رفتن به مطلب

کارت گرافیک منجر به روشن نشدن سیستم؟

AliSurmail
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام،
سیستم بنده با مشخصات ذکر شده در پایین با کارت گرافیک روشن نمیشه اما وقتی کارت گرافیک رو برمیدارم کار میکنه و روشن میشه، و روی مادربورد دیگه هم امتحان کردم همینطوری بود، و آیا مشکل از پاور هست؟ یا کارت گرافیک؟ برای حل مشکل چه باید کرد؟ این مشکل وقتی رخ داد که چند روز پیش هنگام بازی با تنظیمات بسیار بالا، یکدفعه صفحه مانیتور مشکی میشه و کارت گرافیک فن هاش روی حالت بسیار تند میره و بعد از 10 ثانیه که خاموش میکنم و میخوام که روشن کنم دیگه روشن نمیشه سیستم مگه اینکه کارت گرافیک متصل نباشه بهش... باید بفرستمش واسه تعمیر؟
config gtx 1070 ichill ino3d
core i3 10100
asus h410mk
enermax enp650awt b, 80 plus bronze ,
با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام

متاسفانه کارت گرافیک شما خراب شده، منم یه rx 470 داشتم دقیقا همین مشکل پیش اومد، اول فکر کردم از پاور هست ولی بعد مشخص شد از گرافیک هست و فرستادمش گارانتی...

ویرایش شده توسط mamad-pc
لینک به دیدگاه

در در 20 اسفند 1399 در 23:28، mamad-pc گفته است :

سلام

متاسفانه کارت گرافیک شما خراب شده، منم یه rx 470 داشتم دقیقا همین مشکل پیش اومد، اول فکر کردم از پاور هست ولی بعد مشخص شد از گرافیک هست و فرستادمش گارانتی...

سلام

اگه کارت خراب شده باشه برای گارانتی که تا سال 2018 بوده حالا باید به کجا فرستاد؟

و اینکه چطوری مشخص شده اینجا که مشکل از کارت؟ 

ویرایش شده توسط AliSurmail
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، AliSurmail گفته است :

سلام

اگه کارت خراب شده باشه برای گارانتی که تا سال 2018 بوده حالا باید به کجا فرستاد؟

اگر بری در فروم های خارجی و رددت مشکلات افراد رو بونی میفهمی کارت گرافیک وقتی اینجوری بشه خراب شده دیگه باید یکی نو بخری

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، AliSurmail گفته است :

سلام

اگه گارانتیش تموم شده پس تعویض نمیکنن ولی میتونین با شرکت گارانتی صحبت کنین شاید بتونن تعمیر کنن (هر چند مال من رو نتونستن تعمیر کنن و با ۸۰۰ تومن یه rx 570 نو بهم دادن)

مشکل هم مشخصه که از گرافیک هست طبق توضیحات خودتون و تجربه خودم

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

خب مثل اینکه ایندفعه امتحان کردم سیستم روشن میشه کارت هم روشن میشه اما فن ها با بالاترین سرعت میچرخن و اگه بخوام جلوی چرخش فن ها رو بگیرم دود از pci بلند میشه و سیستم کارت رو نمیشناسه و کارت همینطوری روشن و فن هاش میچرخه، در این صورت میشه گفت که بایوس کارت پریده؟ و چطوری میشه ری فلش کرد بایوس کارت گرافیک اگه پریده باشه؟

مشکل از این بود که یک تبدیل چهار راهه به پریز وصل کرده بودم و به تبدیل یک ترانس برق برای همین سیستم با کارت روشن نمیشد و تبدیل رو از سر راه برداشتم حالا سیستم روشن میشه با کارت و کارت هم روشن میشه اما با شرایطی که گفتم

و دفعه اول که سیستم تونستم با کارت روشن کنم پاور مستقیم به چهار راهه که به پریز وصل بود زدم بدون ترانس که دود از pci بلند شد و سریع خاموش کردم و دفعه بعد کلا چهار راههی که به پریز وصل بود برداشتم که انگار مشکلشو حل کرد

علت این خرابی کارت میتونه همون چهار راهه باشه که به پریز وصل بوده؟ شاید نتونسته برق کافی وارد کنه و شک گرفته؟

حالا راه حل این وضعیت جدید کارت چیه؟ با ری فلش درست میشه؟ تو device manager که میرم سیستم فقط گرافیک cpu رو میشناسه و یک درایور هیدن به اسم microsoft basic display adapter .... و بایوس ماردبورد هم برای شناسایی gpu رو برای مانیتور حالت auto قرار داره و hdmi مانیتور رو به کارت گارفیک میزنم روی حالت no signal قرار میگیره و برای همین با گرافیک cpu وصل میشم به مانیتور.

لینک به دیدگاه

به نظرتون این pci سالمه؟ انگار یه جاییش کم شده

InkedDE5F8291-A3DB-48C8-86E5-7A13BF65B172 (1)_LI000.jpg

لینک به دیدگاه

من یه گرافیک به این شکل داشتم رو سیستم که وصل میکردم اصلا علایم حیاتی نمیداد سیستم.  . گرافیک قدیمی بود. فکر میکنم مشکل اتصال کوتاه داره . مشکل حادی نیست براحتی تعمیر میشه به گمونم

ویرایش شده توسط milad.azn
لینک به دیدگاه

k

در 1 ساعت قبل، milad.azn گفته است :

من یه گرافیک به این شکل داشتم رو سیستم که وصل میکردم اصلا علایم حیاتی نمیداد سیستم.  . گرافیک قدیمی بود. فکر میکنم مشکل اتصال کوتاه داره . مشکل حادی نیست براحتی تعمیر میشه به گمونم

نقطه ای که بنظر میاد مشکل داره رو علامت گذاری کردم، حالا چطوری درست میشه؟ اصلا خراب هست اونجا که بشه درستش کرد؟ چجوری میشه تعمیر کرد؟ 

InkedDE5F8291-A3DB-48C8-86E5-7A13BF65B172 (1)_LI000.jpg

حذف برخی جزئیات
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، AliSurmail گفته است :

نقطه ای که بنظر میاد مشکل داره رو علامت گذاری کردم، حالا چطوری درست میشه؟ اصلا خراب هست اونجا که بشه درستش کرد؟ چجوری میشه تعمیر کرد؟ 

سلام

مشکلی نداره ، شکل پورت pcie همینطور هست .

لینک به دیدگاه

در در 20 اسفند 1399 در 21:25، AliSurmail گفته است :

با سلام،
سیستم بنده با مشخصات ذکر شده در پایین با کارت گرافیک روشن نمیشه اما وقتی کارت گرافیک رو برمیدارم کار میکنه و روشن میشه، و روی مادربورد دیگه هم امتحان کردم همینطوری بود، و آیا مشکل از پاور هست؟ یا کارت گرافیک؟ برای حل مشکل چه باید کرد؟ این مشکل وقتی رخ داد که چند روز پیش هنگام بازی با تنظیمات بسیار بالا، یکدفعه صفحه مانیتور مشکی میشه و کارت گرافیک فن هاش روی حالت بسیار تند میره و بعد از 10 ثانیه که خاموش میکنم و میخوام که روشن کنم دیگه روشن نمیشه سیستم مگه اینکه کارت گرافیک متصل نباشه بهش... باید بفرستمش واسه تعمیر؟
config gtx 1070 ichill ino3d
core i3 10100
asus h410mk
enermax enp650awt b, 80 plus bronze ,
با تشکر

یادمه زمانی که تازه این برند(ichill ino3d) امده بود،  اهالی انجمن ، آی تعریفش میکردن ، حالا داره گندش در میاد.

بنظر من ، قطعات حساسی مثل گرافیک که با حرارات سر کار داره حتما از برند معروف که کمترین خرابی داشته باشه باید تهیه کنید.

پ.ن

این دومین کارت از این برند است که این چند روز گذشته تو این انجمن دیدم . . . 

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، m.reza گفته است :

سلام

مشکلی نداره ، شکل پورت pcie همینطور هست .

پشت پورت هم این شکلی باشه ایرادی نداره؟ چون با عکس های دیگه 1070 که مقایسه میکنم این شکلی نیستن معمولا 

در 16 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

یادمه زمانی که تازه این برند(ichill ino3d) امده بود،  اهالی انجمن ، آی تعریفش میکردن ، حالا داره گندش در میاد.

بنظر من ، قطعات حساسی مثل گرافیک که با حرارات سر کار داره حتما از برند معروف که کمترین خرابی داشته باشه باید تهیه کنید.

پ.ن

این دومین کارت از این برند است که این چند روز گذشته تو این انجمن دیدم . . . 

یادمه 2018 خریدم این کارت رو، قبلش 660 msi داشتم، اما بدلیل اینکه دیگه کفایت نمیکرد واسه بازی های روز فروختمش، و اما این کارت بی وقفه کار کرده واسم از همون موقع، حتی واسه سه چهار ماه شب و روز روشن بوده یه زمانی و حسابی مشغول کار هیچیش نشده بود تا اینکه چند روز پیش که حالا هنوزم مطمئن نیستم مشکل از کارت یا پاوره چون پاور از2013 که دارمش برای همون به سلامت پاور شک دارم، یادم نمیره اخیرا تمیزش که کردم پر از خاک بود...

Inked52B84281-5A0A-4906-B8DB-D2BEC3D19329_LI0101.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...