رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

1 ساعت قبل، MEHDI 7 گفته است:

درست هست دیگه منم هدفم 9700x هست ولی کاربر slash میگفت که 7800 یا 9800 که منم همون اول گفتم چون 4k هستم و فقط کارت مهم هست تا cpu باید برام کافی باشه حتی برای سری 50 یا شاید سری 60 و در ضمن با این وضع قیمتها دیگه زیاد به اینده نمیشه فکر کرد 

78003dx نگاه کردم اختلاف قیمت چندانی با 9700 نداره حدود 5 میلیون میتونی روش فکر کنی ، فکر میکردم اختلاف قیمتش بیشتر باشه ولی قیمتش خوبه

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.8k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

16 ساعت قبل، MEHDI 7 گفته است:

مرسی از جوابت دوست عزیز 

تا جایی که بتونم cl30 میگیرم ولی من زیاد اهل over نیستم و نهایت ram رو 6000 cl30 و یا اگر باشه cl30 5600 ببندم براش

مادربورد هم که b850 f ROG می بندم 

Cpu خودت رو هم بگو

اتفاقا توی amd اسمش اور نیست بلکه کمترم بهش فشار میارید چرا؟ چونکه برای رفتن به بالای 6400 باید از gear 2 استفاده کنید که به شدت براش سبک تره به خاطر همینم svoc می شه خیلی پایین تر اوردش و این یعنی دما با مصرف با فشار کمتر می شه گفت خیلیم سیف تره

الان حتی دستگاه های بازی amd همون زوتک زون یا راک الای باس رمشون 7500 یا 8000 هست

من مادربرد پیشنهادم اینکه اگر x670e مشابه قیمتش پیدا می کنی اون بخر بین 670 با 870 عملا فرقی نیست فقط اسمش عوض شده

پردازنده هم 7800x3d بخر تریش الان با 38 39 می دن

image.thumb.png.f5c3c4ec0f67cd4b45d28282de9f6f67.png

ویرایش شده توسط Slash_Slash
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...