رفتن به مطلب

کاهش SHAred system memory

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

همونطور که توی عنوان درج کردم قصد کاهش  SHAred system memory رو دارم از طریق ویندوز

من کارت گرافیکم 2 گیگ هست ولی ویندوز خود به خود به اون 3 گیگ دیگه هم از رم اختصاص میده که میشه 5 گیگ خب من میخوام 

Screenshot_5.png.0ca2ba578fd0975216709f3b649c2cb5.png      اصلا به کارت گرافیک رم اضافه ای اختصاص نده    ایا راه حلی برای این مشکل دارید ؟؟؟!!

لینک به دیدگاه

نه امکانش نیست. بر فرض اینکه هم امکانش باشه محدودیت مموری باعث کرش شدن برنامه میشه. ضمنا اون مقدار اشتراک گذاری دینامیک هستش و رزرو شده نیست و هرگاه نیاز باشه استفاده میشه.

ویرایش شده توسط 🅰️🅼🅸🅽
لینک به دیدگاه

• 8 ماه بعد...

سلام بله امکانش ، windows + R  رو بزن بعد تایپ کن MSCONFIG، قسمت BOOT و بعد advanced , اون قسمت که نوشته max memory , نشان از حداکثر مقدار رم اختصاصی به سیستمت هست ، یعنی هرچی بیشترش کنی تمرکز رم روی سیستم میره و در نتیجه shared system memory کم میشه ولی اگر روی صفر رهاش ( یعنی unchecked باشه ) تمرکز رم روی گرافیک شیر شده میره .

خلاصه بگم برای امور گرافیکی و گیم میتونی uncheck کنی تا total graphic بره بالا و بالعکس.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...