رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در صورتی که کراس فایر کنید ati بهتره که p5k قابلیت کراس فایر را دارد.

ولی در حالت عادی اگر نخواهید کراس فایر کنید در وضعیت فعلی بازار NVIDIA است.البته می تونید یک کارت عادی ati بگیری و منتظر 4870 باشی که از نظر قیمت و کارایی عالیه و سپس کراس فایر کنید.

در مورد این که چقدر سیستمتون دوام میاره هم اصلاً نمی شه پیشبینی کرد چه بازی هایی در راه است ولی فکر کنم تا 2- 3 مشکلی نداشته باشی.

دوست عزیز 4870 کی میاد قیمت ممکنه چقدر باشه؟

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

آمده ولی تو ایران وارد نشده.فکر می کنم تا یک ماه دیگه به قیمتی حدود 380 بیاد ولی تا بهمن ماه صبر کنید به 250 هم می رسه.

لینک به دیدگاه

با سلام

هنوز هیچ چیز این کارت گرافیک مشخص نیست . نه قیمتش و نه تاریخ ورودش .

لینک به دیدگاه

با سلام به اساتید محترم

من قصد خرید سیستم زیر را دارم ولی در خرید بعضی قطعات دچار تردید هستم میخواستم نظرتون را بگید در ضمن کار اصلی که با این سیستم دارم بازی نیست و کارم طراحی PCB برای پروژه هایم است با نرم افزارهایی از قبیل POROTEL 99 SE و غیره ولی در کنار کار از بازی کردن هم بدمان نمی یاد در مورد قیمت هم مشکلی نیست ولی نمی خوام پول الکی بدم یه چیزی می خوام کار درست و END با قیمت معقول اگر قطعه دیگری مد نظرتون است که در لیست من نیست اشکالی نداره آن هم معرفی کنید به هر حال همه کس همه چیز را دانند من که در زمینه سخت افزار آماتوری بیش نیستم.

CPU:

INTEL CORE 2 QUAD Q9300

MAIN:

ASUS RAMPAGE FOURMULA

ASUS P5E DELUX

GIGABYTE X48-DQ6

RAM:

CORSAIR TWIN2X4096-8500C5DF

CORSAIR QUAD2X4096-8500C5DF

CORSAIR TWIN2X2048-8500C5DF

CORSAIR TWIN2X2048-8500C5D

CORSAIR TWIN2X2048-8500C5-EPP

OCZ 4GB PC2-8000 ReaperX

OCZ 4GB PC2-8500 Reaper-EPP

OCZ 2GB PC2-8500 Reaper ATI CrossFire

OCZ 2GB PC2-8500 Reaper-EPP

PATRIOT PVS24G8500ELKR2

Graphic:

ATI HD 3870 XT

ATI HD 3870 XT CROSSFIRE

ATI HD 3870 X2

ATI HD 3850 X2

HDD

Western Caviar SE 16 250GB 16MB

Western Caviar SE 16 640GB 16MB

Western SATA II 500GB 32MB CACH

Modem:

یه مودم می خوام که سرعت خوبی در داشته باشه (اکسترنال) در ضمن بتونه هنگامی که کامپیوتر خاموش است فکس را بگیرد و بعد که کامپیوتر روشن شد آن را در کامپیوتر ذخیره کرد.

LCD:

LG-L1960TR

LG- L194WT

BENQ- T201W

Keyboard:

A4TECH KX-2810

Mouse:

A4TECH X-750BF

Speaker:

Altec Lansing BXR1121

Printer:

CANON 2900

با تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام

آقای رجبی از اینکه به فروم خودتون تشریف اوردید بهتون تبریک میگم و تا چند ساعت دیگه به سوالاتتون جواب میدم .

لینک به دیدگاه

با سلام

آقای رجبی از اینکه به فروم خودتون تشریف اوردید بهتون تبریک میگم و تا چند ساعت دیگه به سوالاتتون جواب میدم .

با سلام

ممنونم، ببخشید من اینقدر بیسوادم که از همین اول با یه پست بلند بالا این تاپیک را اشغال کردم.

منتظر راهنمایی های ارزنده شما و دیگر اساتید محترم میمانم در اینجا لازم دونستم یکبار دیگه بگم که من روی انتخاب هایم در مورد قطعات قسم نخوردم و از جانب شما با نظرات مفیدتان قابل تغییر هستند .

لینک به دیدگاه

با سلام به اساتید محترم

من قصد خرید سیستم زیر را دارم ولی در خرید بعضی قطعات دچار تردید هستم میخواستم نظرتون را بگید در ضمن کار اصلی که با این سیستم دارم بازی نیست و کارم طراحی PCB برای پروژه هایم است با نرم افزارهایی از قبیل POROTEL 99 SE و غیره ولی در کنار کار از بازی کردن هم بدمان نمی یاد در مورد قیمت هم مشکلی نیست ولی نمی خوام پول الکی بدم یه چیزی می خوام کار درست و END با قیمت معقول اگر قطعه دیگری مد نظرتون است که در لیست من نیست اشکالی نداره آن هم معرفی کنید به هر حال همه کس همه چیز را دانند من که در زمینه سخت افزار آماتوری بیش نیستم.

CPU:

INTEL CORE 2 QUAD Q9300

MAIN:

ASUS RAMPAGE FOURMULA

ASUS P5E DELUX

GIGABYTE X48-DQ6

RAM:

CORSAIR TWIN2X4096-8500C5DF

CORSAIR QUAD2X4096-8500C5DF

CORSAIR TWIN2X2048-8500C5DF

CORSAIR TWIN2X2048-8500C5D

CORSAIR TWIN2X2048-8500C5-EPP

OCZ 4GB PC2-8000 ReaperX

OCZ 4GB PC2-8500 Reaper-EPP

OCZ 2GB PC2-8500 Reaper ATI CrossFire

OCZ 2GB PC2-8500 Reaper-EPP

PATRIOT PVS24G8500ELKR2

Graphic:

ATI HD 3870 XT

ATI HD 3870 XT CROSSFIRE

ATI HD 3870 X2

ATI HD 3850 X2

HDD

Western Caviar SE 16 250GB 16MB

Western Caviar SE 16 640GB 16MB

Western SATA II 500GB 32MB CACH

Modem:

یه مودم می خوام که سرعت خوبی در داشته باشه (اکسترنال) در ضمن بتونه هنگامی که کامپیوتر خاموش است فکس را بگیرد و بعد که کامپیوتر روشن شد آن را در کامپیوتر ذخیره کرد.

LCD:

LG-L1960TR

LG- L194WT

BENQ- T201W

Keyboard:

A4TECH KX-2810

Mouse:

A4TECH X-750BF

Speaker:

Altec Lansing BXR1121

Printer:

CANON 2900

با تشکر

درود

خوب قطعات خوبی مد نظرتونه . به طور کلی من یه سری پیشنهادات که توی بازار ایران هم موجود هستش رو بهتون میدم .

در مورد CPU Q9300 توی بازار هستش و قیمتش هم حدودا 275000 تومان هستش ولی ما تا یک هفته دیگه CPU Q9450 رو وارد بازار میکنیم . و قیمتش رو هم همون موقع اعلام میکنیم .

مادربورد هم من این رو پیشنهاد میکنم ASUS P5E3 DELUX که الان توی بازار موجوده و قیمتش هم فعلا مناسبه و حدودا 350000 تومانه .

در مورد رم تنوع زیاده و دوستان اگر راهنمایی کنن ممنون میشم . و قیمتها هم خیلی متفاوته .

در مورد کارت گرافیک من این مدل ATI HD 3870 X2 رو پیشنهاد میکنم که قیمت الانش حدودا 480000 تومانه .

هارد هم Western SATA II 500GB 32MB CACH که الان حدودا توی بازار قیمتش 90000 تومانه .

در باره مودم باید بگم که اکثر مودمهای بازار مثل همن ولی اگر اکسترنال هم بخرید شاید دیسکانکت کمتر بشید ولی بازم میگم سرعت اینترنت ایران 56K هستش و با مودم تغییری توش ایجاد نمیشه .

بین این LCD هایی که فرمودبد من خودم به شخصه 1960TR رو خیلی میپرسندم . هم از بابت طراحی ظاهر و هز از نظر کیفیت . 2ms

در مورد کیبرد و موستون انتخابتون خوبه ولی متاسفانه فکر نمیکنم موجود باشه . الان مثلا کیبرد پیشنهاد من G800 هستش و موس هم 710MF

پرینتر 2900 کانن هم الان قیمتش حدودا 103000 تومانه . البته من نظرم بیشتر روی HP میچرخه چون برای شارژ و امکاناتش همیشه توی بازار موجوده و هزینه در اینده کمتری داره .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام سعید جان میخواستم ببینم این pfc active در پاور برای چی هست؟ و ایا اصولا

نیاز هست که برای پاور pfc active باشه؟

لینک به دیدگاه

یه سری به این ادرس بزن توضیحاتش کامل هست!!!:)

http://www.sakhtafzar.com/article/all-about-pfc-power-factor-correction/5.html

لینک به دیدگاه

درود

این تکنولوزی رو در پستهای قبلی مختصر توضیح داده بودم . و به این صورت بود که این تکنولوژی باعٍ بهینه سازی مصرف انرژی میشه و از مصرف بیش از حد و بیهوده در سیستم جلوگیری میکنه . که باعث بالا رفتن کیفی کار خواهد شد .

لینک به دیدگاه

در صورتی که کراس فایر کنید ati بهتره که p5k قابلیت کراس فایر را دارد.

ولی در حالت عادی اگر نخواهید کراس فایر کنید در وضعیت فعلی بازار NVIDIA است.البته می تونید یک کارت عادی ati بگیری و منتظر 4870 باشی که از نظر قیمت و کارایی عالیه و سپس کراس فایر کنید.

در مورد این که چقدر سیستمتون دوام میاره هم اصلاً نمی شه پیشبینی کرد چه بازی هایی در راه است ولی فکر کنم تا 2- 3 مشکلی نداشته باشی.

دوست عزيز از راهنماييت ممنونم اگه بخوام p5k بگيرم و در اينده بخوام کراس فایر كنم فكر ميكني باتوجه به سيستم من اين پاور 530 وات REAL جواب ميده يا نه و ايا پاور بايد از كراس فاير پشتيباني كنه يعني بايد مشخصات خاصي داشته باشه ؟

cpu: core 2 duo 7200

mb: p5k

vga: radeon hd 3870 512ddr3

ram:2 gb Dual

و يك كارت dvb و يك DVDRW و 320GB HARD

لینک به دیدگاه

دوست عزيز از راهنماييت ممنونم اگه بخوام p5k بگيرم و در اينده بخوام کراس فایر كنم فكر ميكني باتوجه به سيستم من اين پاور 530 وات REAL جواب ميده يا نه و ايا پاور بايد از كراس فاير پشتيباني كنه يعني بايد مشخصات خاصي داشته باشه ؟

cpu: core 2 duo 7200

mb: p5k

vga: radeon hd 3870 512ddr3

ram:2 gb Dual

و يك كارت dvb و يك DVDRW و 320GB HARD

با سلام

خوب به نظر من پاور 530 وات که بعدها بخواید یک کارت رو کراس فایر کنید جوابگو نیست . اگر حتما میخواید کراس فایر کنید از همین الان یک پاور خوب خریداری کنید تا مشکلی از بابت هزینه در اینده نداشته باشید .

لینک به دیدگاه

با سلام

خوب به نظر من پاور 530 وات که بعدها بخواید یک کارت رو کراس فایر کنید جوابگو نیست . اگر حتما میخواید کراس فایر کنید از همین الان یک پاور خوب خریداری کنید تا مشکلی از بابت هزینه در اینده نداشته باشید .

سعید جان نگفتی پاور چند وات بگیرم؟

و این که ایا باید دارای مشخصات خاصی باشه چون تو بعضی از پاورها میگن از SLI پشتیبانی میکنه ایا برای کراس فایر هم باید پشتیبانی بکنه یا نه فقط باید از نظر وات کم نیاره؟:)

لینک به دیدگاه

سعید جان نگفتی پاور چند وات بگیرم؟

و این که ایا باید دارای مشخصات خاصی باشه چون تو بعضی از پاورها میگن از SLI پشتیبانی میکنه ایا برای کراس فایر هم باید پشتیبانی بکنه یا نه فقط باید از نظر وات کم نیاره؟:)

درود

حدود 680 وات نیاز دارید . نه باید از نظر وات کم نیاره . پاور ربطی به پشتیبانی کراس فایر نداره . و هر کدوم از کارتهای جدید یک تبدیل برق گرافیک توشون هستش .

لینک به دیدگاه

درود

خوب قطعات خوبی مد نظرتونه . به طور کلی من یه سری پیشنهادات که توی بازار ایران هم موجود هستش رو بهتون میدم .

در مورد CPU Q9300 توی بازار هستش و قیمتش هم حدودا 275000 تومان هستش ولی ما تا یک هفته دیگه CPU Q9450 رو وارد بازار میکنیم . و قیمتش رو هم همون موقع اعلام میکنیم .

مادربورد هم من این رو پیشنهاد میکنم ASUS P5E3 DELUX که الان توی بازار موجوده و قیمتش هم فعلا مناسبه و حدودا 350000 تومانه .

در مورد رم تنوع زیاده و دوستان اگر راهنمایی کنن ممنون میشم . و قیمتها هم خیلی متفاوته .

در مورد کارت گرافیک من این مدل ATI HD 3870 X2 رو پیشنهاد میکنم که قیمت الانش حدودا 480000 تومانه .

هارد هم Western SATA II 500GB 32MB CACH که الان حدودا توی بازار قیمتش 90000 تومانه .

در باره مودم باید بگم که اکثر مودمهای بازار مثل همن ولی اگر اکسترنال هم بخرید شاید دیسکانکت کمتر بشید ولی بازم میگم سرعت اینترنت ایران 56K هستش و با مودم تغییری توش ایجاد نمیشه .

بین این LCD هایی که فرمودبد من خودم به شخصه 1960TR رو خیلی میپرسندم . هم از بابت طراحی ظاهر و هز از نظر کیفیت . 2ms

در مورد کیبرد و موستون انتخابتون خوبه ولی متاسفانه فکر نمیکنم موجود باشه . الان مثلا کیبرد پیشنهاد من G800 هستش و موس هم 710MF

پرینتر 2900 کانن هم الان قیمتش حدودا 103000 تومانه . البته من نظرم بیشتر روی HP میچرخه چون برای شارژ و امکاناتش همیشه توی بازار موجوده و هزینه در اینده کمتری داره .

موفق باشید

با سلام و تشکر

از راهنماییتان متشکرم

1. بابت CPU منتظر می شم تا ببینم با چه قیمتی عرضه می شه از متن گفته هاتون معلومه قیمت استثنایی داره و ارزش صبر کردن را حتما داره.

2. مادربرد تمایل دارم X48 چون شنیدم تفاوت چندانی با X38 نداره ولیupgrade شده X48 است اگر درسته حرفهام راتایید کنید در ضمن صبر می کنم تا تکلیف CPU هم معلوم بشه.

3. در مورد رم منتظر راهنمایی دیگر اساتید می مونم در ضمن فکر کنم ASUS P5E3 DELUX از رم DDR3 ساپرت می کنه پس مدلهای DDR3 را هم پیشنهاد بدین راستی الان دیگه صرف میکنه کهDDR3 خرید یا هنوز گرانه.

4. بابت مودم مدل US Robatics Message 5668B هست که قابلیت هایی که می خوام داره منظورم حافظه برای دریافت FAX ولی نمی دونم چند صفحه میتونه تو خودش نگه داره میشه راهنمایی کنید.

5. این دو مدل موس و کیبرد را داخل سایت rayansaba پیداکردم در ضمن صفحه کلید آن فکر کنم با موس باشه و به موس جداگانه نیاز نداشته باشه ولی خوب A4TECH X-750BF ایده آل است.

6.میشه یه مدل hp برام معرفی کنید که ضمن کیفییت بالا مخصوصا بر روی ترانسپرنت که خیلی برام مهمه قیمت متعادلی داشته باشه و لوازم جانبی نایاب نباشه در ضمن من سرعت بالا پرینت برایم مهم نیست چون تیراژ بال نمی خوام فقط کیفییت.

7. در مورد DVD-RW و cd-rw هم پیشنهاد می خوام برای DVD-RW که مهمتره دو مدل مد نظرم است HP 1040 SATA II و PLAXTOR SATA II در مورد دومی نمی دونم ارزش خرید داره با این تفاوت قیمت در مورد cd-rw هم اگر hp باشه فکر کنم بهتره در غیر این صورت sony لطفا نظرتون را بگید.

با تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام و تشکر

از راهنماییتان متشکرم

1. بابت CPU منتظر می شم تا ببینم با چه قیمتی عرضه می شه از متن گفته هاتون معلومه قیمت استثنایی داره و ارزش صبر کردن را حتما داره.

2. مادربرد تمایل دارم X48 چون شنیدم تفاوت چندانی با X38 نداره ولیupgrade شده X48 است اگر درسته حرفهام راتایید کنید در ضمن صبر می کنم تا تکلیف CPU هم معلوم بشه.

3. در مورد رم منتظر راهنمایی دیگر اساتید می مونم در ضمن فکر کنم ASUS P5E3 DELUX از رم DDR3 ساپرت می کنه پس مدلهای DDR3 را هم پیشنهاد بدین راستی الان دیگه صرف میکنه کهDDR3 خرید یا هنوز گرانه.

4. بابت مودم مدل US Robatics Message 5668B هست که قابلیت هایی که می خوام داره منظورم حافظه برای دریافت FAX ولی نمی دونم چند صفحه میتونه تو خودش نگه داره میشه راهنمایی کنید.

5. این دو مدل موس و کیبرد را داخل سایت rayansaba پیداکردم در ضمن صفحه کلید آن فکر کنم با موس باشه و به موس جداگانه نیاز نداشته باشه ولی خوب A4TECH X-750BF ایده آل است.

6.میشه یه مدل hp برام معرفی کنید که ضمن کیفییت بالا مخصوصا بر روی ترانسپرنت که خیلی برام مهمه قیمت متعادلی داشته باشه و لوازم جانبی نایاب نباشه در ضمن من سرعت بالا پرینت برایم مهم نیست چون تیراژ بال نمی خوام فقط کیفییت.

7. در مورد DVD-RW و cd-rw هم پیشنهاد می خوام برای DVD-RW که مهمتره دو مدل مد نظرم است HP 1040 SATA II و PLAXTOR SATA II در مورد دومی نمی دونم ارزش خرید داره با این تفاوت قیمت در مورد cd-rw هم اگر hp باشه فکر کنم بهتره در غیر این صورت sony لطفا نظرتون را بگید.

با تشکر

با سلام

در مورد CPU خوب باید بیاد تا قیمتش مشخص بشه .

2 - در مورد مادربورد باید فردا بهتون پیشنهاد میدم چون باید ببینیم که چه چیزیتویبازاررهستش.

3 - در مرود رمهایDDR3 هم تا چند وقت دیگه خودمون مدلهای حرفه ای برند TEAM رو وارد ایران میکنیم . ولی مدل های موجود به جز رم های Gskill توی بازار یه مقدار به خودی گران هستند .

4 - خوب مودمهای US Robatics مودمهای خیلیخ وبی هستند و این مودل رو هم فردا باید پرسو جو بشم . چون الان موجودیه بازار رو نمیودنم .

5 - خوب تا اونجایی که ازدوستان وارد کننده پرسیدم این مدل موجود نبود ولی قبلا خودمون داشتیم و میفروختیم ولی بازم میپرسم .

6 - اگه لیزری بیخواید این مدلها هستش .1005 و 1006 و 1018 که قیمتهاشون از85000 تومان شروع میشه تا 105000 تومان همشون هم HP هستند . پ

7 - در مورد 1040HP خوب بد نیست ولی من پلکستور رو در حالحاضر پیشنهاد نمیدم چون تا به الان خیلی خرابی داشته و اصلا به قیمتش که حدود 60000 تومان هستش نمیارزه . در مورد DVD rw های جدید سامسونگ بگم که از اپتیکهای توشیبا توشون استفاده شده و در حال حاضر هم کیفیت خوبی دارن و قیمت خوبی .

من فردا در مورد سایر قطعاتتون بیشتر تحقیق میکنم .

لینک به دیدگاه

با سلام

از اینکه اینقدر زحمت دادم ببخشید

3. من یه در مورد رم های ddr3 ocz باس بالای 1333 خوندم ولی درست منظورش را متوجه نشدم ولی برداشت کردم این بود که اگر از CPU های QUAD استفاده کنیم نمی توانیم با آن فرکانس کار کنیم و باید فرکانس را پایین بیاریم خوب اگر اینجور باشه صرفهبا DDR2است.

OCZ PC3-14400 Reaper HPC

6. همون 1018 فکر کنم مدل خوبی باشه و لی اگر اشتباه نکنم یه مدل 1820 هم بوده که میگن حرارت دیفیوزر آن را بر حسب نوع کاغذمیشه تنظیم کرد ولی نمیدونم قیمتش چنده.

7. در مورد DVD-RW و cd-rw شما که بهتر می دونید چی فعلا خوبه و قلابی نیست و من خیلی روی مدل خاصی تاکید ندارم این مدل 1040 فکر کنم قابلیت نوشتن بر روی cd هم داره همینطوره یا نه در ضمن من تا حالا ندیدم که چطور مینویسه میشه توضیح بدید.

در ضمن اگر زحمتی نیست میشه لینک این Western SATA II 500GB 32MB CACH را برام بزارید چون من پیداش نکردم.

با تشکر

لینک به دیدگاه

اولش بگم که من تازه اومدم و سلام به همگی

بعدشم خواهش می کنم به من یه کمکی بکنید. من می خوام یه سیسیتم البته فقط کیس بخرم بین 1تومن تا 1500 هم می تونم پول بزارم البته اگه از 1200 بیشتر نشه خیلی بهتره!! همه کارم باهاش می خوام بکنم!!

ممنون میشم اگه بهم کمک کنید که چی بگیرم

لینک به دیدگاه

اولش بگم که من تازه اومدم و سلام به همگی

بعدشم خواهش می کنم به من یه کمکی بکنید. من می خوام یه سیسیتم البته فقط کیس بخرم بین 1تومن تا 1500 هم می تونم پول بزارم البته اگه از 1200 بیشتر نشه خیلی بهتره!! همه کارم باهاش می خوام بکنم!!

ممنون میشم اگه بهم کمک کنید که چی بگیرم

با سلام

خوب یه سری چیزها رو مشخص کنید بهتر میشه . مثلا میخواید LCD بخرید یا CRT باشه و لطفا اندازه مانیتور هم مشخص کنید اینها یه سری چیز شخصیه . اسپیکر تا چه حدی میخواید . ؟ اگه اینها رو مشخص کنید بعدا از پول باقی مونده میشه راحتتر سیتم پیشنهاد داد که مشکلی پیش نیاد.

لینک به دیدگاه

با سلام

خوب یه سری چیزها رو مشخص کنید بهتر میشه . مثلا میخواید LCD بخرید یا CRT باشه و لطفا اندازه مانیتور هم مشخص کنید اینها یه سری چیز شخصیه . اسپیکر تا چه حدی میخواید . ؟ اگه اینها رو مشخص کنید بعدا از پول باقی مونده میشه راحتتر سیتم پیشنهاد داد که مشکلی پیش نیاد.

فقط یه کیس نیاز دارم مانیتور و اسپیکر و... لازم نیست. اگه لطف کنید مینبورد و سی پی یو و رم و vga و هارد رو بهم بگید ممنون می شم

لینک به دیدگاه

با سلام

از اینکه اینقدر زحمت دادم ببخشید

3. من یه در مورد رم های ddr3 ocz باس بالای 1333 خوندم ولی درست منظورش را متوجه نشدم ولی برداشت کردم این بود که اگر از CPU های QUAD استفاده کنیم نمی توانیم با آن فرکانس کار کنیم و باید فرکانس را پایین بیاریم خوب اگر اینجور باشه صرفهبا DDR2است.

OCZ PC3-14400 Reaper HPC

6. همون 1018 فکر کنم مدل خوبی باشه و لی اگر اشتباه نکنم یه مدل 1820 هم بوده که میگن حرارت دیفیوزر آن را بر حسب نوع کاغذمیشه تنظیم کرد ولی نمیدونم قیمتش چنده.

7. در مورد DVD-RW و cd-rw شما که بهتر می دونید چی فعلا خوبه و قلابی نیست و من خیلی روی مدل خاصی تاکید ندارم این مدل 1040 فکر کنم قابلیت نوشتن بر روی cd هم داره همینطوره یا نه در ضمن من تا حالا ندیدم که چطور مینویسه میشه توضیح بدید.

در ضمن اگر زحمتی نیست میشه لینک این Western SATA II 500GB 32MB CACH را برام بزارید چون من پیداش نکردم.

با تشکر

با سلام

در مورد مادربورد X48 ASUS rampage formula هستش که DDr2 ساپورت میکنه . و کیفیشت هم خیلی مناسبه و قیمتش هم حدودا 370000 تومانه . و رمهای DDR2 با باسهای بالا هم که کیفیت خوب و تاخیر زمانی کمی داشته باشن هم توی بازار هستش که قیمتشون هم مناسبه .

6- در مورد پرینتر هم 1018 انتخاب خوبیه و قیمشت هم امروز شده 107000 تومان ولی در مورد 1820 من چیزی توی بازار ندیدم .

7- خوب هر چند وقت یک بار قطعات خوب و بد وارد ایران میشه و در حال حاضر من ODD های سامسونگ بد نیستن . 1040 HP هم تاا به الان مشکلی نداشن و این مدل هم انتخاب خوبیه .

در مورد هارد دوستمون mr pc زحمت کشیدن و جستجو کردن ولی مثل اینکه چنین چیزی تولید نشده و توی بازار هم هر چی هستش یا 8مگ بافر هستش که خودشون نمیدونن و به جای 32 مگبافر به مردم میفروشن . و اگر کسی هم متوجه این مسئله نشه سرش کلاه رفته .

اینجا جا داره از دوست خوبم MR PC عزیز بابت نکته سنجیشون تشکر کنم .

لینک به دیدگاه

فقط یه کیس نیاز دارم مانیتور و اسپیکر و... لازم نیست. اگه لطف کنید مینبورد و سی پی یو و رم و vga و هارد رو بهم بگید ممنون می شم

با سلام

قیمتها رو هم حدود میزنم براتون .

M.b asus rampage formula = 370000

CPU intel Q9450 = 360000 تومان .. فعلا این قیمته ولی تا چند روز دیگه قیمت دقیقش مشخص میشه .

RAM 2Gb×2 bus 800 = 90000

HDD 500GB western digital 16mb = 87000

VGA هم انتخابهای خیلی زیادی دارید که به نظر من به انداه نیازتون فعلا خرید کنید . مثلا :

ATI 3870 = 235000

gforce 8800GT 250000

8800GTS 512MB 300000

9800GTX 380000

خوب انتخاب با شماست اگر هم صبر کنید تا چند وقت دیگه 4870 ATI میاد .

در مورد سایر قطعات هم اگر مشکلی دارید من در خدمتتون هستم

لینک به دیدگاه

با سلام

قیمتها رو هم حدود میزنم براتون .

M.b asus rampage formula = 370000

CPU intel Q9450 = 360000 تومان .. فعلا این قیمته ولی تا چند روز دیگه قیمت دقیقش مشخص میشه .

RAM 2Gb×2 bus 800 = 90000

HDD 500GB western digital 16mb = 87000

VGA هم انتخابهای خیلی زیادی دارید که به نظر من به انداه نیازتون فعلا خرید کنید . مثلا :

ATI 3870 = 235000

gforce 8800GT 250000

8800GTS 512MB 300000

9800GTX 380000

خوب انتخاب با شماست اگر هم صبر کنید تا چند وقت دیگه 4870 ATI میاد .

در مورد سایر قطعات هم اگر مشکلی دارید من در خدمتتون هستم

خیلی از شما ممنونم

فقط الان رم های ddr3 هنوز هم قیمت بالایی دارند؟ و اینکه به نظر شما بهتره 4 گیگ رم ddr2 بذارم یا یا 2 گیگ رم ddr3 ؟ و اینکه اگه به جای 9800gtx از Club3D ATI HD3870 X2 512MB استفاده کنم فرق خاصی داره یا نه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...