رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بیشتر کاربری من بازی های فوتبال،فوتوشاپ،اتوکد و تری دی مکس هست

آیا با کارت 9600 نمیتونم جواب بگیرم؟

4850 کارت خیلی خوبی هست اما فکر کنم برا کار من زیاد گنده هست

من میخوام یه چیزی بسته به نیازم و کمی هم بالاتر اون بخرم

حالا با این اوصاف چه کارتی با چه ظرفیتی(1گیگ یا 512) پیشنهاد میدین

با سلام

دوست عزیز دیگه 9600gt نگیری بهتره و به جاش یه 3870 بگیر که از لحاظ قیمت تفاوت خیلی زیادی هم ندارن ولی 3870 خیلی بهتره و اگه من گفتم که 4850 بگیر به این خاطر گفتم که بعدها هم راحت باشی تصمیم با شماست من فقط نظرم رو گفتم :)

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

با عرض سلام و خسته نباشيد دوباره خدمت همه دوستان عزيز.

با تشکر فراوان فراوان از شما دوست خوبم جناب saeed_hosseiny

دوست گرامی من دو تا سوال دیگه داشتم که اگر می توانید پاسخ کامل دهید.

1. در مورد مانیتور LG مدلی که بنده فرمودم گفتم ایا می توان برای کار زیر به کار برد :

ایا می توان نوارهای ویدیویی VHS را به فرمت های تصویری دیگری با کیفیت خوب در اورد؟

و اینکه چندتا خروجی برای این کارها دارند و قیمتشون چند است؟

2. در مورد کارت گرافیکی که گفتم لطفا "قیمتش" را به همراه اینکه چقدر "حافظه" دارد بگویید؟

XFX- GeForce 8600 GT DDR3

3. در مورد چاپگر هم که لینکش را داده بودم خواهشا کمک کنید ؟

http://lioncomputer.ir/forum/showthread.php?p=9844#post9844

در اخر هم باز هم متشکرم از شما که پاسخ می دهید.

با تشکر.

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز به محدودیت مالی من هم توجه کنن

کیفیت3850 چجوره؟بهتره از 9600gt هست

ایا لازمه با توجه به نیاز خودم برم 4850 بخرم

خوب حق با شماست و مقدار هزینه شما هم خیلی مهمه ولی در کل مقایسه بین 3850 و 9600 باید بگم که در حالتهای مختلف و تستهای مختلف متفاوت بودن و یک بار 9600 قویتر بوده و یک بار 3850 ولی بستگی به این داره که شما چه کاری بخواید باهاش انجام بدید . و اگر مادروبردتون کراس فایره ATI بگیرید و شک نکنید .

لینک به دیدگاه

با تشکر فراوان فراوان از شما دوست خوبم جناب saeed_hosseiny

دوست گرامی من دو تا سوال دیگه داشتم که اگر می توانید پاسخ کامل دهید.

1. در مورد مانیتور LG مدلی که بنده فرمودم گفتم ایا می توان برای کار زیر به کار برد :

ایا می توان نوارهای ویدیویی VHS را به فرمت های تصویری دیگری با کیفیت خوب در اورد؟

و اینکه چندتا خروجی برای این کارها دارند و قیمتشون چند است؟

2. در مورد کارت گرافیکی که گفتم لطفا "قیمتش" را به همراه اینکه چقدر "حافظه" دارد بگویید؟

XFX- GeForce 8600 GT DDR3

3. در مورد چاپگر هم که لینکش را داده بودم خواهشا کمک کنید ؟

http://lioncomputer.ir/forum/showthread.php?p=9844#post9844

در اخر هم باز هم متشکرم از شما که پاسخ می دهید.

با تشکر.

در مورد مانیتور باید بگم که برای این کار باید شما یک کارت کپچر بخرید این فقط یک TV هستش .

XFX- GeForce 8600 GT DDR3 این کارت هم مشخصاتش 256mb DDR3 هستش . در ضمن خیلی توی بازار کمه و سخت گیر میاد .

لینک به دیدگاه

سلام ايا اين سيستم با هم مچ مشه يا نه

Main Giga M55sli -s4

Cpu 5600+ Amd

Vga 8800gt Asus Top

Power 535 Green

ram 2gig kingmax

manitor 15 hyunda

لینک به دیدگاه

سلام ايا اين سيستم با هم مچ مشه يا نه

Main Giga M55sli -s4

Cpu 5600+ Amd

Vga 8800gt Asus Top

Power 535 Green

ram 2gig kingmax

manitor 15 hyunda

سلام دوست من

چند مورد لازم به ذکر است بهتر که دور کارت گرافیکVga 8800gt Asus Top خط بکشید

چون فعلان قیمتش بالاست

و دوم کارت گرافیک 4850 رو بخره یا 4870 رو که 4850 خیلی بالاتر از 8800 جی تی هست رو بخر

قیمت کارت گرافیک 4850 قیمت هست 265 هزارتومان قیمت کارت گرافیک 4870 قیمتش هنوز مشخص نیست ولی حدود 360تا 365

این دو کارت گرافیک خیلی خیلی بالاتر از اون کارت گرافیک هست که شما می خواید بخرید مطمعان باش

پاورت هم در صورتی که می خواید اون دو کارت گرافیک رو بخرید بالاتر بخر حدود 580 بخر

و سی پی یو رو اگر اینتل می خریدد بهتر بود( من خودم AMD بودم) ولی فهمیدم که اینتل بهتر رفتم اینتل خریدم ٍٍE8400

رم رو هم رم

CORSAIR- Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB)XMS2 DHX

بخر قیمت حدود 82 تومان

رم رو تکی نخر مدل ها دوال چنل بخر تا با هم ست بشن ( مدلشون اینطوری)

ممنون و خدا حافظ

لینک به دیدگاه

سلام ممنون از راهنماييد دوست من ولي يك گرافيك 8800 asus مشخصاتش خيلي بهتر از 4850 است

memory clock 2020

gpu clock 700

shader clock 1750

لینک به دیدگاه

سلام ممنون از راهنماييد دوست من ولي يك گرافيك 8800 asus مشخصاتش خيلي بهتر از 4850 است

memory clock 2020

gpu clock 700

shader clock 1750

سلام دوست خوبم

دوست عزیز من گل من

یه وقت گول نخورهای برو تحقیق کن تا به حرف من برسی

حتا 8800 به صورت SLI هم به پاییه 4850 نمی رسه

این رو به هر کسی بگی می دونه

بیا این عکس رو نگاه کنه قرمز 4850 خودت نگاه متوجه می شی

benchmarks-4850.jpg

لینک به دیدگاه

اینمم مقاییسه 4870 با 9800 جی تی اختلاف رو نگاه کن حال کن:eek:

دوست من شما اگر اون کارت گرافیک 8800 رو بگرید ضرر کرد بدجوری

حالا میل با خودتون ولی از هرکسی که دوست دارید بپرسید همه 4850 رو پیشنهاد می دن با 4870 به زودی می اید که اخرشه و قرار 4870X2بیاد که اگر بیا بهترین کارت گرافیک جهان خواهد بود

قیمتش هم زیر 600 تومان است:)

benchmarks-4870.jpg

لینک به دیدگاه

dooste aziz hagh ba sinaset jan hast

8800 dg mord

rafighe man 8800 gt amp dare ke over shodast ama mikhad befrooshe ye 4850 bekhare

motmaen bash az 8800 sar tare

لینک به دیدگاه

با تشکر فراوان فراوان از دوست خوبم جناب saeed_hosseiny که در مشاوره واقعا از چيزي کم

نمي گذارند و هر چه ما پرسيديم پاسخ ميدهند و مارو شرمنده مي کنند و واقعا هم مشاوره

هاتون عاليه.. متشکرم.

دوست خوبم جناب saeed_hosseiny من کارت گرافيک زير را انتخاب کردم :

CLUB - ATI RADEON HD 3650 512MB

1. سوال من اين بود که منظورتون همين کارت هست؟

2. وضعيت اوركلاكينگ اين كارت چطور هست؟

3. ايا از كارت GeForce 8600GT DDR3 بهتر است و قوي تر است؟

4. در مورد پاور لطفا بگوييد پاور زير خوب است و در كراس فاير ايا كم مي اورد يا نمي اورد؟

GREEN - GP530AB

-----------------------

5. دوست گرامي من يك سوال اخر را هم در تاپيك زير دوباره پرسيده ام در مورد اسكنر هم

هستش خواهش مي كنم پاسخ دهيد؟

http://lioncomputer.ir/forum/showthread.php?p=9937#post9937

با تشکر.

لینک به دیدگاه

سلام به همه ی دوستان ... خوب ایشالله که قصه ی ما هم به سر برسه و یه سیستم با پدر و مادر بخریم ...

ما این قطعات رو انخاب کردیم ... لطفا" نظر و حدود قیمت و یا قطعه ی جایگزین پیشنهادیتون رو اعلام کنید :

MotherBoard : DFI LanParty UT X48-T3R DDR3 Motherboard

VGA : ATI HD 4870

CPU : Intel Q9450

Ram : 4GB 2*2 DDR3 1333 7-7-7-21

HDD : Seagate 500GB 32MB Buffer

Case : Tuniq 3

Power : 1000 Watt

نکته ی دیگه این که من یه مانیتور 22" واید یا هرچیزی که بهترین انتخاب برای دیدن فیلم های HD باشه هم می خوام ... یه چیز تو مایه ای : L226WTQ LG

پیشاپیش از راهنماییتون ممنون.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

پیشنهادی برای شما دارم

ببینید الان تفاوت رم های DDR2 باس 1200 با CL5 و DDR3 با CL7 خیلی کم است و حتی در بعضی مواقع قدرت

DDR2 و کارایی آن بخاطر CL پایینتر، بهتر و بالاتر بوده است.

پیشنهاد من همین مادربورد است منتها مدل DDR2 و رم ها هم DDR2 با باس 1200 انتخاب نمایید

و هزینه اضافی که این وسط مینماند را صرف تهیه یک کیس بهتر از Tuinq 3 و یک کولینگ خوب برای CPU نمایید.

اگر هم اصلا اهل اورکلاک نیستید توصیه میکنم اینقدر هزینه مادربورد نکنید و مدل های DK یا LT را بردارید.

مانیتور هم اینو با قاطعیت میگویم به فکر مدل بالای 19 یا 20 اینچ نباشید چون هم کیفیت پیکسل پایینتر است هم

چشم را خسته میکند و هم گرانتر هستند.

من بشخصه +Samsung 1931BW را دارم و به شما پیشنهاد میکنم، هم واید است و هم کیفیت تصویر بالایی دارد

هم خوش قیمت است.

لینک به دیدگاه

درود

خوب دوست من یه سری راهنماییهایی ناظر فروم فرمودن . ول من هم یه سری نظرات دارم :

در مورد مادربورد باید بگم که من توی بازار ندیدم . و مطمئن نیستم که موجود باشه یا نباشه . در مورد Lcd من با ناظر عزیز موافقم . ولی درمورد رمهای Ddr3 باید به عرض برسونم که از نظر کیفیت درسته و حق با ایشونه ولی درمورد قیمتش الان قیمتش خیلی افت کرده و حدودا 30 تا 50 تومان از باس 1200 ارزونتر شده . ولی در مورد کیفیتش باید بیشتر بحث و گفتگو بشه . و باید ببنیم که الان با این افت قیمتی مصرفه یا نه .

لینک به دیدگاه

راستش من مانیتور رو علاوه بر کارهای عادی واسه دیدن فیلم های Hd هم می خوام ...

در مورد رم هم امیدوارم بشه Ddr3 بگیرم ...

راستی یه سوال ... مادربوردی هست که هم Ddr2 قبول کنه هم Ddr3 ؟؟

لینک به دیدگاه

با سلام

دوستان من تا 13 نیستم اگر کسی کار با بنده داشت و جواب ندادم ناراحت نشه .

راستی یه سوال ... مادربوردی هست که هم Ddr2 قبول کنه هم Ddr3 ؟؟

اصلا دنبال این مادربرد ها نرو . خود اینتل که توصیه کرده استفاده نکنید .!!!!

ولی یه چیزی دوست من . جناب ایمان i-man که دوست گرامی ما هم هست الان فکر کنم دیگه نزدیک 5 ماه شده که میخواد سیستم جمع کنه و بهتره یه سر به سیستم انتخابی ایشون بزنید .

MotherBoard : DFI LanParty UT X48-T3R DDR3 Motherboard

Ram : 4GB 2*2 DDR3 1333 7-7-7-21

HDD : Seagate 500GB 32MB Buffer

Case : Tuniq 3

Power : 1000 Watt

مادربد آیا توی بازار هست ولی مدل UT بگیر . مدل ddr2 رو من قبول دارم ولی نتایج ddr3 رو ندیدم ولی در مورد رم به نظر من اگر بصرفه DDR3 بگیر .

گرافیک که دیگه جای بحث نداره همچنین CPU

هارد رو تجدید نظر کن در واقع یه تحقیق بیشتر بکن

کیس رو بالاتر بردار مثلا Tt

پاور هم آخر کار انتخاب کن

با تشکر

لینک به دیدگاه

دوستان گل من ...

من به این نتیجه رسیدن که خر ما از کرگی یورتمه می رفت ! (همون دم نداشت خودمنون !) 223.gif

راستش من روی هرچی دست می گذارم یا نیست و نابود میشه یا غیب یا به هر صورتی به تیر غیب طوری میشه که نشه خرید ... 102.gif

من به سیستم نهایی رسیدم ولی متاسفانه بزک نمیر بهار میاد داره میشه ... یه قطعات تموم شدن یا تا 1000 سال دیگه باید صبر کنم تا وارد ایران شن ... 221.gif

MB : Asus P5Q3 Deluxe

Ram : 2*2GB DDR3 1333 7-7-7-21

HDD :

یا Samsung 500GB F1 اگه بشه دوتا ...

یا Samsung 750 F1 که تعریفش یه اون دنیا هم رسیده !

Power : 1030 Watt Green

Case :

یا Galaxy یا Tuniq 2

اگر میشه نظرتون رو راجع به اینها بگید. 203.gif

دیگه این که من اگه یه LCD بخوام که Full HD باشه چیکار باید کنم؟ چی پیشنهاد می کنید ... ؟ 19.gif

آقای حسینی زحمت کشیدن حدود قیمت این قطعات رو گفتن ...

ولی اگه میشه می تونید بگید کدوم یکی از قطعات موجود نیست و اینکه من چقدر باید صبر کنم این قطعات در دسترس باشن و اینکه کی این مادربورد وارد ایران می شه ؟؟ 25.gif

پیشاپیش تشکر ...

لینک به دیدگاه

درود

دوست من فقط مادربوردتون MB : Asus P5Q3 Deluxe موجود نیست همین باقیش موجوده ویا تا هفته اینده موجود میشه . چرا اینقدر سخت میگیری . این همه مادربورد توی بازار . من خیلی از قطعات رو تست کردم و تفاوت بین قطعات در بعضی از کاربرها زیاد فرقی نداره .

تز انتخاب لیون رو فراموش نکن :

اگر بخوایم توی یک ساعت یک قطعه رو انتخاب کنیم زمان رو به ترتیب زیر میزارم .

دیدن : 20 دقیقه

تفکر : 38 دقیقه

انتخاب : 2 دقیقه

لینک به دیدگاه

درود

دوست من فقط مادربوردتون MB : Asus P5Q3 Deluxe موجود نیست همین باقیش موجوده ویا تا هفته اینده موجود میشه . چرا اینقدر سخت میگیری . این همه مادربورد توی بازار . من خیلی از قطعات رو تست کردم و تفاوت بین قطعات در بعضی از کاربرها زیاد فرقی نداره .

تز انتخاب لیون رو فراموش نکن :

اگر بخوایم توی یک ساعت یک قطعه رو انتخاب کنیم زمان رو به ترتیب زیر میزارم .

دیدن : 20 دقیقه

تفکر : 38 دقیقه

انتخاب : 2 دقیقه

سلام آقای حسینی ...

راستش من این مادربورد رو خیلی قبول دارم ... چون هم تستاشو دیدم که عالی بود ... بعد P45 هست و این که خیلی امکانات عالی داره و قیمت خیلی خوبی داره ...

اون P5E3 Deluxe که گفتید من راستش زیاد بهم نمی چسبه که بخوام بگیرمش ... X38 و اگه بخوایم مقایسه کنیم ...

نمی دونم ...

حدودا" هم نمیشه حدس زد چقدر طول می کشه تا ایران بیاد ؟؟

آقای حسینی پیشنهادتون رو راجع به مانیتور نگفتید ...

لینک به دیدگاه

عزيز جان به نظر بنده حقير هم شما اگه ميخواي وايد باشه يا 1931bw بردار يا 1932bw .اگر نميخواي وايد باشه 1931bf . ببخشيد اگه فضولي كردم.

لینک به دیدگاه

عزيز جان به نظر بنده حقير هم شما اگه ميخواي وايد باشه يا 1931bw بردار يا 1932bw .اگر نميخواي وايد باشه 1931bf . ببخشيد اگه فضولي كردم.

راستش حوصله 19" رو ندارم برادر ... گفتم که ... برای فیلم HD دیدن می خوام ...

آقای حسینی من این مادربورد Asus P5Q3 Deluxe رو هرجور شده می خوام ... بابتش صبر می کنم ... ولی نشه تا خواستیم بخریم تموم شده باشه یا قطعات دیده نباشن ! 171.gif

لینک به دیدگاه

درود

به نظر بنده قطعات مناسبی انتخاب نمودید اما هارد رو به نظر بنده به جای دو عدد 500 گیگ میتونید یک عدد هارد وسترن با ظرفیت یک ترابایت تهیه کنید که کلا در زمینه هارد به عقیده شخصی خودم وسترن حرف اول رو در دنیا میزنه.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

راستش حوصله 19" رو ندارم برادر ... گفتم که ... برای فیلم HD دیدن می خوام ...

آقای حسینی من این مادربورد Asus P5Q3 Deluxe رو هرجور شده می خوام ... بابتش صبر می کنم ... ولی نشه تا خواستیم بخریم تموم شده باشه یا قطعات دیده نباشن ! 171.gif

با سلام

خیلی سخت میگیرید . مادربورد خوبیه ولی .... امروز میدم اینجا بچه ها اینو بسازن براتون ( شوخی)

دوست گلم نیومده متاسفانه . سعی کنید یه چیزی انتخاب کنید که توی بازار باشه و یا اومدنش نزدیک باشه . Asus P5Q3 Deluxe دقیقا نمیدونم که کی میاد.

لینک به دیدگاه

من میخواستم از زحمات آقای حسینی برای تهیه قطعات و همچنین از سایر دوستانی که برای خرید و جمع کردن سیستم جدید راهنمایی کردند و نظر دادند تشکر کنم.

:) :) :(

لینک به دیدگاه

من میخواستم از زحمات آقای حسینی برای تهیه قطعات و همچنین از سایر دوستانی که برای خرید و جمع کردن سیستم جدید راهنمایی کردند و نظر دادند تشکر کنم.

:) :) :(

درود

خواهش میکنم و امیدوارم که بخوبی براتون کار کنه عزیز.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...