رفتن به مطلب

پشتیبانی مقدار باس رم توسط cpu

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز خسته نباشید

یه سوال داشتم من یه مادربرد asus P6X58E_PRO با cpu i7 950 دارم

دوتا رم 4 گیگ یکی کینکمکس و دیگری کورسیر xms3 هر دو باس 1600 و cl11 اگر درست بگم ولتاز رمهای 1.50v

ولی خوب اول اینکه من با برنامهRAMExpert رم ها رو چک کردم نمیدونم چقدر معتبر هست این برنامه

دیدم باس هر دو رم روی 1066 هستش درحالیکه برای بنده 1600 هست رفتم توی توضیحات مادربرد دیدم زده

x DIMM, Max. 48GB, DDR3 2200(O.C.)/2133(O.C.)/2000(O.C.)/1866(O.C.)/1600/1333/1066 Hz

ولی خوب برای سی پی یو i7 950 رو زده
Memory Specifications

Max Memory Size (dependent on memory type) 24 GB
    Memory Types DDR3 800/1066
    Max # of Memory Channels 3
    Max Memory Bandwidth 25.6 GB/s
    Physical Address Extensions 36-bit
    ECC Memory Supported ‡ No

1-ایا بخاطر مقدار ساپورت سی پی یو هست که باس تا 1066 هستش بجای 1600 هستش؟

البته خواستم از بایوس تنظیم کنمش ولی سر سی پی یو شک افتادم

سوال دومم ااینه میخوام برای این سیستم رم اضافی بگیرم با توجه به فرکانس پایین سیستم روی 1066 بنظرتون خرید این رم 16 گیگ دوتا 8 با ترکیب رمهای روی سیستم مشکلی ایجاد نمیکنه

رمی که میخوام بخرم

https://www.digikala.com/product/dkp-4166437/رم-سرور-ddr3-تک-کاناله-1333-مگاهرتز-cl9-کینگستون-مدل-9965516-ظرفیت-16-گیگابایت

البته این رمهای از لحاظ ولتاژ با مال سیستم یکی هستن اما تایمینگشون فرق داره cl9 هستند.

میتونم از این رمها در کنار رمهای سیستم با توجه به باس شون که فرق داره و بخصوص تایمینگشون ایا کنار هم مچ هستند و مشکلی ایجاد نمیشه؟

با تشکر از شما دوستان عزیز

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، Shantiya گفته است :

سلام دوستان عزیز خسته نباشید

یه سوال داشتم من یه مادربرد asus P6X58E_PRO با cpu i7 950 دارم

دوتا رم 4 گیگ یکی کینکمکس و دیگری کورسیر xms3 هر دو باس 1600 و cl11 اگر درست بگم ولتاز رمهای 1.50v

ولی خوب اول اینکه من با برنامهRAMExpert رم ها رو چک کردم نمیدونم چقدر معتبر هست این برنامه

دیدم باس هر دو رم روی 1066 هستش درحالیکه برای بنده 1600 هست رفتم توی توضیحات مادربرد دیدم زده

x DIMM, Max. 48GB, DDR3 2200(O.C.)/2133(O.C.)/2000(O.C.)/1866(O.C.)/1600/1333/1066 Hz

ولی خوب برای سی پی یو i7 950 رو زده
Memory Specifications

Max Memory Size (dependent on memory type) 24 GB
    Memory Types DDR3 800/1066
    Max # of Memory Channels 3
    Max Memory Bandwidth 25.6 GB/s
    Physical Address Extensions 36-bit
    ECC Memory Supported ‡ No

1-ایا بخاطر مقدار ساپورت سی پی یو هست که باس تا 1066 هستش بجای 1600 هستش؟

البته خواستم از بایوس تنظیم کنمش ولی سر سی پی یو شک افتادم

سوال دومم ااینه میخوام برای این سیستم رم اضافی بگیرم با توجه به فرکانس پایین سیستم روی 1066 بنظرتون خرید این رم 16 گیگ دوتا 8 با ترکیب رمهای روی سیستم مشکلی ایجاد نمیکنه

رمی که میخوام بخرم

https://www.digikala.com/product/dkp-4166437/رم-سرور-ddr3-تک-کاناله-1333-مگاهرتز-cl9-کینگستون-مدل-9965516-ظرفیت-16-گیگابایت

البته این رمهای از لحاظ ولتاژ با مال سیستم یکی هستن اما تایمینگشون فرق داره cl9 هستند.

میتونم از این رمها در کنار رمهای سیستم با توجه به باس شون که فرق داره و بخصوص تایمینگشون ایا کنار هم مچ هستند و مشکلی ایجاد نمیشه؟

با تشکر از شما دوستان عزیز

سلام
cpu شما  تا  1066 پشتیبانی میکنه  اگر مادربردتون قابلیت اورکلاک داشته باشه با یه سری تغیرات میشه باس رو بالا برد        درمورد سوال دوم هم   رم ها روی پایین ترین رم (فرکانس) با بیشترین تاخیر کار میکنند  تا جایی که میدونم cpu شما تا 24 گیگ ساپورت میکنه و مادربردتون تا 48 گیگ ساپورت میکنه احتمالا مشکلی پیش نمیاد    ولی واقعا 24 گیگ رم رو برای چه کاری میخواین؟    معمولا کسی که آهنگ سازی انجام میده  رم بالای 16 برمیداره       به نظرم اگر بودجه دارین  کلا اینارو رد کنید بره یه چیز جدید بندازید

ویرایش شده توسط kiarash917
لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، kiarash917 گفته است :

سلام
cpu شما  تا  1066 پشتیبانی میکنه  اگر مادربردتون قابلیت اورکلاک داشته باشه با یه سری تغیرات میشه باس رو بالا برد        درمورد سوال دوم هم   رم ها روی پایین ترین رم (فرکانس) با بیشترین تاخیر کار میکنند  تا جایی که میدونم cpu شما تا 24 گیگ ساپورت میکنه  که  این مورد رو من کمی مشکوکم که 32 رو ساپورت کنه یا نه ممکن هست ساپورت بشه  در این مورد نظر بقیه دوستان فروم رو هم بپرسید     ولی واقعا 32 گیگ رم رو برای چه کاری میخواین؟    معمولا کسی که آهنگ سازی انجام میده  رم بالای 16 برمیداره

سلام ممنون از پاسختون

بعله منم همین مشکل رودارم سی پی یو تهش 1066 هست در مورد فرکانس هم فکر کنم اگر جدید هم بزارم بازم همشون روی فرکانس 1066 میشه و اگر درست متوجه شده باشم تاخیرشون رو ی11 میاد از صحبتاتون؟

16گیگ با یه 8 گیگ سیستم میشه 24 گیگ

نمیدونم مادربردم اورکلاک میکنه

واقعیتش بخاطر یه سری گیمها که وقتی اجرا میشن و فعلا توان خرید گرافیک ندارم گفتمرم رو ارتقا بدم  دیدم قیمت رمها مناسبه و با توجه به پایین بودن باس سی پی یو

همینطور در اجرا بعضی برنامه ها سیستم بیشتر رم رو اختصاص میده و مشکل کندی دارم

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Shantiya گفته است :

سلام ممنون از پاسختون

نقل قول

16گیگ با یه 8 گیگ سیستم میشه 24 گیگ

این مورد رو من اصلاح کردم :تا جایی که میدونم cpu شما تا 24 گیگ ساپورت میکنه و مادربردتون تا 48 گیگ ساپورت میکنه احتمالا مشکلی پیش نمیاد

اگر ssd ندارید  حتما ssd بردارید  سرعت سیستم رو خیلی بالاتر میبره

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، kiarash917 گفته است :

این مورد رو من اصلاح کردم :تا جایی که میدونم cpu شما تا 24 گیگ ساپورت میکنه و مادربردتون تا 48 گیگ ساپورت میکنه احتمالا مشکلی پیش نمیاد

اگر ssd ندارید  حتما ssd بردارید  سرعت سیستم رو خیلی بالاتر میبره

ممنون

ssd ندارم  نمیدونم رم رو ارتقا بدم یا اس اس دی بخرم؟

موندم تو گیم ها که میتونم با گرافیک gtx 460 1g بزنم محدودیت هست و فعلا هم با این گرونی ها توان خرید گرافیک جدید نیست حتی دست دوم

تو یکی از گیمها فقط میتونم تو گیم بمونم و بیرون نمیشه اومد بیام سیستم هنگ میکنه  حتی گیم رو میبندم هم تا 5 دقیقه سیستم هیچکاری نمیشه کرد

و در تسک هم دیدم تا 5 گیگ از رم سیستم رو داره مصرف میکنه همیشه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Shantiya گفته است :

ممنون

ssd ندارم  نمیدونم رم رو ارتقا بدم یا اس اس دی بخرم؟

موندم تو گیم ها که میتونم با گرافیک gtx 460 1g بزنم محدودیت هست و فعلا هم با این گرونی ها توان خرید گرافیک جدید نیست حتی دست دوم

تو یکی از گیمها فقط میتونم تو گیم بمونم و بیرون نمیشه اومد بیام سیستم هنگ میکنه  حتی گیم رو میبندم هم تا 5 دقیقه سیستم هیچکاری نمیشه کرد

و در تسک هم دیدم تا 5 گیگ از رم سیستم رو داره مصرف میکنه همیشه

خب میتونید رم های خودتون رو رد کنید بره  دوتا 8 معمولی بردارید  با بقیه بودجه یه ssd بردارید

این مشکل هم که گفتین میتونه از خیلی چیز های دیگه مثل نصب نبودن درایور ها یا پیش نیاز ها و یا خود ویندوز باشه  کمبود رم هم تو بازی میتونه اف پی اس دراپ  یا هنگی ایجاد کنه
ولی واقعا ارزش نداره روی این سوکت ارتقا بدین  ولی اگه واقعا کمبود بودجه دارین همین کارو انجام بدید👈👈 رم های خودتون رو رد کنید بره  دوتا 8 معمولی بردارید  با بقیه بودجه یه ssd بردارید

لینک به دیدگاه

باس رم 70% برمیگرده به CPU و شرط دوم ساپورت مادربرد هست 

باسش همون باس ساپورت  CPU هست 

مورد دوم زیاد پخش وپلا نگیر رمهای متفاوت : پایه فرکانسهای رمها ممکنه باهم مچ نشن .باید ببینی cpuz پایه باس 1066همشون یکسان باشه مهم ولتاژ یکسان باشه توی اون باس وبعد تایم اهمیتش یکمقدار کمتر 

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، farshad sh گفته است :

باس رم 70% برمیگرده به CPU و شرط دوم ساپورت مادربرد هست 

باسش همون باس ساپورت  CPU هست 

مورد دوم زیاد پخش وپلا نگیر رمهای متفاوت : پایه فرکانسهای رمها ممکنه باهم مچ نشن .باید ببینی cpuz پایه باس 1066همشون یکسان باشه مهم ولتاژ یکسان باشه توی اون باس وبعد تایم اهمیتش یکمقدار کمتر 

الان به نظرتون این رمهایی که میخوام بگیرم  با رمهای سیستم مچ هستند؟ وقتی سی پی یوم نهایتش 1066 هست دیگه برای چی باس 1600 بگیرم باس 1300 میگیرم و ایرن رم هم قیمتش مناسبه هم حجمش

بعد بنظرتون با شرایط الان رم بهتره یا اس اس دی 

یا خرید گرافیک برای گیم

حداقل یه گرافیک که از فناوری والکان پشتیبانی کنه و جدیدنترین درایو انودیا رو نصب کنم روش چون بازی های جدید همه مشکل رم سیستم و مشکل گرافیک دارم روشون

متلا تو بازی rust دقیقا 5 گیگ از رم سیستم رومیخوره اینو سیستمم اجرا میکنه

جدیدی ها همشون مشکل گرافیکی دارم

یه گرافیک خوب و بتونه بازی های جدید رو ساپورت کنه   1/5 تا 2 ت هست nvidia , amd فرقی نداره

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Shantiya گفته است :

یه گرافیک خوب و بتونه بازی های جدید رو ساپورت کنه   1/5 تا 2 ت هست nvidia , amd فرقی نداره

خواب دیدید خیر باشه  با 2 تومن یه gt 710 میدن بهتون الان برای اجرای بازی های روز با کیفیت متوسط به بالا حداقل  rx 5500 xt یا  gtx 1660نیازه فک کنم 22 ملیون قیمت داشته باشن

لینک به دیدگاه

پخش وپلا نوشتی 

رمت الان چندگیگ هست وجزییاتش ؟؟

Ssdواجب نیست 

گرافیک هم 2.5 حداقل میخاد 

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، farshad sh گفته است :

پخش وپلا نوشتی 

رمت الان چندگیگ هست وجزییاتش ؟؟

Ssdواجب نیست 

گرافیک هم 2.5 حداقل میخاد 

دوتا رم 4 گیگ یکی کینکمکس و دیگری کورسیر xms3 هر دو باس 1600 و cl11 اگر درست بگم ولتاز رمهای 1.50v در مجموع 8 گیگ رم سیستم داره

گرافیک تا 2.5 چی میشه خرید دست دوم که بازی های جدید رو اجرا کنه

ویرایش شده توسط Shantiya
لینک به دیدگاه

اون رمی که لینک خریدش از دیجیکالا رو نوشته بودی نخر که بدردت نمیخوره.(بالا نمیاره و بوت نمیشه)

اولا رم سروره(تو سیستمت دسکتاپه) دوما 16 گیگه که مادربرد چیپست x58 اونو نخواهد شناخت.

والسلام علیکم و رحمته الله

لینک به دیدگاه

رم بسه واست وقتی گرافیکت زیر پنچ میلیون باشه !!

گرافیک بازی مناسب با قیمت تنها استثنای سری 600هست که هم سگ جونه وهم حدودا همه بازیهارو اجرا میکنه 

650ti که چندمدل داره 

بهترینش ایسوس direct cii gtx650ti top

بعد ti  oc

توبازی رقیب gtx750ti هست 

و سگ جونی وعمربیشتری داره 

یک گیگ هست باتوجه بقدرتش یک گیگ هم شیرکنه هم به سیستمت وهم رمت میخوره 

از 2.500 الی 2.800هستن 

فقط پاورت شش پین میخاد حداقل 380وات 

خودم زیاد این گرافیکو داشتم مدلهای مختلفشو تست کردم از اسمش خیلی قویتره برای بازی

مدل topهم الان یکدونه یدکی دارم یکساله توکارتنه گرافیک یدکی نگه داشتم 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Elderado گفته است :

اون رمی که لینک خریدش از دیجیکالا رو نوشته بودی نخر که بدردت نمیخوره.(بالا نمیاره و بوت نمیشه)

اولا رم سروره(تو سیستمت دسکتاپه) دوما 16 گیگه که مادربرد چیپست x58 اونو نخواهد شناخت.

والسلام علیکم و رحمته الله

سلام ممنون

به این قسمتش دقت نکرده بودم

بنظرتون اگر قرار باشه رم بگیرم باس 1333 بگیرم یا 1600 با توجه به سی پی یو م

در 2 ساعت قبل، farshad sh گفته است :

رم بسه واست وقتی گرافیکت زیر پنچ میلیون باشه !!

گرافیک بازی مناسب با قیمت تنها استثنای سری 600هست که هم سگ جونه وهم حدودا همه بازیهارو اجرا میکنه 

650ti که چندمدل داره 

بهترینش ایسوس direct cii gtx650ti top

بعد ti  oc

توبازی رقیب gtx750ti هست 

و سگ جونی وعمربیشتری داره 

یک گیگ هست باتوجه بقدرتش یک گیگ هم شیرکنه هم به سیستمت وهم رمت میخوره 

از 2.500 الی 2.800هستن 

فقط پاورت شش پین میخاد حداقل 380وات 

خودم زیاد این گرافیکو داشتم مدلهای مختلفشو تست کردم از اسمش خیلی قویتره برای بازی

مدل topهم الان یکدونه یدکی دارم یکساله توکارتنه گرافیک یدکی نگه داشتم 

سلام ممنون از شما

ولی حس میکنم یه 8 گیگ رم لازم هستم

در مورد گرفیک 650ti هر چی گشتم تو نت چیزی پیدا نکردم و فرق بین 650 با 660 چیه کدوم بهتره در اخر بیشتر دنمبال گرافیکی هستم که درایو جدید انودیا براش اومده باشه که 650 رو دیدم هست

فقط هنوز دست دوم یا نو پیدا نکردم تو نت

لینک به دیدگاه

عزیز من گفتم  رم وقتی نیازهست که گرافیکت قوی باشه بخای بالای high بزاری ولی باتوجه به بودجت گفتم گرافیک زیر پنچ میلیون نهایت رم مورد تیاز 8_9گیک هست

دوما پاورت کفتم شش پین و خداقل 380وات

سوما gtx650معمولی 1.5برابر ضعیفتره

چهارما گفتم قیمتش حدود 2.500_2.800به بودجت میخوره و چهاربرابر gt730قدرت داره

پنچم چندمدل هست که مدل ایسوس direct cii خنکه و حداقل 10_15درجه از gtx750ti خنکتره وسگ جونه 

لود کاملشون دما بالای 54درجه ننیرسه !!!

اگه گیر نیاوردی بگو خودم ببینم چیمار میتونم بکنم  

لینک به دیدگاه

این سایت هم که اتقدر مسخره شده چندبار باید بزنی تاپست ارسال بشه 

یک عکس الان سه بار میخام بفرستم اینجا کلا فازش پریده !!! میزنه بعنوان مهمان باید ثبت نام کنی برای ارسال نظر ومورد تایید مدیران قرار بگیره !!! سع بار رفتم کلا از سایت بیرون برگشتم یک تظر بنویسم اعصاب ادم خراب میشه 

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، farshad sh گفته است :

عزیز من گفتم  رم وقتی نیازهست که گرافیکت قوی باشه بخای بالای high بزاری ولی باتوجه به بودجت گفتم گرافیک زیر پنچ میلیون نهایت رم مورد تیاز 8_9گیک هست

دوما پاورت کفتم شش پین و خداقل 380وات

سوما gtx650معمولی 1.5برابر ضعیفتره

چهارما گفتم قیمتش حدود 2.500_2.800به بودجت میخوره و چهاربرابر gt730قدرت داره

پنچم چندمدل هست که مدل ایسوس direct cii خنکه و حداقل 10_15درجه از gtx750ti خنکتره وسگ جونه 

لود کاملشون دما بالای 54درجه ننیرسه !!!

اگه گیر نیاوردی بگو خودم ببینم چیمار میتونم بکنم  

سلام دوست عزیز ممنون بابت راهنمایتون 

حرفتون متین 

گشتم ولی مدلی که گفتین به چشمم نخورد 

گرافیکی که گفتین

در مورد پاور من یه پاور کولر مستر 750m دارم که 4تا 6+2 داره و از لحاط برق پاور مشکلی ندارم فعلا

موردی از لحاظ بودحه در همون حدود اگر هست جایی اطمینانی برای خریدبخرم 

با تشکر از شما عزیز

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

سلام 

من cpu E8400 دارم 

قبلا روی ddr2 خوب کار میکرد هیچ عیبی نداشت

ولی ddr3 خریدم، وقتی که میخوام ویندوز نصب کنم در لود وینذوز گیر میکنه

اصلا ویندوز بالا نمیاد 

قبلا باس رم 800 بود هردو با ddr2 رم یک گیگ و دوگیگ هردو 800

ولی الان دوتا چهار گیگ دارم هردو  1600 

مشکل از اینه یا چیز دیگس،  چونکه میخوام رم دو گیگ باس کم بخرم

مشکل رو حل میکنه یا نه؟  

ویرایش شده توسط حسین دریس
لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، حسین دریس گفته است:

ولی الان دوتا چهار گیگ دارم هردو  1600 

مدل دقیقه مادربرد؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...