رفتن به مطلب

خریدار تاچ و سنسور اثر انگشت Mi mix 2 و redmi 5a

Recommended Posts

درود

دوستان این دو مدل گوشی رو دارم

مشکی سرامیکیmi mix 2

redmi 5a نقره ای

گوشی اول تاچ نداره تاچش کاملا خرد شد در اودم انداختم دور به علت ناشی بازی حسگر اثر انگشت رو هم خراب کردم

مورد دوم هم به همین شکل فقط اون سنسور نداره نیاز به تاچش دارم

توی اینترنت گشتم چند تا فروشگاه هستن قیمت هاشون بسیار متفاوته یکی 300 تومن یکی 1000

اگر فروشگاه معتبر تعمیرگاه معتبر ترجیها در شهر های زیر

یاسوج-شیراز-کرج یا تهران میشناسید بهم معرفی کنید

ویرایش شده توسط YUNKI
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

تهران پاساژ علائدین، طبقه اول(بالای همکف) فروشگاه آفتاب تشریف ببرید، تمام قطعات نایاب شیائومی رو دارن.

بابت خرید اینترنتی هم، من از مای فون زیاد خرید داشتم، هم کیفیت هم قیمت قطعه هاشون مناسبه

تاچ گوشی هم معمولا زیر 100 تومن هست، چون یه گلسه و یه صفحه خازن، چیز دیگه ای نداره

تا جایی هم که دیدم، گوشی اولی که گفتید، تاچ و السیدی به هم چسبیده هستن! نمیدونم چجوری تونستید گلس و السیدی رو از هم جدا کنید، ولی برای تعمیرش، باید السیدی رو بدید گلس-تاچ روش بزنن. معمولا هم حدود 200-300 برای گوشیای عادی هزینه میبره.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است :

درود

تهران پاساژ علائدین، طبقه اول(بالای همکف) فروشگاه آفتاب تشریف ببرید، تمام قطعات نایاب شیائومی رو دارن.

بابت خرید اینترنتی هم، من از مای فون زیاد خرید داشتم، هم کیفیت هم قیمت قطعه هاشون مناسبه

تاچ گوشی هم معمولا زیر 100 تومن هست، چون یه گلسه و یه صفحه خازن، چیز دیگه ای نداره

تا جایی هم که دیدم، گوشی اولی که گفتید، تاچ و السیدی به هم چسبیده هستن! نمیدونم چجوری تونستید گلس و السیدی رو از هم جدا کنید، ولی برای تعمیرش، باید السیدی رو بدید گلس-تاچ روش بزنن. معمولا هم حدود 200-300 برای گوشیای عادی هزینه میبره.

بله منظور من هم همون به هم چسبیده بود کلا اون مایعی که بینش بود پخش شد

الان کار نداره فقط باید با پیچ گوشتی یه صفحه رو جدا کنن و تاچ جدید کابل فلتش رو وصل کنن

و یه چیز دیگه اگر تماس بگیرم واسشون گوشی هارو پست کنم کارشو انجام میدن ؟

گوشی من می میکس دو هست دوربین هم وسط قرار داره ولی در برخی فروشگاه ها نوشته درب پشتی می میکس دو ولی کاملا فرق داره

اگر تاچ اون گوشی رو بفرستن که دوربینش بغله فرقی نداره؟

قیمت خرید تاچ و ال سی دی گوشی شیائومی می میکس Xiaomi Mi Mix 2 _ تعمیرات 118 — Mozilla Firefox 3_13_2021 8_34_34 PM.png

photo_2021-03-13_20-46-05.jpg

photo_2021-03-13_20-46-03.jpg

photo_2021-03-13_20-46-08.jpg

photo_2021-03-13_20-46-10.jpg

photo_2021-03-13_20-46-13.jpg

ویرایش شده توسط YUNKI
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 ساعت قبل، YUNKI گفته است :

بله منظور من هم همون به هم چسبیده بود کلا اون مایعی که بینش بود پخش شد

بین تاچ و السیدی چسب oca هست که کاملا خشکه، اگه چیز مایع مانند بینشون بوده، گریستال مایع السیدی بوده و کل تاچ السیدی باید عوض شه.

الان کار نداره فقط باید با پیچ گوشتی یه صفحه رو جدا کنن و تاچ جدید کابل فلتش رو وصل کنن

فلت تاچ روی فلت السیدی نصب میشه و از طرف السیدی یک فلت به برد وصل میشه.

و یه چیز دیگه اگر تماس بگیرم واسشون گوشی هارو پست کنم کارشو انجام میدن ؟

مای فون فک کنم تعمیرات هم داره، ولی نمیدونم تعمیر کارشون خوبه یانه، (البته کار شما تعویض السیدیه و ناشی ترین فرد ممکن هم میتونه انجامش بده، چون توی تعمیر گوشی السیدی فقط حساسه و معمولا آسیب میبیه)

درباره درب پشت هم اطلاعی ندارم، زیاد از مدل های شیائومی سر در نمیارم، یه سرچ دقیق بزنید، احتمالا یه حرفی چیزی بین اون مدلی که دارید با مدل سایت ها فرق داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...