رفتن به مطلب

نرم افزار برای تنظیم فن کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در ۱ ساعت قبل، سیوان رحیمی گفته است :

داداش الان افتر بارنر و نصب کردم . سرعت فن و بالاتر بردم الان وقت بازی فوق فوقش تا 63 درجه میره حرارتش بنظرت خوبه ؟ نرماله حرارتش ؟؟؟ مشخصات سیستمم. 

cpu:intel i3-2100 3.1Ghz

ram:4+4G

mb: P61A-D3 GIGABYTE

power: NEXT 2500. 480w

VGA: asus 1G DDR5 320bit

واسه تهویه خوب چه راه حلی توصیه میکنی داداش ؟

63 درجه زیر بار دمای خوبی ه و جای نگرانی نیست.

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

63 درجه زیر بار دمای خوبی ه و جای نگرانی نیست.

واقعا ازتون ممنونم خیلی خیلی کمکم کردید .

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، سیوان رحیمی گفته است :

واقعا ازتون ممنونم خیلی خیلی کمکم کردید .

خواهش می‌کنم

برای بهتر کردن تهویه مشخصات کیس‌ت رو بنویس و اگر کیسی نیست که از توی نت بشه مشخصاتش رو در آورد ازش عکس بگذار طوری که محل‌قرارگیری فنش مشخص باشه.

اگر کیس یک فن در جلو و یکی در پشت داشته باشه معمولا برای این پیکربندی بسه.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

خواهش می‌کنم

برای بهتر کردن تهویه مشخصات کیس‌ت رو بنویس و اگر کیسی نیست که از توی نت بشه مشخصاتش رو در آورد ازش عکس بگذار طوری که محل‌قرارگیری فنش مشخص باشه.

اگر کیس یک فن در جلو و یکی در پشت داشته باشه معمولا برای این پیکربندی بسه.

یعنی این فن هایی که می فرماید یکی عقب باشه و یکی جلو نقش مکنده هوای داخل کیسو داشته باشه یا اینکه هوای بیرونو به داخل کیس بیاره ؟؟؟ در ضمن داداش الان که داشتم بازی میکردم حرارت تا 73 اومده ؟! واقعا نمیدونم این کارت و برش دارم یا پسش بدم ؟! نمیدونم واسم کار میکنه یا نه ؟! یه کارت گرافیک هست Galaxy GTX650 1G D5 128bit این صاحبش میکه سه هفتس گرفتمش ولی الان به پولش احتیاج دارم . میگه 390 تومن گرفتم ولی الان میگه 290 تومن . بنظر جنابعالی که کارتون اینه بدرد میخوره ؟؟؟

لینک به دیدگاه

بهترین حالت تهویه کیس معمولا به این صورته:

- جلو و بغل  کیس مکش به داخل

- بالا و پشت کیس دمش به بیرون

حالا ممکنه بعضی کیسهای ارزون یکی از اینارو داشته باشن یا دوتا نهایتا. ولی کیس های متوسط حداقل 2 و کیس های حرفه ای 3 یا هر 4 تا رو دارن. ضمنا دمای 73 خیلی بالا نیست ولی حالا محض احتیاط فن هاشو یه گردگیری کنید یا اگه شدنیه خمیر کارت رو با نمونه مرغوب تعویض کنید احتمالا تاثیر داره. معمولا یکی از چیزایی که برندای ارزون مثل گلکسی از اون میزنن کیفیت خمیر سیلیکونه

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، mostafa-b گفته است :

بهترین حالت تهویه کیس معمولا به این صورته:

- جلو و بغل  کیس مکش به داخل

- بالا و پشت کیس دمش به بیرون

حالا ممکنه بعضی کیسهای ارزون یکی از اینارو داشته باشن یا دوتا نهایتا. ولی کیس های متوسط حداقل 2 و کیس های حرفه ای 3 یا هر 4 تا رو دارن. ضمنا دمای 73 خیلی بالا نیست ولی حالا محض احتیاط فن هاشو یه گردگیری کنید یا اگه شدنیه خمیر کارت رو با نمونه مرغوب تعویض کنید احتمالا تاثیر داره. معمولا یکی از چیزایی که برندای ارزون مثل گلکسی از اون میزنن کیفیت خمیر سیلیکونه

داداش ممنونم . راستی کارت گرافیک من چیپش خیلی خیلی بزرگه فک کنم 320 بیتی گفتم شاید طبیعی بیاد. کلا سرویسشم کردم . خمیر سلیکون مرغوب چه برندی و توصیه میکنی داداش ؟

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، سیوان رحیمی گفته است :

یعنی این فن هایی که می فرماید یکی عقب باشه و یکی جلو نقش مکنده هوای داخل کیسو داشته باشه یا اینکه هوای بیرونو به داخل کیس بیاره ؟؟؟ در ضمن داداش الان که داشتم بازی میکردم حرارت تا 73 اومده ؟! واقعا نمیدونم این کارت و برش دارم یا پسش بدم ؟! نمیدونم واسم کار میکنه یا نه ؟! یه کارت گرافیک هست Galaxy GTX650 1G D5 128bit این صاحبش میکه سه هفتس گرفتمش ولی الان به پولش احتیاج دارم . میگه 390 تومن گرفتم ولی الان میگه 290 تومن . بنظر جنابعالی که کارتون اینه بدرد میخوره ؟؟؟

همانطور که ددست عزیزمان گفت فن جلو هوای خنک می فرسته داخل کیس و فن پشت هوای گرم می ده بیرون. حالا اگر روی در یک فن برای دمش هوا به داخل داشته باشه چه بهتر. دما تا 80 درجه مشکلی نیست،  مخصوصا برای این کارت قدیمی. اگر کارت بهتر می خوای دنبال 750ti باش. کارکرده حدود 400 قیمتشه و این مشکلها رو نداره. کارت فعلی هم با بهسازی تهویه ی کیس دماش پایین تر خواهد آمد.

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

همانطور که ددست عزیزمان گفت فن جلو هوای خنک می فرسته داخل کیس و فن پشت هوای گرم می ده بیرون. حالا اگر روی در یک فن برای دمش هوا به داخل داشته باشه چه بهتر. دما تا 80 درجه مشکلی نیست،  مخصوصا برای این کارت قدیمی. اگر کارت بهتر می خوای دنبال 750ti باش. کارکرده حدود 400 قیمتشه و این مشکلها رو نداره. کارت فعلی هم با بهسازی تهویه ی کیس دماش پایین تر خواهد آمد.

بله متوجه شدم . خیلی خیلی ازتون ممنونم واقعا کارمو راه انداختین. 

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

دوستان یه مشکل برام پیش اومده که نیاز به راهنمایی دارم

ویندوز من 7 x64 هست و کارت 7790 دو گیگ دارم و درایور win7-64bit-radeon-software-crimson-relive-16.12.2  رو ریختم

قبلا با همین ویندوز و درایور 13-12_win7_win8_64_dd_ccc_whql  tk  تنظیمات مانیتور رو در قسمت power option در حالت balanced  میذاشتم مثلا رو 2 دقیقه بعد از این تایم  صفحه مانیتور سیاه میشد و فن خاموش میشد ولی  جدیدا این حالت پیش نمیاد و فن یکسره میچرخه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...