رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

ولي اين دوستمون از ati خوشش نمياد.مادر برد sli ساپورت ميخواد.

با سلام

این دلیل بر این نمیشه که قرار باشه SLI کنند خودشون گفتند فعلا مین و سی پی یو خوب بر میدارند و تا سال آینده یه کارت گرافیک خوب و اگر هم بعدها قصد SLI کردن رو داشته باشند اون موقع فرق میکنه ولی این مادربرد P5K EPU هم مین خوبیه .

با تشکر.

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

این مادر برد گرافیکهای خیلی قوی gforce بهش می خوره؟امثلا 1gig 9800 gtx

cpuیه خورده گرون نیست؟همون e7200رو بگیرم چه طوره با این مادر برد ست می شه؟

پاور الان من:green 430 w هستش ایا باید یه پاور جدید یعنی 530 w بگیرم؟

لینک به دیدگاه

این مادر برد گرافیکهای خیلی قوی gforce بهش می خوره؟امثلا 1gig 9800 gtx

cpuیه خورده گرون نیست؟همون e7200رو بگیرم چه طوره با این مادر برد ست می شه؟

پاور الان من:green 430 w هستش ایا باید یه پاور جدید یعنی 530 w بگیرم؟

با سلام

محمد جان تصمیم نهایی رو بگیر عزیز شما هر دفعه دارید یه قطعه رو تغییر میدید بله e7200 با این مادربرد ست میشه و مادربرد و سی پی یو میشه 250 باقی قطعات رو خودت چی مد نظرت من که میگم بیا یه 9600gso بردار و دوگیگ رم+ پاور

لینک به دیدگاه

بابا اور کلاک یعنی چی؟ مثل همون کراس فایر هستش

اورکلاک به زبان ساده یعنی انفجار ولی نه اون انفجار واقعی انفجار به معنی اینکه یک قطعه سخت افزاری توسط نرم افزار در محیط ویندوز یا به وسیله bios مادربورد در سرعت انتقال داده ها تغییر ایجاد بشه کم بشه یا زیاد بشه و معمولا روال کار بر اینه که این سرعت ها زیاد بشه و تا جایی که قطعه شما امکان تحمل این فشار رو داشته باشه و هنگ نکنه و یا نسوزه.

لینک به دیدگاه

با سلام

3650 در حالت كراس فاير تو رده 3870 از ati و 8800 gt از nvidia قرار ميگيره.هم ddr2 داره هم ddr3 .ايني كه گفتم در مورد ddr3 بود.2600 هم اگه gddr4 باشه و 512 mb تو مايه هاي 8600

gts و اگه gddr3 باشه و 512 mb تو مايه هاي 8600 .gt ddr3

AZBYجان خیلی ممنون از اطلاعاتی که دادین.

یه سوال دیگه: ارزونترین کارتی که قابلیت کراس فایر رو داره کدومه؟ و برای کراس فایر چه چیزایی لازمه؟

لینک به دیدگاه

AZBYجان خیلی ممنون از اطلاعاتی که دادین.

یه سوال دیگه: ارزونترین کارتی که قابلیت کراس فایر رو داره کدومه؟ و برای کراس فایر چه چیزایی لازمه؟

با سلام

كاري نكرديم.ارزون ترينش كه موجود بازار هم باشه 3650 ddr2 هستش.واسه كراس فاير دو تا كارت ميخواي كه به هم از لحاظ كراس فاير بخورن و مادر بردي كه كراس فاير رو ساپورت كنه.اين دو تا كارتو با يه رابط به هم وصل ميكني و تمومه...........مثلا 3650 فقط با 3650 كراس فاير ميشه.

لینک به دیدگاه

آقای حسینی یه لطفی کنید لطفا" قیمت این DFI LANParty UT X48-T2R رو هم اعلام کنید ...

یا علی.

پ ن : برای تایید بود چون خودم دنبالشم ...

درود

دوست من سری UT x48 متاسفانه موجود نیست .

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

با 600 تومن ميخوام يه سيستم براي يكي از نزديكان بخرم ميخواستم نظرتون رو در مورد قطعات بدونم در ضمن مانيتورم

هست .

ممنون

لینک به دیدگاه

Azby جان من شنیدم که کارتهای یه رده مثلا 3000 با هم یا 4000 باهم میتونن کراس فایر بشن!

در این مورد اطلاعی دارین؟

لینک به دیدگاه

یک نظر راجع بع این سیستم من لطف کنید.به سئوالات من هم اگر لطف کنید و پاسخ بدید ممنون میشم.

GA-X48T-DQ6:Mother board

Intel Core2 quad Q9450(box):Cpu

2 x 4870 sapphire or his:Gpu

2 x 2 Gig DDR3 1600 OCZ gold dual:Ram

SAMSUNG - 22" - 2232 GW:LCD

Green 1230b:Power supply

Razer Lachesis & Tarentula & Exactmat pad:Mouse & Keyboard

1-کیس مناسب(حتماً گرین)برای این سیستم؟

2-یک ساند کارد که 7.1 باشه....و هدست مناسب برای آن

3-هارد مناسب برند وسترن.و اینکه استفاده از رید چه قدر تو بازی ها یا برنامه ها تاثیر داره؟

4-برای حفاظت از این سیستم در برابر نوسانات برق چه کار کنم؟مدل مناسبی از پروتکشن یا ....معرفی کنید.

با تشکر فراوان و معذرت به خاطر ایجاد تاپیک جداگانه،به علت ندیدن این تاپیک مرجع)

لینک به دیدگاه

سلام ممنون از جوابهاتون واقعا شما رو اذیت کردم پوزش.

اقا من امروز رفتم یه سری بزنم ببینم بازار چطوره فهمیدم قیمت گرافیک خیلی اومده پایین طوری که الان همه 1gig می گیرند البته 32 bit .من رفتم سراغ مادر برد مورد نظرم تا قیمت بگیرم p5k epu دیدم هیچ جایی ندارن همه می گن باید سفارش بدیم تا برات بیارن که هزینه اش زیاد تر می شه البته همه ی مغازه هارو نگشتم.

بعدش رفتم سراغ گرافیک دیدم اصلا گرافیک 128 bit پیدا نمی شه .وقتی این گرافیک یعنی 9600 gso رو بهشون گفتم تعجب کردن گفتن باید تا بعد ماه رمضون صبر کنم هر چند من الان گرافیک قوی نمی خوام همون گرافیکی که شما پیشنهاد دادید یعنی : 1gig/8600/ddr2 می خوام بخرم هم ارزون هم خوبه.

ولی متاسفانه سی پی یو e7200 کم پیدا می شه حالا باید صبر کنم تا بیارند خیلی ممنون که منو راهنمایی کردین.

من اگه از شرکت لیون کامپیوتر بخرم هزینه نصب و حمل و نقل چقدر می شه ؟من ساکن شمال هستم(ساری)

می شه بگید اور کلاک برای گرافیک خوبه یا بد؟ اسم نرم افزارش چیه؟

در اخر سیستم من با کمکهای خوب شما:(سال بعد هم یه گرافیک 256 bit و هم یه رم 4 گیگ می گیرم)

main:p5k epu

cpu:e7200

vga:1gig/8600/ddr2/32bit

ram:2gig

hard:sata 250

power: green 530w

دوباره ممنون

لینک به دیدگاه

اقا من امروز رفتم یه سری بزنم ببینم بازار چطوره فهمیدم قیمت گرافیک خیلی اومده پایین طوری که الان همه 1gig می گیرند البته 32 bit .من رفتم سراغ مادر برد مورد نظرم تا قیمت بگیرم p5k epu دیدم هیچ جایی ندارن همه می گن باید سفارش بدیم تا برات بیارن که هزینه اش زیاد تر می شه البته همه ی مغازه هارو نگشتم.

بعدش رفتم سراغ گرافیک دیدم اصلا گرافیک 128 bit پیدا نمی شه .وقتی این گرافیک یعنی 9600 gso رو بهشون گفتم تعجب کردن گفتن باید تا بعد ماه رمضون صبر کنم هر چند من الان گرافیک قوی نمی خوام همون گرافیکی که شما پیشنهاد دادید یعنی : 1gig/8600/ddr2 می خوام بخرم هم ارزون هم خوبه.

ولی متاسفانه سی پی یو e7200 کم پیدا می شه حالا باید صبر کنم تا بیارند خیلی ممنون که منو راهنمایی کردین.

من اگه از شرکت لیون کامپیوتر بخرم هزینه نصب و حمل و نقل چقدر می شه ؟من ساکن شمال هستم(ساری)

در اخر سیستم من با کمکهای خوب شما:(سال بعد هم یه گرافیک 256 bit و هم یه رم 4 گیگ می گیرم)

دوباره ممنون

با سلام

خوب دوست عزیز خوشحالم که تصمیم نهایی خودتون رو گرفتید محمد جان شما میگید که قطعاتتون اونجا پیدا نمیشه میتونید یه کاری کنید و به آقای سعید حسینی مدیر سایت و شرکت لیون کامپیوتر سفارش بدید و اصلا نگران هزینه حمل و نقل و .... نباشید و سریعا قطعاتتون به دستتون میرسه و واقعا قیمتهای لیون کامپیوتر به روز حساب میشه عزیز و شما میتونید قیمتهای دقیق رو از خودشون بگیرید در کل مبارکتون باشه . و اینکه گفتید اور کلاک برای کارت گرافیک خوبه یانه ؟ اور کلاک کلا یه ریسکه به نظر من چون شما با اورکلاک قطعه رو زیز فشار زیادی قرار میدید و این هم عمر کارت رو کم میکنه و اگر در اورکلاک کردن بی تجربه باشید مشکل براتون ایجاد میکنه و احتمال اینکه کارت گرافیکتون بسوزه زیاده . و اینکه اگر میتونید ddr3 کارت 8600 رو بگیرید .

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

دوباره ممنون

با سلام

خوب دوست عزیز خوشحالم که تصمیم نهایی خودتون رو گرفتید محمد جان شما میگید که قطعاتتون اونجا پیدا نمیشه میتونید یه کاری کنید و به آقای سعید حسینی مدیر سایت و شرکت لیون کامپیوتر سفارش بدید و اصلا نگران هزینه حمل و نقل و .... نباشید و سریعا قطعاتتون به دستتون میرسه و واقعا قیمتهای لیون کامپیوتر به روز حساب میشه عزیز و شما میتونید قیمتهای دقیق رو از خودشون بگیرید در کل مبارکتون باشه . و اینکه گفتید اور کلاک برای کارت گرافیک خوبه یانه ؟ اور کلاک کلا یه ریسکه به نظر من چون شما با اورکلاک قطعه رو زیز فشار زیادی قرار میدید و این هم عمر کارت رو کم میکنه و اگر در اورکلاک کردن بی تجربه باشید مشکل براتون ایجاد میکنه و احتمال اینکه کارت گرافیکتون بسوزه زیاده . و اینکه اگر میتونید ddr3 کارت 8600 رو بگیرید .

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

سلام.

چه طوری می تونم با اقای حسینی تماس بگیرم یا ارتباط بر قرار کنم؟

گرافیک:8600 /ddr 3 /اگیگ هستش یا 512؟قیمتش چنده زیر 80.000هستش؟bit این گرافیک چند؟

لینک به دیدگاه

سلام.

چه طوری می تونم با اقای حسینی تماس بگیرم یا ارتباط بر قرار کنم؟

گرافیک:8600 /ddr 3 /اگیگ هستش یا 512؟قیمتش چنده زیر 80.000هستش؟bit این گرافیک چند؟

با سلام

دوست عزیز کارت 8600gt فکر کنم فقط 512 & 256 mb موجود باشه که اگه شما 512 ddr3 بگیرید خیلی از این 1 گیگ ddr2 بهتره و با شماره زیر میتونید با آقای حسینی تماس بگیرید .

88947928 - 021

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

سلام

این گرافیک پیشنهادی شما قیمتش چنده؟bit چنده؟من برای گرافیک سال بعدی می خوام خرج کنم الان مهم مادر برد و سی پی یو بودش که با کمکهای خوبه شما مشکلم حل شد حالا فقط باید صبر کنم این قطعات رو تو بازار بیارن.

گرافیک پیشنهادی من یعنی :grorce 1 gig/8500 هم ارزونه (64.000تومن) هم برای این یه سال مناسبه

یکی از دوستان من گرافیک :gforce 8500/512mb /32 bit داره و بازی کریسیس تو کامپیوترش با حالت مدیوم و 1024 به راحتی و بدونه کوچکترین تیک اجرا می شه.

حالا اگر من گرافیک 1گیگ بگیرم راحت در حالت high می تونم بازی کنم.

حالا منتظر نظر شما هستم

لینک به دیدگاه

سلام

این گرافیک پیشنهادی شما قیمتش چنده؟bit چنده؟من برای گرافیک سال بعدی می خوام خرج کنم الان مهم مادر برد و سی پی یو بودش که با کمکهای خوبه شما مشکلم حل شد حالا فقط باید صبر کنم این قطعات رو تو بازار بیارن.

گرافیک پیشنهادی من یعنی :grorce 1 gig/8500 هم ارزونه (64.000تومن) هم برای این یه سال مناسبه

یکی از دوستان من گرافیک :gforce 8500/512mb /32 bit داره و بازی کریسیس تو کامپیوترش با حالت مدیوم و 1024 به راحتی و بدونه کوچکترین تیک اجرا می شه.

حالا منتظر نظر شما هستم

با سلام

قیمتش رو باید از آقای حسینی بگیرید . و اگر شما 8600gt 512mb ddr3 بگیرید اون موقع میشه یه کاریش کرد .

لینک به دیدگاه

یک نظر راجع بع این سیستم من لطف کنید.به سئوالات من هم اگر لطف کنید و پاسخ بدید ممنون میشم.

GA-X48T-DQ6:Mother board

Intel Core2 quad Q9450(box):Cpu

2 x 4870 sapphire or his:Gpu

2 x 2 Gig DDR3 1600 OCZ gold dual:Ram

SAMSUNG - 22" - 2232 GW:LCD

Green 1230b:Power supply

Razer Lachesis & Tarentula & Exactmat pad:Mouse & Keyboard

1-کیس مناسب(حتماً گرین)برای این سیستم؟

2-یک ساند کارد که 7.1 باشه....و هدست مناسب برای آن

3-هارد مناسب برند وسترن.و اینکه استفاده از رید چه قدر تو بازی ها یا برنامه ها تاثیر داره؟

4-برای حفاظت از این سیستم در برابر نوسانات برق چه کار کنم؟مدل مناسبی از پروتکشن یا ....معرفی کنید.

با تشکر فراوان و معذرت به خاطر ایجاد تاپیک جداگانه،به علت ندیدن این تاپیک مرجع)

درود

دوست من خوب سیستم خوبیه فقط در مورد مواردی که مطرح کردید باید بگم که :

1 - برای کیس چقدر میخواید هزینه کنید ؟

2 - برای چه کاری میخواید و چقدر حرفه ای ؟ و چه قیمت

3 - خوب اکثر هاردهای موجود توی بازار معمولی هستند و اکثرا 16 مگ بافر و وسترن هم خیلی کمه

4 - اول اینکه یک پاور خوب انتخاب کنید که این کار رو با انتخاب 1230 وات گرین انجام دادید و دوم اینکه یک محافظ بسیار مناسب و خود بخرید .

در مورد تاپیک مجزا هم ممنونم که در این تاپیک سوالتون رو مطرح کردید .

لینک به دیدگاه

Azby جان من شنیدم که کارتهای یه رده مثلا 3000 با هم یا 4000 باهم میتونن کراس فایر بشن!

در این مورد اطلاعی دارین؟

با سلام

والا اگه يادتون باشه اون اوايل كه كراس فاير اومده بود امكان كراس كردن كارتهاي سري 1000 با سري 800 هم وجود داشت.اين اواخر هم كه گفته شده از مزيتهاي سري 4000 اينه كه ميتونن با سري 3000 بصورت كراس فاير كار كنند.منبعش هم سايت شهر سخت افزاره.

لینک به دیدگاه

سلام

حالا منتظر نظر شما هستم

با سلام

من كه به شخصه تا حالا 8500 32 بيت نديدم

لینک به دیدگاه

سلام

من نمیدونم بیت به چی می گن ولی اگه همونه که من فکر می کنم یعنی :اگر بر روی دستاب راست کلیک کنیم بعد بریم به گزینه ی ستینگ اونجا نوشته color qualiti 32 bit اگه بیت گرافیک به این می گن مال خودم و مال دوستم 32 بیت هستش.راهی داره قبل از اینکه گرافیک به سیستم نصب بشه فهمید چند بیته؟

راجبه گرافیک پیشنهادی شما یعنی: ddr 3 /8600 گفتن باید مادر بردت هم دی دی ار 3 باشه؟!

منتظر نظر شما هستم

لینک به دیدگاه

سلام

من نمیدونم بیت به چی می گن ولی اگه همونه که من فکر می کنم یعنی :اگر بر روی دستاب راست کلیک کنیم بعد بریم به گزینه ی ستینگ اونجا نوشته color qualiti 32 bit اگه بیت گرافیک به این می گن مال خودم و مال دوستم 32 بیت هستش.راهی داره قبل از اینکه گرافیک به سیستم نصب بشه فهمید چند بیته؟

راجبه گرافیک پیشنهادی شما یعنی: ddr 3 /8600 گفتن باید مادر بردت هم دی دی ار 3 باشه؟!

منتظر نظر شما هستم

با سلام

محمد جان اون 32 بیتی که شما میگید برای کیفت رنگ و بیت کارت گرافیک جداست و 8600gt 128 بیته و اینکه مادربرد باید pci ex x16 باشه که مادر برد p5k epu این اسلات کارت گرافیک رو داره و جای هیچ نگرانی نیست و حتی شما از کارتها جدید هم تو این مین میتونید استفاده کنید بدون هیچ مشکلی .

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

سلام

منتظر نظر شما هستم

پس بگو چرا توی کل تاپیک کلید کردی روی بیت کارت گرافیک دوست عزیز اون بیتی که شما میگید یه چیز دیگه هست و به کارت گرافیک مربوط نیست و شما اصلا اگه دلت خواست 512 بیت بگیر هیچ مشکلی نداره. و اما پیشنهاد چرا با وجود مادربورد P5K-epu میخوای 8600 بگیری؟ عزیزم شما همون 3650 البته از نوع 512DDR3 بگیر که اگه بعدا سیستمت کم اورد توی کارهای گرافیکی یه کارت سری 4000 بگیری و با کارت فعلی کراس فایر کنی حتما میخوای بگی سری 4000 چیه!!!؟؟‌ سری 4000 یعنی 4850 یا 4870.

اما در مورد اون حرفی که به شما زدن که اگه کارت گرافیکتون ddr3 باشه باید مادربوردتون هم ddr3 پشتیبانی بکنه اشتباه کردن و شما مشکلی نداری.

ولی پیشنهاد میکنم قطعاتتون رو از شهرستان نگیری چون چند برابر قیمت اینجا بهت میدن شما هرچی میخای به اقای حسینی سفارش بده خیالت راحت تره که به قیمت خریدی.

لینک به دیدگاه

سلام اقا یه وقت فکرنکنی ما ...هستیما .از کجا می شع فهمید بیت گرافیک ما چنده؟

این قضیه بیت به خاطر این هستش که من اول می خواستم سونی 2 بگیرم ولی بعد گفتم ضایع هستش با 20 سال سن برم اینو بخرم فقط بازی کنم در ضمن بنده دانشجوی رشته ی حقوق هستم پدرم هم همین حرفارو به من گفت.بعد از اینکه من بیخیال سونی 2 شدم یه جا دیدم که گرافیک سونی 2 :128 بیت هستش به خاطر همین من رفتم تو خط بیت گرافیکها هر چند نمی دونم بیت به چی می گن؟حالا شما یه توضیح راجب بیت گرافیک کامپیوتر با سونی 2 می دین؟

قیمت ddr 3 چنده؟من به شما قبلا هم گفته بودم من می خوام برای گرافیک سال بعد خرج کنم

منتظر جواب شما هستم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...