رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سعید جان این سیستم برای گیم نت به نظرت جوابگو هست و اگر نیاز هست که بیشتر خرج بشه بگو و3650 فکر نمیکنی از 9500 بهتره و چون سیستم گیم نت ساعت زیادی روشن هست بنظرت انویدیا بهتره یا ati ؟ یا فرقی نداره.;)

من بر طبق مقدار هزینهتون بهتون پیشنهاد سیستم دادم ولی اگر میخواید یک سیستم به روز بخرید من این رو پیشنهاد میدم :

M.b P35 حدودا 100 تومان

CPU E4600 = حدودا 115 تومان

VGA 9600GT = 160 T

RAM 2GB = 45 تومان

HDD 160GB = 38 T

CASE 25 T

power = 39 t

monitor 88T

کیبرد و موس هم 20 تومان که این سیستم حدودا 600 تومان در میاد . حالا شما اگر میخواید هزینه کنید بسم الله . ولی در مورد اینکه میخواید هزینه زیادی نداشته باسید میتوند کارت گرافیک رو همون 9500 یا 3650 بردارید که این کارتهای 9500 باید بیاد تا تستش کنم که از 3650 قویتره یا ضعیفتر .

سیستم قبلی یک سیستم ارزون و معمولیه و برای کارهای گیم بد نیست نه اینکه خوب باشه

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

ممنون. دیگه خیالم راحت شد.ایا گرافیکی با مشخصات زیر وجود داره؟قمتش رو هم بگید

gt8600 / 512 mb/256 bit/ddr 3

gt8600/1024 mb/ ddr 3/ 256 bit

gt8600 /1024mb/ 128 bit / /ddr 3

لینک به دیدگاه

gt8600 /1024mb/ 128 bit / /ddr3

این موجوده ولی 256 بیت این کارت نه. 128 بیت

لینک به دیدگاه

ممنون. دیگه خیالم راحت شد.ایا گرافیکی با مشخصات زیر وجود داره؟قمتش رو هم بگید

gt8600 / 512 mb/256 bit/ddr 3

gt8600/1024 mb/ ddr 3/ 256 bit

gt8600 /1024mb/ 128 bit / /ddr 3

8600GT DDR3 توی ایران فقط تا 512 مگ هستش و 128 بیت و 1024 ها DDR2 هستن .

لینک به دیدگاه

ممنون . یعنی هیچ گرافیکی نداریم که 1024 mb باشه و ddr 3 ???

چرا عزیز داریم ولی حدودا 200 تومانه

لینک به دیدگاه

خوب بذارید بهتون بگم چیکار کنید شما این کارت 4850 رو بردارید و cpu رو فعلا معمولی بردارید cpu شما هم اگر تا حدودی ضعیف باشه باز هم میتونید بازی کنید ولی اگر یه cpu قوی داشته باشید و یک کارت گرافیک ضعیف اصلا نمیتونید بازی کنید من این رو امتحان کردم و هر cpu میتونه با 4850 ست باشه غصه این رو نخورید .

موفق باشید.

ببینید محمد جان همون حرفی که من تو اون پست زدم با سی پی یو دوال کور هم می تونی باری بالا اگر گرفیکت خوب باشه!;)

من حرف رضا رو کاملآ قبول دارم فقط گرافیک و رم خوب!!!!

با این تصمیم گیری های دوستان عزیز بلاخره متوجه شدی که کارت گرافیک خوب برداری و هی می دونی چیه 2 به شک نشو که من نکنه اشتباه کنم نکنه فلان شه نه دوستان عزیز بلاخره تجربه دارند بیشتر می دونند

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

سلام.اره دیگه سی پی یو برام زیاد مهم نیست فقط گرافیک

این عکس گرافیک mb1024/ddr 3 رو در برنامه gpu-z اگه بذارین ممنون می شم. قیمتش هم 200.000 تومنه درسته؟

لینک به دیدگاه

سلام.اره دیگه سی پی یو برام زیاد مهم نیست فقط گرافیک

این عکس گرافیک mb1024/ddr 3 رو در برنامه gpu-z اگه بذارین ممنون می شم. قیمتش هم 200.000 تومنه درسته؟

قیمتش حدود 200 تومانه حالا چند تومان بالا یا پایین

palit_9200-gt_gpu-z.png

لینک به دیدگاه

این عکس گرافیک mb1024/ddr 3 رو در برنامه gpu-z اگه بذارین ممنون می شم.

یه سوال درباره ی سی پی یو:برتری q6600 نسبت به e8500 بدون در نظر گرفتن 4 هسته ای بودن و اور کلاک چیه؟

لینک به دیدگاه

این عکس گرافیک mb1024/ddr 3 رو در برنامه gpu-z اگه بذارین ممنون می شم.

یه سوال درباره ی سی پی یو:برتری q6600 نسبت به e8500 بدون در نظر گرفتن 4 هسته ای بودن و اور کلاک چیه؟

عزیز عکس GPU-z رو که در پست قبلی براتون گذاشتم .

ولی مورد Q6600 و E8500 قبلا هم گفتم همینطوری که استفاده کنید 6600 بهتره ولی یه خوبی داره که در اینده میگن که برنامه ها بیشتر با چهار هسته ای ها بهینه سازی میشه ولی 8500 توی اورکلاک بهتر از 6600 جواب میده . یه مسئله دیگه هم هستش E8500 45نانو هستش و مصرف کمتری داره ولی دماش بیشتره از 6600 هستش و 6600 هم 65نانو هستش مصرفش بیشتره ولی دماش کمتره

لینک به دیدگاه

سعید جان برعکس گفتی سری 45 نانومتری ها دمای کمتری دارن همیشه اینجوریه؟نه؟

راجب این اشتباه نکردم ولی در کل اینجوری نیست من فقط در همین مورد اینرو گفتم صدق میکنه

لینک به دیدگاه

سلام.اون عکسی شما گذاشتین روش ضبدر زده هستش و باز نمی شه.

پس بدون اور کلاک q6600 از e8500 بهتره .اگر 6600 65 نانو هستش مگه نباید دماش بالاتر باشه

لینک به دیدگاه

سلام.اون عکسی شما گذاشتین روش ضبدر زده هستش و باز نمی شه.

پس بدون اور کلاک q6600 از e8500 بهتره .اگر 6600 65 نانو هستش مگه نباید دماش بالاتر باشه

این هم لینکش :http://benchmarkreviews.com/images/reviews/video_cards/Palit_9600GT_1GB/palit_9200-gt_gpu-z.png

در مورد 6600 خلاصه که دماش پایینتره و خودم هم نمیودنم چرا شاید به خاطر فرکانسش هستش .

http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9UM

http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLAPK

لینک به دیدگاه

اگر فركانسشون يكي بود بله.ولي همونطور كه ميدوني e8500 در فركانس بالاتري كار ميكنه.پس دماش بالاترهاگر غير از اين بود مثلا pentum 3 با فرايند ساخت 180 نانومتري بايد از همه اينها دماش بالاتر بود.ولي خوب خودتون ميدونيد كه اينطور نيست..

لینک به دیدگاه

سلام.عکسی که از گرافیک گذاشتین فیلتره

سلام

دوست من اون عکس برای من باز میشد حالا این یکی رو امتحان کنید :

gpu-z.jpg

لینک به دیدگاه

سلام.ممنون

اقا اینکه می گن یه گرافیک ddr 3 حتی اگه 128 mb هم باشه از یه گرافیک ddr 2 / 1024 mb , تو بازی بهتر عمل می کنه درسته؟

لینک به دیدگاه

سلام.ممنون

اقا اینکه می گن یه گرافیک ddr 3 حتی اگه 128 mb هم باشه از یه گرافیک ddr 2 / 1024 mb , تو بازی بهتر عمل می کنه درسته؟

بله عزیز درسته

لینک به دیدگاه

برند های معتبر در زمینه کارت گرافیک های جی فورس.به ترتیب.

یعنی هم از نظر گارانتی و خدمات هم از نظر نبود مشکلات سخت افزاری و ناسازگاری با سیستم.

لینک به دیدگاه

برند های معتبر در زمینه کارت گرافیک های جی فورس.به ترتیب.

یعنی هم از نظر گارانتی و خدمات هم از نظر نبود مشکلات سخت افزاری و ناسازگاری با سیستم.

درود

دوست من من متوجه سوالتون نشدم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...