رفتن به مطلب

مشکل دانلود gta v از اپیک گیمز

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان بنده میخواستم gta v رو از اپیک گیمز دانلود کنم. بسته نامحدود همراه اول خریدم که دانلودش کنم ولی یه مشکلی دارم.

دی ان اس فعال کردم و شروع کردم به دانلود. اما سرعت دانلود به شدت پایینه حدود 100 kb روی 4g... بعضی مواقع حتی ارور میده که شما به اینترنت وصل نیستید !!! اما بسته ای که خریدم رو با تست سرعت وقتی تست میکنم سرعت دانلود بین 4mb تا 6mb نشون میده. اپیک گیمز بدون هیچ مشکلی بالا میاد و سرعتشم خوبه اما توی دانلود سرعت اینه. همون دی ان اس رو روی اینترنت adsl تنظیم کردم سرعت دانلود بین 500kb تا 1mb داد. نمیدونم چرا اینجوریه. اون بسته ای که خریدم مشکل داره یا مشکل از dns هست؟ یه دی ان اس خوب و پر سرعت برای اپیک گیم سراغ دارین؟ چه راهی برای دانلود gta v از اپیک گیمز پیشنهاد میدید؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم چند روز پیش میخواستم فورت نایت دانلود کنم به همین مشکل خوردم

هرچی dns هم بود تست کردم جواب نداد

حتی دیتا رو جدا دانلود کردم

بعد که میخواد ریپیر کنم محتوای دانلود شده تو پوشه اپیک رو حذف میکنه بلد از صفر شروع میکنه دنلود 

که اونم سرعت پایین و یک مقداری هم که دانلود میشه اخطار قطعی اینترنت میده

لینک به دیدگاه

من توی جی تی ای وی دقیقا همین مشکل رو دارم. لطفا راهنمایی بشه ممنون

لینک به دیدگاه

من از خود اپیک دانلود نمیکنم چون قن شکن قطعی داشت و هم  ممکن بود مشکلی حین دانلود پیش بیاد و  سرعت داخل هم بیشتر هست.از سایت های داخلی دیتا رو دانلود کن و بعد  تو اپیک هم بزن دانلود و بعد متوقف   کن.حالا دیتای دانلود شده رو بریز تو همون ادرس.سه چهارباری gtavنصب کردم راحت اومد.دفعه اخر هم ک  همین یکی دو هفته پیش بود اپدیت داشت و روش اپدیتش تنها دانلود شد.

اگر دیگه مشکلتون برطرف نشد تا شبکه شخصی انتقال داده براتون بفرستم.

ک ل ش. و پ ی ا ن (c.l.a.s.h.v.p.n)

کانفیگ ها رو هم اکه خواستی تا. پخ براتون بفرستم.

ویرایش شده توسط Yasin.s
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...