رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید خنک کننده و قاب کیس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان عزیز این مورد انحنایی سطح تماس کولرهای ترمالرایت یه مزیت این کولر شناخته میشه و دلیل قدرت خنک کندگی بالایی این کولرها این موارد به ظاهر عجیب و در این حال تکنیکی این مارک هست هیچ نگران نباشید کولرهای ترمالرایت امتحان خودشون رو پس دادن و همه ای این کولرها با یک قالب و دستگاه ساخته میشه

جالبه من واقعا لازم شد یه تحقیق در این مورد بکنم به اطلاعاتم اضافه بشه میشه یه لینک معرفی کنید

لینک به دیدگاه

ممنون از تمامی دوستان ما اخر نفهمیدیم با 160-200چه کولری بگیریم.!؟

لینک به دیدگاه

جالبه من واقعا لازم شد یه تحقیق در این مورد بکنم به اطلاعاتم اضافه بشه میشه یه لینک معرفی کنید

بله این قوص طبیعیه و دوستمون کاملا درست گفتن ولی در این تصویر او قوس خیلی زیاده ولی به هر شکل این کولر جواب داده و بسیار خوب عمل می کنه

بازم متشکر

لینک به دیدگاه

بله این قوص طبیعیه و دوستمون کاملا درست گفتن ولی در این تصویر او قوس خیلی زیاده ولی به هر شکل این کولر جواب داده و بسیار خوب عمل می کنه

بازم متشکر

این هم اصل مطلب

Like the entire Ultra series, the base is convex, which means there will be more contact with the processor in the middle. It's an apt strategy as most of the heat generated emanates from the center, and most current CPUs have a heatspreader that tends to be concave..

لینک به دیدگاه

به ترتیب اولویت

Corsair Hydro Series: H60, H80

NH-D14

Thermalright Silver Arrow Dual 14cm Fan Cooler

هر کدوم رو که بگیری واقعا خوب عمل می کنند ولی بازم اور رو برای این سیستم توصیه نمیکنم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز برای آشنایی با این مورد میتونید این تایپیک رو مطالعه کنید

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=9368&st=20

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از تمامی دوستان ما اخر نفهمیدیم با 160-200چه کولری بگیریم.!؟

Antec 920 water

لینک به دیدگاه

Antec 920 water

کولر خوب و تقریبا میشه گفت اگر silver با ND-d14 نسبت فامیلی دور دارند :D این کولر با Hydro H80 میشه مقایسه کرد البته به نظر من بعد از h80قرار میگیره و البته ظاهر H80 کمی بهتره ولی قیمت antec 920 آدمو قلقلک میده که خیلی مناسبه

یک نکته ظریف در مورد این خنک کننده های آبی وجود داره که اونم پمپ انتقال اونهاست که همیشه منو میترسونه ولی هرکه طاورس خواهد ....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...