رفتن به مطلب

فروش روتر و اکسس پوینت دو باند تندا AC1200 با قیمت مناسب ( توضیح اصلاحی ) ( کاهش قیمت مجدد )

Recommended Posts

درود خدمت دوستان

برای اون دسته از دوستان که تصمیم به افزایش برد وای فای مودم دارند بسیار کاربردیه

روتر متعلق به بنده هستش که چندماه استفاده شده و  بعد از آن به مدت دو سال در کارتن بوده

قابلیت های اکسس پوینت - ریپیتر - روتر و ... رو داره که من به اشتباه گفتم قابلیت اکسس پوینت رو نتونستم کانفیگ کنم که اصلاح می کنم یعنی شما با یه کابل میتونین این روتر رو به مودمتون وصل کنین و از قابلیت های اون استفاده کنین بدون خریدن مودم قوی تر

دارای دو باند 2.4 و 5 گیگاهرتز که این قابلیت بسیار کاربردیه که با توجه به تداخل امواج باند 2.4،  باند 5 گیگاهرتز بسیار به کار میاد مخصوصا برای استریم و دیدن فیلم و دانلود

دارای 5 عدد آنتن غیرقابل جدا شدن به همراه آداپتور و دفترچه راهنما و جعبه منتها گارانتی به اتمام رسیده

دوستان اگر به شبکه آشنایی داشته باشند براحتی میتونن تنظیمش کنن و از قابلیت هاش استفاده کنن

علت فروش هم عدم کاربرد به علت خرید مودم قویتر با برد وای فای مناسب و نقل مکان به محیط کوچیکتر

متاسفانه این مدل در بازار موجود نیست و قیمت متناسب با موارد همرده در نظر گرفته شده

قیمت : 1 تومن   ۷۰۰ تومان

24 ساعت مهلت تست از زمان تحویل

ابتدا واریز سپس ارسال

هزینه ارسال با خریدار محترم

سوالی بود خصوصی یا به تلگرام بنده ارسال کنید

لینک مشخصات مشخصات، قیمت و خرید روتر دوبانده AC1200 تندا مدل FH1202 | دیجی‌کالا (digikala.com)

اولویت با اون شخصی هستش که درخواست خرید را در تاپیک مطرح کنند

فروش در خارج از فروم هم برقرار است

ID : mortezak66

1615309441675.jpg

1615309441680.jpg

1615309441684.jpg

ویرایش شده توسط mortezak87
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...