رفتن به مطلب

مشکل بوت نشدن سیستم

vahidstar72
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان.

من یک سیستم دارم که مشکل خاصی نداره و عین ساعت کار میکنه, اما بعد از اینکه کامپیوتر رو مثلا شب خاموش میکنم صبح دوباره روشن میکنم پاور ال ای دی روشن میشه و فن های میچرخن  اما هیچ برقی به موس و کیبورد و تصویر به مانیتور ارسال نمیشه. این اتفاق کاملا رندوم میفته لطفا کمک کنید .

با تشکر.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، vahidstar72 گفته است :

با سلام خدمت دوستان.

من یک سیستم دارم که مشکل خاصی نداره و عین ساعت کار میکنه, اما بعد از اینکه کامپیوتر رو مثلا شب خاموش میکنم صبح دوباره روشن میکنم پاور ال ای دی روشن میشه و فن های میچرخن  اما هیچ برقی به موس و کیبورد و تصویر به مانیتور ارسال نمیشه. این اتفاق کاملا رندوم میفته لطفا کمک کنید .

با تشکر.

سلام.من این مشکل رو رو یه کامپیوتر قدیمی داشتم.اینجوری بود باهاش ساختم بعد یه ماه وسط کار قفل کرد ری استارت کردم دیگه هیچ وقت بالا نیومد.پاورت چیه؟

لینک به دیدگاه

amir.t.1261

در 2 ساعت قبل، amir.t.1261 گفته است :

سلام.من این مشکل رو رو یه کامپیوتر قدیمی داشتم.اینجوری بود باهاش ساختم بعد یه ماه وسط کار قفل کرد ری استارت کردم دیگه هیچ وقت بالا نیومد.پاورت چیه؟

پاور نو خریدم 450W green 

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، vahidstar72 گفته است :

با سلام خدمت دوستان.

با تشکر.

احتمالا باطری بکاپ خراب است.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، vahidstar72 گفته است :

سلام قربان همون باطری بایوس منظورتونه ؟

بله

اون لحظه که بوت نمیشه ، باطری در بیاری روشن میشه.

انشاله که مشکل از همین باشه

وگرنه تو این گرونی باید بری برا سلامتی سیستمت شمع روشن کنی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...