رفتن به مطلب
  • 0

آیا شیائمی ردمی 9 مشکل دارد ؟

.km
 اشتراک گذاری

سوال

سلام من میدونم که قطعات شیائمی با کیفیت هستن و از سامسونگ کم نمیارن توی طول عمر . اما شنیدم میگن ردمی 9 یه مشکلاتی داره که سامسونگ نداره و اونم اینه که میگن توی اینستا گرام و کالاف دیوتی بعد از مدتی لگ شدید میزند . از دوستانی که اخیرا ردمی 9 خریدن درخواست میکنم بیان تجربشون رو بگن . فقط جون مادرتون راستش رو بگید چون شیائمی ارزون تره و در نگاه اول هم قوی تر از سامسونگ های همون قیمت هست مثلا ردمی 9 رو بخای معادل بنچمارک و قدرتش رو توی سامسونگ بگیری باید A21 بگیری و تعاوت قیمت خیلی زیاده و چون بودجه من کمه و زیر 3 میلیون هست باید درباره شیائمی متمعن بشم و یه چیز دیکه و اونم اینه که آیا شیائمی توست گوگل و ... تحریم هست ؟ آیا خواهد شد ؟ آیا مشکلی ایجاد میکند ؟.ممنون

آیا miui مشکلی ایجاد میکند ؟ مشکل نرم افزاری ؟

لینک به دیدگاه

13 answers to this question

Recommended Posts

• 2

سلام من چند ماهه ردمی نوت ۹ پرو دارم این که میگن باگ داره یا کیفیتش میاد پایین همش شعره

یه عده بیکار مجازی که اصلا اون مدل رو از ۱ متریشون هم ندیدن فقط شایعه درست میکنن

حالا بنده دقیقا از مدل مورد نظر شما اطلاعی ندارم 

ولی کلی میگم عالیه

ویرایش شده توسط ultragame888
لینک به دیدگاه

• 0

در مورد Redmi 9

نه گوشی قوی بود به نسبت هزینه پرداختی درسته که مدیاتک هست سی پی یو ولی لگی من ندیدم

رابط کاربریش رو من نظر نمیدم چون سلیقه ای هست و من نمیپسندم

2 مشکل داشت دوربین در حد شوخیه و روشنایی صفحه زیر نور آفتاب نابوده

یعنی زیر نور مستقیم آفتاب چیزی دیده نمیشه 

باطری خوب بود - اسپیکر خوب بود و اندازه صفحه نمایش هم مناسب بود

ولی 32 گیگ رو نگیرید که رم 3 هست

شاید کمی بودجه ببرید بالا و کمی هم صبر کنید Poco M3 و Redmi 9T از لحاظ عملکردی بهتر هستند که البته Redmi 9T از Poco M3 عملکرد بهتری داره و قیمت بالاتری

ولی همچنان هر دو مشکل روشنایی کم صفحه نمایش رو دارند

سامسونگ توی این رده قیمتی گوشی جالبی نداره و پیشنهاد هم نمیکنم

لینک به دیدگاه

• 0

میگم دوستان تا حالا سه مدل شیائومی داشتم

mi note 10

mi  mix2s

note 8

و یک مشکل مشترک دارن داده همراه واسه خودشون کار نمیکنه ولی وقتی یه نفر به نقطه اتصال شون وصل میشه به نت دسترسی داره در نوت ده مشکل یه مدت پابرجا بود و رفع شد ولی در اون مدل هنوز پابرجاست

جالب اینجاست واسه همه برنامه ها اینجوری نیست مثلا نمیتونی چیزی سرچ کنی ولی واتساپ کار میکنه این مشکل رو در ایپد ایر دو هم دارم که به هیچ عنوان باهیچی کار نمیکنه

اگر ممکنه یه راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

• 0

ببینین شما دارین تو رنج اقتصادی خرید میکنین

حتی میان رده هم نه یعنی ارزون ترین رنج موبایل که تا حد امکان ارزون سازی داخلشون انجام میشه

گوشی ای که انتخاب کردین همونطوری که خودتون فهمیدین به نسبت رقباش قدرت خوبی داره ولی طبیعتا نمیتونین توقع زیادی ازش داشته باشین و در حد قیمت باید ازش انتظار بره

لینک به دیدگاه

• 0

من note 8 pro رو ۹ ماه پیش خریدم الان شدیدا ضعیف شده مخصوصا لمسش که خیلی اعصاب خورد کنه

هیچ ارزونی بی دلیل نیس (البته در بیشتر موارد) سامسونگ و هواوی و... یه عمر تکنولوژی جهانو زیر و رو کردن که شدن این شیائومی فعلا اول کارشه (مخصوصا این تبلیغات تو گوشی خیلی خیلی سطحشو آورده پایین)

تو ایران نمیدونم مافیا شیائومی اومده که اینقد ازش تعریف میشه یا نه وقتی ارزون و بیشتر مردم دارن نمیان بگن ماست ما ترش

یه زمانیم چون هواوی ارزون ترین گوشی بازار بود مثل الان شیائومی همه جا تعریف از هواوی میدیدی

لینک به دیدگاه

• 0

خب من هم توقع زیادی ازش ندارم اما اگر قرار باشد لگ بیخود و باگ نرم افزاری و زود ضعیف شدن هارد و از این قبیل مشکلات رو زمزمه کنید .... من نمیتونم شیائمی بخرم چون میترسم . جون مادرتون کمک کنید . وضع اقتصادی بده و قیمت گوشی میان رده سامسونگ هم بالای 5 و 6 میلیون تومان هست و اون ها رو متمعنم که این مشکلات پیدا نمیکنن اما مدل های خیلی ارزون رو نمیدونم ... 

جون مادرتون یه آدم حسابی بیاد یه نظر حسابی بده من نمیتونم تصمیم بگیرم ..وااای

الان یه گوشی دارم که پنج ساله دارم ازش استفاده میکنم و یکی دوساله که 30% هاردش کند شده و واقعا عالی بوده  سامسونگ s3 neo رو میگم . من یه گوشی گریت میخوام . اگه مدلی هست که دست دو پیدا بشه مثل j7 pro  و همینتور عالی باشه بهتر از اینه که پولم رو خدایی نکرده توی سطل آشغال شیائمی بندازم یا هر چی دارم بدم به سامسونگ تا یه گوشی قدرت پایین بده بهم . آره بهتره مدل بالا های قدیم رو بخرم دست دو 

لینک به دیدگاه

• 0
در 12 دقیقه قبل، .km گفته است :

خب من هم توقع زیادی ازش ندارم اما اگر قرار باشد لگ بیخود و باگ نرم افزاری و زود ضعیف شدن هارد و از این قبیل مشکلات رو زمزمه کنید .... من نمیتونم شیائمی بخرم چون میترسم . جون مادرتون کمک کنید . وضع اقتصادی بده و قیمت گوشی میان رده سامسونگ هم بالای 5 و 6 میلیون تومان هست و اون ها رو متمعنم که این مشکلات پیدا نمیکنن اما مدل های خیلی ارزون رو نمیدونم ... 

حدود چند ماهه شیائومی نوت ۹ اس دارم

کاملا راضی هستم هم از سخت افزارش

شارژدهی باتریش و سرعت شارژش

قطعا کیفیت ساختشم از خیلی محصولا میان رده سامسونگ بهتره. شیائومی برند خوبیه

بعضی از دوستان فن بازی در میارن سامسونگ بگیر و فلان بگیر و .... ببین بودجت چقدره طبق همون بخر اگر پولت میرسه نوت ۹ اس بخر هم پردازندش بهتره هم جای اثر انگشتش رو کلید پاور  هم سرعت شارژ شدنش بهتره قشنگ ارزش این تفاوت رو داره.

لینک به دیدگاه

• 0

ولی بعضی از دوستان مشکل گذارش کردن از شیائمی . بدون اینکه سامسونگ رو تبلیغ کنن . 

برای من نه دوربین مهمه نه gpu نه حافظه . 

فقط کیفیت ساخت مهمه و اینکه 4G حسابی باشه 

یه جورایی یه گوشی شخصی سازی شده رو میخوام با مشخصات زیر 

gpu پایین رده 

cpu میان رده 

اینترنت 4.5G

حافظه 16 گیگ

رم 3 گیگ 

دوربین 8 مگا پیکسل یا کمتر 

و فناوری های کم 

همچین گوشی وجود نداره ولی اگه داشت خیلی خوب بود .

لینک به دیدگاه

• 0
در 8 ساعت قبل، .km گفته است :

الان یه گوشی دارم که پنج ساله دارم ازش استفاده میکنم و یکی دوساله که 30% هاردش کند شده و واقعا عالی بوده  سامسونگ s3 neo رو میگم . من یه گوشی گریت میخوام . اگه مدلی هست که دست دو پیدا بشه مثل j7 pro  و همینتور عالی باشه بهتر از اینه که پولم رو خدایی نکرده توی سطل آشغال شیائمی بندازم یا هر چی دارم بدم به سامسونگ تا یه گوشی قدرت پایین بده بهم . آره بهتره مدل بالا های قدیم رو بخرم دست دو 

یه آدم حسابی بیاد جواب بده!!!

بی تربیت مگه مایی که جواب دادیم ناحسابی بودیم

تو منتظری یکی لقمه جویده شده بکنه تو دهنت و بگه بدو برو مطلق اون بخر 

وگرنه دوستان زحمت کشیدن و منت سرت گذاشتن(به خاطر شخصیتت این جمله بیان شد) اومدن نظراتشون گفتن دیگه 

یه نگاه به جیبت کن برو بخر 

زن نمی‌خوای بگیری که دنبال یه عمر جوابگویی هستی 

لینک به دیدگاه

• 0

ببین داداش الان هرچی میخری باید رم 6 به بالا بگیری. فرقی نداره شیائومی باشه یاچی. الان دیگه 4 گیگ کم میاره برا اندروید. من 9 اس گرفتم رم 4 گیگ راضی نبودم ولی نوت8 پرو رم 8 گیگ داشتم خیلی عالی بود می 9 تی هم داشتم 6 گیگ عالی بود الانم پوکو ایکس دارم رم 6 راضیم. خلاصه زیر رم 6 نرو که با لگ همخو میشی.

در 2 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

یه آدم حسابی بیاد جواب بده!!!

بی تربیت مگه مایی که جواب دادیم ناحسابی بودیم

تو منتظری یکی لقمه جویده شده بکنه تو دهنت و بگه بدو برو مطلق اون بخر 

وگرنه دوستان زحمت کشیدن و منت سرت گذاشتن(به خاطر شخصیتت این جمله بیان شد) اومدن نظراتشون گفتن دیگه 

یه نگاه به جیبت کن برو بخر 

زن نمی‌خوای بگیری که دنبال یه عمر جوابگویی هستی 

🤣😅 به به داش سعید گل. خودتو با این چیزا اذیت نکن بعضیا قدرنشناسن دست خودشون نیس

لینک به دیدگاه

• 0
در 1 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

ببین داداش الان هرچی میخری باید رم 6 به بالا بگیری. فرقی نداره شیائومی باشه یاچی. الان دیگه 4 گیگ کم میاره برا اندروید. من 9 اس گرفتم رم 4 گیگ راضی نبودم ولی نوت8 پرو رم 8 گیگ داشتم خیلی عالی بود می 9 تی هم داشتم 6 گیگ عالی بود الانم پوکو ایکس دارم رم 6 راضیم. خلاصه زیر رم 6 نرو که با لگ همخو میشی.

🤣😅 به به داش سعید گل. خودتو با این چیزا اذیت نکن بعضیا قدرنشناسن دست خودشون نیس

سلام داشی صبحت بخیر 

آخه اگه گفتار بود میگفتی یکدفعه یه چیزی از دهن آدم در می‌ره

ولی تو نوشتار که دیگه از این خبرا نیست

حق با تو سالار 

خیلی گلی،🌺🌺🌺

لینک به دیدگاه

• 0
در 46 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

سلام داشی صبحت بخیر 

آخه اگه گفتار بود میگفتی یکدفعه یه چیزی از دهن آدم در می‌ره

ولی تو نوشتار که دیگه از این خبرا نیست

حق با تو سالار 

خیلی گلی،🌺🌺🌺

❤️🌷

میگن ربطی به سن نداره ولی واقعیت اینه که اقتضای سنه!

فدایی داری

لینک به دیدگاه

• 0

الان یکی نمیدونه شیائمی ردمی 9 مشکل خاصی داره یا نه . ببینید نمیخوام بازی روش نصب کنم چون از شبیهساز اندروید روی کامپیوتر استفاده میکنم و اون هم رم بالا داره هم cpu هم gpu و حافظه هم نیاز ندارم چون اونم میریزم تو کامپیوتر و 16 گیگ کافیه برا گوشیم . 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...