رفتن به مطلب

مینی کیس سایلنت گیمینگ فول واتر فوق لاکچری (دارک چاکلت)

Recommended Posts

سلام دوستان لیونی عزیز

تاپیک فروش سیستم شخصی خود من هست که حدود یکسالی از بستنش می گذره (بسیار کم کار هست به خاطر مشغله زیاد در این مدت) و دلیل فروش هم مهاجرت از ایران عزیزه.

یه توضیح بدم برای شفاف شدن وضعیت قطعات مشکوک به استهلاک که شاید از لحاظ ظاهری نشه در مورد چند و چون کارکردشون مطمئن شد:

1. سی پی یو کمتر از ۱ ساله که از آمازون خریداری شده (چندماهش رو یادم نیست ولی قطعا زیر یکساله) و کلا زیر واتر بوده و کولر عادی ندیده.(استهلاک صفر)
  2. کارت گرافیک رو از قبل داشتم که اونم در بیلدی که توش بوده زیر واتر بوده و کلا زیر واتر بوده و کولر عادی ندیده.(استهلاک فوق پایین)
  3. پمپ هم همزمان با سی پی یو خریداری شده زیر یکسال و روی دور ۵۰ درصد بوده فوق العاده کمکار که اگر این پمپ رو بشناسید می دونید که کلا مرگ نداره.(استهلاک صفر)
  • پاور رو از بیلد قبلیم دارم که ۲ سال و خورده ای کار کرده که با توجه به مصرف برق و استفاده ی جزئی از سیستم هام فشاری بهش نیومده هیچ وقت و شاد و شنگول و سرحاله کاملا.
  • در مورد خود کیس هم فوق تمیز و در حده و به طور کلی کل سیستم با وسواس خاصی نگهداری شده.
  • نکته ی بسیار مهم این هست که سیستم بسیار کم صدا و به شدت خنک هست و توان گرمایی تولید شده توسط قطعات هنگام فول لود کاملا توسط لوپ واتر به بیرون هدایت میشه (یک فن intake قوی ۱۴۰ جلوی کیس هست و ۲ تا فن ۱۴۰ مخصوص رادیات هم روی رادیاتور ۲۸۰ قطور ekwb هست) هدایت گرمایی خود کیس بسیار مهندسی شده هست.
  • واسه storage اگر یک ترابایت nvme که روش هست واستون کمه دوتا ssd samsung 850 evo و یدونه 850 pro هم دارم می تونم اونارو هم به کیس اضافه کنم.
  • مادربورد قابلیت ارتقا به آخرین نسل سی پی یو های amd که امسال اومدن هم داره (سری ۵۰۰۰)
  • رم ها cl14 هستند به رنگ سیلور فوق العاده کمیاب کلا خیلی وقته که اصلا نمیشه پیداشون کرد.
  • کیس فنتکس تمپرد گلس هست و در ایران نایاب.
  • کارت راحت روی ۲۰۵۰+ مگاهرتز لایف تایم کار می کنه که به دلیل استفاده از لوپ کاستوم هست و هیچ کارتی با حتی کولر آبی استوک هم به نزدیکی کلاک ۲۰۰۰ هم نمی تونه برسه چه برسه به استیبل بودن تو گیم و ورک.

ریز قطعات واترلوپ بعدا اضافه میشه.

قیمت هم ۳۰ درصد پایین تر از قیمت نو به اضافه (یا منهای) تخفیف خوب برای خریدار عزیز.

ریز قطعات:

IMG_5442.thumb.JPG.a1192abe998424acb3b6dad2d8235e3c.JPG

IMG_5438.thumb.JPG.c564af12c799ba37a86c93e6abc8740e.JPG

IMG_5435.thumb.JPG.f13b301d3bae10e8e79b92213ecca556.JPG

IMG_5443.thumb.JPG.4a1390a0940483d2cbccd407b52bde14.JPG

IMG_5445.thumb.JPG.07d1320d159d7beb32b153c609660b9a.JPG

لینک به دیدگاه

درود آقا امید عزیز لطفا قیمت مد نظرتون رو برام پ.خ کنید

لینک به دیدگاه

عجب سیستمی !!! چه کیسه توپی !!! 

اگر خدایی نکرده خورد خورد فروختین کیسشو من خریدارم . البته اگر زورم برسه 😀

لینک به دیدگاه

سلام.در صورت تکی فروشی قیمت قطعات رو لطف کنید.

لینک به دیدگاه

دوستان فروش تکی ابدا نداریم چون قطعاتی که واسه واتر کولینگ بکاررفته المان های ریز که هرکدومشون هزینه زیادی هم واسشون شده هست که عملا فقط واسه این بیلد هستند.

در مورد قیمت هم دوستان خیلی سوال کردند قیمت دلار و جنس بسیار متغیر هست و من وقت ندارم هرروز قیمت عوض کنم.

روال اینجوری هست که شما قطعات رو ارزون ترین قیمتی که سایت های معتبر ایرانی گذاشتن رو پیدا می کنید ۳۰ درصد کم می کنین و پیشنهاد میدین.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • 3 هفته بعد...

سلام امید جان ، ssd رو بی زحمت یه قیمت و مقدار رایت شده برام بفرست اگه جدا میفروشی

ویرایش شده توسط Behrouz Molaei
لینک به دیدگاه

در در 18 فروردین 1400 در 14:53، Behrouz Molaei گفته است :

سلام امید جان ، ssd رو بی زحمت یه قیمت و مقدار رایت شده برام بفرست اگه جدا میفروشی

سلام بهروز خان قابل دار نیست . 5-6 ترا بیشتر نیست ولی راستش به عنوان اکسترنال استفاده می کنم ازشون یه مدته بی خیال فروشش شدم از هارد دیسکی خیلی بهتره هم سبکه هم سریع😂

لینک به دیدگاه

سلام.عزیز برای اینکه قیمت مشخص بشه یا یه قیمت پایه ریالی مشخص کنید یا قیمت دلاری مشخص کنید، چون بعضی قطعاتتون یا ناموجود هست یا درآوردن قیمتشون سخته، مثل قطعات واتر کولینگ، اینجوری روند فروش هم تسریع داده میشه.تشکر

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، aligolshani66 گفته است :

سلام.عزیز برای اینکه قیمت مشخص بشه یا یه قیمت پایه ریالی مشخص کنید یا قیمت دلاری مشخص کنید، چون بعضی قطعاتتون یا ناموجود هست یا درآوردن قیمتشون سخته، مثل قطعات واتر کولینگ، اینجوری روند فروش هم تسریع داده میشه.تشکر

سلام رفیق

والا قیمت حدود ۵۰ هست کمی بالا پایین.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...