رفتن به مطلب

خط های قرمز هنگام تماشای ویدیو

Recommended Posts

من کارت گرافیکم gtx 1650 وقتی ویدیو تماشا میکنم تو رنگ های قرمز دورش نقطه های قرمز یا خط های قرمز میبینم وقتی درایور کارت گرافیک غیر فعال میکنم اینطور نمیشه ولی فعال میکنم اینطور میشه فقط هنگام تماشا ویدیو   تو گیم های سنگین تست کردم اصلا اینشکلی نمیشه مشکل از کارت گرافیکه؟؟

لینک به دیدگاه

در در 17 اسفند 1399 در 20:23، شکار تاریکی گفته است :

دقیقتر از مشکل بگو - فقط تو بازی این مشکل هست یا نه موقع فیلم دیدن هم بیش میاد - این گرافیک از هر نظر عالیه - موقع افزایش دما اتوماتیک فنش روشن میشه و هیت سینگهای الومینیومیش  مجاله داغ شدن به gpu نمیده - یه تست از gpu z بزار

فقط هنگام تماشای ویدیو اینطور میشه.

لینک به دیدگاه

در در 20 اسفند 1399 در 13:21، jj-191 گفته است :

با پلیر دیگه تست کردید یا روی همه پلیرها اینچوریه؟

رو همه پلیر ها 

تو چند تا مانیتور با کابل های دیگه تست کردم مشکل هنوز هست درایور اپدیت وردم ویندوز هم عوض کردم

لینک به دیدگاه

در در 15 اسفند 1399 در 10:14، امیرحسین پی سی پلیر گفته است :

من کارت گرافیکم gtx 1650 وقتی ویدیو تماشا میکنم تو رنگ های قرمز دورش نقطه های قرمز یا خط های قرمز میبینم وقتی درایور کارت گرافیک غیر فعال میکنم اینطور نمیشه ولی فعال میکنم اینطور میشه فقط هنگام تماشا ویدیو   تو گیم های سنگین تست کردم اصلا اینشکلی نمیشه مشکل از کارت گرافیکه؟؟

سلام.گرافیک ماین شده خریدید؟چون شنیدم گرافیک ماین شده اینجور مشکلاتی رو به وجود میاره.

ویرایش شده توسط amir.t.1261
لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، شکار تاریکی گفته است :

یه تست از gpu z بزار - یعین چی تو فیلم اینجوریه  ولی تو بازی اینجوری نیست - اول از همه ویندوز نصب کن دوباره - دوما  چون بعضی بلیرها از سیکلهای gpuاستفاده میکنن{VLC Media } و بعضی بلیرها از سیکلهای سی بی یو - شکا با چند تا بلیر امتحان کن- شما حتما فلش بلیر نصب کن رو سیستم - شما حتما فنهای کارت گرافیک زیر نظر بگیر- تست gpuz هم بزار

همه اینایی که گفتید را چندین بار تست کردم قبلا

در 2 ساعت قبل، amir.t.1261 گفته است :

سلام.گرافیک ماین شده خریدید؟چون شنیدم گرافیک ماین شده اینجور مشکلاتی رو به وجود میاره.

نه گرافیکم نو خریدم مدل tuf هستو تو اینترنت خوندم سری tuf گرافیک هارو 144 ساعت تو تست میزارن شاید تو همین تست 144 ساعته توسط سازنده اینطوری شده نمیدونم

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، امیرحسین پی سی پلیر گفته است :

همه اینایی که گفتید را چندین بار تست کردم قبلا

نه گرافیکم نو خریدم مدل tuf هستو تو اینترنت خوندم سری tuf گرافیک هارو 144 ساعت تو تست میزارن شاید تو همین تست 144 ساعته توسط سازنده اینطوری شده نمیدونم

پاورت چیه؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، امیرحسین پی سی پلیر گفته است :

رو همه پلیر ها 

تو چند تا مانیتور با کابل های دیگه تست کردم مشکل هنوز هست درایور اپدیت وردم ویندوز هم عوض کردم

راهکار پیدا کردن مشکل دو روش هست یا گرافیک رو روی مادربرد دیگه تست کنید یا اینکه با گرافیک آنبرد اگه وجود داره یا گرافیک دیگه ای روی سیستم خودتون تست کنید ببینید پاسخ چی هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...