رفتن به مطلب

بهترین مایع برا کولانت واتر کولینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ودرود 

دوستان من در حال ساخت یه واتر کولینگ برا سی پی یو هستم و می خوام یه مایعی تهیه کنم که بهترین رسانایی گرما رو داشته باشه یا به قولی سریع گرما بگیره و سریع از دست بده.

من واتر کولینگم رو با المان خنک کننده دارم میسازم و اینم مشخصات فنی اون قطعه هست

Chip Model: TEC1-12706
Dimensions: 40 * 40 * 3.8mm (Please note the 3.8mm, not through street selling 3.4mm) components logarithmic 127
Wire Size: Length 300 ± 5mm RV lead standard single head 5mm tinned wire
Internal resistance: 2.5 ~ 2.8Ω (ambient temperature of 23 ± 1 ℃, 1kHZ Ac test)
Maximum temperature: △ Tmax (Qc = 0) 65 ℃ or more.
Operating current: Imax = 4.3-4.6A (rated at 12V)
Rated voltage: DC12V (Vmax: 15V Starting current 5.8A)
Cooling power: Qcmax 60-72W
Assembly Pressure: 85N/cm2
Working environment: Temperature range -55 ℃ ~ 83 ℃ (high ambient temperature drop directly affect the cooling efficiency)
Packaging process: four weeks Standard 704 silicone rubber seal
Packaging Standard: foam box packing, storage conditions Ambient temperature -10 ℃ ~ 40 ℃
Storage conditions: -30 ~ 60 ℃

و برای انتقال سرما به سی پی یو از دو عدد واتر بلاک آلومنیومی استفاده میشه([مدل مس این بلاک ها پیدا نمیشه متاسفانه) که یک عدد روی پلیتر و یک عدد روی سی پی یو قرار داده میشه مشکلی از نظر تغذیه پلیتر و دفع حرارت تولیدی ندارم و از یک هیت سینک که فک کنم 16*20 سانت هست استفاده میشه برای دفع حرارت.

حالا من موندم چه مایعی برای انتقال حرارت تولیدی سی پی یو به واتر بلاک المان استفاده کنم طی این چند روز اگه پست قطعات رو برسونه دستم قرار میدم. 

ممنون میشم از اساتید که منو راهنمایی کنن.

لینک به دیدگاه

در در 25 اسفند 1399 در 02:53، Hamid.29 گفته است :

سلام ودرود 

دوستان من در حال ساخت یه واتر کولینگ برا سی پی یو هستم و می خوام یه مایعی تهیه کنم که بهترین رسانایی گرما رو داشته باشه یا به قولی سریع گرما بگیره و سریع از دست بده.

من واتر کولینگم رو با المان خنک کننده دارم میسازم و اینم مشخصات فنی اون قطعه هست

Chip Model: TEC1-12706
Dimensions: 40 * 40 * 3.8mm (Please note the 3.8mm, not through street selling 3.4mm) components logarithmic 127
Wire Size: Length 300 ± 5mm RV lead standard single head 5mm tinned wire
Internal resistance: 2.5 ~ 2.8Ω (ambient temperature of 23 ± 1 ℃, 1kHZ Ac test)
Maximum temperature: △ Tmax (Qc = 0) 65 ℃ or more.
Operating current: Imax = 4.3-4.6A (rated at 12V)
Rated voltage: DC12V (Vmax: 15V Starting current 5.8A)
Cooling power: Qcmax 60-72W
Assembly Pressure: 85N/cm2
Working environment: Temperature range -55 ℃ ~ 83 ℃ (high ambient temperature drop directly affect the cooling efficiency)
Packaging process: four weeks Standard 704 silicone rubber seal
Packaging Standard: foam box packing, storage conditions Ambient temperature -10 ℃ ~ 40 ℃
Storage conditions: -30 ~ 60 ℃

و برای انتقال سرما به سی پی یو از دو عدد واتر بلاک آلومنیومی استفاده میشه([مدل مس این بلاک ها پیدا نمیشه متاسفانه) که یک عدد روی پلیتر و یک عدد روی سی پی یو قرار داده میشه مشکلی از نظر تغذیه پلیتر و دفع حرارت تولیدی ندارم و از یک هیت سینک که فک کنم 16*20 سانت هست استفاده میشه برای دفع حرارت.

حالا من موندم چه مایعی برای انتقال حرارت تولیدی سی پی یو به واتر بلاک المان استفاده کنم طی این چند روز اگه پست قطعات رو برسونه دستم قرار میدم. 

ممنون میشم از اساتید که منو راهنمایی کنن.

سلام دوست عزیز . شما الان میخواین بجای رادیات از المان خنک کننده استفاده کنید؟ خب با این وضع اگه به حالت واتر کولر باشه و اب در جریان باشه امکان عرق زدن لوله ها  نیست؟ اونو میخواین چیکار کنین

لینک به دیدگاه

در در 26 اسفند 1399 در 14:14، saman5949 گفته است :

سلام دوست عزیز . شما الان میخواین بجای رادیات از المان خنک کننده استفاده کنید؟ خب با این وضع اگه به حالت واتر کولر باشه و اب در جریان باشه امکان عرق زدن لوله ها  نیست؟ اونو میخواین چیکار کنین

سلام شرمنده یه چند روز نبودم پاسختون رو ندادم. نه مشکلی برای عرق لوله ندارم دیگه المان در حدی نمی تونه سرد کنه که اون اتفاق بیفته چون سی پی یو مدام در حال تولید گرما هست و دما به زیر 10 نمی رسه. بله می خوام بجوای رادیاتور از المان سرد کننده استفاده کنم. اگه المان جواب بده از چند المان استفاده کنم.

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، Hamid.29 گفته است :

سلام شرمنده یه چند روز نبودم پاسختون رو ندادم. نه مشکلی برای عرق لوله ندارم دیگه المان در حدی نمی تونه سرد کنه که اون اتفاق بیفته چون سی پی یو مدام در حال تولید گرما هست و دما به زیر 10 نمی رسه. بله می خوام بجوای رادیاتور از المان سرد کننده استفاده کنم. اگه المان جواب بده از چند المان استفاده کنم.

سلام خواهش میکنم بنظر چیز خوبی بشه شما از اب مقطر استفاده کن اگه المان بتونه اب رو خنک کنه و بتونی المان رو خوب خنک کنی همین اب مقطر هم میتونه انتقال حرارت بده

لینک به دیدگاه

المان رو می تونم خنک کنم چون به هیت سینک حدودا 15*17 نصبه و از خمیر سیلیکون کولر مستر مستر جل رگولار استفاده کردم. من آب مقطر 4 بار تطیر دیونیز شده که برا آزمایشگاه هست خریدم حالا می خوام کارایی بهتری از مایع بگیرم. در کنار آب مقطر یه سولفات مس هم خریدم تا شاید بتونم بهتر کنم چون یه چیزی شبیه خاصیت مس می خوایم که سریع گرم بشه و سریع گرما رو از دست بده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...