رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 12 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

CL یا cas latency تاخیر اولیه ی رمه و هر چه کمتر باشه بهتره. 

برای دوال چنل بودن نیازی نیست رمها دقیقا در یک بسته باشند. یکسان بودن کافیه.

پرسش سوم هم طرح نشد که پاسخ بدم.

اِ داداش شرمنده اصن حواسم نبود

سوال سوم اينه كه اين سينكاي خنك كننده كه بعضي رما دارن (و خيلي هم خوشگلن ? )  و حدودا ٢٠ درصد از رماي بدون سينك گرون ترن تو بهبود كارايي رم تاثير دارن ؟ يا صرفا حقه اقتصادي شركتاس ؟ 

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 20 دقیقه قبل، Ostad گفته است :

سوال سوم اينه كه اين سينكاي خنك كننده كه بعضي رما دارن (و خيلي هم خوشگلن ? )  و حدودا ٢٠ درصد از رماي بدون سينك گرون ترن تو بهبود كارايي رم تاثير دارن ؟ يا صرفا حقه اقتصادي شركتاس ؟ 

برخلاف سیستم های مکانیکی که نیاز به گرم کردن دارند تا بهتر کار کنند، اغلب سیستم های الکتریکی زمانی که خنک نگه داشته بشوند عملکرد بهتری خواهند داشت. در حقیقت با

افزایش حرارت بازدهی آنها کاهش خواهد یافت.

هیت سینک ها بوسیله یک ژل چسبنده با ضریب انتقال حرارت بالا، به مدارهای تولیدکننده گرما میچسبند و با افزایش سطح تماس حرارت انتقال یافته به فلز، با هوای درحال گردش،

عملی مانند رادیاتورهای معمولی برای انتقال حرارت به محیط انجام میدهند

باید توجه داشت زمانی که از ماژول رم بیشتر از ظرفیت آن استفاده شود که معمولا در کارهای گرافیکی ، استفاده بر روی سرور و انجام بازی های گرافیکی این اتفاق می افتد موجب

اورکلاکینگ رم می گردد که گرمای زیادی تولید میشود برای محافظت از رم و بهبود سرعت آن باید از هیت سینک مناسب استفاده شود.

اینو بگم که  تا زمانی که اوورکلاک نکنی ( اوور کار نباشی) هیچ تاثیری تو کارایی رم نداره این خنک کننده روی رم ها ! می تونی بگی جنبه تبلیغاتی داره ولی تاثیر اصلیش موقع اوورکلاک

کردن به چشم میاد !

خنک کننده  رم نهایت یک تا دو درجه می تونه گرمای رم رو کاهش بده 

■ سیستم هایی که فن قوی دارن یعنی هوا به درستی داخل کیس جریان داره ، خیلی نیاز به رم هیت سینک دار ندارن اما اگه کامپیوتر شما 

سیستم خنک کننده داره یا جایی جایی قرار گرفته که خیلی هوا رفت و آمد نداره بهتره که رم با خنک کننده بخرید .

■ اگه تو مناطق گرم و خشک مثل سیستان بلوچستان ، کرمان ، یزد یا بخش هایی از اصفهان زندگی می کنید بهتره که شرایط رو برای بیشتر 

خنک شدن قطعات کامپیوتری فراهم کنید .

منظورم اینه بهتره تو این مناطق از رم های هیت سینک دار استفاده بشه . البته مناطق گرم و مرطوب هم شرایط تقریبا مشابهی دارن و بهتره 

رم هیت سینک دار بخرن . 

در پایانخیلی خلاصه و در یک جمله بخوام بگم ، رم تا زمانی که اورکلاک نشه نیاز به خنک کننده نداره .

ویرایش شده توسط sharjI
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، pc gamer69 گفته است :

مادربردی هست که هم از پردازنده  ryzen  و هم از پردازنده kaby lake پشتیبانی کنه

با سلام و درود 

ادم هم امکانش نیست هم نر باشه هم ماده این که دیگه سوکته...

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Over voltage گفته است :

با سلام و درود 

ادم هم امکانش نیست هم نر باشه هم ماده این که دیگه سوکته...

یه مثبت به خاطر حرف قشنگت:D:D

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، Ostad گفته است :

درود

اصل کیفیت چیپ رمه. ولی معمولا رمهای رده‌بالای دسکتاپ بدون هیتسینک ساخته نمی‌شن. به عبارتی ممکنه رمی هیت‌سینک داشته باشه ولی رم خوبی نباشه. برای کارهای عادی تفاوتی بینشون نیست ولی در کارهای سنگین چرا. 

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، pc gamer69 گفته است :

مادربردی هست که هم از پردازنده  ryzen  و هم از پردازنده kaby lake پشتیبانی کنه

درود 

با فناوری کنونی امکانش نیست.

لینک به دیدگاه

دوستان با 1150000 میخام یه باندل 1151 بگیرم پردازندش i5  باشه مین و رماشو چی باید بگیرم؟

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، wdich گفته است :

دوستان با 1150000 میخام یه باندل 1151 بگیرم پردازندش i5  باشه مین و رماشو چی باید بگیرم؟

3ydi_fu1xzm_thumb.jpg

بودجه بیشتر کن مین بهتر وردار

ویرایش شده توسط alireza3dshadow
لینک به دیدگاه

سلام

من می‌خوام یه سیستم حدود ۲  تا ۲٫۵ جمع کنم ، چی پیشنهاد می‌کنید؟

ممنون

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، moeinroid گفته است :

سلام

من می‌خوام یه سیستم حدود ۲  تا ۲٫۵ جمع کنم ، چی پیشنهاد می‌کنید؟

ممنون

درود

کاربریت چیه؟

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

کاربریت چیه؟

گیم (حرفه‌ای نه)و برنامه‌نویسی و کارای روزمره

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان

با بودجه تقریبی 2600 تصمیم به خرید کارت گرافیک دارم که دو انتخاب تو ذهنمه :

1- کارت Zotac GTX 1080 AMP! Extreme

که قیمتش تقریبا 2600 ایناست. مشکلی که با این کارت دارم اینه که خیلی بزرگه و برای استفاده ازش مجبورم براکت هاردمو بردارم و عملا استفاده از 3 جایگاه هارد رو از دست میدم (2تای دیگه دارم) و اینکه میترسم وزن خیلی زیادش آسیبی به خود کارت یا مادربورد بزنه . اما خب قوی ترین کارت 1080ئه !

2- کارت MSI GTX 1080 Gaming X 

که قیمت تقریبیش 2400 هستش و با اون 200 اضافه میتونم یک کولر برای CPU تهیه کنم ، همچنین امکان استفاده از براکت هاردم رو داشته باشم + نگرانی بابت وزن هم ندارم

سوالی که از شما دوستان دارم اینه که آیا تفاوت قدرتی که کارت زوتاک نسبت به MSI داره ارزش موارد گفته شده رو داره یا خیر؟ البته اون براکت هارد ها زیاد برام مهم نیست بیشتر بحث مشکلات وزن و اینکه میتونم یک کولر بخرم هستش.

و اینکه پاورم مناسب این کارت ها هستش یا خیر.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

(مشخصات سیستم : i7-7700       پاور 750واتی       رم 32گیگ        مادربورد Z170 Pro Gaming AURA    رزولوشن مانیتور 1080*2560  )

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، moeinroid گفته است :

از بازی و برنامه نویسی  اونقدر سررشته ندارم که مشاوره بدم. بشکیب دوستان خبره نظر بدن.

لینک به دیدگاه

در در 1396/03/09, 14:38:12، nikghalb گفته است :

سلام به همه دوستان

که قیمتش تقریبا 2600 ایناست. مشکلی که با این کارت دارم اینه که خیلی بزرگه و برای استفاده ازش مجبورم براکت هاردمو بردارم و عملا استفاده از 3 جایگاه هارد رو از دست میدم (2تای دیگه دارم) و اینکه میترسم وزن خیلی زیادش آسیبی به خود کارت یا مادربورد بزنه . اما خب قوی ترین کارت 1080ئه !

که قیمت تقریبیش 2400 هستش و با اون 200 اضافه میتونم یک کولر برای CPU تهیه کنم ، همچنین امکان استفاده از براکت هاردم رو داشته باشم + نگرانی بابت وزن هم ندارم

سوالی که از شما دوستان دارم اینه که آیا تفاوت قدرتی که کارت زوتاک نسبت به MSI داره ارزش موارد گفته شده رو داره یا خیر؟ البته اون براکت هارد ها زیاد برام مهم نیست بیشتر بحث مشکلات وزن و اینکه میتونم یک کولر بخرم هستش.

(مشخصات سیستم : i7-7700       پاور 750واتی       رم 32گیگ        مادربورد Z170 Pro Gaming AURA    رزولوشن مانیتور 1080*2560  )

gaming x  فوق العاده هستش به نظر من همون msi کفایت میکنه فرقشونم در حد 2 3 درصد شایدم کمتره

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، nikghalb گفته است :

سلام به همه دوستان

سلام
نظرم روی مورد 2 هست. معقول تر هست این کار. تفاوت در عملکرد در حد چند فریم خواهد بود. از نظر نویز هم MSI وضعیت بهتری داره. 
پاورتون کافی هست. کولر آبی تهیه نکنید برای مدل Non K. یک کولر بادی خوب - برای مثال از ThermalRight تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، moeinroid گفته است :

سلام
مانیتور هم می خواید بگیرید یا دارید؟
برای برنامه نویسی حرفه ای وRUN احتمالی (برای مثال من خودم متلب کار کردم) شما پردازنده خوب و رم  16 گیگ در نظر بگیرید. ولی اگر برنامه نویسی تون در حد حرفه ای نیست نیازی به رم 16 ندارید و رم 8 کارتون رو راه می ندازه. با توجه به بودجه شما، انتخاب ها خیلی محدود خواند شد در مورد بازی.

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، meepo گفته است :

سلام
مانیتور هم می خواید بگیرید یا دارید؟
برای برنامه نویسی حرفه ای وRUN احتمالی (برای مثال من خودم متلب کار کردم) شما پردازنده خوب و رم  16 گیگ در نظر بگیرید. ولی اگر برنامه نویسی تون در حد حرفه ای نیست نیازی به رم 16 ندارید و رم 8 کارتون رو راه می ندازه. با توجه به بودجه شما، انتخاب ها خیلی محدود خواند شد در مورد بازی.

خیر ، مانیتور دارم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Big_Boss گفته است :

gaming x  فوق العاده هستش به نظر من همون msi کفایت میکنه فرقشونم در حد 2 3 درصد شایدم کمتره

در ۱ ساعت قبل، meepo گفته است :

سلام
نظرم روی مورد 2 هست. معقول تر هست این کار. تفاوت در عملکرد در حد چند فریم خواهد بود. از نظر نویز هم MSI وضعیت بهتری داره. 
پاورتون کافی هست. کولر آبی تهیه نکنید برای مدل Non K. یک کولر بادی خوب - برای مثال از ThermalRight تهیه کنید.

با تشکر از شما دوستان عزیز.

پس همون Gaming X رو تهیه میکنم به اضافه یک کولر.

دوست عزیز meepo  ؛ انتخاب خودم کولر Coolermaster MasterAir 4 Pro هستش. به نظرتون خوبه؟ من بررسی هاش رو تو نت دیدم آمار خوبی داشته

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، nikghalb گفته است :

با تشکر از شما دوستان عزیز.

پس همون Gaming X رو تهیه میکنم به اضافه یک کولر.

دوست عزیز meepo  ؛ انتخاب خودم کولر Coolermaster MasterAir 4 Pro هستش. به نظرتون خوبه؟ من بررسی هاش رو تو نت دیدم آمار خوبی داشته

خواهش می کنم. کولر خوبی هست. برای مدل Non K همین که کولر افترمارکت باشه به قولی و کیفیت نرمال به بالایی داشته باشه کافی هست.

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان لیونی عزیز یه نگاهی بکنین بگین این سیستم خوبه یانه ایراداشم بگین گرافیکم 1080ti   ایسوس  خواهد بود که فعلا ناموجوده 

برد هم مذل gaming 5 گیگا هست تو عکس نیس

Untitl4ed.thumb.png.dd1902838936b26b709cb34e0bda3b79.pngUntitl3ed.thumb.png.f67145668dabc0c28060d35836d1602d.png

ویرایش شده توسط mohigh
لینک به دیدگاه

سلام میگم این تبدیلی هست ک ب PciE مینبورد اضافه میشه و بعد ب گرافیک وصل میشه تا بتونی قیافه گرافیکو ببینی اسمش چی هست و اگر موجود هست مدل دقیق و قیمتش هم بگید .با تشکر

لینک به دیدگاه

ASUS GTX 950 DCII OC STRIX GAMING 2GB GDDR5

سلام میخواستم بدونم نظرتون رو بطور کلی در باره  این کارت گرافیک بگید و اینکه تا چند سال میتونه میهمان سیستم باشه برای بازی البته تنظیمات تا حد اکثر هم نشد اشکال نداره اقلا تا 50 درصد بخام تنظیمات رو ببرم بالا تا چند وقت میتونم داشته باشمش البته یه سی پی یو  Intel Core i5-7400 Kaby Lake Processor   و یه مادر برد ASUS PRIME H270-PRO LGA1151 H270 Mainboard  و رم هم AData XPG Z1 16GB 2400Mhz CL16 DDR4  اینه که دارم ارتقاء میدم

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، نویدد گفته است :

ASUS GTX 950 DCII OC STRIX GAMING 2GB GDDR5

سلام میخواستم بدونم نظرتون رو بطور کلی در باره  این کارت گرافیک بگید و اینکه تا چند سال میتونه میهمان سیستم باشه برای بازی البته تنظیمات تا حد اکثر هم نشد اشکال نداره اقلا تا 50 درصد بخام تنظیمات رو ببرم بالا تا چند وقت میتونم داشته باشمش البته یه سی پی یو  Intel Core i5-7400 Kaby Lake Processor   و یه مادر برد ASUS PRIME H270-PRO LGA1151 H270 Mainboard  و رم هم AData XPG Z1 16GB 2400Mhz CL16 DDR4  اینه که دارم ارتقاء میدم

دست دو مد نظر دارید؟ 
یک لول از سایر قطعات شما عقب تر هست. مخصوصا 2 گیگ بودنش که واستون دردسر ساز میشه.

لینک به دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید و با تشکر از مدیریت سایت و عزیزانی که به هر نحوی کمک می کنند
یک سیستم می خواستم معرفی کنید تا 7 م (البته بدون مانیتور و موس و کیبورد و بلندگو)
موس و کیبورد تا 1.200 جدا معرفی کنید ممنون میشم

ویرایش شده توسط soheil24
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...