رفتن به مطلب

خرید گرافیک از داخل یا خارج؟! (فوری)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض ادب خدمت دوستان.

والا بنده چند روز پیش از فروشگاه نوین فون کارت گرافیک MSI RTX 3060 Gaming X Trio 12G رو سفارش دادم. قرار هست از آنباکسینگ و تست کارت گرافیک برای من فیلم بگیرن و بفرستن. تا اینجای کار مشکلی نیست. ولی الآن که با پشتیبانی صحبت کردم گویا برای استفاده از گارانتی بین المللی، نمیتونم کارت رو بهشون بدم تا بفرستن. اصلا همچین خدماتی ارائه نمیدن. الآن من موندم واقعا خریدم رو برای این موضوع کنسل کنم یا نه؟

متاسفانه قیمت گذاری های فروشگاه های داخلی به هیچ وجه خرید گرافیک از داخل رو توجیه نمیکنه. با این بودجه اگر از همین لیون خرید میکردم نهایتا 2060 یا RX 5500XT گیرم میومد. 😑

ویرایش شده توسط Mohammad-RI
لینک به دیدگاه

رفیق من یه صفحه LED لمسی 10 اینچی پرتابل واسه کیسش خریده 1 ماه تحویل دادن از مالتینا مشکلی نداشته

من خودم لپ تاپمو از دبی دادم آوردن هیچ گارانتی و مورد دیگه ای هم نبود اینا دیگه همش به شانس برمیگیرده

در مورد گارانتی که گارانتی های ایران بدرد لای جرز میخورن 

لینک به دیدگاه

بنظرم زیاد حساس نباشید و بگید کارت رو براتون بیارن

احتمال خرابی قطعه آکبند خیلی کم هست

توی کارخانه سازنده معمولا در قسمت QC میان و کارتها رو قبل از بسته بندی ، یه چک نهایی میکنن تا کارت مشکل دار به بازار عرضه نشه

حتی بعضی افراد برعکس شما به این حساس هستن که کارت باز نشه و بصورت پلمپ بهشون تحویل بشه ...

احتمال کمتر از یک درصد هم که کارت مشکل داشته باشه ، میفرستید نمایندگی خارج از کشور تا براتون تعویض یا تعمیر کنن ... درسته که معطلی داره ولی بنظر من صد شرف داره به گارانتی های در پیت و آشغال داخل کشور که فقط اسم گارانتی رو یدک میکشند و خدمات قابل قبولی به مشتری ها ارائه نمیدن !

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Mohammad-RI گفته است :

والا بنده چند روز پیش از فروشگاه نوین فون کارت گرافیک MSI RTX 3060 Gaming X Trio 12G رو سفارش دادم. قرار هست از آنباکسینگ و تست کارت گرافیک برای من فیلم بگیرن و بفرستن. تا اینجای کار مشکلی نیست. ولی الآن که با پشتیبانی صحبت کردم گویا برای استفاده از گارانتی بین المللی، نمیتونم کارت رو بهشون بدم تا بفرستن. اصلا همچین خدماتی ارائه نمیدن. الآن من موندم واقعا خریدم رو برای این موضوع کنسل کنم یا نه؟

متاسفانه قیمت گذاری های فضایی فروشگاه های داخلی به هیچ وجه خرید گرافیک از داخل رو توجیه نمیکنه. با این بودجه اگر از همین لیون خرید میکردم نهایتا 2060 یا RX 5500XT گیرم میومد. 😑

درود دوست عزیز

میشه بپرسم به چه قیمتی ؟!

از اونجایی که منم جنس از امارات تهیه میکنم . اغلب اجناس دارای یکسال گارانتی خوده فروشنده هستن ! ( احتمال اینکه جنس خریداری شده تو این یکسال به مشکل بخوره واسه من تا الان 0% بوده )

جدا از اون ... داداش الان دیگه گارانتی تو ایران پشمه پشم ... چراشو دیگه خودت باید بدونی نیازی به توضیح نیست ...

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Mohammad-RI گفته است :

متاسفانه قیمت گذاری های فضایی فروشگاه های داخلی به هیچ وجه خرید گرافیک از داخل رو توجیه نمیکنه. با این بودجه اگر از همین لیون خرید میکردم نهایتا 2060 یا RX 5500XT گیرم میومد. 😑

سلام دوست عزیز

با خیال راحت خریدتونو از خارج از کشور بکنین و نگران خرابی قطعه آکبند هم نباشین

با این قیمت های مسخره ای که لیون و امثال اینا تو بازار دارن به مصرف کنندها توهین میکنن بهتره از همون خارج تهیه کنید

کارت گرافیک هم قطعه ای نیست که به این راحتی خراب بشه

گارانتی هم تو ایران که کلا دیگه معنی نداره

من خودم بارها قطعه آکبند تهیه کردم چه از دبی چه آلمان با بهترین شرایط بدستم رسیده

و اینم بدونین که اگه الان پولتون جوره خریدتو انجام بده بعد از عید شک نکن اوضاع بدتر میشه و اصلا منتظر ارزون شدن نمون

تجربه 40 ساله نشون داده همه چی بعد از عید حداقل 30 درصد گرونتر میشه و 2 ماه بعدش 100 درصد

ویرایش شده توسط samannaseri
لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، saeedx گفته است :

بنظرم زیاد حساس نباشید و بگید کارت رو براتون بیارن

احتمال خرابی قطعه آکبند خیلی کم هست

توی کارخانه سازنده معمولا در قسمت QC میان و کارتها رو قبل از بسته بندی ، یه چک نهایی میکنن تا کارت مشکل دار به بازار عرضه نشه

حتی بعضی افراد برعکس شما به این حساس هستن که کارت باز نشه و بصورت پلمپ بهشون تحویل بشه ...

احتمال کمتر از یک درصد هم که کارت مشکل داشته باشه ، میفرستید نمایندگی خارج از کشور تا براتون تعویض یا تعمیر کنن ... درسته که معطلی داره ولی بنظر من صد شرف داره به گارانتی های در پیت و آشغال داخل کشور که فقط اسم گارانتی رو یدک میکشند و خدمات قابل قبولی به مشتری ها ارائه نمیدن !

دقیقا همین برای من سوال هست که اگر همون یک درصدی که فرمودید کارت خراب بشه چطور بفرستم؟! دنبال یه راه حل هستم که خیالم راحت باشه.

در 9 دقیقه قبل، invoker گفته است :

درود دوست عزیز

میشه بپرسم به چه قیمتی ؟!

از اونجایی که منم جنس از امارات تهیه میکنم . اغلب اجناس دارای یکسال گارانتی خوده فروشنده هستن ! ( احتمال اینکه جنس خریداری شده تو این یکسال به مشکل بخوره واسه من تا الان 0% بوده )

جدا از اون ... داداش الان دیگه گارانتی تو ایران پشمه پشم ... چراشو دیگه خودت باید بدونی نیازی به توضیح نیست ...

سلام ارادت

29/500/000 تومان بصورت پیش فروش خریداری کردم. البته با یکی از دوستان قبلش مشورت کردم و بین 1080Ti و 2080، این مورد رو انتخاب کردم.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Mohammad-RI گفته است :

دقیقا همین برای من سوال هست که اگر همون یک درصدی که فرمودید کارت خراب بشه چطور بفرستم؟! دنبال یه راه حل هستم که خیالم راحت باشه.

معمولأ اکثر سایتهای سفارش قطعه از خارج از کشور ،، اگر ازشون بخواید میتونن کار ارسال قطعه معیوب به خارج از کشور رو هم براتون انجام بدهند ...

حتی در همین فروم هم مطرح کنید هستند دوستانی که از دبی جنس میارن و میتونن براتون انجام بدهند

توی اینترنت هم سرچ کنید ، میتونید شرکتهایی که اینگونه خدمات رو ارائه میدن پیدا کنید

پ ن : حالا شما 99 درصد نیمه پر لیوان رو ول کردید و گیر دادید به اون یک درصد نیمه خالی لیوان ؟؟؟ ! والا اگر اینقدر بخواید حساس باشید دیگه آدم حتی پاشو از درب خونه هم نباید بیرون بگذاره چون ممکنه مثلأ بیفته داخل جوی آب کنار خیابون و خدای نکرده ضربه مغذی بشه و بمیره / خخخخخ :D

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، samannaseri گفته است :

و اینم بدونین که اگه الان پولتون جوره خریدتو انجام بده بعد از عید شک نکن اوضاع بدتر میشه و اصلا منتظر ارزون شدن نمون

تجربه 40 ساله نشون داده همه چی بعد از عید حداقل 30 درصد گرونتر میشه و 2 ماه بعدش 100 درصد

جناب خرید رو زدم منتهی خوردیم به عید و قراره بعد از عید بفرستن. و اینکه داخل انبار ایران موجود داشتن و معطلی ندارم از این نظر. قیمت هم که بله... نمیدونم با چه فرمولی 3060 تو فروشگاه داخلی با برچسب قیمتی 47 داره فروش میره!

در 20 دقیقه قبل، saeedx گفته است :

معمولأ اکثر سایتهای سفارش قطعه از خارج از کشور ،، اگر ازشون بخواید میتونن کار ارسال قطعه معیوب به خارج از کشور رو هم براتون انجام بدهند ...

حتی در همین فروم هم مطرح کنید هستند دوستانی که از دبی جنس میارن و میتونن براتون انجام بدهند

توی اینترنت هم سرچ کنید ، میتونید شرکتهایی که اینگونه خدمات رو ارائه میدن پیدا کنید

درسته. اگر به دبی میشه فرستاد برای این کار که خب عالیه. بالاخره میشه سپرد به کسی ...

در 22 دقیقه قبل، saeedx گفته است :

پ ن : حالا شما 99 درصد نیمه پر لیوان رو ول کردید و گیر دادید به اون یک درصد نیمه خالی لیوان ؟؟؟ ! والا اگر اینقدر بخواید حساس باشید دیگه آدم حتی پاشو از درب خونه هم نباید بیرون بگذاره چون ممکنه مثلأ بیفته داخل جوی آب کنار خیابون و خدای نکرده ضربه مغذی بشه و بمیره / خخخخخ

😅😅😅 والا همیشه بدترین احتمالات رو در نظر میگیرم. زیادم روی وسایل الکتریکی شانس ندارم. ولی خیالم جمع شد که میشه فرستاد به ترکیه یا دبی ... این مورد رو چاره ست

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، Mohammad-RI گفته است :

سلام ارادت

29/500/000 تومان بصورت پیش فروش خریداری کردم. البته با یکی از دوستان قبلش مشورت کردم و بین 1080Ti و 2080، این مورد رو انتخاب کردم.

به اعنوان پیش خرید بنظر ام یکم گرونه این قیمت ! چراکه الان 3060 امارات موجوده خودم بخوام بخر ام 35 تومانی میشه ...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به هر حال نگران نباش داداش ... دو روز دیگه همینم میشه غنیمت !!!

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، invoker گفته است :

به اعنوان پیش خرید بنظر ام یکم گرونه این قیمت ! چراکه الان 3060 امارات موجوده خودم بخوام بخر ام 35 تومانی میشه ...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به هر حال نگران نباش داداش ... دو روز دیگه همینم میشه غنیمت !!!

فک کنم 15 فروردین تحولشونه . حالا شما بابت 15 روز حاضری 5 تومن بیشتر بدی؟

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

منم پولم جور شه یدونه مانیتور میخرم از نوین فون 

انشالله. اگر گرافیکِ منم صحیح و سالم دستم برسه و همه چی اوکی باشه، تصمیم دارم موس و کیبورد و صندلی هم سفارش بدم. نمیدونم چجوری ولی خیلی خوش قیمت درمیاد. کارت گرافیک و مانیتور که دیگه جای خود داره. اختلاف قیمت همین کارت گرافیک با مدل مشابه در فروشگاه داخلی، به 20 میلیون تومان میرسه!

لینک به دیدگاه

قیمت ها در داخل کشور متاسفانه اصلا عادلانه نیست منم مجبور شدم به رفیقم رو بزنم برام از امارات مانیتور بیاره بعد 40 روز رسوند به دستم نصف قیمت ایران به نظرم اینجور تاپیک ها راه به جایی نمی برن و بهتر هست هر کسی هر چیزی رو از هر جایی ارزونتر میفته و می تونه بخره خرید بعضی اقلام سنگین مثل کیس خیلی به نظرم توجیهی نداره ولی خرید مانیتور و گرافیک الان از داخل اشتباه محض هست نکته مهم این هست در هر صورت من اگر اینجام مانیتور samsung G5 می خریدم بازم خبری از گارانتی رسمی نبود پس اپشن گارانتیم پر به دلیل کشور گل و بلبلمون

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، samannaseri گفته است :

خب دیگه خیالت راحت باشه  و برو از تعطیلات نوروز لذت ببر ، فرمول محاسبات لیون و کل فروشگاها اینجوریه ( خرید مستقیم از شرکت اصلی به قبل از عرضه جهانی (390 دلار برای 3060) + هزینه گمرک (که اصلا چیزی نمیشه براشون مخصوصا وقتی دست همشون تو یه کاسه باشه + 400 درصد سود خالص که یوقتی حس نکن تو دلالی از کسی عقبن + بی وجدانی بیش از حد )  و مطمئن شرکت های وارد کننده اصلی و بزرگ از خورده فروش هایی مث آمازون و سوپر مارکت ها خرید نمیکنن

https://www.lioncomputer.com/product/nrrrv/ASUS-ROG-STRIX-RTX3090-O24G-GAMING-Graphics-Card

وقتی اینو دیدم جا اینکه پشمام بریزه خودم ریختم!!! قضیه وقتی جالبتر میشه که احتمالا بدتر از اینم بشه قیمتا...

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، fatide گفته است :

فک کنم 15 فروردین تحولشونه . حالا شما بابت 15 روز حاضری 5 تومن بیشتر بدی؟

تاجای که من میدونم اغلب پیش خرید ها تحویل به امارات حدودا" 40 روزه اس !!! بعد اونم یک ماه و نیمی هم تو راهه ارسال به ایران ...

به هر حال از قدیم گفتن هیچ گرونی الکی نیست هیچ ارزونی هم بی قید و شرطه

موفق باشین.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، Slasher گفته است :

https://www.lioncomputer.com/product/nrrrv/ASUS-ROG-STRIX-RTX3090-O24G-GAMING-Graphics-Card

وقتی اینو دیدم جا اینکه پشمام بریزه خودم ریختم!!! قضیه وقتی جالبتر میشه که احتمالا بدتر از اینم بشه قیمتا...

فقط ماینرها این کارتو میخرن که تو بازار خیلی ارزونتر میشه پیدا کرد

این مدل چند روز پیش بدون گارانتی داخلی موجود بود 95 تومن

Untitled.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز. اون فروشگاه به نظر معتبر هستش. اما کلا قیمت های گرافیک عقلانی نیست. حالا  شما فرض کن مثلا 6 ماه دیگه قیمت ها شدیدا افت کنه و به قیمت اصلی نزدیک بشه اونوقت خیلی ضرر می کنید اگر بخواین بفروشید. گرافیک 3060 از 2070 سوپر هم ضعیف تره و شما داری یه کارت 300 یورویی رو نزدیک به 1000 یورو می خری.

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، pedi9004 گفته است :

سلام دوست عزیز. اون فروشگاه به نظر معتبر هستش. اما کلا قیمت های گرافیک عقلانی نیست. حالا  شما فرض کن مثلا 6 ماه دیگه قیمت ها شدیدا افت کنه و به قیمت اصلی نزدیک بشه اونوقت خیلی ضرر می کنید اگر بخواین بفروشید. گرافیک 3060 از 2070 سوپر هم ضعیف تره و شما داری یه کارت 300 یورویی رو نزدیک به 1000 یورو می خری.

سلام و ارادت.

والا بعید میدونم قیمت پایین بیاد. ممکنه ثابت بمون برای چند ماهی ولی پایین نمیاد. در مورد مقایسه هم باهاتون موافقم ولی برای منی که میخوام تو رزولوشن FHD، حدود 60 فریم به دست بیاریم، زیاد تفاوتی به چشم نمیاد. بعد فروختن 3060 خیلی راحت از فروختن 2070S هست. این دو تا بنچمارک هم نشون میده خیلی نزدیک به هم هستن.

Capture 01.JPG

Capture.JPG

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، Mohammad-RI گفته است :

سلام و ارادت.

والا بعید میدونم قیمت پایین بیاد. ممکنه ثابت بمون برای چند ماهی ولی پایین نمیاد. در مورد مقایسه هم باهاتون موافقم ولی برای منی که میخوام تو رزولوشن FHD، حدود 60 فریم به دست بیاریم، زیاد تفاوتی به چشم نمیاد. بعد فروختن 3060 خیلی راحت از فروختن 2070S هست. این دو تا بنچمارک هم نشون میده خیلی نزدیک به هم هستن.

Capture 01.JPG

Capture.JPG

به نظر بنده قیمت ها در سقف هستند چون روند افزایش قیمت کاملا فرسایشی است و با عرضه بیشتر و مدل های جدیدتر قاعدتا قیمت ها پایین میاد. و اما در مورد فروش باید عرض کنم کارت گرافیک هر چه جدیدتر باشه افت قیمت شدیدتری داره نسبت به کارت گرافیک قدیمی تر. اما شما اگر خریدی که اصلا تو فکر این چیزا نباید باشی استفاده کن و حالشو ببر.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...