رفتن به مطلب

کیس روشن میشه ولی تصویر نمیده

POYA.20
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقت بخیر.اقا من مادربردمو عوض کردم بعدش دکمه پاورو میزنم که کیس روشن شه بعدش تمام چراغای کیس روشت میشه و فن ها همه روشن میشن ولی هیچ تصویری نمیده .من فک کردم مادربرد مشکل داره ولی مادربرد قبلی رو هم گرفتم وصل کردم بازم همین مشکلو داره و تصویر نمیده.مادربرد جدید که گرفتم asus tuf z390 و سی پی یو i7 9700k  هستش یعنی مادبرد از سی چی یوم پشتیبانی میکنه و ازاین لحاظ  موردی نداره. به نظر شما مشکل از کجاس ؟باتری بایوس درآوردم دوباره بعد از 10 دیقه وصل کردم بازم همین مشکلو داشت و حتی دوباره مادربرد قبلی رو وصل کردم بازم همین مشکلو داره.به نظرتون مشکل از کجاس ؟گرافیکو دراوردم و انبورد کردم بازم تصویر نمیده سیستم .به نظرتون مشکل کجاس ؟فیلم گرفتم از سیستم براتون گذاشتم .

کسی راه حلی داره لطفا بگه شبه عیدی واقعا حالمون گرفته شد .

ویرایش شده توسط POYA.20
لینک به دیدگاه

وارد بایوس هم نمیتونید بشیدکه از اونجا ببینید کدوم قطعه رو شناسایی نمیکنه؟ بوق پست چی؟ بازر داره سیستم بوق پست برای اشکال بزنه؟ اگر بعد از چند ثانیه خاموش یا ری استارت میشه سیستم احتمال زیاد از رم هست

لینک به دیدگاه

دوستان الان یکی از رم ها رو برداشتم و با یه رم سیستم رو روشن کردم روشن شد و تصویر میده ولی یکی از رم ها فک کنم یه مشکلی پیدا کرده چون وصلش میکنم سیستم تصویر نمیده .

به نظرتون رم سوخته ؟ یا مشکل دیگه ای داریم یا یه مشکل نرم افزاریه ؟ 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، POYA.20 گفته است :

دوستان الان یکی از رم ها رو برداشتم و با یه رم سیستم رو روشن کردم روشن شد و تصویر میده ولی یکی از رم ها فک کنم یه مشکلی پیدا کرده چون وصلش میکنم سیستم تصویر نمیده .

به نظرتون رم سوخته ؟ یا مشکل دیگه ای داریم یا یه مشکل نرم افزاریه ؟ 

وقتی یه رم رو شناخت. سیستم خاموش کن رم دوم جا بزن روشن کن.

به دفترچه مادربرد توجه کن ببین ترتیب رمها در حالت دوکانال چی نوشته

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

وقتی یه رم رو شناخت. سیستم خاموش کن رم دوم جا بزن روشن کن.

به دفترچه مادربرد توجه کن ببین ترتیب رمها در حالت دوکانال چی نوشته

اینکارو انجام میدم .

یعنی رم نسوخته ؟ یا مشکلی نداره ؟ 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، POYA.20 گفته است :

اینکارو انجام میدم .

یعنی رم نسوخته ؟ یا مشکلی نداره ؟ 

انشاله که نسوخته.

برای خودم هم پیش امده که دوتا رم بدون توجه به ترتیب قرار گیری بر روی اسلات قرار دادم و سیستم روشن نشده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...