رفتن به مطلب

خرید از لیون در فروردین 1400

Recommended Posts

سلام

من میخوام از لیون یک قطعه بخرم که بیشتر توی نوروز به کارم میاد . توی سایتشون زده :

از تاریخ 27ام اسفندماه در صورت موجود بودن کالا در انبار لیون کامپیوتر سفارشات شما در روزهای کاری نوروز ارسال خواهند شد ، درغیر اینصورت پردازش و ارسال سفارش ها از تاریخ 14ام فروردین انجام خواهد شد. مرسی از اعتمادتان "

حالا من از کجا بفهمم قطعه توی انبارشون موجوده یا نه ؟

تماس هم که میگیرم جواب نمیدن

راه تماسی هست که بشه مطلع شد ؟

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، amir_amd گفته است :

سلام

من میخوام از لیون یک قطعه بخرم که بیشتر توی نوروز به کارم میاد . توی سایتشون زده :

از تاریخ 27ام اسفندماه در صورت موجود بودن کالا در انبار لیون کامپیوتر سفارشات شما در روزهای کاری نوروز ارسال خواهند شد ، درغیر اینصورت پردازش و ارسال سفارش ها از تاریخ 14ام فروردین انجام خواهد شد. مرسی از اعتمادتان "

حالا من از کجا بفهمم قطعه توی انبارشون موجوده یا نه ؟

تماس هم که میگیرم جواب نمیدن

راه تماسی هست که بشه مطلع شد ؟

سلام لیون کامپیوتر بعضی کالا هارو خودش نداره و به شرکت های تامین کننده درخواست میده ببراش میارن یعنی اگر کالای X رو شما میخری 7 تومن اون با پول شما از تامین کننده خرید میکنه و یه مقداری هم واسه خودش بر میداره

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، YUNKI گفته است :

سلام لیون کامپیوتر بعضی کالا هارو خودش نداره و به شرکت های تامین کننده درخواست میده ببراش میارن یعنی اگر کالای X رو شما میخری 7 تومن اون با پول شما از تامین کننده خرید میکنه و یه مقداری هم واسه خودش بر میداره

میدونم

میخوام ببینم طبق اطلاعیه خودشون اون قطعه ای که من میخوام موجود دارند یا نه

کسی راه ارتباطی بجز تلفن که جواب نمیدن با فروشگاه لیون داره ؟ واتس اپ - تلگرام ای دی و ...

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...