رفتن به مطلب

سیستمم برای ماین مناسبه ؟

Recommended Posts

درود خدمت اساتید و اعضا محترم.
یکراست توضیحات لازم میدم و بعد سوالم لطفا؛
من جدیداً برای سیستمم ، کارت گرافیک ۱۶۵۰ سوپر ، آپدیت کردم و سیستمم الان اینه:
Core i3 4160
Mb: ECS B85
12GB DDR3 1600
ASUS TUF GTX 1650 Super OC 4GB
GREEN 1035 Watt
با این سیستم و بفرض آپگرید جزیی سی پی یو (بخاطر اجرای بهتر گیم ) به (core i5 4690) + بقیه مجموعه ، میشود کار مبتدی ماین و در کنارش گیم معمولی رو انجام داد؟
یا بیخیال سیستم گیمی - ماینی بشم و مستقیم ریگ استخراج بگیرم؟
ممنون.

لینک به دیدگاه

درود خدمت شما

سیستم خوبی هست اما برای ماین چندان مناسب نیست 

البته هش ریت کارت  1650 رو نمیدونم اما معمولا کار ماین رو با کارت های رده بالا مثل 2070، 2080 انجام میدن 

به نظرم از سیستم شخصی مناسب گیم برای ماین استفاده نکنین و اگر قصد ماین دارین،  از ریگ ماین استفاده کنین

لینک به دیدگاه

در در 4 فروردین 1400 در 14:44، M.G گفته است :

درود خدمت شما

سیستم خوبی هست اما برای ماین چندان مناسب نیست 

البته هش ریت کارت  1650 رو نمیدونم اما معمولا کار ماین رو با کارت های رده بالا مثل 2070، 2080 انجام میدن 

به نظرم از سیستم شخصی مناسب گیم برای ماین استفاده نکنین و اگر قصد ماین دارین،  از ریگ ماین استفاده کنین

حداق هزینه ای که باید بکنم چقدره؟ بصورت مبتدی ؟

از طرفی اینو که خوندم کمی ناامید شدم برای آماتور و خرده ریزها با سرمایه اندک که بخاندشروع کنن چرا  که کسانی که اینکار رو زودتر شروع کردن میتوند در میدان رقابت بمانند(که دولت و سازمان های قوی هم توشه ) .

درسته؟ اینو بخونین لطفاً:

(علاوه بر این، ماینرهای کوچک‌تر که در خانه اقدام به راه‌اندازی چندین دستگاه استخراج بیت کوین می‌کنند، با مشکلات زیادی همچون خرابی سخت‌افزار، قطعی برق، قطعی اینترنت و تغییرات ناگهانی قیمت بیت کوین روبرو هستند. ماینرهای کوچک غالباً با مشکل عدم سودآوری و حتی تامین هزینه‌های جاری(هزینه‌ی برق، هزینه‌ی خنک‌سازی، دستمزد کارگران، هزینه‌ی اینترنت و غیره) روبرو هستند. با توجه به شرایط موجود، سودآوری فرایند استخراج بیت کوین برای ماینرهای خانگی بسیار بعید به نظر می‌رسد.)

تایید میکنید ؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Saeed1980 گفته است :

از طرفی اینو که خوندم کمی ناامید شدم برای آماتور و خرده ریزها با سرمایه اندک که بخاندشروع کنن چرا  که کسانی که اینکار رو زودتر شروع کردن میتوند در میدان رقابت بمانند(که دولت و سازمان های قوی هم توشه ) .

(علاوه بر این، ماینرهای کوچک‌تر که در خانه اقدام به راه‌اندازی چندین دستگاه استخراج بیت کوین می‌کنند، با مشکلات زیادی همچون خرابی سخت‌افزار، قطعی برق، قطعی اینترنت و تغییرات ناگهانی قیمت بیت کوین روبرو هستند. ماینرهای کوچک غالباً با مشکل عدم سودآوری و حتی تامین هزینه‌های جاری(هزینه‌ی برق، هزینه‌ی خنک‌سازی، دستمزد کارگران، هزینه‌ی اینترنت و غیره) روبرو هستند. با توجه به شرایط موجود، سودآوری فرایند استخراج بیت کوین برای ماینرهای خانگی بسیار بعید به نظر می‌رسد.)

تایید میکنید ؟

با قیمت های کنونی قطعات مخصوصا پاور و گرافیک حداقل 250-300 سرمایه می خواد وگرنه اتلاف وقته.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Saeed1980 گفته است :

تایید میکنید ؟

اگر قرار باشه با دستگاه ریگ ماین کنین با توجه به قیمت های امروزی قطعا به حداقل 150 میلیون سرمایه نیازه. 

قبلا خود لیون قطعات مخصوص ماین مثل کارت گرافیک و مادربورد حتی ریگ اسمبل شده میفروخت ، تقریبا 2 سال پیش بود که اون زمان هزینه خیلی پایین تری نیاز بود

درسته که توی هر کاری اونایی که زودتر شروع کنن ،شانص موفیقیت بیشتری دارند اما این طور نیست که کسایی که دیرتر شروع میکنند موفق نباشند

نوشته ی قسمت پایین رو نه تایید می کنم و نه رد ، توی یوتیوب کلی فیلم هست که با ریگ ماین کار میکنن ،  اون هارو ببین حتما

ولی به صورت کلی توی ایران قیمت پایین برق و انرژی و گرون شدن عجیب و غریب دلار خیلی هارو به سمت مایین کشوند چه کسانی که بصورت خانگی کار میکنند و چه کسانی که به صورت گسترده و توی جاهایی مثل سوله کار ماین رو انجام میدن

اینجا طرف برای کولر گازی ، برق از پشت کنتر میگیره و ممکنه چندین سال بدون مشکل استفاده کنه و کسی هم جلوش رو نگیره پس جور کردن برق برای ماین برای کسی که بخواد برق غیر قانونی جور کنه غیر ممکن نیست

قیمت بیت کوین هم از اکتبر سال 2020 یهویی کشید بالا و تا قبل از اون مدت زیادی توی محدودی 10,000 دلار بود همین باعث شده ماین توی ایران بصرفه باشه 

توی این لینک نمودار قیمت بیت کوین هست که نشون میده توی سال 2021 ، بیت کوین از 29,000 تا 60,000 هم پیشرفته توی همین بازه هم قیمت دلار جهش کرد 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بشین با این سیستم ریون کوین  ماین کن و میتونی با نوسان گیری ساده و چنج کردن به ارز هی دیگه روزانه با همین مقدار کم حداقل 10 دلرا در امد داشته باشی دقت کن با 30 دلار روزی اینقدر یا اینکه میتونی اصلا باهاش کار نکنی و نگه داری تا قیمتش بره بالا چون در اینده ای نزدیک به قیمت بالایی میرسه

هشریت کارت شما واسه ریون کوین 7.13 با مصرف 43 وات هست که میشه ماهی 27 دلار

واسه اتر هم اگر بشه با 4 گیگ ماین کرد 13 هست که میشه 35 دلار

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 7 فروردین 1400 در 20:42، YUNKI گفته است :

دوست عزیز بشین با این سیستم ریون کوین  ماین کن و میتونی با نوسان گیری ساده و چنج کردن به ارز هی دیگه روزانه با همین مقدار کم حداقل 10 دلرا در امد داشته باشی دقت کن با 30 دلار روزی اینقدر یا اینکه میتونی اصلا باهاش کار نکنی و نگه داری تا قیمتش بره بالا چون در اینده ای نزدیک به قیمت بالایی میرسه

آقا چشم سعی میکنم بشینم ، ممنونتم.میدونم که زیادی زحمتت دادم و از سوالات پشت سرهم ،خسته ای ، حق داری.ولی مجبورم بازم بپرسم که:

۱_ ریون کوین ارزونترینه ؟ و برای ماین تو سیستم شخصی من ، از لحاظ مصرف برق و استهلاک ، مناسبه؟

۲_ این اعداد و ارقام مختلف و متعدد که دادید،گیج شدم ،گفتم که آماتور م و کم اطلاع و فرصت هم نکردم که سایتهای مفیدی که معرفی کردی رو مطالعه کنم.

۳_ فی المثل، اینایی که گفتی ، یک مقدار بیشتر بشکاف برام لطفاً؛

--با ۳۰ دلار ، روزی ۱۰ دلار درآمد ؟ در ریون کوین؟ منظور با این سرمایه این مقدار؟

-کار نکنم با موجودی بدست آمده و پس انداز نگه دارم که قیمتش در آینده بره بالا؟

- مصرف کارت من برای استخراج ریون ،فقط ۴۳ واته کلا؟ ۲۷ دلار درآمد ماهانه؟

- اتر با ۴ گیگ نمیشه؟ عدد ۱۳ چیه ؟ هش ریت کارتم در اتر؟ ۳۵ هم درآمد؟

- پس کارت من در اتر، پردازش و درآمدش بهتره ؟

لینک به دیدگاه

در در 7 فروردین 1400 در 20:42، YUNKI گفته است :

کیف پولی میشناسین که امکان نوسان گیری از ارز ماین شده رو بده؟

حالا چه نوسان بین دلار و ارز دیجیتال مذکور

چه نوسان بین دو ارز دیجیتال

یا اگر نمیشناسین چطور میشه با ارز دیجیتال نوسان گیری کرد؟ چون جاهایی که من چک کردم همشون نیاز داشتن مدارک هویتی بدم که ...

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Alirezatha گفته است :

کیف پولی میشناسین که امکان نوسان گیری از ارز ماین شده رو بده؟

حالا چه نوسان بین دلار و ارز دیجیتال مذکور

چه نوسان بین دو ارز دیجیتال

یا اگر نمیشناسین چطور میشه با ارز دیجیتال نوسان گیری کرد؟ چون جاهایی که من چک کردم همشون نیاز داشتن مدارک هویتی بدم که ...

هیچ نیازی نداره شما با کیف پول کار نکن کسی با کیف پول نوسان نمییگره بریز تو صرافی من هم توی هات بیت هم تو کویننکس و بایننس بدون احرا هویت فقط با یه اییملو پسورد دارم کار میکنم

در 2 ساعت قبل، Saeed1980 گفته است :

آقا چشم سعی میکنم بشینم ، ممنونتم.میدونم که زیادی زحمتت دادم و از سوالات پشت سرهم ،خسته ای ، حق داری.ولی مجبورم بازم بپرسم که:

۱_ ریون کوین ارزونترینه ؟ و برای ماین تو سیستم شخصی من ، از لحاظ مصرف برق و استهلاک ، مناسبه؟

۲_ این اعداد و ارقام مختلف و متعدد که دادید،گیج شدم ،گفتم که آماتور م و کم اطلاع و فرصت هم نکردم که سایتهای مفیدی که معرفی کردی رو مطالعه کنم.

۳_ فی المثل، اینایی که گفتی ، یک مقدار بیشتر بشکاف برام لطفاً؛

--با ۳۰ دلار ، روزی ۱۰ دلار درآمد ؟ در ریون کوین؟ منظور با این سرمایه این مقدار؟

-کار نکنم با موجودی بدست آمده و پس انداز نگه دارم که قیمتش در آینده بره بالا؟

- مصرف کارت من برای استخراج ریون ،فقط ۴۳ واته کلا؟ ۲۷ دلار درآمد ماهانه؟

- اتر با ۴ گیگ نمیشه؟ عدد ۱۳ چیه ؟ هش ریت کارتم در اتر؟ ۳۵ هم درآمد؟

- پس کارت من در اتر، پردازش و درآمدش بهتره ؟

نه منظورم این بود اگر تریدر خوبی باشه میتونی روزانه تا اینقدر با این سرمایه کم سود بگیری مثلا همین امروز ترتل کوین نزدیک 80 دصد سود داد

ارزونترین ارز فکر کنم ارز شیبا اینو باشه یه سری صفر به تعداد بالا و یدونه هم پنج قیمتشه با چند دلار بخری میشی نهنگ این ارز😂😂😂

بقیه سوالات رو خیلی در فروم پرسیدن برو جوابارو بخون

لینک به دیدگاه

در در 16 فروردین 1400 در 01:11، YUNKI گفته است :

هیچ نیازی نداره شما با کیف پول کار نکن کسی با کیف پول نوسان نمییگره بریز تو صرافی من هم توی هات بیت هم تو کویننکس و بایننس بدون احرا هویت فقط با یه اییملو پسورد دارم کار میکنم

نه منظورم این بود اگر تریدر خوبی باشه میتونی روزانه تا اینقدر با این سرمایه کم سود بگیری مثلا همین امروز ترتل کوین نزدیک 80 دصد سود داد

ارزونترین ارز فکر کنم ارز شیبا اینو باشه یه سری صفر به تعداد بالا و یدونه هم پنج قیمتشه با چند دلار بخری میشی نهنگ این ارز😂😂😂

بقیه سوالات رو خیلی در فروم پرسیدن برو جوابارو بخون

اوکی.مرسی.

ولی در ادامه بگم که میتونم تا یه حدودی سرمایه متعادل قابل قبول جور کنم، مقدار دقیقشو فعلا ازم نپرس که بسته به شرایطم، متغیره ،پس این نیست که نداشته باشم ( بخام نهنگ بشم و متلک بشنوم🤔  ) - ولی نمیخام از مبتدی ، ریسک کنم.

و اما بپرسم با این اوصافی که گفتم:

۱_ برای ریگ ، میشود فعلا با ۲ گرافیک شروع کرد و میصرفه؟ اگر بله ،اونوقت ۱۶۵۰ سوپر فعلی مو که دارم، یکی دیگه چی باید خرید،و در این حالت، هزینه نهایی ریگ (+ پاور و مستغلات) چقدر میشه؟ضمنا مجوز کسب و مجوز تعرفه برق نمیخاد که؟

۲_حداقل هزینه لازم برای ASIC ؟ برای این، باید هم مجوز کسب و هم مجوز تعرفه برق صادراتی گرفت ؟ که قانونی باشه و به مشکل نخورم؟

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، Saeed1980 گفته است :

اوکی.مرسی.

ولی در ادامه بگم که میتونم تا یه حدودی سرمایه متعادل قابل قبول جور کنم، مقدار دقیقشو فعلا ازم نپرس که بسته به شرایطم، متغیره ،پس این نیست که نداشته باشم ( بخام نهنگ بشم و متلک بشنوم🤔  ) - ولی نمیخام از مبتدی ، ریسک کنم.

و اما بپرسم با این اوصافی که گفتم:

۱_ برای ریگ ، میشود فعلا با ۲ گرافیک شروع کرد و میصرفه؟ اگر بله ،اونوقت ۱۶۵۰ سوپر فعلی مو که دارم، یکی دیگه چی باید خرید،و در این حالت، هزینه نهایی ریگ (+ پاور و مستغلات) چقدر میشه؟ضمنا مجوز کسب و مجوز تعرفه برق نمیخاد که؟

۲_حداقل هزینه لازم برای ASIC ؟ برای این، باید هم مجوز کسب و هم مجوز تعرفه برق صادراتی گرفت ؟ که قانونی باشه و به مشکل نخورم؟

داداش میخوای اسیک بخری یه جا پیدا کن که با تعداد کم بدون اینکه صداشو در بیاری و کسی بفهمه ماین کنی یا اینکه بالای 100 میلیون خرید کن و با یه ژنراتور گازی که بتونه همین تعداد حود هشت تا اسیک رو ساپورت کنه برق رو تامین کن خودم با یه نفر صحبت کردم که میتونه ژنراتور گازی بسازه از 100 امپر و تا 800 امپر 250 کاوا قیمت ها هم 75 میلیون شروع میشه اون 100 امپری هم با گاز خونکی کار میکنه گاز جهل تومنه خودت حساب کن چه سودی داره

کارت گرافیک؟ 2تا؟ تو با یدونه شروع کن من با 85 دلار سرمایه الان با ترید ترتل کوین 135 دلاردارم بدون اینکه به علت تازه کار بودن کلی فرصت رو از دست دادم

بعد از اتریوم پرسودترین کوین حتی از ریون و اتریوم کلاسیک بالاتر ترتل کوین هست که خاموش اومده از همه بزنه جلو فعلا داره اصلاح میشه ولی به علت اینکه سریع هست و مثل مونرو بر سااس اصل حریم خصوصی هست و قطعا میشه محبوب ماینر ها دارم هولدش میکنم یه میلون واحد ازش دارم الان

مجوز خیلی راحته تو چند روز مجوز گرفتم ولی به در لای جرز نمیخوره اخه کی 250 تا اسیک داره برو یه ژنراتور گازی بخر چون برقش ارزون در میاد میتونی سود اسیک هات رو تا 60 درصد بالا ببری

من خودم s9j حساب کردم با برق صادراتی بالاترین قیمت حدود 90 دلار میداد با ژنراتور 150 دلار اینجوری با هفت ماه کار هم پول خودشون رو در میارن هم ژنراتور رو

فعلا ارز های کاردانو و الگو و پاندی ایکس و مخصوصا ترتل رو بچسب

هیچوفت سمت ارز هایی نرو که یمشت ست کوین توی صرافیهایی مثل کوینکس هستن و یه هفتست وارد بازار شدن یه ارز بود همین امروز همه این ادم های ساده اومدن هر چی داشتن ول کردن رفتن داخلش تو یه ساعت 350 درصد پامپ شد تو یه دیقه 150 درصد دامپ الان هم رو 4 درصده (همش تو کمتر از 6 ساعت اتفاق افتاد)

پس هر موقع دید یک ارز با حجم بازار بسیار کم و عمر کم داره تو یه ساعت اینهمه پامپ میشه یعین بیشتر از 200 درصد چون این عادی نیست بدون صد درصد یه نفر پشت صحنه داره سود میکنه و بقیه رو بدبخت میکنه این ارز هارو من هم میتونم پامپ کنم

ویرایش شده توسط YUNKI
لینک به دیدگاه

نرم افزار چی میخواد که باسیستم بشه ماین کرد؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، YUNKI گفته است :

داداش میخوای اسیک بخری یه جا پیدا کن که با تعداد کم بدون اینکه صداشو در بیاری و کسی بفهمه ماین کنی یا اینکه بالای 100 میلیون خرید کن و با یه ژنراتور گازی که بتونه همین تعداد حود هشت تا اسیک رو ساپورت کنه برق رو تامین کن خودم با یه نفر صحبت کردم که میتونه ژنراتور گازی بسازه از 100 امپر و تا 800 امپر 250 کاوا قیمت ها هم 75 میلیون شروع میشه اون 100 امپری هم با گاز خونکی کار میکنه گاز جهل تومنه خودت حساب کن چه سودی داره

ریگ ؟ 2تا؟ تو با یدونه شروع کن من با 85 دلار سرمایه الان با ترید ترتل کوین 135 دلاردارم بدون اینکه به علت تازه کار بودن کلی فرصت رو از دست دادم

بعد از اتریوم پرسودترین کوین حتی از ریون و اتریوم کلاسیک بالاتر ترتل کوین هست که خاموش اومده از همه بزنه جلو فعلا داره اصلاح میشه ولی به علت اینکه سریع هست و مثل مونرو بر سااس اصل حریم خصوصی هست و قطعا میشه محبوب ماینر ها دارم هولدش میکنم یه میلون واحد ازش دارم الان

مجوز خیلی راحته تو چند روز مجوز گرفتم ولی به در لای جرز نمیخوره اخه کی 250 تا اسیک داره برو یه ژنراتور گازی بخر چون برقش ارزون در میاد میتونی سود اسیک هات رو تا 60 درصد بالا ببری

من خودم s9j حساب کردم با برق صادراتی بالاترین قیمت حدود 90 دلار میداد با ژنراتور 150 دلار اینجوری با هفت ماه کار هم پول خودشون رو در میارن هم ژنراتور رو

هیچوفت سمت ارز هایی نرو که یمشت ست کوین توی صرافیهایی مثل کوینکس هستن و یه هفتست وارد بازار شدن یه ارز بود همین امروز همه این ادم های ساده اومدن هر چی داشتن ول کردن رفتن داخلش تو یه ساعت 350 درصد پامپ شد تو یه دیقه 150 درصد دامپ الان هم رو 4 درصده (همش تو کمتر از 6 ساعت اتفاق افتاد)

پس هر موقع دید یک ارز با حجم بازار بسیار کم و عمر کم داره تو یه ساعت اینهمه پامپ میشه یعین بیشتر از 200 درصد چون این عادی نیست بدون صد درصد یه نفر پشت صحنه داره سود میکنه و بقیه رو بدبخت میکنه این ارز هارو من هم میتونم پامپ کنم

ژنراتور گازی از کسی که سوال کردید چند ساعت میتونه پشت سر هم کار بکنه؟ من سوال کردم گفتن حداکثر ۶ ساعت

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، aliazizi گفته است :

نرم افزار چی میخواد که باسیستم بشه ماین کرد؟؟؟؟؟

sb miner

team red miner

phonix miner

claymore

xmrig

در 4 دقیقه قبل، amir.nl گفته است :

ژنراتور گازی از کسی که سوال کردید چند ساعت میتونه پشت سر هم کار بکنه؟ من سوال کردم گفتن حداکثر ۶ ساعت

اونایی که مخزن دارن بله این مدت کار میکنن ولی تومیخوای به گاز مستقیم وصلش کنی

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، YUNKI گفته است :

اونایی که مخزن دارن بله این مدت کار میکنن ولی تومیخوای به گاز مستقیم وصلش کنی

بصورت شبانه روزی اگر کار کنه موتورش داغ نمیکنه؟(گریپاچ نمیکنه؟)

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، amir.nl گفته است :

داداش سیستم کولینگ داره الکی نیستکه خود اداره برق فکر کردی گازوئیل میسوزونه؟ همه این برق ها با گاز تولید میشه ولی جدیدا برادران چینی اومدن از خاک کشور بهره برداری کنن دارن واسشون مازوت میسوزونن

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، YUNKI گفته است :

ریگ ؟ 2تا؟ تو با یدونه شروع کن من با 85 دلار سرمایه الان با ترید ترتل کوین 135 دلاردارم بدون اینکه به علت تازه کار بودن کلی فرصت رو از دست دادم

تشکر داداش. 

ادبیات نوشتاریت حرفه ای و متخصص نشون میده ولی از طرفی - از هر دری سخنی و از هر بابی توضیح داره (که خوبه ها و مفید)- ولی برای مبتدی گیج کننده س.

من هر چقدر سوالاتمو مختصر میکنم که ساده جواب بگیرم، نمیشه ظاهراً ، چرا؟؟؟

۱_ اولا گفتم ریگ با ۲ عدد گرافیک نه دو تا ریگ! که این حالت میشه شروع کرد (۲ عدد گرافیک) یا مصرف برق ش و استهلاک و ... بصرفه نیست؟ 

۲_ اسیک هم فعلا یکی که پرسیدم قیمت نو چنده؟ 

۳_ صداشو در نیارم و کسی نفهمه ینی چی؟ با اداره برق قایم موشک بازی کنم یا مثلاً از پشت کنتور ، برق بگیرم ؟ خخخ  (ژنراتور نمیتونم فعلا).بالاخره که متوجه تغییر الگوی مصرف تصاعدی بنده که میشن و اونوقت شروع نکرده بیا جریمه بده ، بخوره تو ذوقت.شانسم که هیچوقت ندارم شکر خدا !

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Saeed1980 گفته است :

تشکر داداش. 

ادبیات نوشتاریت حرفه ای و متخصص نشون میده ولی از طرفی - از هر دری سخنی و از هر بابی توضیح داره (که خوبه ها و مفید)- ولی برای مبتدی گیج کننده س.

من هر چقدر سوالاتمو مختصر میکنم که ساده جواب بگیرم، نمیشه ظاهراً ، چرا؟؟؟

۱_ اولا گفتم ریگ با ۲ عدد گرافیک نه دو تا ریگ! که این حالت میشه شروع کرد (۲ عدد گرافیک) یا مصرف برق ش و استهلاک و ... بصرفه نیست؟ 

۲_ اسیک هم فعلا یکی که پرسیدم قیمت نو چنده؟ 

۳_ صداشو در نیارم و کسی نفهمه ینی چی؟ با اداره برق قایم موشک بازی کنم یا مثلاً از پشت کنتور ، برق بگیرم ؟ خخخ  (ژنراتور نمیتونم فعلا).بالاخره که متوجه تغییر الگوی مصرف تصاعدی بنده که میشن و اونوقت شروع نکرده بیا جریمه بده ، بخوره تو ذوقت.شانسم که هیچوقت ندارم شکر خدا !

اصلاحش میکنم منظور من همون یدونه کارت گرافیک بود

اگر نمیتونی ژنراتور بخری برق صنعتی یا کشاورزی هم نداری کارت گرافیک بخر در دسترس تره همونقدر سود میده با اداره برق هم نمیخواد قایم موشک بازی کنی.

اسیک نو قیمتش بالاست اخیرا هم ندیدم فروشگاهی در اینترنت موجود داشته ماینر ماینر های استوک رده پایین بیشتر سود میدن.

منظور از صداشو در نیار اینه که عالم و ادم رو خبر نکن که من دارم ماین میکنم یکی گزارشتو میده, بعدش خر بیار باقالی بار کن.

استهلاک کارت گرافیک اگر ازش درست مراقبت کنی خیلی کم هست هر موقع دیدی دور فنها ثابت بوده ولی دما بالا رفته خمیر رو عوض کن پد های سیلیکون عمر بیشتری دارن ولی اون ها هم نیاز به تعویض دارن این موارد قیمتی ندارن اون سودی که بهت میده رو در نظر بگیر

الان شایعه شده که میخوان مالیات بکشن رو خرید رمز ارز یا تریدر هارو مجبور کنن واسه خرید و فروش ارز مجوز بگیرن و مالیات بدن صرافی ها هم که سقف مشخص دارن روزانه پنجاه میلیون اگر در امدت بره بالا واست اذیت کنندس پس یه منبع استخراج ارز ثابت داشته باش که لنگ نمونی

نمیدونم این دولت میخواد تا کجا سنگ اندازی کنه پونصد تومن کارمز کم نبود میخوان واسه همچی مجوز بگیرن رو همش مالیات بکشن اموال همه رو مصادره کنن برق رو قطع کن نت رو قطع کنن ولی واسه هر چیزی راه حلی وجود داره

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، YUNKI گفته است :

اصلاحش میکنم منظور من همون یدونه کارت گرافیک بود

اگر نمیتونی ژنراتور بخری برق صنعتی یا کشاورزی هم نداری کارت گرافیک بخر در دسترس تره همونقدر سود میده با اداره برق هم نمیخواد قایم موشک بازی کنی.

اسیک نو قیمتش بالاست اخیرا هم ندیدم فروشگاهی در اینترنت موجود داشته ماینر ماینر های استوک رده پایین بیشتر سود میدن.

منظور از صداشو در نیار اینه که عالم و ادم رو خبر نکن که من دارم ماین میکنم یکی گزارشتو میده, بعدش خر بیار باقالی بار کن.

استهلاک کارت گرافیک اگر ازش درست مراقبت کنی خیلی کم هست هر موقع دیدی دور فنها ثابت بوده ولی دما بالا رفته خمیر رو عوض کن پد های سیلیکون عمر بیشتری دارن ولی اون ها هم نیاز به تعویض دارن این موارد قیمتی ندارن اون سودی که بهت میده رو در نظر بگیر

الان شایعه شده که میخوان مالیات بکشن رو خرید رمز ارز یا تریدر هارو مجبور کنن واسه خرید و فروش ارز مجوز بگیرن و مالیات بدن صرافی ها هم که سقف مشخص دارن روزانه پنجاه میلیون اگر در امدت بره بالا واست اذیت کنندس پس یه منبع استخراج ارز ثابت داشته باش که لنگ نمونی

نمیدونم این دولت میخواد تا کجا سنگ اندازی کنه پونصد تومن کارمز کم نبود میخوان واسه همچی مجوز بگیرن رو همش مالیات بکشن اموال همه رو مصادره کنن برق رو قطع کن نت رو قطع کنن ولی واسه هر چیزی راه حلی وجود داره

آفرین ، مرحبا ، مرسی ، پستهای قبلیت ، تخصصی و خوب بود ، این پست هم تخصصی هم درد و دل دلپذیر از اوضاع.

اره خودمم به گرافیک فکر میکردم از اول ، دردسرهای اسیک زیاده، بهتره از دو سه تا گرافیک و ذیگ شروع کنم و بقول خودت یه میزان ثابت برم جلو ، اگر تونستم و از عهده ش براومدم  و سود دهی مناسب داشت که بتونیم از عهده سنگ اندازی ها بربیایم، از طرفی چم و خم کار دستم اومد، اسیک و ترفند و راه حل و دور زدن و پیچوندن ، چرا که نه ، تا حدی لازمه تا پپه و گاگول فرضت نکنن و بقولی حقتو بگیری. ولی بنظرم قدم به قدم برام بهتره، هر چند زمان بر باشه ، آرامش ذهنیش بیشتره .دیر و زود ممکنه داشته باشه ولی سوخت و سازش کمتره!!!

آقا یه سوالی که باید از اول میپرسیدم اینکه ، ریگ رو مثل کامپیوتر مثلا میشه تعداد گرافیک هاشو کم و زیاد کنی یا یه چیز ثابته؟

اینی که میگی فعلا با یه گرافیک شروع کنم منظورت ماین رو سیستمه؟ 

قربانت. 

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، Saeed1980 گفته است :

آفرین ، مرحبا ، مرسی ، پستهای قبلیت ، تخصصی و خوب بود ، این پست هم تخصصی هم درد و دل دلپذیر از اوضاع.

اره خودمم به گرافیک فکر میکردم از اول ، دردسرهای اسیک زیاده، بهتره از دو سه تا گرافیک و ذیگ شروع کنم و بقول خودت یه میزان ثابت برم جلو ، اگر تونستم و از عهده ش براومدم  و سود دهی مناسب داشت که بتونیم از عهده سنگ اندازی ها بربیایم، از طرفی چم و خم کار دستم اومد، اسیک و ترفند و راه حل و دور زدن و پیچوندن ، چرا که نه ، تا حدی لازمه تا پپه و گاگول فرضت نکنن و بقولی حقتو بگیری. ولی بنظرم قدم به قدم برام بهتره، هر چند زمان بر باشه ، آرامش ذهنیش بیشتره .دیر و زود ممکنه داشته باشه ولی سوخت و سازش کمتره!!!

آقا یه سوالی که باید از اول میپرسیدم اینکه ، ریگ رو مثل کامپیوتر مثلا میشه تعداد گرافیک هاشو کم و زیاد کنی یا یه چیز ثابته؟

اینی که میگی فعلا با یه گرافیک شروع کنم منظورت ماین رو سیستمه؟ 

قربانت. 

فرقی نداره ریگ با کامپیوتر من الان میتونم رو سیستم 6 تا نصب کنم ببین مادربردت چند تا اسلات داره

ریگ هم تنها تفاوتش اینه که بجای کیس یه ریگ داره که وسایل رو رو ببندی خودت با چوب هم میتونی درست کنی هر موقع خواستی میتونی ارزتقا بدی

ویرایش شده توسط YUNKI
لینک به دیدگاه

در در 19 فروردین 1400 در 02:38، YUNKI گفته است :

فرقی نداره ریگ با کامپیوتر من الان میتونم رو سیستم 6 تا نصب کنم ببین مادربردت چند تا اسلات داره

ریگ هم تنها تفاوتش اینه که بجای کیس یه ریگ داره که وسایل رو رو ببندی خودت با چوب هم میتونی درست کنی هر موقع خواستی میتونی ارزتقا بدی

آهان،صحیح، من فکر میکردم ریگ ، دستگاهیه مثل AIO ها ساخت کمپانی بخصوصی که قابلیت ارتقا کارت داره. 

از طرفی، قصد ارتقا سیستم داشتم(تاپیک هم زده بودم) که بحث ماین با سیستم یا اسیک پیش اومد و منم دست نگهداشتم ببینم برا کدوم میخام هزینه کنم.

۱_ اینکه ریگ همون سیستمم باشه که سال نشده ، مستهلک میشه ، مگر اینکه به ذهنم میاد اون ارتقا سیستم رو انجام بدم و اینو هم نگهدارم برای ماین.چطوره بنظرت؟

۲_ مادربردم ،یه اسلات‌ PCI EX16 Gen3 و اون یکی هم PCI EX16_S x1 Gen2 Slot که گیره کناریش شبیه نسل دوعه فکر کنم.پس سه تا که نه ، دوتا هم نمیشه؟یا اگر برد جدید برای ارتقا بگیرم، سر کیسه شل کنم برای خرید یه چیزی که چند تا اسلات گرافیک داشته باشه؟

۳_ در سیستم مثل شما (چند گرافیک خور)- خنک کنندگی ، مصرف انرژی و نویز چقدره ؟ بهچنین پاور چند وات مصرف باید بشه؟ مخصوصا اینکه پاور وان بالا  قیمتش از کل سیستم بیشتر میشه. ضمناً برای سیستم فعلیم ، گرین ۱۰۳۵ وات هستش که ۱۰ سالی هست استفاده میکنم. یادش بخیر اونموقع ۲۰۰-۳۰۰ تومن ناقابل گرفتم!!!

۴_ گرافیکی که تحت این شرایط ماین کار میکنه ، گهگاهی گیم اجرا کنیم باهاش یا ایراد داره؟

۵_ Task های لازم برای پردازش با نرم افزار انجام میشه که قبلا اشاره کردین؟

۶_ وظایف لازم برای انجام ، هر چند روز طول بکشه باید روشن بمونه؟ تموم شد میشه تا وظیفه بعدی ، خاموشش کنیم؟ 

ممنون.

لینک به دیدگاه

در در 17 فروردین 1400 در 22:46، amir.nl گفته است :

موتور برق هر 8 ساعت باید حدود 2 ساعت استراحت کنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...