رفتن به مطلب

راهنمایی درباره انداختن 2 عدد گرافیک غیر مشترک در مادربرد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان  
من به تازگی مادربرد H370f تهیه کردم  این مادربرد دوتا اسلات گرافیک داره  گرافیک من gtx 1660ti هست  و یک گرافیک دیگر هم دارم gtx 1650 ddr6 strix   آیا من میتوانم این دو گرافیک رو روی مادربردم نصب کنم؟ آیا بعد از نصب مشکلی پیش میاد؟   تاثیر مثبتی دارد یا منفی؟    پردازنده هم i5 9400f هست و  16 گیگ هم رم دارم  از مورد پاور هم  750 وات کولرمستر دارم    این دو گرافیک همزمان مشکلی ایجاد میکنند؟

لینک به دیدگاه

سلام

تو مشخصات مادربرد شما نوشته Supports AMD 2-Way CrossFireX Technology

شما میتونید دوتا گرافیک AMD رو باهم وصل کنید

برای انویدیا باید SLI رو ساپورت کنه که چیزی ننوشته

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Yosef Faraji گفته است :

سلام

تو مشخصات مادربرد شما نوشته Supports AMD 2-Way CrossFireX Technology

شما میتونید دوتا گرافیک AMD رو باهم وصل کنید

برای انویدیا باید SLI رو ساپورت کنه که چیزی ننوشته

سلام
من اصلا به محصولات amd علاقه ای ندارم   از مورد دیگر هم چون نمی خوام بفروشمش چون قیمت ها غیر قابل پیشبینی هست  میخواستم  این 1650 رو در کنار 1660ti خودم بندازم   پس در کل راهی وجود نداره؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mehrdadM20 گفته است :

سلام
من اصلا به محصولات amd علاقه ای ندارم   از مورد دیگر هم چون نمی خوام بفروشمش چون قیمت ها غیر قابل پیشبینی هست  میخواستم  این 1650 رو در کنار 1660ti خودم بندازم   پس در کل راهی وجود نداره؟

نه متاسفانه مادربرد شما SLI ساپورت نیست

درمورد این هم اطلاعی ندارم که آیا 1650و 1660ti باهم SLI بشه یا نه

بقیه دوستان بهتر میتونن کمکتون بکنن

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

اگر منظور شما استفاده هم زمان و بالا بردن قدرت هست

که جدا از اینکه برای SLI در انودیا باید چیپ ها Identical باشن 

اصلا" برادر من این سری کارت ها اصلا" SLI ساپورت نمیکنن که شما بخوای بریدج کنید 😅

حتی 2060 هم قابلیت SLI نداره چه برسه به اینها

اما اگر منظور شما استفاده همزمان از 2 کارت باشه بله قاعدتا" باید بشه

در Direct X 12 شما میتونید از 2 کارت گرافیک جدا استفاده کنید برای بهبود عملکرد در بازی ها

البته که همه بازی ها این مورد رو ساپورت نمیکنند و در بازی هایی که از تکنولوژی NVIDIA PhysX استفاده میکنند این مورد قابل استفاده هست

که کارت دوم مستقل از کارت اول محاسبات PhysX رو انجام میده در حالی که کارت اول رندر گرافیکی بازی رو انجام میده

که این مورد در بعضی بازی ها پرفورمنس رو بالاتر میبره که البته باید در control Panel خود NVIDIA فعال کنید

ولی همچنان کاری هست بیهوده

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، VIP3R گفته است :

اگر منظور شما استفاده هم زمان و بالا بردن قدرت هست

که جدا از اینکه برای SLI در انودیا باید چیپ ها Identical باشن 

اصلا" برادر من این سری کارت ها اصلا" SLI ساپورت نمیکنن که شما بخوای بریدج کنید 😅

حتی 2060 هم قابلیت SLI نداره چه برسه به اینها

اما اگر منظور شما استفاده همزمان از 2 کارت باشه بله قاعدتا" باید بشه

در Direct X 12 شما میتونید از 2 کارت گرافیک جدا استفاده کنید برای بهبود عملکرد در بازی ها

البته که همه بازی ها این مورد رو ساپورت نمیکنند و در بازی هایی که از تکنولوژی NVIDIA PhysX استفاده میکنند این مورد قابل استفاده هست

که کارت دوم مستقل از کارت اول محاسبات PhysX رو انجام میده در حالی که کارت اول رندر گرافیکی بازی رو انجام میده

که این مورد در بعضی بازی ها پرفورمنس رو بالاتر میبره که البته باید در control Panel خود NVIDIA فعال کنید

ولی همچنان کاری هست بیهوده

سلام
خب الان من همین کار رو انجام بدم  توی بازی ها چقدر تاثیر داره؟

لینک به دیدگاه

هیچ تاثیری نداره 

هر 2 کارت بفروشید کارت قویتر بگیرید 

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، mehrdadM20 گفته است :

سلام
خب الان من همین کار رو انجام بدم  توی بازی ها چقدر تاثیر داره؟

تاثیر شگرفی نخواهد داشت بهتره بگم تاثیری که اصلا ملموس باشه نمیبینید

برای همین گفتم بی فایده هست این حرکت

2 تا راه دارید یا اینکه یکیش رو بگذارید داخل جعبه و به عنوان دکور استفاده کنید

یا اینکه هر 2 کارت رو بفروشید و یک کارت درست درمون به نسبت نوع کاربری که احتیاج دارید بگیرید

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، VIP3R گفته است :

تاثیر شگرفی نخواهد داشت بهتره بگم تاثیری که اصلا ملموس باشه نمیبینید

برای همین گفتم بی فایده هست این حرکت

2 تا راه دارید یا اینکه یکیش رو بگذارید داخل جعبه و به عنوان دکور استفاده کنید

یا اینکه هر 2 کارت رو بفروشید و یک کارت درست درمون به نسبت نوع کاربری که احتیاج دارید بگیرید

خیلی قشنگ توضیح دادی.

اون موقع که 2080ti خریدم ، داشتم اینده نگری میکردم (اون موقع اکبند خریدم 19.5) گفتم سال دیگه یعنی امسال که کارت جدیدتر بیاد،  2080tiدست دومش میخرم 10 تومن باهاش sli میکنم.

امسال که ورق برگشت. اونکه نمیشه بخری ، حتی بخرم هم ارزش نداره چون عملا به اندازه موتورجوش برق مصرف میکنه و دوتا کارت غول تو دمای 80 یا بالاتر واقعا ادم وحشت میکنه.داخل کیس چخبر میشه....

لینک به دیدگاه

سلام

چون شما دوتا کارت میخوایند نصب کنید فکر میکنید مثلا قدرت ۱۶۶۰ti با ۱۶۵۰ جمع میشه؟😅😅

همونطور که دوستان هم گفتن تاثیری نداره    یا از همین ۱۶۶۰ti استفاده کنید ولی اگر برطرف کننده نیازتون نیست    اگر با بودجه مشکلی ندارید rtx 3060ti تهیه کنید   اگر بودجه هم کم تر هست میتونید کارکرده gtx 1080 یا 1080ti تهیه کنید و یا آکبند Rtx 2060 super

لینک به دیدگاه

استفادم بیشتر برا گیم هست  ولی فکر کنم همین gtx 1660ti خودم کافی باشه  این gtx 1650 رو هم  دست نخورده میذارمش یه گوشه ای  بعد ها میفروشمش   چون اوایل قرار بود 1650 بردارم  که برداشتم در عوض cpu قوی برمیداشتم  ولی  در عوض از cpu کم کردم و 1660ti برداشتم

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، mehrdadM20 گفته است :

استفادم بیشتر برا گیم هست  ولی فکر کنم همین gtx 1660ti خودم کافی باشه  این gtx 1650 رو هم  دست نخورده میذارمش یه گوشه ای  بعد ها میفروشمش   چون اوایل قرار بود 1650 بردارم  که برداشتم در عوض cpu قوی برمیداشتم  ولی  در عوض از cpu کم کردم و 1660ti برداشتم

اگر ddr6 باشه من خریدارشم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...