رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من یه سیستم کامل در حد 700-750 میخوام !

مصرف اصلیم هم بیشتر بازیه و نمیخوام به این زودیا نیاز به اپدیت داشته باشه !

با تشکر

درود

به فروم لیون خوش آمدید.دوست عزیز شما لطف کنید و در همین بخش یک تاپیک جدید باز بفرمایید و در تاپیک جدید علاوه بر مطالبی که فرمودید اگر برند خاصی یا قطعه خاصی رو هم درنظر خودتون هست که باید در پیشنهاد به شما مد نظر قرار داده بشه بفرمایید تا بنده و سایر دوستان در حد توان راهنمایی کنیم.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.6k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

be nazare man shoma aval bayad beore kamel ayande negari koni ke alan vaghti 2gb ram basti elate upgradet chie ke mikhay 8gb bendazi ? age mayel be afzayeshe sorateshi ...mitoni cpu ro fsb bala tar bebandi ..bazam bastegi be karet dare... age GAME e nemidoonam Photoshope...mitooni behtarazin bebandi:)

لینک به دیدگاه

سلام

من یه سیستم کامل در حد 700-750 میخوام !

مصرف اصلیم هم بیشتر بازیه و نمیخوام به این زودیا نیاز به اپدیت داشته باشه !

با تشکر

با سلام

دوست خوبم به فروم خودتون خوش اومدید و به قول دوستمون mr pc اگر یه تاپیک سوا ایجاد کنید سریع و کاملتر و تخصصی تر نسبت به سیستم شما بحث میشه .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

be nazare man shoma aval bayad beore kamel ayande negari koni ke alan vaghti 2gb ram basti elate upgradet chie ke mikhay 8gb bendazi ? age mayel be afzayeshe sorateshi ...mitoni cpu ro fsb bala tar bebandi ..bazam bastegi be karet dare... age GAME e nemidoonam Photoshope...mitooni behtarazin bebandi:)

با سلام

دوست خوبم شما هم به فروم لیون خوش اومدید لطفا فارسی تایپ کنید . و ممنون میشم که سوالتتون رو در انجمن تخصصی خودش سوال کنید و ما همه جوره در خدمت شما دوست عزیز هستیم . موفق باشید

لینک به دیدگاه

حالا بدون در نظر گرفتن قيمت يه مادربورد عالي چه از لحاظ اوركلاك يا امكانات و كيفيت و.... چي و پيشنهاد ميكني؟

لینک به دیدگاه

حالا بدون در نظر گرفتن قيمت يه مادربورد عالي چه از لحاظ اوركلاك يا امكانات و كيفيت و.... چي و پيشنهاد ميكني؟

با سلام

خوب در مورد مادربورد این مدل هم هستش البته قیمت همیشه مهمه مثلا الان یکی از قوی ترین مادربوردهای بازار X48-DQ6 گیگا ست که قیمتش حدودا 400000 تومانه ولی درمورد ASUS P5K E هم یه تحقیق کنید قیمتش حدودا 170000 تومانه . اگر مورد پسند نبود بازم پیشنهادهای زیادی هستش . من نمیخوام شما توی انتخاب قطعاتتون سردرگم بشید به همین دلیل کم کم بهتون پیشنهاد میدم .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست گرامی میزان هزینه ؟..

cpu:c2q 6600√

مادربرد اگر میتونی هزینه کنی با چیپ x48 بگیر

رم ocz اصلا نگیر چون نسبت به پولی که میدی بهت کارایی نمیده و تازه اونقدر هم خوب نیست

√hard:2*250 میزان هارد به خودتون بستگی داره

vga:xfx 8600gt 512 اصلا پیشنهاد نمیشه چون دیگه end-life داره میشه

dvd rwiter:پایونیر مدل FX

dvd rom:پلکستور یا هر چیزی که داری اکسس تایم پائینی باشه

power:آخر بار باید انتخاب کنی

با تشکر

لینک به دیدگاه

یه مادربرد x38 هم کافیه

تا 250 asus p5e

بالاتر asus maximus formula به قیمت 290 . حالا نمی دونم تو بازار هست یا نه

رم : corsiar xms2 2x2gb _ 800 _cl4 قیمت 155

vga: اگه تا 210 داری بهترین انتخاب ATI 3850

CPU :Q6600

HDD :WESTERN DIGITALL _HITACHI

لینک به دیدگاه

چیپ X38 جلوی P35 هم کم میاره در واقع یه چیپ خوب نیست و P35 هم که End Life شده پس گزینه مناسب X48 هست

لینک به دیدگاه

یه مادربرد x38 هم کافیه

تا 250 asus p5e

بالاتر asus maximus formula به قیمت 290 . حالا نمی دونم تو بازار هست یا نه

رم : corsiar xms2 2x2gb _ 800 _cl4 قیمت 155

vga: اگه تا 210 داری بهترین انتخاب ATI 3850

CPU :Q6600

HDD :WESTERN DIGITALL _HITACHI

با سلام

نظر شما رو قبول دارم ولی فکر میکنم تا چند روز دیگه 3850 قیمتش پایینتر بیاد و کارت 9600GT هم بر طبق اجبار قیمتش مناسب بشه و اونوقت فکر میکنم 9600 بیشتر بصرفه . البته نه روی مادربوردهایی که کراس فایر هستند .

در مورد ماکسیموس همین روزهاست که باید پیداش بشه . مادربورد توی این رنج فعلا جزو بهریتنهاست .

ممنون

لینک به دیدگاه

واقعاً از همگي ممنون..بابا شماها ديگه كي هستين:)

سعيد و علي رضا در مورد x48 قبول دارم عاليه ولي خوب اگه بخوام بپرم رو x48 با رمش بايد يه چيز تو مايه هاي 300 بزارم رو مايم..در مورد كارت گرافيك مشخصات و كه ديدم نظرم رفته رو 3870 ، نظرتون چيه؟

رم هم crucial 2g bus 1066 البته يه چند وقت ديگه يه 2 ديگه اضافه ميكنم

خوب بريم سر اصل كاري مادربورد..:D

نظرتون در مورد اين 3 مادربورد چيه؟

asus maximus formula - asus striker extreme - gigabyte x38-dq6

راستي علي رضا گفتي p35 از x38 سرتره ،چطور؟بابت

باز هم ممنون

لینک به دیدگاه

واقعاً از همگي ممنون..بابا شماها ديگه كي هستين:)

سعيد و علي رضا در مورد x48 قبول دارم عاليه ولي خوب اگه بخوام بپرم رو x48 با رمش بايد يه چيز تو مايه هاي 300 بزارم رو مايم..در مورد كارت گرافيك مشخصات و كه ديدم نظرم رفته رو 3870 ، نظرتون چيه؟

رم هم crucial 2g bus 1066 البته يه چند وقت ديگه يه 2 ديگه اضافه ميكنم

خوب بريم سر اصل كاري مادربورد..:D

نظرتون در مورد اين 3 مادربورد چيه؟

asus maximus formula - asus striker extreme - gigabyte x38-dq6

باز هم ممنون

با سلام

در مورد کارت گرافیک اگر مادربوردی انتخاب کردید که کراس فایر بود حتما ATI ببندید .

در مورد مادربورد باید بگم که asus maximus formula وgigabyte x38-dq6 مشخصاتشون نسبتا مثل همه ولی درمورد asus striker extreme باید بگم که DDR3 ساپورت میکنه و با سایر مادربوردهاتون فرق داره .

خوب به نظر من (نظر شخصی ) ماکسیموس فورمولا میتونه بهترین انتخاب باشه .

لینک به دیدگاه

با سلام

asus striker extreme بنداز سطل آشغالی تا اونجایی که من خبر دارم چیپ انویدیا هست که تنها برای گیمرها خوب هست .

من ... بکنم همچین چیزی بگم من گفتم میتونه x38 رو بگیره که قبلا تستهاش رو گزاشتم و مادربرد گیگا نگیر و من هم با آقا سعید موافقم مگر اینگه هزینه کنید و ddr3 بگیرین که قضیه فرق میکنه

رم هم crucial 2g bus 1066

در مورد رم ok

گرافیک 3870 نگیر هنوز هم که هنوزه 8800gt سروره

لینک به دیدگاه

با سلام

asus striker extreme بنداز سطل آشغالی تا اونجایی که من خبر دارم چیپ انویدیا هست که تنها برای گیمرها خوب هست .

من ... بکنم همچین چیزی بگم من گفتم میتونه x38 رو بگیره که قبلا تستهاش رو گزاشتم و مادربرد گیگا نگیر و من هم با آقا سعید موافقم مگر اینگه هزینه کنید و ddr3 بگیرین که قضیه فرق میکنه

در مورد رم ok

گرافیک 3870 نگیر هنوز هم که هنوزه 8800gt سروره

با سلام

علیرضا جان حق با شماست و 8800GT از 3870 قوی تره ولی در مورد مادربوردی که کراس فایر ساپورت میکنه فکر میکنم ATI انتخاب بهتری باشه .

در مورد مادربورد اگر DDR3 باشه فعلا بهترین قیمت رو رم GSkill داره که 2GB 1333 حدودا دارن 245000 تومان اعلام میکنن .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

چند تا سوال

اول اینکه رم 2*1 گیگ با باس 1066 یا 1200 بهتر از 4*1گیگ با باس 800 هست؟

دوم اینکه کش q9300 2*3 و q6600 2*4 هست و من اینتور که در بنچمارک ها دیدم 6600 هنوز به صرفه تر هست

در مورد q6700 اگه با قیمت 350 باشه نظرتون چیه؟

در مورد مین x48 قیمت نجومی داره و 400 خیلی بالاسن راخه به اینم کمک میخام

هارد هم من 500 وسترن 32 بافر نظرم هست .250*2 بهتره؟

vga هم که بهترین انتخاب 9800gtx هست

لینک به دیدگاه

چند تا سوال

اول اینکه رم 2*1 گیگ با باس 1066 یا 1200 بهتر از 4*1گیگ با باس 800 هست؟

دوم اینکه کش q9300 2*3 و q6600 2*4 هست و من اینتور که در بنچمارک ها دیدم 6600 هنوز به صرفه تر هست

در مورد q6700 اگه با قیمت 350 باشه نظرتون چیه؟

در مورد مین x48 قیمت نجومی داره و 400 خیلی بالاسن راخه به اینم کمک میخام

هارد هم من 500 وسترن 32 بافر نظرم هست .250*2 بهتره؟

vga هم که بهترین انتخاب 9800gtx هست

با سلام

ایمان جان در مورد رم باید بگم که باس مهمه توی سرعت رم ولی باید به تاخیر زمانیش هم توجه کنی مثلا یک رم با باس 800 CL4 بهتر از یک رم 1066 CL5 کار میکنه . و توی اور کلاک هم خیلی تاثیر داره .

در مورد CPU فعلا حق با شماست وقیمتش هم براتون توی تاپیک مربوطه نوشتم .

در مورد Q6700 باید بگم که باید زیر 300000 تومان بیاد تا ارزش خرید داشته باشه .

مادربورد با چیپ X48 فعلا توی ایران تنوع نداره به همین خاطر که قیمتش بالاست .

VGA که هم 9800 GTX انتخاب خوبیه .

هارد 500 32 بافر وسترن فعلا نیست و فعلا مکستور هستش که قیمتش پایین اومده و زیر 110000 تومانه .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

راستش از این CL4 چیزی نمیدونم باید بیشتر کمک کنید در کل بهترین و خوش قیمت ترین انتخاب بریا رم چی هست؟ مکستور در حد وسترن هست؟

q 6700 تو این زمان کمی که من دارم به قیمت منصفانش میرسه

در مورد مین یه سردر گمی بدی پیدا کردم

ممنون

لینک به دیدگاه

پس ddr3 فعلاً تعطيل چون اگه بخوام برم طرفش نميصرفه مادربورد x38 بگيرم چون از لحاظ قيمت فرق آنچناني با x48 كه سعيد گفت نداره..خبري از اين ماكسيموس فلان فلان شده نشد؟:)

لینک به دیدگاه

سلام اقای حسینی داریم به اون روزایی که شما قول دادید قیمتا متعادل شه میرسیم :D

با توجه به قیمت های رم که لطف کردید بهترین انتخاب کدوم هست؟

هارد 2*250 با 500 چه فرقی داره؟

q6700 رو میتونم روش حساب کنم یا باید بیخیالش شم؟

ای بابا چه کار سختی انتخاب سیستم :)

لینک به دیدگاه

راستش از این CL4 چیزی نمیدونم باید بیشتر کمک کنید در کل بهترین و خوش قیمت ترین انتخاب بریا رم چی هست؟ مکستور در حد وسترن هست؟

q 6700 تو این زمان کمی که من دارم به قیمت منصفانش میرسه

در مورد مین یه سردر گمی بدی پیدا کردم

ممنون

با سلام

ایمان جان CL4 به تاخیر زمانی میگن و هر چی تاخیر زمانی کمتر باشه سرعت اون بیشتره و بهتر توی کارها جواب میده .

در مورد Q6700 باید بگم که اگر خواستید میتونم سفارش بدم و براتون بیارن و قیمت تکیش براتون 288000 تومان در میاد .

در مورد مادربورد و یا هر قطعه ای زیاد درنگن نکن چون اونوقته که سر درگم میشی و انتخاب برات سخت میشه . هر وقت ماکسیموس اومد بخر نبود چیز دیگه با چیپ X38 واقعا خیلی وقتها شما و یا هر کسی تفاوتشون رو متوجه نمیشه .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام اقای حسینی داریم به اون روزایی که شما قول دادید قیمتا متعادل شه میرسیم :D

با توجه به قیمت های رم که لطف کردید بهترین انتخاب کدوم هست؟

هارد 2*250 با 500 چه فرقی داره؟

q6700 رو میتونم روش حساب کنم یا باید بیخیالش شم؟

ای بابا چه کار سختی انتخاب سیستم :)

با درود

خوب یه دونه هارد بخری خودت رو راحتتر میکنی مگر اینکه میخوای رید کنی و اطلاعاتت رو یه جورایی محافظت کنی که اون وقت دو تا 250 بخر .

در مورد رم هم تفاوت سرعت 1200 با 1066 زیاد نیستش (بجز در بعضی مواقع ) خوب نسبت به قیمت انتخاب با شما .

پیروز باشید

لینک به دیدگاه

پس ddr3 فعلاً تعطيل چون اگه بخوام برم طرفش نميصرفه مادربورد x38 بگيرم چون از لحاظ قيمت فرق آنچناني با x48 كه سعيد گفت نداره..خبري از اين ماكسيموس فلان فلان شده نشد؟:)

درود

فعلا که خبری از ماکسیموس نیست . ولی در مورد رم DDR3 باید بگم که کم کم داره قیمتش خیلی عالی میشه و مدلهای زیادی وارد بازار میشه .

لینک به دیدگاه

خوب پس نتیجه گیری :

cpu:

q9450

q6700

q6600

main:

?

?

?

ماکسیموس

ram:

2*1 1200

2*1 1066

4*1 800 CL4

hard:

500 32 buffer

vga:

9800gtx

8800gts 1024

?

?

power

?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...