رفتن به مطلب

درایور کارتهای Tvو Capture برای ویستا

MOMO مهمان
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• 2 هفته بعد...

دوست عزیز به طور کلی اگه چیپ کارتت فیلیپس باشه مشکل زیادی نداری . به من بگو واست درایورش رو میفرستم . اما مشکل اینجاست که فقط بعضی از این تی وی کارتها درایور واسه ویستا دارن . پس به چیپ کارتت دقتت کن نه اسمش

لینک به دیدگاه

دوست عزیز به طور کلی اگه چیپ کارتت فیلیپس باشه مشکل زیادی نداری . به من بگو واست درایورش رو میفرستم . اما مشکل اینجاست که فقط بعضی از این تی وی کارتها درایور واسه ویستا دارن . پس به چیپ کارتت دقتت کن نه اسمش

دوست من چیپ کارت من کانکزانت هست

لینک به دیدگاه

• 7 ماه بعد...

سلام. منم مشکل momo رو دارم اگه میشه شما درایور رو برام بفرست. متشکرم.

randoom_sezar@yahoo.com

بازم ممنونم:)

لینک به دیدگاه

دوستان کاری نداره که تو ویستا چک اپدیتو بزنید لیست اپدیت وقتی اومد یکی از فایل ها درایور کارتتونه منم ندارم ولی وقتی ویستا نصب میکنم اپدیت میکنم درایورو نصب میکنه

لینک به دیدگاه

بله

این دوست عزیز درست فرمودند . با این کار مشکل اکثر درایورها حل میشه . مثل وبکم ها و بلوتث ها و ...

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام بچه ها

کارت تی وی leadtek روی ویندوز 7 دارم و تصویر واضح نیست راهنمایی کنید.

لینک به دیدگاه

سلام بچه ها

کارت تی وی leadtek روی ویندوز 7 دارم و تصویر واضح نیست راهنمایی کنید.

سلام

از اين نرم افزار براي مشاهده تصاوير استفاده کنيد:

InterVideo WinDVR 3

درايورش رو از سايت اصلي بگيريد اگه به روز شده باشه مي تونيد نصب کنيد و اگه مشکل از درايور باشه حل مي شه

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

من یک کارت تی وی میخوام که قابلیت های متنوع مثله ضبط فیلم ،دیجیتال ،ورودی و خروجی برای ماهواره ، و pci1 باشه .و مشکلی هم تو ویندوز ویستا و 7 نداشته باشه .

یهنی به عبارتی یه چیز تمام عیار باشه .

قیمتش هم حد اکثر 170 هزار تومان باشه .

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام دوستان ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح کردم اما جایی بهتر از اینجا ندیدم

من چند وقت پیش یه ویندوز Xp Professional x64 Edition نصب کردم که ویندوز خوبیه اما تنها بدیش اینه که من هر کاری که میکنم نرم افزار راه انداز کارت کبچرم {TV کارت} نصب نمیشه یعنی اصلا کارت تی ویمو شناسایی نمیکنه! تا حالا خیلی باهاش ور رفتم اما درست نمیشه و وقتی که نرم افزار رو نصب میکنم و بالا میاد این پیغامو میده " Failed to find capture device. Please reinstall the drivers. " راستی کارت تی ویم Snazzi 3 هست و قبل از نصب این ویندوز جدیدم خوب کار میکرد اما بعد از نصب این ویندوز این جوری شد .

از دوستان خواهش میکنم که اگه میتونن منو راهنمایی کنن چون دوست ندارم این ویندوزمو به این خاطر عوض کنم .

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

سلام اگه كسي درايور كارت كپچر snazzi*tv master رو داره براي نصب تو ويندوز 7 به من راهنمايي كنه هر كااري ميكنم تو اين ويندوز نصب نميشه .امونمو بريده:|(

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...