رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان هارد 3 ترا اینترنال به عنوان هارد چهارم برای سیستمم میخوام، چی رو پیشنهاد میدید؟

میخوام یه مدل معمولی مناسب بگیرم دوتای اخر گرین بوده اما الان فکر میکنم سری بنفش بهتره با اینکه 30 40 تومن گرونتره، البته انگار سری بلو هم داره میاد نمیدونم کدوم رو بردارم.

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

دوستان هارد 3 ترا اینترنال به عنوان هارد چهارم برای سیستمم میخوام، چی رو پیشنهاد میدید؟

میخوام یه مدل معمولی مناسب بگیرم دوتای اخر گرین بوده اما الان فکر میکنم سری بنفش بهتره با اینکه 30 40 تومن گرونتره، البته انگار سری بلو هم داره میاد نمیدونم کدوم رو بردارم.

درود

به غیر از هارد ویندوز و گیم

معمولا هارد گرین هم مناسب تره همه عمر بیشتری داره

بستگی به مصرف شما داره

برای دوربین مدار بسته هارد بنفش

برای ارشیو سبز

برای سرور قرمز

برای ویندوز و بازی سیاه

ابی هم یکم از گرین بهتره سرعتش بیشتره

شما کاربردتو مشخص کن بهتر میشه تصمیم گرفت

ویرایش شده توسط EdrisRezai
لینک به دیدگاه

ممنون...کاربرد من همون ارشیو فیلم سریال موزیک میشه.اما هارد رو همیشه به سیستم وصل میکنم و کار میکنه نه اینطور که فایلهامو بریزم توش، جدا کنم و هرزگاهی وصل کنم.از این جهت گفتم که طول عمرش مهمه چون شنیدم گرین در طولانی مدت صدا میده و نویز و نوسان کم باعث ایجاد مورد در هارد میشه

ویرایش شده توسط Alir3za
لینک به دیدگاه

ممنون...کاربرد من همون ارشیو فیلم سریال موزیک میشه.اما هارد رو همیشه به سیستم وصل میکنم و کار میکنه نه اینطور که فایلهامو بریزم توش، جدا کنم و هرزگاهی وصل کنم.از این جهت گفتم که طول عمرش مهمه چون شنیدم گرین در طولانی مدت صدا میده و نویز و نوسان کم باعث ایجاد مورد در هارد میشه

همانطور که دوستمون گفتند، بهترین انتخاب برای شما گرین هست.

هارد های گرین دقیقا به همین منظور طراحی شدن.

این هارد ها یک قابلیت هد پارک دارند که وقتی شما از هارد استفاده نمیکنید، کلا هد رو از دیسک ها جدا میکنه و مثل اینکه خاموش هست! ولی وقتی یک فایل ازش فراخوانی بشه باز هد رو میفرسته روی دیسک تا کار رو انجام بده.

این هارد ها بعنوان ارشیو عالی هستند(البته اگه روشون ویندوز نصب کنید، شدیدا فراسایششون بالا میره چون کلا مناسب این کار نیستند)

در کل هارد های معمولی بلو هستند و تقریبا میشه گفت چند منظوره هستند!

گرین بدلیل مصرف کمتر و قابلیتی که گفتم برای ارشیو بهتره!

بلک ها هم بدلیل سرعت بالا و کیفیت ساخت بالاتر، هم سرعت بیشتری دارند و هم نسبت اطمینان بالاتری به کاربر میدن در مقابل خرابی و از کار افتادن و ...

لینک به دیدگاه

مرسی پس با این اوصاف سری بنفش رو کلا میزارم کنار

برای من طول عمر و خرابی کمتر مهمه تا اطلاعاتم نپره یا جای ریکاوری در صورت خرابی وجود داشته باشه با این اوصاف بازم میگین سری گرین بگیرم؟ یا منتظر سه ترای بلو باشم یا کلا برم سراغ باراکودا؟

لینک به دیدگاه

برای من طول عمر و خرابی کمتر مهمه تا اطلاعاتم نپره یا جای ریکاوری در صورت خرابی وجود داشته باشه با این اوصاف بازم میگین سری گرین بگیرم؟ یا منتظر سه ترای بلو باشم یا کلا برم سراغ باراکودا؟

گرین بگیر

لینک به دیدگاه

سیگیت رو که کلا بیخیال!

امار خرابیش حدود 5 برابر وسترن هست... ( در 3 سال اول وسترن حدود 5.2% خرابی میده ولی سیگیت حدود 26.5% )

البته امار خرابی HITACHI با اختلاف خیلی کم، بهتر از وسترن هست! ولی تو ایران خیلی رایج نیست...

لینک به دیدگاه

سیگیت رو که کلا بیخیال!

امار خرابیش حدود 5 برابر وسترن هست... ( در 3 سال اول وسترن حدود 5.2% خرابی میده ولی سیگیت حدود 26.5% )

البته امار خرابی HITACHI با اختلاف خیلی کم، بهتر از وسترن هست! ولی تو ایران خیلی رایج نیست...

خوشم میاد آمار همه چیو با اعداد ارقام داری

احسنت برادر

سیگت ام خوبه اما عمر کمتری داره یا بهتره بگم وسترن خیلی عمرش بیشتره که باعث شده سیگت بد دیده بشه

البته خب تفاوت قیمت زیادی ام دارن

یه هارد وسترن گرین سرعت پایین که فقط به درد ارشیو میخوره به شددت کند در اجرای ویندوز و بازی

قیمتش از یه هارد سیگت سرعت بالا سریع مناسب ویندوز و بازی گرونتر هست

در هارد چون اطلاعات مهمی درش ذخیره میشه حرف اول و اخر طول عمر و اطمینان میزنه

بعدش سرعت

لینک به دیدگاه

سلام

سیستمی که در نظر دارم اینه :

kdu6oat2646b34y6d38s.jpg

فقط سوالی که ایجاد میشه اینه که پردازنده پایین تر مثل پردازنده های  i5 6400 و i5 6500 برای گیم چطورن ؟

6400 کاملا کافیه برای گرافیکهای جدید و بازیهای سنگین یا 6500 باس گرفت ؟

کلا میخوام با کمترین بهترین قطعات رو در همین سطح کاری داشته باشم

ویرایش شده توسط king of north
لینک به دیدگاه

سلام

kdu6oat2646b34y6d38s.jpg

فقط سوالی که ایجاد میشه اینه که پردازنده پایین تر مثل پردازنده های  i5 6400 و i5 6500 برای گیم چطورن ؟

برای بازی خوبن.فقط شاید برای gtx 970 کمی گلو گاه ایجاد کنن.

لینک به دیدگاه

سلام

kdu6oat2646b34y6d38s.jpg

درود با این قیمت های احمقانه باندل های اینتل فعلا زوده اسکای لک خرید کرد

صبر کن تا بیاد پایینتر که حتما میاد

لینک به دیدگاه

درود با این قیمت های احمقانه باندل های اینتل فعلا زوده اسکای لک خرید کرد

صبر کن تا بیاد پایینتر که حتما میاد

درود بر شما،

موافقم. skylake تاک اینتل هستش.... خیلی جا داره که ارزون بشه و اینکه میتونن منتظر تیک بعدی اینتل بمونن.... همین الان 4790k مثلا عملکرد بهتری نسبت به 6700k  داره.

ویرایش شده توسط rezalastbb
لینک به دیدگاه

سلام

kdu6oat2646b34y6d38s.jpg

من این هارد دارم اصلا خوب نیست البته سرعتش ! با توجه به قطعاتتون هارد بلک بگیرین خیلی بهتره.

لینک به دیدگاه

من این هارد دارم اصلا خوب نیست البته سرعتش ! با توجه به قطعاتتون هارد بلک بگیرین خیلی بهتره.

درود بر شما، 

این سیستم یک چیز مهم کم داره!

SSD یادتون نره! واقعا لازمه! 

میتونید از سری 850 سامسونگ استفاده کنید..... و برای آرشیو فایل ها از سری green و یا blue وسترن دیجیتال.

لینک به دیدگاه

دوستان واسه کار رندر می خوام یدونه 6700k بردارم (البته الان نه وقتی قیمتش منطقی تر شد) به نظرتون برد ASUS Z170-A کافیه؟ یا باید به گزینه های بالتر فکر کنم؟

لینک به دیدگاه

دوستان واسه کار رندر می خوام یدونه 6700k بردارم (البته الان نه وقتی قیمتش منطقی تر شد) به نظرتون برد ASUS Z170-A کافیه؟ یا باید به گزینه های بالتر فکر کنم؟

درود بر شما دوست عزیز،

البته بسیار به نرم افزار مورد استفاده ی شما بستگی دارن ولی اکثرا cpu intensive هستن. چرا نمیرید سراغ 5820k!??! تقریبا یک قیمت هستند.... و اگر توان پردازش بالاتر می خواهید 5930k ام موجوده!

برای گیمینگ 4790k و 6700k رو توصیه می کنم. برای رندرینگ 5820k رو....

لینک به دیدگاه

درود بر شما دوست عزیز،

البته بسیار به نرم افزار مورد استفاده ی شما بستگی دارن ولی اکثرا cpu intensive هستن. چرا نمیرید سراغ 5820k!??! تقریبا یک قیمت هستند.... و اگر توان پردازش بالاتر می خواهید 5930k ام موجوده!

برای گیمینگ 4790k و 6700k رو توصیه می کنم. برای رندرینگ 5820k رو....

ممنون دوست عزیز

رندر اینجین هایی که استفاده می کنم سی پی یو بیسد هستند واسه همین سی پی یو مهتره  ولی گرافیک هم به خاطر چند تا نرم افزار دیگه واسم مهمه ضمن این که بودجه ام محدوده در حدود3500 ... مشکلی که هست برد واسه 5820 گرون در می یاد یعنی احتمالا 1 تومن هم باید واسه برد کنار بذارم ..حالا شما واسه هر کدوم از این سی پی یو ها چه بردی پیشنهاد می دین؟

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز

رندر اینجین هایی که استفاده می کنم سی پی یو بیسد هستند واسه همین سی پی یو مهتره  ولی گرافیک هم به خاطر چند تا نرم افزار دیگه واسم مهمه ضمن این که بودجه ام محدوده در حدود3500 ... مشکلی که هست برد واسه 5820 گرون در می یاد یعنی احتمالا 1 تومن هم باید واسه برد کنار بذارم ..حالا شما واسه هر کدوم از این سی پی یو ها چه بردی پیشنهاد می دین؟

خواهش می کنم.

من چون Asus رو دوست دارم برای مشتریان هم چه برای دستگاه های رندرینگ و چه گیمینگ Asus می بندم.

در مورد قیمت درست می فرمائید.

برای 6700K پیشنهاد من Asus Maximus VII Hero LGA1151 Z170 هستش.

برای 4790K پیشنهاد من Asus Maximus VII Ranger LGA1150 Z97 هستش

برای 5820K پیشنهاد من Asus X99-Pro LGA2011-3 X99 هستش

لینک به دیدگاه

خواهش می کنم.

من چون Asus رو دوست دارم برای مشتریان هم چه برای دستگاه های رندرینگ و چه گیمینگ Asus می بندم.

در مورد قیمت درست می فرمائید.

برای 6700K پیشنهاد من Asus Maximus VII Hero LGA1151 Z170 هستش.

برای 4790K پیشنهاد من Asus Maximus VII Ranger LGA1150 Z97 هستش

برای 5820K پیشنهاد من Asus X99-Pro LGA2011-3 X99 هستش

ممنون از شما سیستم امتیاز دهی فروم اشکال داره گویا نتونستم امتیاز بدم

از نظر پرفورمنس 5820 تو رندر مایا به نظرتون چند درصد از 4790 بهتر عمل می کنه؟ (احتمالا وقتی پای تیرید های بیشتر به میون بیاد چون من چک کردم تو بنچمارک های معمولی زیاد محسوس نیست) ارزش داره که 5820 بردارم و فعلا یه گرافیک 200-300 تومنی بگیرم؟ چون غیر از برد 5820 رم هاش هم گرون در می یاد و با بودجه من یه جورایی مغایرت داره

لینک به دیدگاه

ممنون از شما سیستم امتیاز دهی فروم اشکال داره گویا نتونستم امتیاز بدم

از نظر پرفورمنس 5820 تو رندر مایا به نظرتون چند درصد از 4790 بهتر عمل می کنه؟ (احتمالا وقتی پای تیرید های بیشتر به میون بیاد چون من چک کردم تو بنچمارک های معمولی زیاد محسوس نیست) ارزش داره که 5820 بردارم و فعلا یه گرافیک 200-300 تومنی بگیرم؟ چون غیر از برد 5820 رم هاش هم گرون در می یاد و با بودجه من یه جورایی مغایرت داره

خواهش می کنم امکانات زیادی بهتون میده 5820k و صرفا عملکرد محاسباتی نیست دما و نویز و ولتاژ یادتون نره! یادتون نره قرار نیست سرتون از صدا موقع رندرینگ بترکه.... من حتی برای مشتری روی 4790K رادیاتور 360mm با 3 الی 6 فن می بندم.  :)

1. 6 core و 12 thread که باعث میشه همون پردازش در Ghz پایین تر صورت بگیره و threading کمک میکنه توان پردازشتون بره بالا

2. در نظر بگیرید وقتی می خواهید اورکلاک کنید با Ghz پایین تر دمای cpu  اونقدر بالا نمیره مثل 4790k  من که تا 4.8ghz اور شده! من چون water cooling هم می کنم با لوپ باز و بسته. اینو به جد میگم که اگر cpu load داشته باشه در موقع رندرینگ فن هاتون صداش کر کننده میشه که باعث میشه برید به سمت Water Cooling

3. شما 15Mb L3 Cache میگیرید.

4. رم هم مهمه ولی برای شما حجم اش از سرعتش مهم تره. به فرض مثال 32Gb ِDDR4 2666 به 16Gb DDR4 3200 ارجحیت داره.

لینک به دیدگاه

ولی اگر در کل کار رندرینگ سنگین نمیکنید خود 4790k پاسخگوی نیازهای شما هست. مشتریان من که راضین  :)

لینک به دیدگاه

ولی اگر در کل کار رندرینگ سنگین نمیکنید خود 4790k پاسخگوی نیازهای شما هست. مشتریان من که راضین  :)

ممنون از وقتی که می ذارین

کار رندرم سنگینه ولی نه انیمیشن ..اکثرا به صورت تک فریمه ولی خوب تست رندرهام معمولا زیادن و زمان این تست رندرها هم مهمه برام به نظرتون با بودجه 3500 چه طور می تونم این 5820 رو ببندم؟ اگر امکانش هست یه کانفیگ واسه کیس بهم بدید شرمنده که وققتون رو میگیرم

لینک به دیدگاه

ممنون از وقتی که می ذارین

کار رندرم سنگینه ولی نه انیمیشن ..اکثرا به صورت تک فریمه ولی خوب تست رندرهام معمولا زیادن و زمان این تست رندرها هم مهمه برام به نظرتون با بودجه 3500 چه طور می تونم این 5820 رو ببندم؟ اگر امکانش هست یه کانفیگ واسه کیس بهم بدید شرمنده که وققتون رو میگیرم

حتما

فقط تا شب اگر صبر کنید براتون کانفیگ می گذارم.

3.5 برای کل سیستم دارید؟

لینک به دیدگاه

حتما

فقط تا شب اگر صبر کنید براتون کانفیگ می گذارم.

3.5 برای کل سیستم دارید؟

ممنون از شما هر وقت که مقدور بود براتون لطف می کنید

بله 3500 برای داخل کیس ..احتمالا کیس  و پاور 580 فعلی رو هم نتونم استفاده کنم تا واسه بقیه قطعات بودجه بیشتر شه

لینک به دیدگاه

ممنون از شما هر وقت که مقدور بود براتون لطف می کنید

بله 3500 برای داخل کیس ..احتمالا کیس  و پاور 580 فعلی رو هم نتونم استفاده کنم تا واسه بقیه قطعات بودجه بیشتر شه

اوکی بسیار عالی  :)

خبرتون می کنم. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...