رفتن به مطلب

مشکل در تعویض رم و روشن نشدن سیستم

amirdoodoo
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

سیستم بنده دارای مادربرد asus b85 plus هست و لازم به ذکر که این مادربرد چهار اسلات رم داره.

از سال ها قبل که سیستم رو بستم دوتا رم ۴ گیگ کورسیر در چنل B(دوتا اسلات اول و غیر همرنگ) وجود داشت امروز یه رم۴ گیگ دیگه بهش اضافه کردم وقتی دکمه پاورو میزدم سیستم بلافاصله بعد از روشن شدن ریستارت میشد و وقتی رم سوم رو برمیداشتم درست میشد بعد از چند بار تست کردن تو حالتهای مختلف متوجه شدم که دوتا اسلات دوم اصلا کار نمیکنه ( حتی وقتی یدونه از رم هارو تو اسلات سوم یا چهارم گذاشتم بازم سیستم ریستارت میشد )

از قسمت بایوس مادربرد یه سری تغییرات انجام دادم و حالا دیگه سیستم چه با دوتا رم تو اسلات اول و چه با سه تا رم و چه تو هر حالت دیگه ای کار نمیکنه وقتی روشن میکنم مانیتور تصویر نمیده همچنین موس و کیبوردمم چراغاش روشن نمیشه.

مشکل تصویر ندادن مربوط به تغییرات بایوس میشه؟ و حالا چجوری باید بایوس رو بدون مانیتور و کیبورد ریستارت کنم؟

و بعد از اینکه سیستم بالا اومد مشکل اسلات هارو چجوری حل کنم و آیا راه حلی وجود داره؟

متشکر

لینک به دیدگاه

سلام، اول پاور رو کامل خاموش کنید و باطری روی مادربورد رو بردارید بعد یکی دو دقیقه سیستم رو روشن کنید ببینید اصلا بالا میاد یا نه. 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، elnino99 گفته است :

سلام، اول پاور رو کامل خاموش کنید و باطری روی مادربورد رو بردارید بعد یکی دو دقیقه سیستم رو روشن کنید ببینید اصلا بالا میاد یا نه. 

سلام شب بخیر

این کارو کردم قبلا بازم بالا نیومد همچنین جامپر مادربردو تغییر دادم بازم درست نشد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...