رفتن به مطلب

اورکلاک خودکار سی پی یو

Recommended Posts

سلام

سی پی یو که دارم ryzen3 3200g pro

و مادربرد هم A520m-e

فرکانس غیر اورکلاک;این مدل  باید نهایت روی 3600 بیشتر نباشه

اما توی برنامه ی CPUID.HWMonitor.Pro فرکانس سی پی یو روی 3998 (طبق عکس زیر) در حال پرداز نشون میده

517674529_Screenshot(2).thumb.png.f3419234ef71fe58bc5a7fbecbfd4712.png

توی تنظیمات بایوس هم قسمت سی پی یو  همه موارد بصورت پیش فرضه روی گزینه auto هستش

سوالم اینکه الان این سی پی یو داره بصورت خودکار اورکلاک میشه یا من اشتباه میکنم؟

اگه اورکلاک میکنه چطور باید غیر فعالش کرد...چون نمیخوام اصلا اورکلاک بشه

ممنون اگه جواب بدید

لینک به دیدگاه

نرماله دوست عزیز سی پی یو تون بهصورت خودکار بووست میکنه هیچ مشکلی نداره اگر میخواین بووست نکنه از تو بایوس precision boost overdrive رو پیدا بکنید غیر فعال بکنید اما هیچ مشکلی براتو درست نمیکنه  بودنش بهتر از غیر فعال کردنشه باعث میشه سیستمت.ن کار های سبک ر. سریعتر انجام بده

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، Pooriya1886 گفته است :

نرماله دوست عزیز سی پی یو تون بهصورت خودکار بووست میکنه هیچ مشکلی نداره اگر میخواین بووست نکنه از تو بایوس precision boost overdrive رو پیدا بکنید غیر فعال بکنید اما هیچ مشکلی براتو درست نمیکنه  بودنش بهتر از غیر فعال کردنشه باعث میشه سیستمت.ن کار های سبک ر. سریعتر انجام بده

ممنون

چون نمیخوام بهش فشار بیاد ..یبار اسیب نبینه غیرفعالش میکنم..مخصوصا توی گیم ک از گرافیک انبردش استفاده میکنم

گرماش بین 57 تا 66 بالا میره

ویرایش شده توسط persian.ir
لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، persian.ir گفته است :

ممنون

چون نمیخوام بهش فشار بیاد ..یبار اسیب نبینه غیرفعالش میکنم..مخصوصا توی گیم ک از گرافیک انبردش استفاده میکنم

دماتون نرماله این سی پی یو ها تا ۸۰ ۸۵ درجه سیفه براشون

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، persian.ir گفته است :

ممنون

مشکلی پیش نمیاد نیازی به دست زدن به بایوس نیست استفاده کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...