایین اومده که تقریبا کفه داستانه برای amd میزان کپی هم نزدیک 65000 هست که برای x3d ها این عددم بازم نزدیک ته داستانه نهایت تا 67 68 بره اونم روی فرکانس 8000 با تنظیم ساب تایمینگ ها(البته من به ساب ها دست نزدم دست بزنم همون 67 68 روی 7200 می ده)

قبلا البته مادربرد من 8000 اوکی بود با بایوس های جدید دیگه پایدار نیست اما اگه بتونید 8000 پایدارش کنید که فقط با مادربردهای خیلی بالا رده امکانش هست بهترین کارایی می گیرید اگه نه 6000cl30 یا 7200cl34 هم با یکی دو درصد افت کارایی کاملا عالی جواب می ده

مرسی از جوابت دوست عزیز 

تا جایی که بتونم cl30 میگیرم ولی من زیاد اهل over نیستم و نهایت ram رو 6000 cl30 و یا اگر باشه cl30 5600 ببندم براش

مادربورد هم که b850 f ROG می بندم 

Cpu خودت رو هم بگو

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

نظر منو بخوای 9700 الان بگیر برای کارتت کافیه ، زمان ارتقا گرافیک پردازنده هم ارتقا بده چون الان بخوای بخری 78003dx یا 98003dx باید برداری تا اون موقع ممکنه سری جدید بیاد و پردازنده های بهتری تو بازار باشه

4 کی هم بیشتر گرافیک تحت فشاره یعنی بیشتر بودجت باید بزاری سمت کارت ، 4080 سوپر داری الان بخوای ارتقا بدی 5090 باید بخری که اونم فقط با 98003dx هندل میشه

درست هست دیگه منم هدفم 9700x هست ولی کاربر slash میگفت که 7800 یا 9800 که منم همون اول گفتم چون 4k هستم و فقط کارت مهم هست تا cpu باید برام کافی باشه حتی برای سری 50 یا شاید سری 60 و در ضمن با این وضع قیمتها دیگه زیاد به اینده نمیشه فکر کرد 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...