رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دوست من اگر زیر 100 تومان میخواید مادربورد بخرید میتونید مادربودهایی با چیپ G31 یا P31 بخرید که مدلهای زیر پیشنهاد میشه :

asus p5kpl-c = 70

gigabyte ep31-ds3l = 85

کارت گرافیک 3650 DDR3 هم موجوده :

http://www.club3d.nl/index.php/products/graphics/item/311

در بازیها هم بازیهای مختلفی هستش و توی این رنج قیمت این کارت کارت مناسب و خوبیه

دوست عزيز اين گرافيك توي اين سايت موجوده !!! آخه اين سايتي كه شما داده بودي ماره خارج از كشور بود. اگه من اين گرافيك رو سفارش بدم برام ميارن !!!!؟؟؟

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

دوست عزيز اين گرافيك توي اين سايت موجوده !!! آخه اين سايتي كه شما داده بودي ماره خارج از كشور بود. اگه من اين گرافيك رو سفارش بدم برام ميارن !!!!؟؟؟

دوست من این کارت در داخل دفتر ما موجوده و دفتر ما هم در داخل ایران در تهران هستش .

نگران نباش .

لینک به دیدگاه

دوست من فرق بین این دو تا چیپ در ساپورت قطعات هستش . مثلا p45 تا 1600 FSB ساپورت میکنن ولی در کل برای دوستتون فرق چندانی نداره که کدوم از این مادربوردها رو بخره . حالا اگر میخواید بدونید که نظر من چیه من خودم P45 رو پیشنهاد میدم و میپسندم چون در اینده بهم بیشتر کمک میکنه .

در مورد P5Q Deluxe باید بگم که بهتر از این خرید خواستید بکیند میتونید مادربوردی بردارید که چیپش X48 باشه که اسلاتهای PCI-E 16X هستش و در کار گرافیک بهتر جوابگو هستش البته این رو در صورتی پیشنهاد میدم که دوستتون بخواد هزینه بیشتری رو پرداخت بکنه .

سعید جان فقط میخوام بدونم مادربورد P5K_epu از نظر گرافیکی فرقی با p5q داره یا نه؟ گرافیک این سیستم 4850 هست و سی پی یو هم q6600 'حالا بگو برای این سیستم از نظر کارایی گرافیکی فرقی داره که کدوم مادربورد رو استفاده کنم. اگر میخوام P5K_EPU رو بگیرم فقط بخاطر کراس فایر بودنش هست یعنی نظر تو اینه که این قابلیت به کارم نمیاد.

برای اون سیستم صوتی هم همون طور که گفتم گرافیک براش مهم نیست فقط میخواد بهترین خروجی صدا رو داشته باشه حالا با توجه به این موضوع نظرت رو بگو.

راستی ASUS - P5K / EPU هم FSB 1600 را پشتیبانی میکنه.یه نگاه بنداز.

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=2075&modelmenu=1

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=177898

1220219039.jpg

لینک به دیدگاه

سلام.اقا ما قرار بود اول 400.000 خرج کنیم ولی الان شد 600.000 . این باباهه رو هم کلی اذیت کردیم دیگه .من قرار بود یه گرافیک زیر 70.000 بخرم ولی الان دستم باز شدش و پول دستم اومد.

یه گرافیک برای بازی تا سقف حداکثر 130.000 تومن که جی فرس باشه و اگر 1 گیگ باشه بهتره می خواستم به من پیشنهاد بدین ؟

با تشکر از زحماتتون محمد

لینک به دیدگاه

سلام.اقا ما قرار بود اول 400.000 خرج کنیم ولی الان شد 600.000 . این باباهه رو هم کلی اذیت کردیم دیگه .من قرار بود یه گرافیک زیر 70.000 بخرم ولی الان دستم باز شدش و پول دستم اومد.

یه گرافیک برای بازی تا سقف حداکثر 130.000 تومن که جی فرس باشه و اگر 1 گیگ باشه بهتره می خواستم به من پیشنهاد بدین ؟

با تشکر از زحماتتون محمد

درود شما میتونی 8600 gt یک گیگ ddr2 از برند xfx برداری که حدودا 120 تومنه . اما من از این سری 8600 خوشم نمیاد;)

لینک به دیدگاه

دوست من این کارت در داخل دفتر ما موجوده و دفتر ما هم در داخل ایران در تهران هستش .

نگران نباش .

دوست عزيز واقعا ديگه نتونستم به يه تشكر قناعت كنم . واقعا دستتون درد نكنه . راستي اگه ازتون خريد كنيم تخفيف هم ميديد ؟؟؟؟!!!! ;):D:D:D:D:D:D

لینک به دیدگاه

دوست عزيز واقعا ديگه نتونستم به يه تشكر قناعت كنم . واقعا دستتون درد نكنه . راستي اگه ازتون خريد كنيم تخفيف هم ميديد ؟؟؟؟!!!! ;):D:D:D:D:D:D

درود

خواهش میکنم عزیز . ببنید همیشه این قیمتهایی که در این فروم داده میشه قیمت اخر نیست و بعضی وقتها راه داره که پایینتر باشه

لینک به دیدگاه

درود شما میتونی 8600 gt یک گیگ ddr2 از برند xfx برداری که حدودا 120 تومنه . اما من از این سری 8600 خوشم نمیاد;)

دوست من این مدلی که معرفی کردی هم گرونه و هم الان ارزش خرید نداره .

لینک به دیدگاه

اقا محمد گل یه وقت اشتباه نکنی این کارت پیشنهادی رو بگیری اصلا فکرش رو هم نکن که اصلا مفت گرونه ;) به خاطر این که DDR2 هست. تا جایی که یادم هست شما میخواستی P5K_EPU بگیری پس چرا میخوای گرافیک جی فورس بگیری شما یه 3650 البته نوع 512DDR3 بگیر از اون یک گیگ جی فورس که دوست خوبم افشار پیشنهاد داده بهتره.تازه بعدا میتونی اگه پول دستت اومد یه کارت دیگه بندازی کنارش از اینا گذشته قیمت کارت های ATI از GeForce پایینتره و به صرفه تره.

حالا اگه با این کارت حال نمیکنی میتونی GeForce 8600GT - 512MB DDR3 بگیری که به نظرم کارت خوبی هست.

میتونی از اقای حسینی بگیری.

لینک به دیدگاه

با سلام و خسته نباشید ....من میخواستم نظرتون رو در مورد این قطعات بدونم. و دیگه اینکه میخوام یه سیستم خیلی خوب تا چند وقت دیگه بگیرم و میخوام تا حدود 2 میلیونم هزینه کنم . میخواستم ببینم با این هزینه ای که میکنم بهترین قطعاتی که می تونم بگیرم چیه ؟این قطعاتی که خودم میگم خوب هست؟ اگه قیمتشونم بهم بدید که خیلی خوبه دیگه:

مادربورد: Asus Rampage Formula (چیپ ست: Intel x48-ICH9R)

NFORCE 790i (xfx یا zotac)

Gigabyte Intel x48-DQ6 (میخواستم ببینم از این سه مدل کودوم بهتره یا اصلا انتخابای خوبی هست؟ اگه مدل بهتری به نسبت قیمت و کارایی میشناسید بگید).

پردازنده: intel: core 2 Duo E8500 یا intel: Core 2 Quad Q6600 (کودوم بهتره ؟یه 2 هسته ای قوی یا یه 4 هسته ای متوسط).

کارت گرافیک: Geforce GTX 280 OR 260( کودوم نسبت به کارایی و قیمت مناسب تره ؟ من شنیدم که 260 تقریبا همون کاره 280 رو میکنه و نسبت به قیمتش مناسب تره . نظره شما چیه؟)

مانیتور: سامسونگ T1900 19"wide

منبع تغذیه : cooler Master ucp 900 w (این منبع تغذیه ازنظر قدرت فک کنم خووب بااشه ولی در مورد صدایی که تولید میکونه چی؟ صداش خیلی زیاد و ازار دهنده نیست؟)

Hard drive: samsung spinpoint F1 (یک ترابایت)

CD-ROM يا CD-RW/DVD-ROM چی بگیرم بهتره؟

در مورد RAM هم اگه بگید چی تو بازار خوبه که ممنون میشم .(میخوام 2 تا 2g بگیرم ولی نمیدونم چه مارکی بهتره).

پاور و خنک کننده چی بگیرم ؟(اصلا پاور چی هست و به چه دردی میخوره؟!).

با تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام.ممنون از نظرتون.من الان شاید مادر برد p5q بگیرم.حالا برای این مادر برد بهترین گرافیک برای بازی چیه تا سقف 130.000 تومن.

در مورد پیشنهاد شما : ایا یه گرافیک 512 میشه که از یه گرافیک 1 گیگ بهتر باشه البته منظورم فقط از نظر بازی هستش؟

در مورد ati بگم که روی جلد همه ی بازیها نوشته جی فرس من تا حالا ati ندیدم و فکر کنم گرافیک برای بازی جی فرس بهتر باشه حالا دقیقا نمی دونم؟

منتظر نظرات خوب شما هستم

لینک به دیدگاه

با سلام.ممنون از نظرتون.من الان شاید مادر برد p5q بگیرم.حالا برای این مادر برد بهترین گرافیک برای بازی چیه تا سقف 130.000 تومن.

در مورد پیشنهاد شما : ایا یه گرافیک 512 میشه که از یه گرافیک 1 گیگ بهتر باشه البته منظورم فقط از نظر بازی هستش؟

در مورد ati بگم که روی جلد همه ی بازیها نوشته جی فرس من تا حالا ati ندیدم و فکر کنم گرافیک برای بازی جی فرس بهتر باشه حالا دقیقا نمی دونم؟

منتظر نظرات خوب شما هستم

بله عزیزم میشه که یه 512 از یه 1 گیگ بهتر باشه که اون در صورتی اتفاق میوفته که فرکانس حافظه هاشون با هم فرق کنه که در سرعت پردازش به کارت گرافیک کمک میکنه.

در زمن من اگر 3650 ati رو بهت پیشنهاد دادم به خاطر قیمت خوبش هست همون طور که گفتم میتونی GeForce 8600GT - 512MB DDR3 رو بگیری.

لینک به دیدگاه

سلام.من برای بازی می خوام .برای بازی کدوم بهتره؟قیمتشون با هم دیگه چقدر فرق داره

لینک به دیدگاه

با سلام و خسته نباشید ....من میخواستم نظرتون رو در مورد این قطعات بدونم. و دیگه اینکه میخوام یه سیستم خیلی خوب تا چند وقت دیگه بگیرم و میخوام تا حدود 2 میلیونم هزینه کنم . میخواستم ببینم با این هزینه ای که میکنم بهترین قطعاتی که می تونم بگیرم چیه ؟این قطعاتی که خودم میگم خوب هست؟ اگه قیمتشونم بهم بدید که خیلی خوبه دیگه:

مادربورد: Asus Rampage Formula (چیپ ست: Intel x48-ICH9R)

NFORCE 790i (xfx یا zotac)

Gigabyte Intel x48-DQ6 (میخواستم ببینم از این سه مدل کودوم بهتره یا اصلا انتخابای خوبی هست؟ اگه مدل بهتری به نسبت قیمت و کارایی میشناسید بگید).

پردازنده: intel: core 2 Duo E8500 یا intel: Core 2 Quad Q6600 (کودوم بهتره ؟یه 2 هسته ای قوی یا یه 4 هسته ای متوسط).

کارت گرافیک: Geforce GTX 280 OR 260( کودوم نسبت به کارایی و قیمت مناسب تره ؟ من شنیدم که 260 تقریبا همون کاره 280 رو میکنه و نسبت به قیمتش مناسب تره . نظره شما چیه؟)

مانیتور: سامسونگ T1900 19"wide

منبع تغذیه : cooler Master ucp 900 w (این منبع تغذیه ازنظر قدرت فک کنم خووب بااشه ولی در مورد صدایی که تولید میکونه چی؟ صداش خیلی زیاد و ازار دهنده نیست؟)

در مورد RAM هم اگه بگید چی تو بازار خوبه که ممنون میشم .(میخوام 2 تا 2g بگیرم ولی نمیدونم چه مارکی بهتره).

با تشکر

با سلام

به فوروم lioncomputer.ir خوش اومدین

امیدوارم شما هم مثل بقیه دوستان که مشاور میگیرن ولی آخرش نمیخرن نباشید و حتما سیستم علی انتخاب و بگیرد .

Asus Rampage Formula

یه مین عالی البته از این هم بهتر وجود داره ولی فعلا موجود نیست

Gigabyte Intel x48-DQ6 این مین رو بیخیال شو به کل و طرف NFORCE 790i (xfx هم اصلا نرو که کارایی به هزینه پاوینی داره مگر شما گیمر باشید و بخواهید از چند کارت NFORCE استفاده کنید .

اولا یه 4 هسته ای متوسط چون در آینده یعنی همین الانش هم برنامه ها دارن برای 4 هسته ای ها بهینه میشن ، شما میگی 2 میتونی خرج کنی بعد میری cpu متوسط بر میداری ؟ نظر من Core 2 Quad 9450

نظر من روی ati 4870 هست و اگر هم صبر کنی تا ati4870 x2 بیاد که دیگه عالی میشه این کارتهایی که شما میخوای بگیری مثلما قیمت نجومی خواهند داشت در برابر کارایی

منبع تغذیه : cooler Master ucp 900 w

اینو بزار آخر کار که قطعات خودت رو انتخاب کردی در مورد صداش هم نگران نباش

خوبه اگر گیر بیاری

آقای حسینی که مثلما بهتون سامسونگ پیشنهاد میده پس اول و آخر بهتره همون رو بگیری چون حداقل فعلا امتحانش رو پس داده

رم تیم که دیگه باید سر کلش پیدا بشه البته قرار بوده هفته پیش بیاد ولی فعلا هنوز نیومده ولی تا شما انتخاب کنید اون هم میاد

این طور که معلومه شما از کسی پیشنهاد گرفتین حالا میخواهید ببینید خوبه یا نه درسته دوست من ؟ به نظر من کار بسیار عالی میکنید .

پاور فعلا بهتره گرین بگیرین چون هزینه به کارایی خوبی داره و منبع تغذیه سیستم هست و باید با توجه به مصرف قطعات خودتون انتخاب کنید.

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام.من برای بازی می خوام .برای بازی کدوم بهتره؟قیمتشون با هم دیگه چقدر فرق داره

GeForce 8600GT - 512MB DDR3 بگیر خیاله خودت رو راحت کن اینقدر حساسیت به خرج نده این کارت خوش قیمت ترینه.;)

لینک به دیدگاه

کسی نیست قیمت این قطعاتی که من گفتم رو بهم بگه؟ راستی از راهنماییتم ممنونم iriali !;):)

لینک به دیدگاه

سلام.قیمتش رو نگفتید چنده؟

مارک های مختلف قیمت های متفاوتی داری جواب شما رو باید اقای حسینی بده.;) منم منتظرم جواب منو بده.

لینک به دیدگاه

دوستا ن دو تا سوال دارم ...

الآن بهترین Dvd رایتر توی بازار چیه ؟

و این هارد 1 ترا مکستور رو گرفتن برام ... خوبه یا طلاقش بدم ؟

لینک به دیدگاه

دوستا ن دو تا سوال دارم ...

الآن بهترین Dvd رایتر توی بازار چیه ؟

بهت پیشنهاد میکنم سه طلاقش کنی بره :confused: مفت نمی ارزه در حال حاضر هاردهای مکستور کیفیت پایینی دارن الان هیتاچی و وسترن و سامسونگ خوبه.

دی وی دی رایترها هم تفاوت محسوسی با هم ندارن فقط الان رقابت شرکتها بر سر سرعت رایت هست.;)

لینک به دیدگاه

بهت پیشنهاد میکنم سه طلاقش کنی بره

بهت پیشنهاد میکنم

لینک به دیدگاه

سعید جان اگه ممکنه پست قبلی من رو توی صفحه قبل جواب بده.

مرسی.;)

کدوم پستون یک بار دیگه بگید ممنون میشم

کسی نیست قیمت این قطعاتی که من گفتم رو بهم بگه؟ راستی از راهنماییتم ممنونم iriali !

نیما جان میتونی قطعات مد نظرتون رو در این تاپیک مطرح کنید و قیمتها رو بگیرید :

http://www.lioncomputer.ir/forum/showthread.php?goto=newpost&t=142

لینک به دیدگاه

بهت پیشنهاد میکنم

الآن 1 ترا سامسونگ هست 32 مگ ؟؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...