رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

ممنون...

حالا اگه یه پاور 1000 باشه میشه از یه پاور دیگه هم استفاده کرد؟یعنی برق مورد نیاز سیستم و از 2 پاور بگیریم؟

دوست من سلام

شما با یه پاور 1250 هم کارتون راه میفته اون مقداری که نوشتم مال این هست که تمام اجرای سیستم تون با تمام قوا در حال کار باشن یعنی د رحالی که دارین بازی میکنید در یک صحنه فوقالعاده سنگین در همون زمان از کارت skystar 2 هم کار سنگین بکشید و از هر دو هارد خودتون کار بکشید و کار dvd به dvd رو هم انجام بدین و کلا سیستم شما به مرز انفجار برسه که هیچ وقت این امر رخ نمیده

با تشکر

لینک به دیدگاه

• ارسال 27.5k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

ممنون...

حالا اگه یه پاور 1000 باشه میشه از یه پاور دیگه هم استفاده کرد؟یعنی برق مورد نیاز سیستم و از 2 پاور بگیریم؟

بله کار نشد نداره -اگر علاقه به کارای الکترونیکی دارید می شه یک جورایی دو تا پاور رو موازی کرد!!

لینک به دیدگاه

مادر بورد های p5q ایسوس هنوز نیومده؟ کی قراره بیاد؟

با سلام

فعلا خبری ازشون نیست .

لینک به دیدگاه

با سلام

در کل صحبت اقا علیرضا متینه و همیشه پاوری رو انتخاب کنید که از توان مصرفیه سیستمتون بیشتر باشه .

لینک به دیدگاه

سلام

می خواستم بدونم الان یه Mainboard با قیمت مناسب برای Core 2 Duo چی میشه گرفت؟ به SLI نیازی ندارم. چیز خیلی گرون هم نمی خوام بخرم. ترجیح خودم Gigabyteه. و قیمت CPU های E8400 و E8500 رو هم می خواستم بدونم.

مرسی

لینک به دیدگاه

سلام

می خواستم بدونم الان یه Mainboard با قیمت مناسب برای Core 2 Duo چی میشه گرفت؟ به SLI نیازی ندارم. چیز خیلی گرون هم نمی خوام بخرم. ترجیح خودم Gigabyteه. و قیمت CPU های E8400 و E8500 رو هم می خواستم بدونم.

مرسی

با سلام

دوست من فعلا توی بازار مادربوردی که بتونه SLI باشه کمه و باید بیشتر پرسو جو کنم . من براتون روز یکشنبه میپرسم .

در مورد CPU :

E8400 حدودا 190000 تومان . و E8500 حدودا 285000 تومان . هستش .

لینک به دیدگاه

سلام

كسي ميدونه اختلاف ماردبردهاي گيگا مدلهاي

GA-X38-DQ6

و

GA-X38-DS4

چيه ؟

اينطوري كه من تو سايت گيگابايت ديدم از خيلي جهات مثل همديگه هستن ولي DQ6 قيمتش خيلي بالاتر از DS4 هست .

DQ6 = 355 Toman

DS4 = 258 Toman

(از سايت رايان صبا)

كسي ميدونه برتري DQ6 نسبت به DS4 چيه ؟

آيا DS4 مادربرد خوبي هست و ميارزه اين مادربردو بگيرم ، يا DQ6 بگيرم بهتره ؟

لینک به دیدگاه

سلام

كسي ميدونه اختلاف ماردبردهاي گيگا مدلهاي

GA-X38-DQ6

و

GA-X38-DS4

چيه ؟

اينطوري كه من تو سايت گيگابايت ديدم از خيلي جهات مثل همديگه هستن ولي DQ6 قيمتش خيلي بالاتر از DS4 هست .

DQ6 = 355 Toman

DS4 = 258 Toman

(از سايت رايان صبا)

كسي ميدونه برتري DQ6 نسبت به DS4 چيه ؟

آيا DS4 مادربرد خوبي هست و ميارزه اين مادربردو بگيرم ، يا DQ6 بگيرم بهتره ؟

با سلام

خود در مورد کل قطعات بازار باید یه چیزی بگم در اینجا که فکر میکنم خیلی مهمه . بعضی وقتها ساید بین دو قطعه و ساپورت اونها از قطعات دیگه فرقی نباشه . ( در ظاهر ) ولی درکل شرکت سازنده اون قطعات و قطعات ریزی که در اونها به کار رفته خیلی اهمیت داره . مثلا همین X38-DQ6 اکثر خازنهای جامدش ژاپنیه و دو تا LAN داره . خوب اون قطعاتی که بر روی بردش بکار رفته خیلی باکیفیت هستش و در نیتجه دارای سرعت بیشتری نسبت به X38-DS4 هستش . البته این مسئله یکی از دلایل هستش . و خیلی دارای اهمیته .

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز:

من قصد خرید این سیستم را دارم لطفا در مورد انتخاب برند مناسب و یا در صورت لزوم در انتخاب قطعات بهتر راهنماییم کنید:

CPU: CPU Intel Core 2 Duo E6550 - 2.33GHz

VGA: ASUS 8600 GT 512MB DDR3

RAM:2 GB DDR2 BUS 800

MAIN BOARD: O******O(مدل و برند مناسب زیر 100 هزار تومان رو شما پیشنهاد بدید در صورت امکان اگر با SLI سازگار باشد بهتر است چون ممکن هست در اینده بخوام از دو کارت گرافیک استفاده بکنم. البته خودم یکی از مدل های برند ASUS رو میخوام بگیرم )

POWER: COOLER MASTER 480 W (واقعی)

در صورتی که براتون امکان داره قیمت این قطعات را هم بهم بدید.

و این که ایا پاوری با این توان برای این سیستم کافی هست یا نه با توجه به این موضوع که سیستم من 1کارت DVB

یک DVD RW و یک CDROM و HARD 320 و مودم دارد.

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز:

من قصد خرید این سیستم را دارم لطفا در مورد انتخاب برند مناسب و یا در صورت لزوم در انتخاب قطعات بهتر راهنماییم کنید:

VGA: ASUS 8600 GT 512MB DDR3

RAM:2 GB DDR2 BUS 800

MAIN BOARD: O******O(مدل و برند مناسب زیر 100 هزار تومان رو شما پیشنهاد بدید در صورت امکان اگر با SLI سازگار باشد بهتر است چون ممکن هست در اینده بخوام از دو کارت گرافیک استفاده بکنم. البته خودم یکی از مدل های برند ASUS رو میخوام بگیرم )

POWER: COOLER MASTER 480 W (واقعی)

در صورتی که براتون امکان داره قیمت این قطعات را هم بهم بدید.

و این که ایا پاوری با این توان برای این سیستم کافی هست یا نه با توجه به این موضوع که سیستم من 1کارت DVB

یک DVD RW و یک CDROM و HARD 320 و مودم دارد.

با سلام

خوب قطعاتتون رو خوب انتخاب کردید و اگر به فکر هزینه بیشتری هستید اون موقع میشه گفت که قطعات بهتری رو بهتون پیشنهاد بدیم . در کل اعتقاد من اینه که همیشه به اندازه نیاز خرید کنید و اصلا و ابدا به فکر تجملات و هزینه بالا ( در صورت نبودن نیاز ) نباشید .

خوب قیمت قطعاتتون 6550 الان حدودا 154000 تومانه من دارم حدودی به شما اعلام میکنم شاید چند هزارتومان بالا پایین هم بشه .

کارتتون اگر به دنبال یک کارت ایده آل تر هستید میتونید 9600 رو انتاخب کنید که حدودا از این کارت 8600 DDR3 asus فکر میکنم 50000 تومان بالاتره ولی خیلی قویتره و حدودا بالای 2 برابر کیفیت داره . و قیمتش هم در حال حاضر حدودا 190000 تومانه .

رم هم مدلهای مختلفی موجود که ما خودمون رمهای TEAM 2*1GB bus800 رو موجود داریم مدل CL5 که قیمتش دازیم میدیم 48000 تومان . در مورد مادربوردی که بتونه SLI رو ساپورت کنه متاسفانه توی بازار کمه ولی اگر زیر 100 تومان برند ایسوس مد نظرتونه میتونید ASUS P5KPL ببرید که چیپش G31 هستش و قیمتش هم حدودا 87000 تومانه و مدلهای مختلفی داره که ارزوتر هم هستند که 2 عدد رم ساپورت میکنن . 480 کولر مستر نمیدونم ولی منطقیش اینه که باید حدودا 40 به بالا باشه .

اگر کارت گرافیک 9600 رو بخرید نمیتونه ساپورت کنه شاید این سیستم فعلی رو اون هم نه به صورت کامل ولی شاید ساپورت کنه اون هم در حالت معمولی . ولی به نظر من پاور قویتر بردارید بهتره .

لینک به دیدگاه

عزیز پاور را گرین بردار، کولرمستر قیمتهاش بالاست، دیروز یه 500 واتش را که خریدم 89 تومن پام در اومد.

لینک به دیدگاه

عزیز پاور را گرین بردار، کولرمستر قیمتهاش بالاست، دیروز یه 500 واتش را که خریدم 89 تومن پام در اومد.

از کجا گرفتی دوست من، کیس و پاور حرفه ای منظورمه تو شیراز

لینک به دیدگاه

کیس حرفه ایی و پاور حرفه ایی تو شیراز زیاد پیدا نمیشه، این پاور هم با بدبختی بعد از چند روز مسئول خریدمون

تهیه کرد، حالا از کجا گرفته را نمیدونم اما از دست راستم 89 تومن گرفت.

لینک به دیدگاه

با سلام

خوب قطعاتتون رو خوب انتخاب کردید و اگر به فکر هزینه بیشتری هستید اون موقع میشه گفت که قطعات بهتری رو بهتون پیشنهاد بدیم . در کل اعتقاد من اینه که همیشه به اندازه نیاز خرید کنید و اصلا و ابدا به فکر تجملات و هزینه بالا ( در صورت نبودن نیاز ) نباشید .

خوب قیمت قطعاتتون 6550 الان حدودا 154000 تومانه من دارم حدودی به شما اعلام میکنم شاید چند هزارتومان بالا پایین هم بشه .

کارتتون اگر به دنبال یک کارت ایده آل تر هستید میتونید 9600 رو انتاخب کنید که حدودا از این کارت 8600 DDR3 asus فکر میکنم 50000 تومان بالاتره ولی خیلی قویتره و حدودا بالای 2 برابر کیفیت داره . و قیمتش هم در حال حاضر حدودا 190000 تومانه .

رم هم مدلهای مختلفی موجود که ما خودمون رمهای TEAM 2*1GB bus800 رو موجود داریم مدل CL5 که قیمتش دازیم میدیم 48000 تومان . در مورد مادربوردی که بتونه SLI رو ساپورت کنه متاسفانه توی بازار کمه ولی اگر زیر 100 تومان برند ایسوس مد نظرتونه میتونید ASUS P5KPL ببرید که چیپش G31 هستش و قیمتش هم حدودا 87000 تومانه و مدلهای مختلفی داره که ارزوتر هم هستند که 2 عدد رم ساپورت میکنن . 480 کولر مستر نمیدونم ولی منطقیش اینه که باید حدودا 40 به بالا باشه .

اگر کارت گرافیک 9600 رو بخرید نمیتونه ساپورت کنه شاید این سیستم فعلی رو اون هم نه به صورت کامل ولی شاید ساپورت کنه اون هم در حالت معمولی . ولی به نظر من پاور قویتر بردارید بهتره .

از راهنماییت واقعا ممنونم .

امروز که رفته بودم پاساژ ایران با یکی از فروشنده ها که صحبت میکردم میگفت SLI فقط برای سیستم AMD هست .البته خودم از خیر SLI گذشتم چون ارزش نداره و هزینش برای من زیاده .اما در مورد سی پی یو یکی از فروشنده ها میگفت برای سیستم گیم نیازی به CPU 6550 ندارم و CPU CORE 2 DUO 4600 هم برای بازی جواب میده و به جاش میگفت بهتره کارت گرافیک بالاتری بگیرم نظر شما چی هست؟ اگه شما هم موافق هستید پس لطفا چند مدل زیر 200000 تومان که به نسب قیمت کارایی بهتری داره رو پیشنهاد بدید(برای کارت گرافیک به نضر شما برند ایسوس خوب هست یا نه اگه نه لطفا برند خوب رو به همراه مدل پیشنهاد بدید) همین طور یک پاور خوب برای این سیستم در حدود قیمت 45000 تومان پیشنهاد بدید.

و همون مادر بورد ASUS P5KPL جواب میده یا نه؟(با توجه به کارت گرافیک پیشنهادی شما).

یه موضوع دیگه این که ایا نیازی هست سی پی یو را با گارانتی سوخت بگیرم یا نه اگه اره قیمتش با بدون گارانتی سوخت چقدر فرق داره.

رم رو از چه برندی بگیرم حدود قیمت 50000 تومان؟

راستی اگر سی پی یو را CPU CORE 2 DUO 4600 بگیرم تا کی میتونم بازی های جدید را بدون مشکل اجرا کنم منظورم اینه که بعدا به مشکل برنمی خورم چون بودجه من محدود هست اگه بخوام سی پی یو راCPU CORE 2 DUO 6550 بگیرم باید همون 8600GT 512 DDR3 بگیرم اگه بخوام CPU CORE 2 DUO 4600 بگیرم میتونم تا 200000 تومان برای کارت گرافیک کنار بزارم. لطفا برام توضیح بدید.

لینک به دیدگاه

از راهنماییت واقعا ممنونم .

امروز که رفته بودم پاساژ ایران با یکی از فروشنده ها که صحبت میکردم میگفت SLI فقط برای سیستم AMD هست .البته خودم از خیر SLI گذشتم چون ارزش نداره .اما در مورد سی پی یو یکی از فروشنده ها میگفت برای سیستم گیم نیازی به CPU 6550 ندارم و CPU CORE 2 DUO 4600 هم برای بازی جواب میده و به جاش میگفت بهتره کارت گرافیک بالاتری بگیرم نظر شما چی هست؟ اگه شما هم موافق هستید پس لطفا چند مدل زیر 200000 تومان که به نسب قیمت کارایی بهتری داره رو پیشنهاد بدید(برای کارت گرافیک به نضر شما برند ایسوس خوب هست یا نه اگه نه لطفا برند خوب رو به همراه مدل پیشنهاد بدید) همین طور یک پاور خوب برای این سیستم در حدود قیمت 45000 تومان پیشنهاد بدید.

و همون مادر بورد ASUS P5KPL جواب میده یا نه؟(با توجه به کارت گرافیک پیشنهادی شما).

یه موضوع دیگه این که ایا نیازی هست سی پی یو را با گارانتی سوخت بگیرم یا نه اگه اره قیمتش با بدون گارانتی سوخت چقدر فرق داره.

رم رو از چه برندی بگیرم حدود قیمت 50000 تومان؟

با سلام

دوست گلم من وظیفمو انجام دادم . در مورد CPU حق با دوستتون بود و 4600 هم انتخاب خوبیه و قیمتش هم خیلی مناسبه . در مورد کارت گرافیک خوب ایسوس برند خوبیه . ولی در کل اکثر برندها در بعضی از قطعاتشون ضعفهایی دارن . ولی در کل توی این رده قیمتی میتونید کارتهای زیر رو ببرید که من قیمتها رو براتون حدودیشو میتویسم :

9600GT = 190000

8800GT = 240000

3870 ati = 230000

3850 ati = 190000

خوب پاور خوب هم توی رده 45000 تومان 530وات گرین هستش که 49000 تومانه .

در مورد مادربورد هم p5kpl هم جواب میده عزیز ولی ار بهتر خواستید باید پول بیشتری بابتش پرداخت کنید .

خوب رم هم ما برند تیم رو داریم که توی اور کلاکی که دوستان انجام دادن خیلی خوب جواب داده و 2GB باس 800 هم قیمتش 48000 تومانه

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست گلم من وظیفمو انجام دادم . در مورد CPU حق با دوستتون بود و 4600 هم انتخاب خوبیه و قیمتش هم خیلی مناسبه . در مورد کارت گرافیک خوب ایسوس برند خوبیه . ولی در کل اکثر برندها در بعضی از قطعاتشون ضعفهایی دارن . ولی در کل توی این رده قیمتی میتونید کارتهای زیر رو ببرید که من قیمتها رو براتون حدودیشو میتویسم :

9600GT = 190000

8800GT = 240000

3870 ati = 230000

3850 ati = 190000

خوب پاور خوب هم توی رده 45000 تومان 530وات گرین هستش که 49000 تومانه .

در مورد مادربورد هم p5kpl هم جواب میده عزیز ولی ار بهتر خواستید باید پول بیشتری بابتش پرداخت کنید .

خوب رم هم ما برند تیم رو داریم که توی اور کلاکی که دوستان انجام دادن خیلی خوب جواب داده و 2GB باس 800 هم قیمتش 48000 تومانه

سلام سعید جان بالاخره تصمیمم رو گرفتم و میخوام این قطعات رو بخرم :

main board: ASUS - P5KPL البته ASUS - P5KPL-C هم هست که هم قیمت P5KPL هست و امکاناتش هم به نظر میاد بیشتره فقط نمیدونم سی پی یو با FSB 1333 را پشتیبانی میکنه یا نه نظر تو چیه.

RAM:2 GB DDR2 Dual Channel BUS 800

VGA: ASUS 8600 GTS 512MB DDR3

POWER:پاور رو شما 530 وات گرین پیشنهاد کردین ولی نگفتید 530 وات واقعی یا نه.

راستی هارد و سی دی رام و دی وی دی رایتر من IDE هست. برای مادر بورد گفتم.

لینک به دیدگاه

سلام سعید جان بالاخره تصمیمم رو گرفتم و میخوام این قطعات رو بخرم :

main board: ASUS - P5KPL البته ASUS - P5KPL-C هم هست که هم قیمت P5KPL هست و امکاناتش هم به نظر میاد بیشتره فقط نمیدونم سی پی یو با FSB 1333 را پشتیبانی میکنه یا نه نظر تو چیه.

POWER:پاور رو شما 530 وات گرین پیشنهاد کردین ولی نگفتید 530 وات واقعی یا نه.

با سلام

خوب بهتون تبریک میگم که تصمیم خودتون رو گرفتید .

در مورد مادربورد باید بگم که مدل P5KPL-C دارای دو تا اسلات رم هستش و تا 4گیگ رم ساپورت میکنه ولی میتونه تا 1066 هم ساپورت کنه . ولی مادربورد P5KPL تا 8 گیگ رم ساپورت میکنه ولی فکر کنم نمیتونه 1066 رو هم ساپورت کنه ول از نظر دما فکر میکنم P5KPL-C دمای کمتری داشته باشه . هر دو مادربورد FSB 1333 رو ساپورت میکنه .

در مورد پاور ما چیزی به نام وات غیر واقعی نداریم . این حرفها رو این بازاریا مود کرد . من 530 واقعی گفتم عزیز.

لینک به دیدگاه

با سلام

خوب بهتون تبریک میگم که تصمیم خودتون رو گرفتید .

در مورد مادربورد باید بگم که مدل P5KPL-C دارای دو تا اسلات رم هستش و تا 4گیگ رم ساپورت میکنه ولی میتونه تا 1066 هم ساپورت کنه . ولی مادربورد P5KPL تا 8 گیگ رم ساپورت میکنه ولی فکر کنم نمیتونه 1066 رو هم ساپورت کنه ول از نظر دما فکر میکنم P5KPL-C دمای کمتری داشته باشه . هر دو مادربورد FSB 1333 رو ساپورت میکنه .

در مورد پاور ما چیزی به نام وات غیر واقعی نداریم . این حرفها رو این بازاریا مود کرد . من 530 واقعی گفتم عزیز.

یه سوال دیگه داشتم سعید جان من کیس سیستم قبلیم رو عوض نکردم و برای این سیستم میخوام استفاده کنم ولی فن نداره به نظرت فن میخواد یا نه؟

و اینکه ایا نیازی هست سی پی یو را با گارانتی سوخت یگیرم یا نه؟

لینک به دیدگاه

یه سوال دیگه داشتم سعید جان من کیس سیستم قبلیم رو عوض نکردم و برای این سیستم میخوام استفاده کنم ولی فن نداره به نظرت فن میخواد یا نه؟

و اینکه ایا نیازی هست سی پی یو را با گارانتی سوخت یگیرم یا نه؟

با سلام

خوب اگر جای فن داره بهش اضافه کن . قیمت فنها معمولی حدودا 1000 تومانه

لینک به دیدگاه

سلام دوستان عزیز لطفا بگید برای این سیستم چه مادربردی بگیرم که به نسبت قیمت کارایی خوبی داشته باشه من زیر 100 هزار تومان میخوام خرج کنم یا حداکثر 108هزار تومان!!!:

CPU: Intel Core 2 Duo E8200

البته خودم چند مدل رو مدنظر دارم نظر شما چیه:

ASUS P5KPL / ASUS P5B / ASUS P5KPL-C / ASUS - ASUS P5K SE

لطفا کمی کامل تر توضیح بدید.!!!

لینک به دیدگاه

سلام دوستان عزیز لطفا بگید برای این سیستم چه مادربردی بگیرم که به نسبت قیمت کارایی خوبی داشته باشه من زیر 100 هزار تومان میخوام خرج کنم یا حداکثر 108هزار تومان!!!:

ASUS - ASUS P5K SE از همشون بهتره ولی اگه بیشتر داری خود ASUS P5K را بگیر.20 -25 تومان گرونتره.

این مادربرد Intel® P35 chipset هست.در ضمن از نظر اورکلاکینگ عالیه.

قدرت و کارایی + امکاناتش هم بیشتر هست.

لینک به دیدگاه

با سلام

خوب بین این مادربوردهایی که انتخاب کردید به نظر من بهترینش میتونه P5k se باشه . و مدلهای دیگه یه مقدار در سطح پایینتری نسبت به این مدل هستند . مثلا ASUS P5KPL-C و ASUS P5KPL چیپشون ضعیفتره و G31 هستند و p5b هم که چیپش 965 هستش . در کل همه این مادربوردها مادربوردهای خوبین ولی به نظر من بهرتینش ASUS P5K SE هستش که الان قیمتش حدود 106000 تومانه .

لینک به دیدگاه

با سلام

خوب بین این مادربوردهایی که انتخاب کردید به نظر من بهترینش میتونه P5k se باشه . و مدلهای دیگه یه مقدار در سطح پایینتری نسبت به این مدل هستند . مثلا ASUS P5KPL-C و ASUS P5KPL چیپشون ضعیفتره و G31 هستند و p5b هم که چیپش 965 هستش . در کل همه این مادربوردها مادربوردهای خوبین ولی به نظر من بهرتینش ASUS P5K SE هستش که الان قیمتش حدود 106000 تومانه .

دمت گرم دوست عزیز از جناب P30 هم واقعا ممنونم ولی من تصمیم گرفتم کارت گرافیک ATI بگیرم اولا دوستان عزیز ایا ATI از نظر کارایی جلوی NVIDIA کم میاره یا نه منظورم اینکه برای بازی بهتره ATI بگیرم یا NVIDIA .

مشخصات قطعات انتخابی من :

CPU: Intel Core 2 Duo E7200

VGA: ATI HD 3870 از برند گیگابایت GV-RX387512HP با 512DDR3

حالا اگر ممکنه یه مادربرد خوب برای این سیستم در حدود قیمت 80000 تومان پیشنهاد بدید لطفا فقط از برند GIGABYTE یا ASUSباشه چون من اطمینانی به برندهای دیگه ندارم!!! اگر ممکنه از هر دو برند پیشنهاد بدید. راستی همون مدل ASUS P5KPL-C هم هست بنظرتون اون چطوره

راستی من این سیستم رو برای گیم میخوام بنظرتون تا چه مدتی میتونم بازی های جدید را راحت اجرا کنم؟

کارت گرافیک Radeon HD 3870GV-RX387512HP از نظر کارایی با چه کارت گرافیکی از NVIDIA قابل مقایسه هست یا مثل اون هست؟

لینک مشخصات کارت گرافیک فوق .

http://www.gigabyte-usa.com:80/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2799

راستش دوستان عزیز من قبلش قصد خرید ASUS 9600GT 512DDR3 داشتم که قیمتش با کارت بالا فرقی نداره ولی راستش گیج شدم بسکه تنوع زیاد شده. لطفا کمی کامل تر راهنمایی کنید.

جون مادرتون بالاخره من ASUS 9600GT 512DDR3 بگیرم یا ATI HD 3870 یا......؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

دمت گرم دوست عزیز از جناب P30 هم واقعا ممنونم ولی من تصمیم گرفتم کارت گرافیک ATI بگیرم اولا دوستان عزیز ایا ATI از نظر کارایی جلوی NVIDIA کم میاره یا نه منظورم اینکه برای بازی بهتره ATI بگیرم یا NVIDIA .

حالا اگر ممکنه یه مادربرد خوب برای این سیستم در حدود قیمت 80000 تومان پیشنهاد بدید لطفا فقط از برند GIGABYTE یا ASUSباشه چون من اطمینانی به برندهای دیگه ندارم!!! اگر ممکنه از هر دو برند پیشنهاد بدید. راستی همون مدل ASUS P5KPL-C هم هست بنظرتون اون چطوره

راستی من این سیستم رو برای گیم میخوام بنظرتون تا چه مدتی میتونم بازی های جدید را راحت اجرا کنم؟

کارت گرافیک Radeon HD 3870GV-RX387512HP از نظر کارایی با چه کارت گرافیکی از NVIDIA قابل مقایسه هست یا مثل اون هست؟

http://www.gigabyte-usa.com:80/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2799

در صورتی که کراس فایر کنید ati بهتره که p5k قابلیت کراس فایر را دارد.

ولی در حالت عادی اگر نخواهید کراس فایر کنید در وضعیت فعلی بازار NVIDIA است.البته می تونید یک کارت عادی ati بگیری و منتظر 4870 باشی که از نظر قیمت و کارایی عالیه و سپس کراس فایر کنید.

در مورد این که چقدر سیستمتون دوام میاره هم اصلاً نمی شه پیشبینی کرد چه بازی هایی در راه است ولی فکر کنم تا 2- 3 مشکلی نداشته باشی.

لینک به دیدگاه

راستش دوستان عزیز من قبلش قصد خرید ASUS 9600GT 512DDR3 داشتم که قیمتش با کارت بالا فرقی نداره ولی راستش گیج شدم بسکه تنوع زیاد شده. لطفا کمی کامل تر راهنمایی کنید.

جون مادرتون بالاخره من ASUS 9600GT 512DDR3 بگیرم یا ATI HD 3870 یا......؟؟؟؟؟؟

درود

این دو کارت گرافیک در مراحل مختلف همیشه در حال رقابت هستند و به طور کلی نمیشه گفت که کدوم قویتره . ولی باید اونها رو در رده های خودشون مقایسه و تست کرد .

مادربورد حدود اون قیمت میتونید P5kPL ببرید . چیپش G31 هستش و قابلیت ارتقا بیشتری نسبت به سری C داره چون تا 8 گیگ رم قابل افزایش هستش .

کارت گرافیک 3870 ATI رو باید نسبتا با 8800GT مقایسه کرد . که 8800 چند درصد در بعضی مواقع قویتر بوده .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...